σελιδα 2Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν νομίζω ότι διαφωνίσαμε![]()
![]()
σελιδα 2Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν νομίζω ότι διαφωνίσαμε![]()
![]()
Πλάκα μου κάνεις? Τη διαδικασία την είδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Λες να βγάζαν το συκώτι απο το στόμα ή τον κώλο του ζώου όσο αυτό ήταν ζωντανό;
Εκει δεν καταλάβαινα ντιπ τι έλεγες....Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
σελιδα 2![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Που να την δω;Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Πλάκα μου κάνεις? Τη διαδικασία την είδες?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εκει δεν καταλάβαινα ντιπ τι έλεγες....![]()
![]()
![]()
![]()
Στην αρχή του post ρε συΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Που να την δω;![]()
Εκτός αν έχω χάσει κάτι και δεν το κατάλαβα.
Το ποσταρα ημιτελής στην αρχή κατα λάθος.
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι τις ξεκωλιάσανε τις χήνες πριν τις σκοτώσουν
Μια που λες για κυνήγι.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
οχι,δεν υποφερει το ιδιο.εχει διαφορα ο τροπος θανατωσης.ειπα πολλακις πως ειμαι εναντια στην μαζικη σφαγη.εχω δει αλλα μεγαλα ζωα να θανατονωνται και ναι,ειναι δυσκολη εμπειρια.δεν αναφερθηκα ουτε υπερ ουτε κατα για τον πυροβολισμο,μια και το ανεφερες ομως,για μεγαλα ζωα ισως ειναι η καλυτερη λυση![]()
αναφερομαι στα ζωα ως κρεας επειδη ειναι μεγαλωμενα για συγκεκριμενο σκοπο,στο κυνηγι αναφερομαι γενικοτερα ως ζωα.στα οικοσιτα ως κρεας![]()
Αν ο κυνηγός δεν είναι μάγκας, που συνήθως δεν είναι, το ζώο θα υποφέρει πολύ μέχρι να πεθάνει.
Τέλος πάντων. Νομίζω ότι το θέμα είναι ανευ ουσίας. Αν συμφωνούμε ότι θα τρώμε κρέας δεν έχει καμία σημασία το πως θα σκοτώσουμε το ζώο , με μαχαίρι , με βαριά ή με σφαίρα. Ούτε έχει καμία σημασία (ήθικά) αν το ζώο έβοσκε στην ύπαιθρο ή αν μεγάλωσε σε μια μονάδα.
Όλα τα άλλα είναι για να διασκεδάζουμε τις ενοχές μας.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Στην αρχή του post ρε συΕκτός αν έχω χάσει κάτι και δεν το κατάλαβα.
Το ποσταρα ημιτελής στην αρχή κατα λάθος.
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι τις ξεκωλιάσανε τις χήνες πριν τις σκοτώσουν
![]()
για μενα εχειΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μια που λες για κυνήγι.
Αν ο κυνηγός δεν είναι μάγκας, που συνήθως δεν είναι, το ζώο θα υποφέρει πολύ μέχρι να πεθάνει.
Τέλος πάντων. Νομίζω ότι το θέμα είναι ανευ ουσίας. Αν συμφωνούμε ότι θα τρώμε κρέας δεν έχει καμία σημασία το πως θα σκοτώσουμε το ζώο , με μαχαίρι , με βαριά ή με σφαίρα. Ούτε έχει καμία σημασία (ήθικά) αν το ζώο έβοσκε στην ύπαιθρο ή αν μεγάλωσε σε μια μονάδα.
Όλα τα άλλα είναι για να διασκεδάζουμε τις ενοχές μας.την ηθικη των αλλων δε νομιζω πως μπορεις εσυ να την ορισεις,ειναι πολυ μεγαλη λεξη για τον καθενα να την ορισει για καποιον αλλο
![]()
Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά εμένα μου φαίνεται βασάνισμα τρομερόΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
Δεν νομίζω να προσπάθησα να ορίσω την ηθική σου. Γνώμη μου είναι ότι απλά χρυσώνεις το χάπι στον εαυτό σου , αν νομίζεις ότι τρώγοντας βιολογικά κρέατα συμπεριφέρσαι καλύτερα στα ζώα.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
για μενα εχειτην ηθικη των αλλων δε νομιζω πως μπορεις εσυ να την ορισεις,ειναι πολυ μεγαλη λεξη για τον καθενα να την ορισει για καποιον αλλο
![]()
δεν εχω την μηδενιστικη λογικη που εχεις εσυ απεναντι στα ζωα και το κρεας.το γεγονος της θανατωσης ενο ζωου,δεν ακυρωνει μια καλη προηγουμενη ζωη που πρεπει να εχει.εκτιμας το ζωο και το κρεας,την ζωη και τον θανατο περισσοτερο οταν εχεις κοπιασει να το μεγαλωσεις και δινεις αρκετα λεφτα για να το ταισεις.πολυ περισσοτερο απο το να το πετας σε ενα κλουβι δινοντας του χημειες πρωι-βραδυ.+πως εχει μεγαλη διαφορα στην γευσηΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δεν νομίζω να προσπάθησα να ορίσω την ηθική σου. Γνώμη μου είναι ότι απλά χρυσώνεις το χάπι στον εαυτό σου , αν νομίζεις ότι τρώγοντας βιολογικά κρέατα συμπεριφέρσαι καλύτερα στα ζώα.![]()
![]()
τελοσπαντων,ο καθενας εχει αλλη οπτικη.προσωπικα κανω αυτο που θελω και οι αλλοι να κανουν,η βιομηχανια κρεατος μονο κακο κανει και η σταδιακη επιστροφη σε παραδοσιακες μεθοδους μονο καλο.![]()
![]()
Πέστο τόση ωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
δεν εχω την μηδενιστικη λογικη που εχεις εσυ απεναντι στα ζωα και το κρεας.το γεγονος της θανατωσης ενο ζωου,δεν ακυρωνει μια καλη προηγουμενη ζωη που πρεπει να εχει.εκτιμας το ζωο και το κρεας,την ζωη και τον θανατο περισσοτερο οταν εχεις κοπιασει να το μεγαλωσεις και δινεις αρκετα λεφτα για να το ταισεις.πολυ περισσοτερο απο το να το πετας σε ενα κλουβι δινοντας του χημειες πρωι-βραδυ.+πως εχει μεγαλη διαφορα στην γευση![]()
![]()
τελοσπαντων,ο καθενας εχει αλλη οπτικη.προσωπικα κανω αυτο που θελω και οι αλλοι να κανουν,η βιομηχανια κρεατος μονο κακο κανει και η σταδιακη επιστροφη σε παραδοσιακες μεθοδους μονο καλο.![]()
![]()
over and out :rotflmao: :rotflmao:
ε μα εχειΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πέστο τόση ωρα.
over and out :rotflmao: :rotflmao:![]()
Πιθανον το κοτοπουλο που θα σφαγιαστει για να φαμε το κρεας του, δεν εχει περασει καλυτερα απο τις χηνες...το θεμα ειναι αλλο...
α) πρεπει να τρωμε κρεας καθε μερα;
β) το φουα-γκρα ειναι αναποσπαστο στοιχειο της διατροφης μας;
βια και πονος υπαρχουν παντου στη φυση, οπως επισης υπαρχει και ΜΕΤΡΟ (ο τονο στο Ε), απλα ο μαλακας ο ανθρωπος το εχει χασει (και το μετρο και γενικως...)