Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 102

Θέμα: Yamaha R1 '08 Mpieles?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ξυστρας
    sou leo oti telika to mixanaki den ixe tipota i endiksi 12 ine estitiras strofalou .mipos kseris kati kai den to les???

Που να ξερω ρε συ
    ....εχω καποιες υποψιες οπως ο καθενας που γνωριζει πεντε πραγματα αλλα τις κραταω για εμενα διοτι δεν ειμαι σιγουρος και δεν θελω να μπερδευω καταστασης

Βασικα γω σου ειχα πει και εδω και στο τηλεφωνο οτι ειναι δυσκολο να παθει ζημια που εσυ ΑΡΧΙΚΑ ειχες περιγραψει...

Ειχαμε μιλησει στο τηλ και απο τι θυμαμαι μου ειχες πει για θορυβους και φρακαρισματα και τωρα λες τελικα για αισθητηρες...εκει μπερδευτηκα.

Τελος παντων δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να το ψαχνουμε...τελος καλο ολα καλα και ας ανοιξες μοτερ ( διοτι ειχες πει οτι θα το ανοιξεις) δαπανοντας καποια χρηματα.
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

pantos omologo oti tsapa katekrina to mixanaki gia elatomatiko tentotira kathenas kai efxaristo gia ti voithia gnoseon sou

Καλησπερες ξανα μετα απο αρκετο καιρο.
    καθως εσβηνα τα σπαμμ μαιλ στο μαιλ μου επεσα σε μια ειδοποιηση απο το site εδω και θυμιθηκα αυτο που προσπαθουσα να ξεχασω.
    Η γυναικα μου κυκλοφορει υγειεστατη για μια ακομα φορα στον δρομο και ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.
    Προς πληροφορηση και μονο θα αναφερω αναλυτικα τους νεκρους φιλους του μοτερ μου.

1) Μπιελα * 2 (κακωσεις και pitting)
    2) Στροφαλος *1 (κακωσεις και pitting σε 2 απο τα 4 κομβια)
    3) Μεταλλα σε ολες τις μπιελες
    4) Ελλατηρια (μιας και ανοιχτηκε το μοτερ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TasosVoula
    Καλησπερες ξανα μετα απο αρκετο καιρο.
    καθως εσβηνα τα σπαμμ μαιλ στο μαιλ μου επεσα σε μια ειδοποιηση απο το site εδω και θυμιθηκα αυτο που προσπαθουσα να ξεχασω.
    Η γυναικα μου κυκλοφορει υγειεστατη για μια ακομα φορα στον δρομο και ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.
    Προς πληροφορηση και μονο θα αναφερω αναλυτικα τους νεκρους φιλους του μοτερ μου.

1) Μπιελα * 2 (κακωσεις και pitting)
    2) Στροφαλος *1 (κακωσεις και pitting σε 2 απο τα 4 κομβια)
    3) Μεταλλα σε ολες τις μπιελες
    4) Ελλατηρια (μιας και ανοιχτηκε το μοτερ)
    ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΛΕΣ....ΓΙΑ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ..ΧΛΜ ΜΗΧΑΝΗΣ,ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ,ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ,ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ,ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ...ΤΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΒΑΖΕΙΣ,ΣΤΑΘΜΗ, ΚΤΛ.
    Σαν να εμπλεξες...αν ομως ο μαστορας ειναι καλος,γλυτωσες...τα μεταλλα θελουν μαγκια στην τοποθετηση!!!
    Στη θεση σου θα εβρισκα ενα αλλο μοτερ!
    ...δεν πληρωνω διοδια

Τα ειχαμε πει περσυ φιλε libali10.
    Ολοσωμη εξατμηση ,pc3, kn φιλτρο. Λιγοτερα απο 20κ χιλιομετρα.
    Χρηση δρομου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TasosVoula
    Distyxws teliwse i egyhsh prin 6 mines
    I rithmisi egine se dynamometro kai epilexthike xartis apo tin idia etairia pou promitheftika to pc3. Den nomizw omws oti mporei na prokalesei tetoiou eidous zimia ena plousio h ena ftwxo meigma.

Eψαχνα να θυμηθω τι ειχε γινει...
    Για μενα κατα 99% η ζημια εχει γινει στο δυναμομετρο.Δεν θελω να ανοιξω κουβεντα γιατι γινονται ζημιες στο δυναμομετρο.... τα εχω πει αρκετες φορες και αλλωστε ο περισσοτερος κοσμος γνωριζει και κανεις δεν με ακουει!
    Ενα παραδειγμα δικο μου,
    Εχουμε Ρ1 του 07 στην παρεα εχει κανει 42.000 χλμ στην τσιτα,κατεβαζει 15000 rpm,αν και αλυτο ειναι οριακο απο περιφεριακα πραγματα και βγαζει κοντα στα 180 τροχο,και δεν εχει αλλαξει ουτε καδενα ενω θα επρεπε. Φτου να μην ματιασουμε κιολας,δεν εχει απολυτως τιποτα παρουσιαση.Αυτα τα γραφω διοτι τα R1 του 07-08 που γνωριζω καλα,ειναι σκυλια.
    Τωρα μια κουβεντα για τα δυναμομετρα.Μια φορα ειχα παει για να δυναμομετρησει καποιος φιλος ενα GSXR στον Νικολαιδη και επειδη δεν αντεξα εβαλα και to R1 μεσα.Το εκανε μια φορα λεει αλλη μια...πριν ολοκληρωσει την δευτερη φορα σηκωνω το κεφαλι μου βλεπω θερμοκρασια 90+,του κανω νοημα στοπ,μου κανει και αυτος τελευταια και στοπ,μπουκαρω μπροστα του του πιανω το γκαζι και του λεω "τελειωσαμε".
    Ρωταω τωρα..αν εκανε μπαμ...ποιος θα εφταιγε...το μοτερ ?

