αδερφε οι μαρσπιεδες του οδηγου ειναι οκ?να ναι και σκοπευεις να το πουλησεις κομματια για πες τιμουλα..
υ.γ:κραα κρααα...:rotflmao: :rotflmao:
αδερφε οι μαρσπιεδες του οδηγου ειναι οκ?να ναι και σκοπευεις να το πουλησεις κομματια για πες τιμουλα..
υ.γ:κραα κρααα...:rotflmao: :rotflmao:
Throttle that mysterious friend of ours
εχεις πμΑρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
1. αφου μιλαμε για μετωπικη και εσυ εισαι οκ = μεγαλο φαρδος!!
2. το να σου ανοιξει την γραμμη και να σε πεταξει στο αντιθετο, μιλαμε ή για καθολικη ασχετοσυνη ή για παραπανω χλμ, τα οποια ειχες απο λαθος εκτιμηση, οποτε παλι κατι σε απειρια μου κανει.
3. η τιμη για το μηχανακι (για να φτιαχτει) ειναι μια χαρα. εδω πεφτει στατικα και μονο τα πλαστικα της μιας μεριας, ενας καθρεφτης και φλας πανε στο χιλιαρικο+.
4. παρτο, λυστο και πουλα τα καλα κομματια. χρονοβορο αλλα αποδιδει, ιδιαιτερα αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις στα λεφτα.
5. αγορασε ενα καινουργιο και με το που το παρεις αφιερωσε λεφτα και χρονο σε ενα μαθημα CSS ή Riding School για να μην παθεις τα ιδια.
εν κατακλειδι, δυστυχως εμαθες με τον δυσκολο τροπο οτι με τετοιες μηχανες δεν παιζουν και ανα πασα στιγμη (αν δεν ξερεις) μπορεις να χασεις την ζωη σου.
ευτυχως ομως σταθηκες τυχερος και δεν ειχες τρεχαματα με νοσοκομεια (εκει ειναι τα πραγματικα προβληματα)
εγω να σου ευχηθω περαστικα και καλη δυναμη στην ανασυγκροτηση (μυαλου και μηχανης)....
![]()
jpag
Ευχαριστω.
o teos
Δεν εχω ιδεα απο τιμες. Και θελω να ψαξω λιγο ακομα πριν παρω τελικη αποφαση.
devil's animal
1. Μαλλον.
2. Η απειρια ειναι σχετικη και η λαθος εκτιμηση δεν εχει σχεση με απειρια. Δικο μου το λαθος αλλα οταν γινεται σε σημειο που τρωει συνεχεια κοσμο δεν περνω και το 100% της ευθυνης. Πληροφοριακα το ειχα κανει 21.000 χλμ.
3. Η τιμη ειναι σιγουρα φουσκωμενη γιατι δεν μου εδωσε το κοστολογιο να το παρω μαζι μου.
4. Μαλλον.
5. Μπορει.
Εν κατακλειδι, Ευχαριστω.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα:
ΣΙΓΟΥΡΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
jpag
Ευχαριστω.
o teos
Δεν εχω ιδεα απο τιμες. Και θελω να ψαξω λιγο ακομα πριν παρω τελικη αποφαση.
devil's animal
1. Μαλλον.
Καλά το συζητάς ακόμα ότι αφου βγήκες σε δημόσιο δρόμο στην αντιθετη λωρίδα είναι 100% δικό σου το λάθος... ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να είναι ένας άνθρωπος; Κοίτα πάλι το #1, και συγκεντρώσου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
2. Η απειρια ειναι σχετικη και η λαθος εκτιμηση δεν εχει σχεση με απειρια. Δικο μου το λαθος αλλα οταν γινεται σε σημειο που τρωει συνεχεια κοσμο δεν περνω και το 100% της ευθυνης. Πληροφοριακα το ειχα κανει 21.000 χλμ.
21.000 χλμ κάναμε κάποτε το 6μηνο και πάλι @@ ξεραμε να οδηγούμε.
Γιατι να στο δώσει; Αν θες την μαζεύεις σε σακούλες και το πας σε άλλο μάστορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
3. Η τιμη ειναι σιγουρα φουσκωμενη γιατι δεν μου εδωσε το κοστολογιο να το παρω μαζι μου.
Πάλι καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
4. Μαλλον.
Δεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα παραπάνω... Εσύ είσαι κομπλέ, αλλά καμιά φορά φταίει ο δρόμος και σε κοπανάει Mercedes ή καμια νταλίκα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
5. Μπορει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Εν κατακλειδι, Ευχαριστω.
βασικά αφου δεν ακους τι λέμε αλλά μόνο αυτά που εσύ θες να ακούσεις, γράψε μας στα @@ σου και κάνε ότι καταλαβαίνεις.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
sniper
Ρωτησα μονο για τα οικονομικα του θεματος, οτι αλλο συζηταμε δεν το ξεκινησα εγω.
Ειπα πριν οτι δεν κυνηγουσα τιποτα. Οι στροφες δεν εχουν προδιαγραφες? στρωνει ο καθενας οτι θελει? ξερεις πια στροφη ειναι? τηρει τις προδιαγραφες? γιατι εχεις νευρα και εισαι αγενης?
Δεν ειπα 21.000 αν ειναι πολλα η λιγα, τοσα εχω κανει.
Οταν μου κανουν μια προσφορα μου τη δινουν, δεν μου λενε τη θελω για να βλεπω τα κομματια.
Βασικα αυτα που ρωτησα και απαντηθηκαν στο θεμα που ρωτησα τα πηρα σοβαρα υποψη μου.
Δεν είμαι ουτε νευριασμένος, ούτε αγενής.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
sniper
Ρωτησα μονο για τα οικονομικα του θεματος, οτι αλλο συζηταμε δεν το ξεκινησα εγω.
Ειπα πριν οτι δεν κυνηγουσα τιποτα. Οι στροφες δεν εχουν προδιαγραφες? στρωνει ο καθενας οτι θελει? ξερεις πια στροφη ειναι? τηρει τις προδιαγραφες? γιατι εχεις νευρα και εισαι αγενης?
Δεν ειπα 21.000 αν ειναι πολλα η λιγα, τοσα εχω κανει.
Οταν μου κανουν μια προσφορα μου τη δινουν, δεν μου λενε τη θελω για να βλεπω τα κομματια.
Βασικα αυτα που ρωτησα και απαντηθηκαν στο θεμα που ρωτησα τα πηρα σοβαρα υποψη μου.
Οι στροφές παλικάρι είναι αυτές που είναι. Επίσης και τα δέντρα φυτρώνουν όπου τους κ@υλώσει. Αν εσυ φύγεις απο τον δρόμο:
1. Δεν φταίει η στροφή, η άσφαλτος ή κάτι άλλο αλλά οι οδηγικές σου ικανότητες. Μέσα σ'αυτές βάλε και την ικανότητα να διαβάζεις τον δρόμο.
2. Αν πέσεις πάνω σε δέντρο δεν φταίει το δέντρο που δεν φύτρωσε πιο πέρα.
Εσύ τα παίρνεις γιατί νομίζεις ότι στην λέμε, λες και μας μεγαλώνει κάτι αυτό.
Στο ξαναλέω, είσαι κωλόφαρδος που ζεις ή ακόμα χειρότερα που δεν είσαι μόνιμα σε καροτσάκι.
Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου.
sniper δεν νομιζω οτι μου τη λες, μου τη λες ξεκαθαρα. Την κωλοφαρδια μου την παραδεχτικα. Οι αναποδες στροφες σε δημοσιο δρομο ειναι νομιμες δηλαδη και πρεπει να προσεχουμε εμεις? δεκτον. προσεχα και παλι με πεταξε οπως ειπα πριν. Με αυτη τη λογικη ας βαλουμε ενα ναρκοπεδιο και μια πινακιδα και ας εχει ο αλλος την ευθυνη να μην πατησει ναρκη.
Χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
sniper δεν νομιζω οτι μου τη λες, μου τη λες ξεκαθαρα. Την κωλοφαρδια μου την παραδεχτικα. Οι αναποδες στροφες σε δημοσιο δρομο ειναι νομιμες δηλαδη και πρεπει να προσεχουμε εμεις? δεκτον. προσεχα και παλι με πεταξε οπως ειπα πριν. Με αυτη τη λογικη ας βαλουμε ενα ναρκοπεδιο και μια πινακιδα και ας εχει ο αλλος την ευθυνη να μην πατησει ναρκη.
Ζωή σε μας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
καλως ή κακως ομως σ'αυτες τις στροφες θα ξαναβρεθεις οταν παρεις κατι αλλο (και ισως και σε χειροτερες).
αυτο που σου λεει ο sniper ειναι οτι ο δρομος, και γενικοτερα το περιβαλλον, που οδηγεις ειναι μια σταθερα. δεν αλλαζει.
οι οδηγικες ικανοτητες ομως και η εμπειρια αλλαζουν.
κανεις δεν θα σε βαλει σε ναρκοπεδιο, παρ'ολα αυτα ομως θα βρεθεις σε στροφη κλειστη με λαδια, πετρελαια, χωματα, κατσικες, αγροτικο σταθμευμενο και χιλια 2 αλλα...
δεν μπορει να σου φταινε παντα ολα τ'αλλα εκτος απο τον απειρο εαυτο σου...
edit: σιγα μην κατσει ο μαστορας να σου δωσει γραπτη προσφορα για το δικο σου τροπετο. στο τελος που το παιρνεις σου βγαζει τα τιμολογια αγορας των ανταλλακτικων και το δικο του μεροκαματο - εργατικα. ετσι γινεται...
Ρε φιλε devil's animal γιατι μου βαζεις λογια στο στομα? ειπα οτι δεν δεχομαι το 100% της ευθυνης, δεν ειπα οτι μου φταινε οι αλλοι. Δεν θελω να μιλησω γι' αυτο ετσι κι αλλιως. Μπορουμε να το σταματησουμε αυτο και να παρω μερικες γνωμες για την κατασταση, για να αποφασισω τι θα κανω.
Εκτυπωμενη την ειχε την προσφορα σε δυο σελιδες.
Χτυπα ξυλο ρε sniper, τι ειναι αυτα που λες? το σβηνεις αυτο το τελευταιο που εγραψες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
1. αφου μιλαμε για μετωπικη και εσυ εισαι οκ = μεγαλο φαρδος!!
2. το να σου ανοιξει την γραμμη και να σε πεταξει στο αντιθετο, μιλαμε ή για καθολικη ασχετοσυνη ή για παραπανω χλμ, τα οποια ειχες απο λαθος εκτιμηση, οποτε παλι κατι σε απειρια μου κανει.
3. η τιμη για το μηχανακι (για να φτιαχτει) ειναι μια χαρα. εδω πεφτει στατικα και μονο τα πλαστικα της μιας μεριας, ενας καθρεφτης και φλας πανε στο χιλιαρικο+.
4. παρτο, λυστο και πουλα τα καλα κομματια. χρονοβορο αλλα αποδιδει, ιδιαιτερα αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις στα λεφτα.
5. αγορασε ενα καινουργιο και με το που το παρεις αφιερωσε λεφτα και χρονο σε ενα μαθημα CSS ή Riding School για να μην παθεις τα ιδια.
εν κατακλειδι, δυστυχως εμαθες με τον δυσκολο τροπο οτι με τετοιες μηχανες δεν παιζουν και ανα πασα στιγμη (αν δεν ξερεις) μπορεις να χασεις την ζωη σου.
ευτυχως ομως σταθηκες τυχερος και δεν ειχες τρεχαματα με νοσοκομεια (εκει ειναι τα πραγματικα προβληματα)
εγω να σου ευχηθω περαστικα και καλη δυναμη στην ανασυγκροτηση (μυαλου και μηχανης)....
![]()
Πολυ γαματο το υφος σου.
Το 1 μας λεει το αυτονοητο
Το 2 μας λεει οτι εισαι πολυ εμπειρος εσυ καθως κ ασχετος ο φιλος.
Για το 3 να ρωτησω.
Πως μπορεις να κρινεις οτι ειναι καλη ή κακη η τιμη για το μηχανακι οταν δεν ξερεις καν τι θα αλλαχτει.
Το 4 μας λεει οτι εχουν πει εδω 352 ατομα
Το 5 μας λεει οτι εχεις καταλαβει ακριβως σε τι οδηγικο επιπεδο ειναι ο φιλος, οποτε του προτεινεις να παει να κανει μαθημα (αφου εφυγε στη στροφη... Ασχετουκλα ειναι)
Πραγματικα ρε γμτ πιτευεις οτι βοηθησες ?
Εχετε σκεφτει ποτε να βοηθησετε σε μια δυσκολη κατασταση που εχει καποιος ?
Αν δεν εχετε κατι να πειτε, ΜΗΝ γραφετε, αφηστε αυτους που εχουν.
Φιλικη παρακληση![]()