Σε παιδικό πάρτυ (παιδικό = με παιδάκια) έχω βγεί μπαλκόνι για τσιγάρο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Το σπίτι είναι στο πάτημα στο Χαλάνδρι, απέναντι απο ενα καινούργιο δημοτικό. (πληροφορίες για τους μπάτσους του φόρα με PM) Ο δρόμος είναι κακοφωτισμένος, και απέναντι απο το σπίτι οικόπεδο, χωρίς περίφραξη, με κάδους απέξω.
Σκάει πάπια και πετάει κάτι μέσα στο οικόπεδο. Μετά απο κανένα τέταρτο σκάει 50άρης με χλίδο 1600αρι και πιτσιρίκα ξέκολο δίπλα, και ναι, αρχίζει να ψάχνει κάδο. Ολα αυτά με αναμένα φώτα στο κάρο και ανοιχτή μηχανή και πόρτα. Αφου δεν βρίσκει αυτό που έψαχνε παίρνει ένα τφ, μπαίνει οικόπεδο και φεύγει με ένα πακετάκι. Σίδερα και αλουμίνια πάντως δεν ήταν. Επανάληψη με άλλο κάρο και άλλον πτωχό κυριούλη μετά απο κανένα τέταρτο.
Και από ότι μου είπε ο φίλος οι επαναλήψεις είναι πολύ συχνές.
Παίζει πολύ πείνα, αλλά κάτι τέτοια καλό είναι να τσεκάρουμε με ΔΙΑΣ ή Αφροδίτη ή Βαγγέλα ή whoever, τι παίζει. Το σκηνικό έγινε (και μάλλον γίνετε) έξω απο δημοτικό σχολείο, μπροστά μου.
Και επιτέλους κάποιος κάτι είπε και αμέσως κράξιμο και να τον βγάλουμε υπερβολικό. Και μάλιστα κάποιος που δεν συνηθίζει, από όσο ξέρω, να παπαρολογεί.
Cool λίγο. Θα ζήσετε παραπάνω.![]()