Το επομενο μηχανακι που μπηκε μεσα ηθελε και καυσαναλυση:rotflmao:
    Ενα ZX10 του 05...παιδια τι να πω τωρα...οτι εβγαλε λαδια απο το σωλινακι της αναθιμιασης...?
    Οποιος το 'εχει" λιγο καταλαβαινει!!!!

Απαγορευετε δυναμομετρηση ειδικα με το μοτερ υπερθεμενο δευτερο-τριτο πατημα.
    Αυτοι που κανουν χαρτογραφηση σε δυναμομετρο (τρια τεταρτα και πλεον) για εμενα ειναι καταδικασμενοι.
    ...δεν πληρωνω διοδια

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Ο φίλος σίγουρα εννοεί κύλινδρο, οι βαλβίδες δε χτυπάνε πουθενά σε στόκ μοτέρ
    Δεν υπάρχει πρόβλημα με κύλινδρο, με μπιέλες υπάρχει και ίσως με το κύκλωμα λίπανσης υπό συνθήκες.

Βαλβίδες στον κύλινδρο #4. Ευτυχώς εάν σου κάτσει, θα σου κάτσει νωρίς..
    http://www.r1-forum.com/forums/showt...200&highlight=
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
    Eψαχνα να θυμηθω τι ειχε γινει...
    Για μενα κατα 99% η ζημια εχει γινει στο δυναμομετρο.Δεν θελω να ανοιξω κουβεντα γιατι γινονται ζημιες στο δυναμομετρο.... τα εχω πει αρκετες φορες και αλλωστε ο περισσοτερος κοσμος γνωριζει και κανεις δεν με ακουει!
    Ενα παραδειγμα δικο μου,
    Εχουμε Ρ1 του 07 στην παρεα εχει κανει 42.000 χλμ στην τσιτα,κατεβαζει 15000 rpm,αν και αλυτο ειναι οριακο απο περιφεριακα πραγματα και βγαζει κοντα στα 180 τροχο,και δεν εχει αλλαξει ουτε καδενα ενω θα επρεπε. Φτου να μην ματιασουμε κιολας,δεν εχει απολυτως τιποτα παρουσιαση.Αυτα τα γραφω διοτι τα R1 του 07-08 που γνωριζω καλα,ειναι σκυλια.
    Τωρα μια κουβεντα για τα δυναμομετρα.Μια φορα ειχα παει για να δυναμομετρησει καποιος φιλος ενα GSXR στον Νικολαιδη και επειδη δεν αντεξα εβαλα και to R1 μεσα.Το εκανε μια φορα λεει αλλη μια...πριν ολοκληρωσει την δευτερη φορα σηκωνω το κεφαλι μου βλεπω θερμοκρασια 90+,του κανω νοημα στοπ,μου κανει και αυτος τελευταια και στοπ,μπουκαρω μπροστα του του πιανω το γκαζι και του λεω "τελειωσαμε".
    Ρωταω τωρα..αν εκανε μπαμ...ποιος θα εφταιγε...το μοτερ ?

Το επομενο μηχανακι που μπηκε μεσα ηθελε και καυσαναλυση:rotflmao:
    Ενα ZX10 του 05...παιδια τι να πω τωρα...οτι εβγαλε λαδια απο το σωλινακι της αναθιμιασης...?
    Οποιος το 'εχει" λιγο καταλαβαινει!!!!

Απαγορευετε δυναμομετρηση ειδικα με το μοτερ υπερθεμενο δευτερο-τριτο πατημα.
    Αυτοι που κανουν χαρτογραφηση σε δυναμομετρο (τρια τεταρτα και πλεον) για εμενα ειναι καταδικασμενοι.
    Νομίζω είναι λίγο υπερβολή ότι τα μηχανάκια σπάνε στα δυναμόμετρα.
    Εντάξει, άν κάποιος είναι τσολιάς και το τερματίζει ενώ έχει ανάψει είναι άλλο θέμα.
    Εγώ είχα κάνει dyno το R1 μου πολλές φορές, ποτέ δεν έπαθε τίποτα.
    Και το aprilia θα το κάνω.
    www.clubcsl.com

Νέο μέλος
    Σιγα μην αφηνα εγω τον καθε @αλακα να μου σπαει το μηχανακι!!

