Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 70 από 70

Θέμα: miniDV player

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Είσαι πολύ σκληρός.
    Εσείς κύριε είστε πολύ ελαστικός που τους επιτρέπετε να σας πιάνουν τον πισινό λέγοντά σας μαλακίες για άνοιγμα κλπ. Πιθανά δεν ξέρεις τα δικαιώματά σου όσον αφορά τις εγγυήσεις.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Εσείς κύριε είστε πολύ ελαστικός που τους επιτρέπετε να σας πιάνουν τον πισινό λέγοντά σας μαλακίες για άνοιγμα κλπ. Πιθανά δεν ξέρεις τα δικαιώματά σου όσον αφορά τις εγγυήσεις.

Καλά, το πιασέκωλο δεν το γλιτώνει κανένας φίλε μου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Με capture μετατρέπεις το σήμα, το είπαμε παραπάνω δεν είναι σωστό. Βαζεις θόρυβο στο σήμα λέμεεεεε.

Τι μπορεί να σημαίνει ότι το pc είναι καινούριο και δεν το ανοίγω. Αγοράζετε pc που σας απαγορεύουν να τα ανοίξετε???????

Καλά να σας κάνουν αν το δέχεστε....

βασκα

εχεις μαγαζι με πι σια αν ειδα καλα στο θρεαντ?

αν ενας πελατης σου ερθει με ανοιγμενο κουτι
    και σου πει οτι χαλασε κατι, το οποιο οντως μπορει να ηταν ελλατωματικο(εσυ βεβαια δεν το ξερεις αν ηταν ελλατωματικο ή το χαλασε αυτος καταλαθος)
    θα του το φτιαξεις τζαμπα?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    βασκα

εχεις μαγαζι με πι σια αν ειδα καλα στο θρεαντ?

αν ενας πελατης σου ερθει με ανοιγμενο κουτι
    και σου πει οτι χαλασε κατι, το οποιο οντως μπορει να ηταν ελλατωματικο(εσυ βεβαια δεν το ξερεις αν ηταν ελλατωματικο ή το χαλασε αυτος καταλαθος)
    θα του το φτιαξεις τζαμπα?
    Ναι φίλε μου αυτή είναι η αλήθεια. Θα δω το χαλασμένο κομμάτι και αν δεν έχει σημάδια βραχυκυκλώματος ή δεν είναι σπασμένο - κακοποιημένο, θα το αλλάξω δωρεάν. Με καλύπτει κι εμένα η εγγύηση. Πολλά καταστήματα θέλουν ν' αποφύγουν την εγγύηση και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Ακόμα και σε δικές μου εισαγωγές παίρνω την εγγύηση ή σε είδος ή σε πίστωση % αναλόγως Failure rate. Έτσι έχουν τα πράγματα.

Όταν ξεκίνησα με το μαγαζί ενστερνίστηκα κι εγώ αυτή τη μαλακία με τις ταινίες ασφαλείας. Είδα ότι ο κόσμος ήταν επιφυλακτικός απέναντί μου όπως και στα μεγάλα καταστήματα. Μετά από περίπου 6 μήνες το σταμάτησα και ο κόσμος μου πολλαπλασιάστηκε γιατί άρχισε να νιώθει οικειότητα. Επίσης δεν αρνήθηκα ποτέ μου σε πελάτη να μπει στο σέρβις την ώρα που του επισκευάζουμε το μηχάνημα. Αν κάθετε σε μια μεριά και παρακολουθεί και δεν ενοχλεί, από μένα κανένα πρόβλημα. Το σημαντικό είναι να νιώθεις καταναλωτής και να μπορέσεις να πείσεις τον πελάτη για τις προθέσεις σου. Σε πληροφορώ ότι στα 10 και πλέον χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού μου έχω ελάχιστους δυσαρεστημένους και αυτοί ήταν από τους τύπους που τα ξέρουν όλα και καθορίζουν την τιμή της εργατοώρας αλλά και τις γνώσεις σου με τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Κατά πως τους βολεύει δλδ.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Ναι φίλε μου αυτή είναι η αλήθεια. Θα δω το χαλασμένο κομμάτι και αν δεν έχει σημάδια βραχυκυκλώματος ή δεν είναι σπασμένο - κακοποιημένο, θα το αλλάξω δωρεάν. Με καλύπτει κι εμένα η εγγύηση. Πολλά καταστήματα θέλουν ν' αποφύγουν την εγγύηση και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Ακόμα και σε δικές μου εισαγωγές παίρνω την εγγύηση ή σε είδος ή σε πίστωση % αναλόγως Failure rate. Έτσι έχουν τα πράγματα.

Όταν ξεκίνησα με το μαγαζί ενστερνίστηκα κι εγώ αυτή τη μαλακία με τις ταινίες ασφαλείας. Είδα ότι ο κόσμος ήταν επιφυλακτικός απέναντί μου όπως και στα μεγάλα καταστήματα. Μετά από περίπου 6 μήνες το σταμάτησα και ο κόσμος μου πολλαπλασιάστηκε γιατί άρχισε να νιώθει οικειότητα. Επίσης δεν αρνήθηκα ποτέ μου σε πελάτη να μπει στο σέρβις την ώρα που του επισκευάζουμε το μηχάνημα. Αν κάθετε σε μια μεριά και παρακολουθεί και δεν ενοχλεί, από μένα κανένα πρόβλημα. Το σημαντικό είναι να νιώθεις καταναλωτής και να μπορέσεις να πείσεις τον πελάτη για τις προθέσεις σου. Σε πληροφορώ ότι στα 10 και πλέον χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού μου έχω ελάχιστους δυσαρεστημένους και αυτοί ήταν από τους τύπους που τα ξέρουν όλα και καθορίζουν την τιμή της εργατοώρας αλλά και τις γνώσεις σου με τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Κατά πως τους βολεύει δλδ.

συγχαρητηρια

και μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση αυτο που μου λες

γιατι εχω παρε δωσε με πι σι πανω απο 10 χρονια και παντα ηταν ιερος κανονας οτι δεν πειραζουμε καινουργιο μηχανημα για να μην χασουμε την εγγυηση

εντιτ: λογικα "κοβουν" κοσμο με την δικαιολογια οτι ανοιχτηκε, γιατι τα μεγαλα καταστηματα εχουν πολυ κοσμο, και δεν θελουν να μπλεκουν,
    εκτος αν κρυβετε κατι ποιο υποπτο που δεν ξερω..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ναι φίλε μου αυτή είναι η αλήθεια. ...

Kαι εισαι στη Πάτρα ρε γμτ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ρε μλκ εχεις βαλθει να με κανεις να αρχισω τα γαμωσταυριδια φορα παρτιδα στο φορουμ;
    Ποιο raw (καταρχας αυτος ο ορος σε βιντεο ειναι αδοκιμος περα την RED που ετσι το ονομαζει χωρις να ειναι,και ποσο μαλλον στην περιπτωση σου) αφου σου λεω οτι το ιδιο βιντεο παιρνεις.
    Τι σε εχει βολεψει να διορθωσεις;

Επισης δεν μιλησα για την διαδικασια του μπροντκαστ αλλα για το σημα του μπροντκαστ.
    Παω στοιχημα οτι δεν διαβασες Χριστο τι εγραψα.

Τα περι μινιντιβι και τα ρεστα μονος σου τα ανακατεψες και μονος σου τα μπερδεψες παλι στην κουβεντα αφου βαλθηκα να τα ξεκαθαρισω.
    Μαλλον να μεταφερθει αυτη η κουβεντα σε αναλογο φορουμ,αλλα εχω βαρεθει να εξηγω σε "επαγγελματιες" τα αυτονοητα και ΒΑΣΙΚΑ του επαγγελματος τους....

θες να κανουμε μαζι μια ταινια?? :a07:

απο το: "θες να κανουμε μαζι ενα παιδι??"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    συγχαρητηρια

και μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση αυτο που μου λες

γιατι εχω παρε δωσε με πι σι πανω απο 10 χρονια και παντα ηταν ιερος κανονας οτι δεν πειραζουμε καινουργιο μηχανημα για να μην χασουμε την εγγυηση

εντιτ: λογικα "κοβουν" κοσμο με την δικαιολογια οτι ανοιχτηκε, γιατι τα μεγαλα καταστηματα εχουν πολυ κοσμο, και δεν θελουν να μπλεκουν,
    εκτος αν κρυβετε κατι ποιο υποπτο που δεν ξερω..

Εγώ προσωπικά του γράφω στααααα επινεφρίδιά μου τους ιερούς κανόνες που ο κάθε μαλάκας μανατζερ προσπαθεί να περάσει. Ίσως επειδή είμαι μηχανικός και αυτοί έχουν για τεχνικούς πιτσιρίκια που δουλεύουν με ιερά ευαγγέλια από τους προϊσταμένους.

Μία φορά πριν ανοίξω μαγαζί, γιατρός πελάτης μου είχε πάρει από το one way νομίζω (τότε μεγάλη αλυσίδα) ένα pc και με είχε καλέσει να του στήσω ένα καρδιολογικό πρόγραμμα. Κάθε φορά που φτάναμε σε συγκεκριμένο σημείο της εγκατάστασης το pc πέθαινε. Το σκηνικό επαναλήφθηκε 5-6 φορές μέχρι που αποφάσισα να ελέγξω τον σκληρό. Βρήκα unrecovered bad sectors, έβγαλα τον σκληρό και τον πήγα με την απόδειξη αγοράς μαζί με τον αγοραστή στο κατάστημα στην Αγ. Ανδρέου. Ο εκεί τεχνικός με ρώτησε κάτι παπαρδέλες και μετά μου είπε το απίστευτο "γιατί βγάλατε τον σκληρό?"

- Μα γιατί είναι χαλασμένος και θέλω αντικατάσταση.

- Ναι αλλά χάσατε την εγγύηση

- Όχι δεν την έχασα, έχω εδώ μαζί μου την απόδειξη

- Ναι αλλά ανοίξατε το μηχάνημα και δεν ισχύει τώρα η εγγύηση

- Και τι θέλατε να κουβαλάω όλο το pc ενώ μπορώ να φέρω μόνο τον δίσκο?

-εε εε ξέρετε οι κανόνες της εταιρίας μας

- Ωραία, πάρε τους κανόνες της εταιρίας σου, βάλτους στον πάτο σου, πάρε και τον σκληρό δίσκο και φέρε μου καινούριο μέσα σε σφραγισμένη συσκευασία

- Τι είπατε

-Αυτό που ακούσατε κι αν θέλετε το επαναλαμβάνω φωναχτά να μας ακούσουν όλοι όσοι είναι εδώ μέσα ή αν θέλετε κάνω μιά καταγγελία ότι δεν τηρήτε την εγγύηση που υποχρεούστε δια νόμου να παρέχετε στους πελάτες σας η οποία θα ακολουθείται από μία αγωγή για διαφυγόντα κέρδη από τον γιατρό.

- Μισό λεπτό κύριε

Επιστρέφει με κάποιον γραβατωμένο στον οποίον λέω ακριβώς τα ίδια με αρκετά πιό έντονο ύφος.

Ο δίσκος αλλάχτηκε με άλλον καινούριο σε dt.

Παιδιά είναι υποχρέωσή τους ν' αλλάξουν ελαττωματικό υλικό αρκεί να μην είναι βανδαλισμένο από εσάς. Κανένα σοβαρό μαγαζί δεν θα σου πεί γιατί άνοιξες του κουτί. Έτσι γούσταρα και το άνοιξα, για να πάρει αέρα, για να δω τα φωτάκια, για να βάλω καινούριο δίσκο κλπ. Δηλ εμένα μου χαρίζουν κάθε βδομάδα κι ένα part θα πρέπει να πηγαίνω στο κατάστημα να μου το τοποθετούν? Ωραία θα πηγαίνω, θα περιμένω να το πάρω επί τόπου (γιατί αν το έκανα μόνος μου θα το έκανα σε 10 λεπτά), και δεν θα τους πληρώνω άσε δε που θα το έχω πάρει και από αλλού.

Πρόσφατα Συμφορουμίτης μου παρήγγειλε 2 μνήμες για το λαπτοπ του. Τι έπρεπε να του πω?? Ευχαριστώ για την προτίμηση, βάλε τώρα το λαπτοπ σε μια κούριερ να μου το φέρει, να περάσω τις μνήμες (γιατί αν το κάνεις μόνος σου δεν έχεις εγγύηση), πάρε το λαπτοπ πίσω με κούριερ πάλι που θα πληρώσεις εσύ. Δεν σας ακούγεται λίγο μαλακία???

Κουλό μέλος

εδώ είναι η συζήτηση για το minidv;

έγραψες όλο αυτό το σεντόνι σ'αυτό το thread για να μας πεις πόσο καλός επαγγελματίας είσαι;

​The journey is the reward!

Re: εδώ είναι η συζήτηση για το minidv;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sek

έγραψες όλο αυτό το σεντόνι σ'αυτό το thread για να μας πεις πόσο καλός επαγγελματίας είσαι;

Όχι μόνο γι' αυτό. Προετοιμάζομαι για την έκδοση του νέου βιβλίου μου και κάνω προπόνηση στο γράψιμο. Ελπίζω να το αγοράσεις και να βοηθήσεις έτσι ένα μέλος του φόρουμ..

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Catalunya MotoGP Full Race Real Player Format
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 15:38
  2. Onboard lap Mugelo GP σε Media Player Format
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 18:29
  3. Full Video Race MotoGP France Real Player Format
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:16
  4. O αγωνας του Estoril ful video σε Real Player format.
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 22:50
  5. Βιντεο με την προσπεραση του Rossi (Real Player)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF