Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 92

Θέμα: Δύο ανατριχιαστικά video

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Να τρεχουμε, να γουσταρουμε, αλλα ας περναμε και καμμια κυριακη πρωι-πρωι να πουμε μια προσευχη...ετσι για την καλη τυχη.
    Παντα ορθιοι
    Η προσευχή σε τι ακριβώς θα βοηθήσει αν παει κάποιος τέζα και καρφωθεί σε εναν ανυποψίαστο οδηγο IX που δεν πρόλαβε καν να δεί τι έγινε?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Η προσευχή σε τι ακριβώς θα βοηθήσει αν παει κάποιος τέζα και καρφωθεί σε εναν ανυποψίαστο οδηγο IX που δεν πρόλαβε καν να δεί τι έγινε?
    Ε, όπως και να το κάνεις βοηθάει....

Με άλλο τουπέ μιλάει ο νέοπας στον Αγιο Πέτρο όταν έχει κάνει προσευχή το πρωϊ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σε ολο το post αυτο σε χαλασε?χαιρομαι..

Ξαναδωσε προσοχη: προσευχη -- καλη τυχη
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Σε ολο το post αυτο σε χαλασε?χαιρομαι..

Ξαναδωσε προσοχη: προσευχη -- καλη τυχη
    Αμα βασίζουμε την επιβίωσή μας στους δρόμους με την μοτοσυκλέτα μας στην προσευχή και στην τύχη είμαστε χαμένοι απο χέρι.....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αμα βασίζουμε την επιβίωσή μας στους δρόμους με την μοτοσυκλέτα μας στην προσευχή και στην τύχη είμαστε χαμένοι απο χέρι.....
    Νομίζω ότι κάτι παρερμήνευσες απ΄το post.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Νομίζω ότι κάτι παρερμήνευσες απ΄το post.
    Μπορεί.
    Μπορεί επίσης να είχε και δίκιο ο Mitsos Naked προηγουμένως που εβαλε τις γκόμενες.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Oπως και να'χει,ολα ειναι ανθρωπινα.
    Ακομα και η λαθος αντιληψη για καποιες καταστασεις.
    Πριν απο λιγο στα καζανια του Περαματος,ΧΤ πολυ ασχημα καρφωμενο πανω σε κολωνα και μπαριερα.
    Το ασθενοφορο εκει,αλλα δεν τους ειδα να βιαζονται να φυγουν
    Τι να λεμε τωρα,καθε πρωι το σταυρο μας,και στον δρομο προσοχη.Ολα τα αλλα που λεμε ειναι ανουσια-νομιζω-.
    The only easy day was yesterday.

Το να ονομαζει καποιος εναν δρομο κατα βουληση ως "Ταχειας κυκλοφοριας" ειναι ακρως επικινδυνο. Και ακομη πιο επικινδυνο το οτι εχει και "διπλωμα" ειναι ικανος δηλ. να διαχειριστει το οχημα του και τις συνθηκες του δρομου.
    Ταχειας κυκλοφοριας ειναι ο δρομος που ... εχει τουλαχιστον 2 λωριδες ανα κατευθυνση, εχει ΛΕΑ, ειναι διαχωρισμενος (κεντρικη νησιδα φυτικων εστω και απλο NJ), εχει ανοιχτες καμπες ελαφρες κλισεις, ειναι κλειστος στην κυκλοφορια... δεν εχει καθετες οδους δηλ. παρα μονο ανισοπ. κομβους και ειναι περιφραγμενος (απο ζωα με 4 ή 2 ποδια).
    Η σημανση της οδου ειναι ο νομος που διεπει την κινηση και αφορα ολους. Συνεπως ενα ΣΤΟΠ που ειναι τοποθετημενο σε 50 μετρα απο τυφλη στροφη ειναι συμβατο με τον περιορισμο της υπο διελευση οδου ταχυτητας σε 50~60χλμ. για να εχει νοημα και ο ελεγχος του ...σταματαω στο στοπ και ελεγχω. Ο ΜΑΛ...μοτοσυκλετιστης ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ 200 ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΑΚΙΑ που ελεγχει στο στοπ για την καθετη διελευση.

Ποιος μπορει τωρα να πει πως η μοτο εχει προτεραιοτητα...!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood

Ποιος μπορει τωρα να πει πως η μοτο εχει προτεραιοτητα...!
    Έχω καλύτερο ερώτημα. Πόσους αυτοκινητόδρομους έχουμε στη χώρα μας, σύμφωνα με τον ορισμό σου (ο οποίος είναι σωστός, μεν, αλλά...)?
    Life begins at 45°.

Η ερωτηση σου δεν εχει καμια σχεση με το βιντεο αλλα να παραθεσω τη προσωπικη μου γνωμη που ειναι η εξης:
    Η Ελλαδα δε χρειαζεται αυτ/δρομο οπως εσεις τον φανταζεστε. Οι αυτ/δρομοι ειναι ακρως εμπορικοι δρομοι και δεν δυναται να σπαταλαει πορους η οικονομια για να παει ο οικογενειαρχης για μπανιο! Τουτεστιν δεν μπορεις να εχεις τετοιους δρομους (περαν του ΠΑΘΕ&Εγνατιας για εθνικους λογους) στην ελληνικη επικρατεια γιατι οπως μαλλον θα γνωριζεις ειναι και δαπανηροι (κατασκευη σε δυσκολο εδαφος) και δεν ανταποδιδουν αφου δεν εχουμε εμπορικο τραφικ. Αν θελετε τετοιους, παντε γερμανια, εχει και πεδιαδες και βαρια βιομηχανια που τους χρησιμοποιει αρα τους αποσβενει.-

Μας φαγανε τα λουσα τρομαρα μας...

Επι του πρακτεου τωρα και εφοσον θεωρεις πως ο ορισμος μου ειναι σωστος (δεν ειναι δικος μου), στο βιντεο βλεπεις κανα αυτοκινητοδρομο;

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Η ερωτηση σου δεν εχει καμια σχεση με το βιντεο αλλα να παραθεσω τη προσωπικη μου γνωμη που ειναι η εξης:
    Η Ελλαδα δε χρειαζεται αυτ/δρομο οπως εσεις τον φανταζεστε. Οι αυτ/δρομοι ειναι ακρως εμπορικοι δρομοι και δεν δινατε να σπαταλαει πορους η οικονομια για να παει ο οικογενειαρχης για μπανιο! Τουτεστιν δεν μπορεις να εχεις τετοιους δρομους (περαν του ΠΑΘΕ&Εγνατειας για εθνικους λογους) στην ελληνικη επικρατεια γιατι οπως μαλλον θα γνωριζεις ειναι και δαπανηροι (κατασκευη σε δυσκολο εδαφος) και δεν ανταποδιδουν αφου δεν εχουμε εμπορικο τραφικ. Αν θελετε τετοιους, παντε γερμανια, εχει και πεδιαδες και βαρια βιομηχανια που τους χρησιμοποιει αρα τους αποσβενει.-

Μας φαγανε τα λουσα τρομαρα μας...

Δηλαδή είναι λούσα να έχεις έναν ασφαλή δρόμο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Δηλαδή είναι λούσα να έχεις έναν ασφαλή δρόμο;
    Λουσα ειναι να εχεις αυτ/μο που δε χρειαζεσαι..., εσυ τον πληρωνεις!

Ασφαλης δρομος δεν ειναι μονο ο αυτ/δρομος αλλα ο οποιοσδηποτε καλα μελετημενος, και συντηρημενος δρομος χαμηλοτερου φορτου, ο απαραιτητος και αναγκαιος για τις αναγκες σου και οχι για τις αναγκες της εκαστοτε εργολαβιας που θελει να βγαλει χρηματα!
    Αν προσθεσουμε πως ποτε δεν μπορεις να βγαλεις απο την κυκλοφορια τους κακους χρηστες παρα μονο με σκληρη αστυνομευση (που παρεμπιπτοντως κανεις μας δεν θελει) τοτε κακως απαιτουμε τεραστιους δρομους.

Καλυτερα καμια πιστα, πιο φθηνα θα μας βγει σε κατασκευη και πιο πολλα εσοδα θα εχει και θα εκπαιδευσει. Παραπονιομαστε για τα 2+? ανα 100χλμ διοδια αλλα στα μεγαρα τα σκαμε τα 60? για 1,5χλμ...

...και για να μη ξεχνιομαστε, στο βιντεο βλεπει κανεις αυτοκινητοδρομο;

Λουσα ειναι να εχεις αυτ/μο που δε χρειαζεσαι..., εσυ τον πληρωνεις!

Ασφαλης δρομος δεν ειναι μονο ο αυτ/δρομος αλλα ο οποιοσδηποτε καλα μελετημενος, και συντηρημενος δρομος χαμηλοτερου φορτου, ο απαραιτητος και αναγκαιος για τις αναγκες σου και οχι για τις αναγκες της εκαστοτε εργολαβιας που θελει να βγαλει χρηματα!
    Αν προσθεσουμε πως ποτε δεν μπορεις να βγαλεις απο την κυκλοφορια τους κακους χρηστες παρα μονο με σκληρη αστυνομευση (που παρεμπιπτοντως κανεις μας δεν θελει) τοτε κακως απαιτουμε τεραστιους δρομους.

Καλυτερα καμια πιστα, πιο φθηνα θα μας βγει σε κατασκευη και πιο πολλα εσοδα θα εχει και θα εκπαιδευσει. Παραπονιομαστε για τα 2+? ανα χλμ αλλα στα μεγαρα τα σκαμε τα 60? για 1,5χλμ...
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει στην Ελλάδα δρόμος που δεν χρειάζεται.

τεσπα, όπως το βλέπει κανείς

...και για να μη ξεχνιομαστε, στο βιντεο βλεπει κανεις αυτοκινητοδρομο;
    Οχι φυσικά.
    Επαρχιακή οδός είναι

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. tank cam speed video
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 23:53