Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 126

Θέμα: Ελάτε πείτε την αλήθεια, ο πίσω δεν φταίει πάντα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Δεν ξερω τι ειναι ο σεργιος, αυτο που εγραψε παντως δεν ισχυει ουτε κατα διανοια.

Α κ αν ειναι οντως δικηγορος να του ευχηθω καλη σταδιοδρομια

Σου είναι πολύ δύσκολο να χαμπαριάσεις ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που ξέρουν περιπτώσεις όπου ο "πίσω" αθωώθηκε;

Και, φιλική συμβουλή.. χρησιμοποίησε και κανένα "γνώμη μου είναι ότι... ". Γιατί αυτοχρίζεσαι παντογνώστης;
    safety doesn't happen by accident

Γνωμη μου ειναι οτι... Ναι δεν μπορω να χαμπαριασω καποια πραγματα

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ρε παιδιά το θέμα ήταν καθαρά ψυχρής λογικής και εφαρμογής του νόμου. Όχι πως θα την γλιτώσει ο καθένας ή πως θα την φέρει στον από πίσω. έλεος.

Απαντήστε λίγο με αυτό το κριτήριο. Ψυχρή λογική.

Έκανε έντο. Αρα επικίνδυνη οδήγηση ελιγμοί ή όπως αλλιώς λέγεται και οδήγηση εντυπωσιασμού. Επίσης φρενάρισμα χωρίς να υπάρχει λόγος ασφαλείας, χωρίς προειδοποίηση. Για όλα αυτά φταίει κατά τον νόμο.

Το αμάξι δεν είχε απόσταση ασφαλείας άρα φταίει και αυτό κατά τον νόμο και επίσης για εγκατάλειψη ατυχήματος και πάλι με τον νόμο.

Δεν με νοιάζει τι θα αποδειχθεί και τι όχι ή ποιος θα πει το καλύτερο ψέμα. Δεν είναι αυτό το θέμα.

Και οι δυο φταινε λεμε.Ο ενας γιατι εκανε επικινδυνους ελιγμους (αντε να βρεις δικαστη που να ξερει το εντο) κι ο αλλος γιατι δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας και εγκατελειψε το θυμα του.
    Τι ειναι το τοσο δυσκολο?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Σου είναι πολύ δύσκολο να χαμπαριάσεις ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που ξέρουν περιπτώσεις όπου ο "πίσω" αθωώθηκε;

Και, φιλική συμβουλή.. χρησιμοποίησε και κανένα "γνώμη μου είναι ότι... ". Γιατί αυτοχρίζεσαι παντογνώστης;
    Ασε ρε Vanda.Ποιος σου ειπε πως μας ενδιαφερει η γνωμη του?:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Και οι δυο φταινε λεμε.Ο ενας γιατι εκανε επικινδυνους ελιγμους (αντε να βρεις δικαστη που να ξερει το εντο) κι ο αλλος γιατι δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας και εγκατελειψε το θυμα του.
    Τι ειναι το τοσο δυσκολο?
    Ε αυτό λέω και εγώ, ο καθένας για τις δικές του παρανομίες.

Στο άλλο ερώτημα όμως?

Με το ταξι ?

Ρε φιλε πλακα ΜΕ κανεις ?

Με το ταξι ?

Ρε φιλε πλακα ΜΕ κανεις ?
    Οχι εντάξει εσύ είπες την γνώμη σου. Είπες δεν ειπάρχει παράνομο φρενάρισμα.

Κάποιος άλλος ας απαντήσει και ας έχει διαβάσει τον ΚΟΚ πρώτα.

Το διαβασα ρε αυτο που εβαλες, σωστα τα λεει, το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να αποδειξει καποιος ουσιαστικα ΓΙΑΤΙ φρεναρε ο μπροστα, ακομα κ αν ειναι προφανες για εσενα κ για τους γυρω.

Αποτελεσμα ?

Αν φρεναρει ταξι μπροστα σου επειδη βρηκε κουρσα κ τον "φιλησεις", δεν υπαρχει λογος ουτε καν να ξοδεψεις χρονο, του κανεις θετικη δηλωση να τελειωσει η ιστορια.
    Ο δικηγορος του ξερει τι θα πει...

This is the world we live in...

Υπαρχουν πολλα τετοια αρθρα στον ΚΟΚ που ουσιαστικα λογω του παραπανω δεν εχουν καμια μα καμια χρησιμοτητα στο δικαστηριο

Για όλα φταίνε οι γκόμενες.

Ε αυτό λέω και εγώ, ο καθένας για τις δικές του παρανομίες.

Στο άλλο ερώτημα όμως?
    Ποιο ειναι το αλλο ερωτημα?Η παραγραφος 2?
    Ειπαμε ρε φιλε οτι φταιει αλλα σου ξαναλεω.Αν οδηγω και ξαφνικα νιωσω εντονη ζαλαδα τι θα κανω?Θα κοιταξω να κουνησω το χερι μου πανω κατω?Το πολυ πολυ ο απο πισω να θεωρει οτι τον λεω μαλακα .
    Θα φρεναρω για να μην βγω στο αντιθετο ρευμα και καθαρισω καποιον που δεν φταιει.Ο απο πισω θα δει τα στοπ μου (που υποτιθεται οτι τα τσεκαρω καθε φορα που καβαλαω το οχημα μου) και ΑΝ εχει κρατησει αποσταση θα φρεναρει κι αυτος.
    Αν πηγαινουμε με 100 και ειναι στα δυο μετρα πισω μου δεν εχει την καταλληλη αποσταση.Η αποσταση ειναι παντα σε συναρτηση με την ταχυτητα.

Το διαβασα ρε αυτο που εβαλες, σωστα τα λεει, το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να αποδειξει καποιος ουσιαστικα ΓΙΑΤΙ φρεναρε ο μπροστα, ακομα κ αν ειναι προφανες για εσενα κ για τους γυρω.

Αποτελεσμα ?

Αν φρεναρει ταξι μπροστα σου επειδη βρηκε κουρσα κ τον "φιλησεις", δεν υπαρχει λογος ουτε καν να ξοδεψεις χρονο, του κανεις θετικη δηλωση να τελειωσει η ιστορια.

This is the world we live in...

Υπαρχουν πολλα τετοια αρθρα στον ΚΟΚ που ουσιαστικα λογω του παραπανω δεν εχουν καμια μα καμια χρησιμοτητα στο δικαστηριο
    Γιαυτό ακριβώς πρότεινα να το δούμε με ψυχρή λογική και όχι με το ποιος είναι ο πιο πονηρός και καλός ψεύτης, ούτε τι θα κάνει το δικαστήριο και τι μπορεί να αποδειχθεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ποιο ειναι το αλλο ερωτημα?Η παραγραφος 2?
    Ειπαμε ρε φιλε οτι φταιει αλλα σου ξαναλεω.Αν οδηγω και ξαφνικα νιωσω εντονη ζαλαδα τι θα κανω?Θα κοιταξω να κουνησω το χερι μου πανω κατω?Το πολυ πολυ ο απο πισω να θεωρει οτι τον λεω μαλακα .
    Θα φρεναρω για να μην βγω στο αντιθετο ρευμα και καθαρισω καποιον που δεν φταιει.Ο απο πισω θα δει τα στοπ μου (που υποτιθεται οτι τα τσεκαρω καθε φορα που καβαλαω το οχημα μου) και ΑΝ εχει κρατησει αποσταση θα φρεναρει κι αυτος.
    Αν πηγαινουμε με 100 και ειναι στα δυο μετρα πισω μου δεν εχει την καταλληλη αποσταση.Η αποσταση ειναι παντα σε συναρτηση με την ταχυτητα.
    Το άλλο ερώτημα είναι με το ταξί αλλά με τόσο σπάμ που έπεσε που να το δεις, λογικό είναι.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    ...οι πρώην και οι επόμενες...

Φταίνε και οι 2 (συνυπαιτιότητα...) για τους λόγους που είπατε (επικίνδυνη οδήγηση και μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας) και θα κριθεί από το δικαστήριο σε τι ποσοστό ο καθένας φταίει και τι θα πληρώσει...
    Αν ο κουτάκιας έφυγε θα έχει πρόβλημα μεγάλο...

υ.γ. Αν δεν είχε φύγει το βίντεο θα έγραφε πολλά γλέντια μάλλον...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ενώ κάναμε έντο σε στροφή στην άκρη του πουθενά;
    ΝΑΙ, η ερωτηση μου ειναι σαφεστατη.
    Αν δεν μπορεις να απαντησεις ευθεωςμην αναλωνεσαι σε ερωτησεις για χαρη εντυπωσιασμου.
    Αν μπορεις να απαντησεις καν'το, αλλιως προσπερασε το.
    Δηλαδη εσυ αν εμπλακεις σε ατυχημα που φταιει ο αλλος, και τον δεις ανασκελα θα τον παρατησεις?ελπιζω πως οχι.

Το ποιος φταιει, αποτελει το νομικο θεμα που αφηνουμε στους ειδικους.
    Η εγκαταλειψη τι αποτελει για σας?
    Ο μηχανοβιος, αληταρας, τσογλαναρας, τεντιμποης, εκανε μια μαλακια που του κοστισε.Ααφαλως και φταει, δεν μπορει να κανει ο,τι του καβλωσει σε δημοσιο δρομο.
    Ο οδηγος του κουτιου δεν ειχε αποσταση ασφαλειας, αλλα δεν μπορει να μαντεψει τι θα κανει τι καθε μαλακισμενο στην στροφη.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ.
    Ελεος πια...μερικοι δεν εχουν ουτε την στοιχειωση ανθρωπιστικη αντιληψη.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Το άλλο ερώτημα είναι με το ταξί αλλά με τόσο σπάμ που έπεσε που να το δεις, λογικό είναι.
    Ο ταριφας πρεπει να εχει περιπου 30 ποντους αποσταση για να ανεβασει η για να κατεβασει πελατη.Αν αποδειξεις οτι σταματησε στη μεση της Τσιμισκη για να παρει κουρσα τοτε μπορει στο δικαστηριο να κερδισεις.

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για δειτε και πειτε την γνωμη σας
    από ktm640lc4 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 12:04
  2. Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 08:03
  3. τα τραγούδια, λένε πάντα την αλήθεια???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 06:41
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