Σεβαστη η αποψη σου!
    Εχεις δικιο....τις περισσοτερες φορες δεν σπανε στο δυναμομετρο αλλα ΜΕΤΑ και στα χερια σου...Να ξερεις πως κατα μεγαλο ποσοστο ευθηνεται το δυναμομετρο.Αφου Οχι σε ολα αλλα στα περισσοτερα.Πρεπει να ειναι γνωστης ο μαστορας και να εχει αυθονο χρονο!!!!
    Παντα εξαρταται ποιος στην κανει...αν δηλαδη ο τυπος εχει γνωση-υπομονη και επαναφερει την θερμοκρασια στους 80 τουλαχιστον απο πατημα σε πατημα πιστευω οτι δεν διατρεχει κινδυνος...αλλα ποιος το κανει αυτο!!!Πριν καθε πατημα ειναι 78-80 κελσιου ενω στο τελος του καθε πατηματος φτανει 105 δηλαδη με βεντηλατερ.Φανταζεσαι τι γινεται με θερμοκρασια στους 105 και το μηχανακι να κοφταρει στις 14.500rpm??????????
    Παντως επαναλαμβανω,το μεγαλο ρισκο ειναι οταν ανεβαινει για προγραμμα.Διαρκει πανω απο 90 λεπτα.

Καλη τυχη φιλε μου!!!
    ...δεν πληρωνω διοδια

Καλά στην Αμερική που βαράνε στα δυναμόμετρα 3 και 4 ώρες, μαζόχες είναι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    Καλά στην Αμερική που βαράνε στα δυναμόμετρα 3 και 4 ώρες, μαζόχες είναι;
    Απάντηση, απλά εμείς είμαστε "ΤΣΑΚΑΛΙΑ"!

Σεβαστη η αποψη σου!
    Εχεις δικιο....τις περισσοτερες φορες δεν σπανε στο δυναμομετρο αλλα ΜΕΤΑ και στα χερια σου...Να ξερεις πως κατα μεγαλο ποσοστο ευθηνεται το δυναμομετρο.Αφου Οχι σε ολα αλλα στα περισσοτερα.Πρεπει να ειναι γνωστης ο μαστορας και να εχει αυθονο χρονο!!!!
    Παντα εξαρταται ποιος στην κανει...αν δηλαδη ο τυπος εχει γνωση-υπομονη και επαναφερει την θερμοκρασια στους 80 τουλαχιστον απο πατημα σε πατημα πιστευω οτι δεν διατρεχει κινδυνος...αλλα ποιος το κανει αυτο!!!Πριν καθε πατημα ειναι 78-80 κελσιου ενω στο τελος του καθε πατηματος φτανει 105 δηλαδη με βεντηλατερ.Φανταζεσαι τι γινεται με θερμοκρασια στους 105 και το μηχανακι να κοφταρει στις 14.500rpm??????????
    Παντως επαναλαμβανω,το μεγαλο ρισκο ειναι οταν ανεβαινει για προγραμμα.Διαρκει πανω απο 90 λεπτα.

Καλη τυχη φιλε μου!!!
    Εγώ έκανα 2-3 μετρήσεις στην σειρά (όχι ρυθμίσεις στο δυναμόμετρο, είμαι αντίθετος με την μέτρηση επάνω σε δυναμόμετρο για άλλους λόγους) για να δω την ιπποδύναμη.
    Η θερμοκρασία δεν είχε ανέβει δραματικά.
    Πρωτού μου το κλέψουν είχε 28χιλ χλμ και δεν είχε πρόβλημα κανένα.

Συμφωνώ ότι άν κάποιος το 'κοφτάρει' επί 30-90 λεπτά με υψηλή θερμοκρασία, θα υπάρχουν προβλήματα.
    Συμφωνούμε δηλαδή φίλε.

Κάποιος έχει μετρήσει το AFR μετά τη ρύθμιση στο δυναμόμετρο και ενώ πηγαίνει με 250χλμ/ώρα είναι η δική μου ερώτηση ?
    www.clubcsl.com

αρχιζουμε να εξηδικευουμε την συζητηση ...

Δεν καταλαβα...υποθετω οτι εννοεις 250 χλμ σε δρομο αφου πριν εχει ρυθμιστει σε δυναμομετρο?Εγω προσωπικα μονο με wideband αλλα ΠΟΤΕ μετα απο δυναμομετρο.Παντα σε δρομο.
    Αλλα τι περιμενεις να δεις απο την στιγμη που εχει ρυθμιστη σε δυναμομετρο...?Τιποτα σωστο..δεν νομιζω.Αλλαζουν τα δεδομενα...

...δεν πληρωνω διοδια

Τιποτα σωστο..δεν νομιζω.Αλλαζουν τα δεδομενα...
    Σωστά μιλάς
    www.clubcsl.com

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκλάπη YAMAHA R1 '08
    από kostas1989 στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2012, 20:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία