Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: ΚΤΜ 990 adventure vs Ducati multistrada 1200

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ρε παιδες, εχετε δει ποτε κανα φορτηγατζη με τοπ ντηζαϊνάτο τρακτορα ξερω γω ή κανα ταριφα με κανα φερράρι;

Κακα τα ψέμματα οταν κομιουτάρεις θες εργαλείο... δηλαδη κατι φτηνο, χωρις εξοδα, που να σου κανει την δουλεια σου ικανοποιητικά, να μην σε μπριζώνει, οσο το δυνατον καλυτερη ενεργητική ασφάλεια... και αν ξεχάσεις και κανα δισκολουκέτο ή πατησεις κανα πετρέλαιο να μην κλαις με μαύρο δάκρυ...

Προσωπικά όσες φορές προσπάθησα να εισάγω ενα σπεσιαλ μηχανακι στην καθημερινή μου μετακινηση το μετάνιωσα... εκτός απο χρήμα και απο διάθεση.... οι δρομοι δεν ειναι για σπεσιαλ μηχανάκια και οσο η ζωη μας θα γίνεται και πολυπλοκότερη απο ολες τις μπαντες, τοσο θα πρεπει εμεις να την απλοποιούμε και να μην γινουμε σκλάβοι των μηχανών... δυστυχως. Στην ρουτίνα και το καλύτερο μηχανάκι θα υπερμεγενθύνει το παραμικρό του ελάττωμα οπότε αναγκαιο κακο η υπαρξη 2-3 μηχανων...

--->Αν μας τρεχουν απο τα μπατζακια, πάω πασο..

--->«Ελευθερος» ειναι αυτός που μπορει να βαλει φωτια στο μηχανάκι του ανα πάσα στιγμή, σκεφτείτε το λίγο....
    Ban 'em all

The most Bin's WINS !!! Το avatar του/της lkol
    Αν τελικά αποφασίσεις για το ΚΤΜ, το 950 είναι μονόδρομος, τόσο σε έξοδα/ευκολία συντήρησης, όσο κ σε κατανάλωση.

Εγώ με το 950, βγάζω γύρω στα 270 χλμ αυτονομία, την οποία την ακούνε τα 990 κ κλαίνε...

Επίσης, αν πας για 950, απέφυγε τα '03 κ ψάξε για '05άρι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Ρε παιδες, εχετε δει ποτε κανα φορτηγατζη με τοπ ντηζαϊνάτο τρακτορα ξερω γω ή κανα ταριφα με κανα φερράρι;

Εργαλείο παίρνεις όταν έχεις κ άλλο/α που κάνεις τις καβλάντες σου.
    Αν θες να έχεις ένα μηχανακι για να τα κάνεις όλα, οι συσχετίσεις αλλάζουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
    Αν θες να έχεις ένα μηχανακι για να τα κάνεις όλα, οι συσχετίσεις αλλάζουν [/B]
    Σωστα... πανε προς το εργαλειο... :rotflmao:
    Ban 'em all

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Κακα τα ψέμματα οταν κομιουτάρεις θες εργαλείο... δηλαδη κατι φτηνο, χωρις εξοδα, που να σου κανει την δουλεια σου ικανοποιητικά, να μην σε μπριζώνει, οσο το δυνατον καλυτερη ενεργητική ασφάλεια... και αν ξεχάσεις και κανα δισκολουκέτο ή πατησεις κανα πετρέλαιο να μην κλαις με μαύρο δάκρυ...

Προσωπικά όσες φορές προσπάθησα να εισάγω ενα σπεσιαλ μηχανακι στην καθημερινή μου μετακινηση το μετάνιωσα... εκτός απο χρήμα και απο διάθεση.... οι δρομοι δεν ειναι για σπεσιαλ μηχανάκια και οσο η ζωη μας θα γίνεται και πολυπλοκότερη απο ολες τις μπαντες, τοσο θα πρεπει εμεις να την απλοποιούμε και να μην γινουμε σκλάβοι των μηχανών... δυστυχως. Στην ρουτίνα και το καλύτερο μηχανάκι θα υπερμεγενθύνει το παραμικρό του ελάττωμα οπότε αναγκαιο κακο η υπαρξη 2-3 μηχανων...

--->«Ελευθερος» ειναι αυτός που μπορει να βαλει φωτια στο μηχανάκι του ανα πάσα στιγμή, σκεφτείτε το λίγο....
    δουλεια σου?τι λες ρε φιλε τι κανεις? μεταφέρεις εμπορευματα με μοτοσυκλετα?
    :rotflmao:

ναι αν εχω βαρεθει τις μοτο γενικα και ολη τη φαση και βαριεμαι το μετρο κ το λεφωρείο θα παρω βστρομ να μιζεριασω τελειως να γυρναω σπιτι και να παιζω ρως.ρουλετα με κανα περιστροφο με τοση μελαγχολια που θα με χει πιασει...

και ναι ξερω το βστρομ και καθε παπαρια κομιουτερ κτλ που μας πασαρουν δε χαλα ποτε...
    :rotflmao:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK

Δεν θα διαφωνούσα καθόλου αν το παλικάρι που ζητάει την γνώμη μας ήταν κούριερ... δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο...
    Βασικά ούτε και τώρα που δεν είναι κούριερ διαφωνώ κάθετα, απλά μπορούν κάποιοι να το βλέπουν αλλιώς ή να χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν αυτό που εσύ κατάλαβες κάποια στιγμή...
    "Ασε με να κάνω λάθος,
    δεν γουστάρω να σωθώ..."
    δεν είναι κακό...
    Σχετικά με αυτά που λέει ο φίλτατος Δούκας θα διαφωνήσω λέγοντας ότι βαρετοί άνθρωποι υπάρχουν, βαρετές μηχανές όχι... δεν είναι τυχαίο που τα μεγαλύτερα καγκουριλίκια τα κάνουμε οι περισσότεροι με παπια...στα πρώτα μας βήματα... Το παπί είναι "εργαλείο" αλλά όταν το πρωτοαγόρασα έκανα αγώνες, ταξίδια, τα παντα όλα λέμε....

Η μηχανή και η οδήγησή της είναι και στάση ζωής πέρα από άλλα...
    ΑΑΑα και τώρα που μπαίνει χειμώνας και θα μείνουμε λιγότεροι στο δρόμο να μας προσέχετε εσείς οι περιστασιακοί οδηγοί δικύκλων...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Δεν θα διαφωνούσα καθόλου αν το παλικάρι που ζητάει την γνώμη μας ήταν κούριερ... δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο...
    Βασικά ούτε και τώρα που δεν είναι κούριερ διαφωνώ κάθετα, απλά μπορούν κάποιοι να το βλέπουν αλλιώς ή να χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν αυτό που εσύ κατάλαβες κάποια στιγμή...
    "Ασε με να κάνω λάθος,
    δεν γουστάρω να σωθώ..."
    δεν είναι κακό...
    Σχετικά με αυτά που λέει ο φίλτατος Δούκας θα διαφωνήσω λέγοντας ότι βαρετοί άνθρωποι υπάρχουν, βαρετές μηχανές όχι... δεν είναι τυχαίο που τα μεγαλύτερα καγκουριλίκια τα κάνουμε οι περισσότεροι με παπια...στα πρώτα μας βήματα... Το παπί είναι "εργαλείο" αλλά όταν το πρωτοαγόρασα έκανα αγώνες, ταξίδια, τα παντα όλα λέμε....

Η μηχανή και η οδήγησή της είναι και στάση ζωής πέρα από άλλα...
    ΑΑΑα και τώρα που μπαίνει χειμώνας και θα μείνουμε λιγότεροι στο δρόμο να μας προσέχετε εσείς οι περιστασιακοί οδηγοί δικύκλων...
    ναι μωρε τον τσιγκλαω να τσακωθουμε λιγο..
    μιλαμε ο τυπος εχει περασει απο ολα τα μοτορια που υπαρχουν..απο κτμ ..σσ και οτι αλλο..
    και εχει βαρεθει τα παντα τωρα..του αρκει να παίρνει μπροστα και να τσουλαει..:rotflmao:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    ...του αρκει να παίρνει μπροστα και να τσουλαει..:rotflmao: [/B][/QUOTE]

και εγώ με το ΚΤΜ αυτό ζητάω μόνο... δεν είναι και λίγο...εεεεεεεε;!!! :rotflmao: :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ρε σεις βρουτοι, δεχομαι το οτι εχω βαρεθει, εδω και 18 χρονια κανω 60 χλμ μινιμουμ την μερα... καθε μερα στην Εθνική.... σε αυτα τα χρονια εχω αλλαξει καμια δεκαρια μηχανακια... ε δεν εχω βρει ακομα το συνδυασμο εξυπηρετηση/κ@υλα ---> μηχανης .... *, καταλαβαινω τον Νικο πιο πανω που σας κραζει

εχετε ας πουμε κολλησει ποτε με βροχη στο περιπτερο αναμεσα στις νταλίκιες και τα κουτια με κανα ακοφτο τιμονι; Λασπολουτρα πριν ξημερωσει;

Ειναι ειδικες συνθηκες και γι αυτο καποιος οσο και γουστοζικο μηχανακι βρει, θα το βαρεθει σε λιγο ή θα βρει τις χτυπητες αδυναμιες που σε αλλη φαση δεν θα εβρισκε..

Χρειαζεται δουλα και κυρα δηλαδη... :rotflmao: στρομα, πως το λενε...

* Εχω αφησει για τα γεραματα μου το 990adv., ε θα εχει περάσει και τις παιδικες ασθενειες, θα βρισκεις τρομπες συμπλεκτη στα περιπτερα.. e-kiosks.
    Ban 'em all

Ρε σεις βρουτοι, δεχομαι το οτι εχω βαρεθει, εδω και 18 χρονια κανω 60 χλμ μινιμουμ την μερα... καθε μερα στην Εθνική.... σε αυτα τα χρονια εχω αλλαξει καμια δεκαρια μηχανακια... ε δεν εχω βρει ακομα το συνδυασμο εξυπηρετηση/κ@υλα ---> μηχανης .... *, καταλαβαινω τον Νικο πιο πανω που σας κραζει

εχετε ας πουμε κολλησει ποτε με βροχη στο περιπτερο αναμεσα στις νταλίκιες και τα κουτια με κανα ακοφτο τιμονι; Λασπολουτρα πριν ξημερωσει;

Ειναι ειδικες συνθηκες και γι αυτο καποιος οσο και γουστοζικο μηχανακι βρει, θα το βαρεθει σε λιγο ή θα βρει τις χτυπητες αδυναμιες που σε αλλη φαση δεν θα εβρισκε..

Χρειαζεται δουλα και κυρα δηλαδη... :rotflmao: στρομα, πως το λενε...

* Εχω αφησει για τα γεραματα μου το 990adv., ε θα εχει περάσει και τις παιδικες ασθενειες, θα βρισκεις τρομπες συμπλεκτη στα περιπτερα.. e-kiosks.
    Ετσι είναι ρε συ ναι ..
    αλλα αυτα ειναι τα καλα σιγα τωρα τα λες και γελας..σε 10 χρονια απο τώρα τι θα λες και θα γελας?

α ΄ξέχασα..βστρομ οδηγας ε? :rotflmao:

Κοιτα, στο μυαλο μου εχω να του κανω κανα κατοσταρι χλμ να το ξεζουμισω δηλαδη, ε και μετα αν δεν το πουλησω κανα 5ρι για πλακα μιας και εχει χουφτες και ανταπτορα και αλλα ασυλληπτα εξτραζ , ε θα μπει φοκο με καλη παρεα και μπυριτσες σε καμια πλατεια να το πηδαμε και να ενθυμουμαστεν κανα Αη Γιάννη...
    Ban 'em all

Κοιτα, στο μυαλο μου εχω να του κανω κανα κατοσταρι χλμ να το ξεζουμισω δηλαδη, ε και μετα αν δεν το πουλησω κανα 5ρι για πλακα μιας και εχει χουφτες και ανταπτορα και αλλα ασυλληπτα εξτραζ , ε θα μπει φοκο με καλη παρεα και μπυριτσες σε καμια πλατεια να το πηδαμε και να ενθυμουμαστεν κανα Αη Γιάννη...
    ΑΜΑ ΒΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΦΩΚΟ..ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ ΤΟ GIXXER μΟΥ ΦΙΛΕ..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΑΜΑ ΒΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΦΩΚΟ..ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ ΤΟ GIXXER μΟΥ ΦΙΛΕ..
    Αμαν ρε φίλε αμα χρειάζεσαι αλλο ενα suzuki για να κάψεις ενα άλλο suzuki. Ούτε να καούν δεν μπορούν μόνα τους? :rotflmao:

Με την ευκαιρία, είμαι Ταναγρα με το Hornet, θα βρεθούμε Σείριο κατα τις 5:45?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αμαν ρε φίλε αμα χρειάζεσαι αλλο ενα suzuki για να κάψεις ενα άλλο suzuki. Ούτε να καούν δεν μπορούν μόνα τους? :rotflmao:

Με την ευκαιρία, είμαι Ταναγρα με το Hornet, θα βρεθούμε Σείριο κατα τις 5:45?
    καλο μπανιο ρε... :rotflmao: :rotflmao:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    καλο μπανιο ρε... :rotflmao: :rotflmao:
    Τι? Βρέχει εκεί?

Αντε να βάλεις φωτιά ετσι...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. KTM 990 Adventure VS R1200GS Adventure
    από Spike στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 23:18
  2. KTM 990 Adventure η bmw gs 1200.ποια ειναι καλυτερη
    από taksidiotis25 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 05:28
  3. KTM 990 Adventure vs. KTM 950 Adventure
    από Nik0s στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 02:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα