Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 111

Θέμα: Αυτοκόλλητα-Μηνυμα προς ασυνείδητους!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    [τεχνοκρατική σκέψη/on]
    Το πρόστιμο δεν αφορά την καταπάτηση του δικαιώματος να ρισκάρει κάποιος την ΔΙΚΗ του ζωή και μόνο. Μπορείς να το δεις ως φορολογική ισονομία. Ο καπνιστής, αλκοολικός και όποιος συνειδητά ρισκάρει την ζωή του, πλΕρώνει ένα σκασμό έμμεσους φόρους. Με κάποιον τρόπο πρέπει και ο ακράνωτος να πληρώνει τα γούστα του. [τεχνοκρατική σκέψη/off]
    Αυτό είναι άκυρο, όμως, γιατί ο καπνιστής και ο αλκοολικός φορολογούνται για τα "αγαθά", την "απόλαυση" που λαμβάνουν. Ο μοτοσυκλετιστής πρέπει να φορολογηθεί για το αγαθό που ΔΕ δέχεται? Μάλιστα, αν επιλέξει να το δεχθεί, πάλι φορολογείται, εκτός του ότι πληρώνει ένα σκασμό λεφτά για την αγορά του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    αν ρισκάρει με τις ζωές των άλλων (βλέπε ξεκράνωτος συνεπιβάτης, ζώνες ασφαλείας, σουρωμένος, υπέρβαση ταχύτητας, κλπ, κλπ), ενώ όπως ορθά φαντάζεσαι η λογική αυτή εύκολα καταλήγει σε ακραία σενάρια τιμωρίας όταν η δικαίωμα ελευθερίας στην παραβίαση των νόμων που ισχύουν για τους άλλους καταλήγει σε τραγωδίες αθώων.
    Για ποιό λόγο θα πρέπει να βγεί κάποιος απ΄τη φυλακή πχ, αν στείλει στον άλλο κόσμο κάποιον-(ους) άσχετους με τη δική του κάβλα?

Τα όρια μεταξύ του να κάνω την ζωή μου ότι γουστάρω και στο να γαμήσω τις ζωές των άλλων είναι πολύ πολύ κοντά, νομίζω....
    Εδώ συμφωνώ 100%. Αλλά το θέμα του κράνους νομίζω είναι προσωπικό. Δε δέχομαι ότι πρέπει να γίνεται καταναγκαστικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
    δεν έχεις δίκιο σε κάτι μόνο:δεν ρισκάρεις μόνο τη ζωή σου,γιατί αν κάποιο ιπτάμενο ζωύφιο καρφωθεί στο κεφάλι σου(μάτι-μύτη-μάγουλο) και ίσως χάσεις τον έλεγχο της μηχανής με άγνωστες περαιτέρω συνέπειες!-αυτό σαν [δικηγόρος του διαβόλου] δεν το σκέφτεσαι?
    Καλά, αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δε χρειάζεται να εξηγήσω γιατί ε? :P

Δε διαφωνώ και μπράβο για την πρωτοβουλία, απλά δε νομίζω ότι τέτοιου είδους συνθήματα θα βοηθήσουν. Όχι με αυτόν τον τρόπο. Ο πιτσιρικάς δε θα ευαισθητοποιηθεί από ένα αυτοκόλλητο με ένα πιασιάρικο motto. Και ο μεγαλύτερος δε θα μάθει κάτι που δεν ξέρει ήδη. Δυστυχώς, όλοι μαθαίνουν όταν είναι πλέον αργά. Αλλά μόνο δυστυχήματα τους αγγίζουν, όχι λέξεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

"No head, no leaking pussy"
    Φιλαράκι, εδώ χρειάζεσαι υδραυλικό.
    Life begins at 45°.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Δεν έχω διαβάσει το θέμα από την αρχή και ούτε πρόκειται, θεωρώ πως αν δε βγει η αστυνομία στο δρόμο (όπως τότε με τις ζώνες ασφαλείας) δεν θα συνετιστεί κανείς.

Βλέπω αστυνομία στο δρόμο και ενώ κινούμε παρέα με κανα δυο ξεκράνωτα μηχανάκια παραδίπλα, δεν κάνουν τπτ.
    Πρέπει δηλ να υπάρχει η εντολή (βγείτε να κόψετε κλήσεις για κράνη) για να τσεκουρώσουν ή προειδοποιήσουν τους ξεκράνωτους;

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Φιλαράκι, εδώ χρειάζεσαι υδραυλικό.
    ποιάνουν τα χερια σου??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αυτό είναι άκυρο, όμως, γιατί ο καπνιστής και ο αλκοολικός φορολογούνται για τα "αγαθά", την "απόλαυση" που λαμβάνουν. Ο μοτοσυκλετιστής πρέπει να φορολογηθεί για το αγαθό που ΔΕ δέχεται? Μάλιστα, αν επιλέξει να το δεχθεί, πάλι φορολογείται, εκτός του ότι πληρώνει ένα σκασμό λεφτά για την αγορά του.

Εδώ συμφωνώ 100%. Αλλά το θέμα του κράνους νομίζω είναι προσωπικό. Δε δέχομαι ότι πρέπει να γίνεται καταναγκαστικά.

Πως δεν απολαμβάνει? Ηλίος, αεράκι, ζελέ στο μαλί, wet look γύρω απ΄τα μάτια .

Το καταναγκαστικά ή όχι είναι άκυρον. Δεν στο χώνει στο κεφάλι, ούτε σε χώνει φυλακή. ΠλΕρώ αυτό που έχει ορίσει ο νομοθέτης. Αν τώρα κάποιος θεωρεί ότι είναι above the law
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Επιμένω ότι είναι νόμος που περιορίζει την προσωπική ελευθερία του ατόμου, καθώς δεν υπάρχει κανένα άλλο όφελος, καμία συνέπεια. Όποιος θέλει να φάει το κεφάλι του, ας το φάει. Είναι τελείως διαφορετικό από τη ζώνη ασφαλείας. Το ΑΝ σε πετύχει μυγάκι και ΑΝ σε πονέσει τόσο πολύ που ΙΣΩΣ χάσεις τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και ΙΣΩΣ χτυπήσεις κάποιον και ΙΣΩΣ τον σκοτώσεις δεν το θεωρώ επιχείρημα.

Ξανά, δε με αφορά το θέμα, απλά κάνω τον αντίλογο. Συνήθως φοράω κράνος, αλλά, ομολογώ, όχι πάντα. Ξέρω πολύ καλά όμως τι κάνω, οπότε δε θα δεχθώ συμβουλή/εξυπνάδα από κανέναν.
    Life begins at 45°.

Καλά, αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δε χρειάζεται να εξηγήσω γιατί ε? :P

Δε διαφωνώ και μπράβο για την πρωτοβουλία, απλά δε νομίζω ότι τέτοιου είδους συνθήματα θα βοηθήσουν. Όχι με αυτόν τον τρόπο. Ο πιτσιρικάς δε θα ευαισθητοποιηθεί από ένα αυτοκόλλητο με ένα πιασιάρικο motto. Και ο μεγαλύτερος δε θα μάθει κάτι που δεν ξέρει ήδη. Δυστυχώς, όλοι μαθαίνουν όταν είναι πλέον αργά. Αλλά μόνο δυστυχήματα τους αγγίζουν, όχι λέξεις.

Ισχύει ότι ισχύει και για την ζώνη στο αυτοκίνητο, είναι υποχρεωτική αν θες να οδηγάς. Ισχύει σε ΟΛΑ τα κράτη του κόσμου λες να κάνουμε εδώ εξαίρεση επειδή πιστεύεις ότι είναι προσωπική επιλογή? Δεν είναι καταναγκαστικό πάντως, είναι δικαίωμα σου να μην το φοράς και να πληρώνεις πρόστιμα.

Καθόλου επιστημονικής φαντασίας δεν είναι, είναι πολύ σύνηθες να σου ρχονται ζωήφια στη μάπα είδικά το καλοκαίρι και είναι πάρα πολύ πιθανό να πάει κάποιο και στα μάτια σου και να χάσεις τον έλενγχο της μηχανής.

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Επειδη τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,γίνεται να αναλάβει κάποιος να το σχεδιάσει τουλάχιστον για εμάς που το θέλουμε?βάζω αυτά που μου άρεσαν:

"Ο ανεγκέφαλος δεν χρειάζεται κράνος"

"Δεν το χρειάζομαι είπε, 5 λεπτά αργότερα...."

"Ναι ΡΕ, το κεφάλι μου είναι πολύτιμο"

"Το προσέχω όπως και το ΚΑΤΩ"(+++++1000000)

"Στο χέρι βολεύει, στο κεφάλι προστατεύει"

υγ:μπορούμε και κάνουμε κ ψηφοφορία για το ποιο να επιλέξουμε????
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Ιείναι πολύ σύνηθες να σου ρχονται ζωήφια στη μάπα είδικά το καλοκαίρι και είναι πάρα πολύ πιθανό να πάει κάποιο και στα μάτια σου και να χάσεις τον έλενγχο της μηχανής.
    Ε αφού επιμένεις και μάλιστα είναι "σύνηθες" και "πολύ πιθανό", εχεις ζήσει πολλά τέτοια περιστατικά? Έχεις δει? Έχεις ακούσει? Πες μου μόνο ένα και θα το δεχτώ
    Life begins at 45°.

mia eikona,xilies lekseis

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	myalo koukoutsi.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	25,3 KB 
ID:	212129
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Ισχύει ότι ισχύει και για την ζώνη στο αυτοκίνητο, είναι υποχρεωτική αν θες να οδηγάς. Ισχύει σε ΟΛΑ τα κράτη του κόσμου λες να κάνουμε εδώ εξαίρεση επειδή πιστεύεις ότι είναι προσωπική επιλογή?
    Αυτό το δέχομαι και σκάω. Και για να συνεισφέρω, ορίστε τα πιο πετυχημένα (αν και επιμένω ότι μόνο με - τραγικές - εικόνες θα ευαισθητοποιήσετε):

"Αν δεν έχεις κάτι να προστατεύσεις μην το φοράς"

"Ναι ΡΕ, το κεφάλι μου είναι πολύτιμο"
    Life begins at 45°.

Ε αφού επιμένεις και μάλιστα είναι "σύνηθες" και "πολύ πιθανό", εχεις ζήσει πολλά τέτοια περιστατικά? Έχεις δει? Έχεις ακούσει? Πες μου μόνο ένα και θα το δεχτώ
    Ο πατέρας μου με TDM δεν θυμάμαι δρόμο πέρσυ, ανοικτή ζελατίνα στο κράνος μπήκε σφίγκα τον τσίμπησε λίγο κάτω από το μάτι και από τύχη και μόνο δεν έπεσε, ξαναλέω τύχη όχι ικανότητα να την κρατήσει.

εγώ ξεκράνωτος, (μλκ μου αλλά το έκανα και το λέω) σε κοντινή απόσταση δεν έβαλα κράνος στην Πέτρου Ράλλη και καρφώθηκε μεγάλο ζωύφιο πάνω ακριβώς στο φακό των γυαλιών μου (αντιλαμβάνεσαι τι θα γινόταν αν δεν φόραγα γιαλιά μυωπίας φαντάζομαι)

αυτά είναι από προσωπική πείρα, έχω ακούσει και άλλα σε άλλα παιδιά αλλά δεν τα αρδιάζω, σου λέω μόνο αυτά που είμαι 1000% σίγουρος πως έγιναν.

Νταξ, είπα σκάω (δεν αλλάζω γνώμη βέβαια). Έχω φάει ζωύφιο με πάνω από 180 και, οκ πονάει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσα. Μπορούν να σε τσιμπήσουν και με κράνος, πάντως (πχ στο λαιμό), εκτός αν κυκλοφορείς μονίμως με πανοπλία, οπότε δεν πολυστέκει. Πάμε παρακάτω..
    Life begins at 45°.

αν και επιμένω ότι μόνο με - τραγικές - εικόνες θα ευαισθητοποιήσετε
    αυτό δυστηχώς το πιστεύω και γω, νομίζω οτι ό,τι και να διαβάσει ένας πιτσιρικάς με καγκουροπαπί και όχι μόνο θα ευαισθητοποιηθεί ή θα αλλάξει συμπεριφορά στον συγκεκριμένο τομέα

Παλαιό μέλος
    Είναι φανερό μετά από τόσες απαντήσεις ότι η συζήτηση περί του τι φοράς όταν καβαλάς, δεν εκινεί από αγνές προθέσεις για τον διπλανό μας, αλλά από ένα ηθικισμό άγνωστης ακόμα προέλευσης.

Το έχει η εποχή βλέπεις, να θέλουν να τα "ταχτοποιήσουν" όλα και τσιμπάνε από κάτω και δώστου να μαι σωστός, και τυπικός και οι "παράνομοι" στο πυρ το εξώτερον και να μην τους δίνει η αποζημίωση η ασφάλεια όταν χτυπήσουν, και είναι κίνδυνος για όλους εμάς τους "καλούς" κλπ

Επειδή ξέρουμε και τα 80s και οι σκηνές με τα ξεκράνωτα σουζίδια, το μαλλί ν ανεμίζει κλπ και πολλοί που τώρα μας τα κάνουν τσουρέκια για να είμαστε "μοτοσικλετιστικά ορθοί" ούτε που σκέφτονταν να τα λεγαν αυτά σε παρέα (γιατί θα έπεφτε η φάπα σύννεφο), καλά θα κάνουν να χαλαρώσουν και να ξεκαβαλικέψουν.

Υπάρχει (ακόμα αυτό το γαμημένο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, το οποίο με μανία έχετε αρχίσει να μας το γαμάτε, γινόμενοι οι μπάτσοι της παρέας. Ρε μάγκες, όποιος θέλει το φοράει, όποιος δεν θέλει δεν το φοράει. Και το ένα και το άλλο έχουν συνέπειες. Δεν καταλαβαίνω, όλη αυτή η μανία ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΡΕ από που πηγάζει; Ποιος είναι αυτός που θα μου πει τι θα κάνω; Ρε μπας και τα πέρνετε από ασφαλιστικές για να βγει καμιά απόφαση δικαστηρίου και να πει "δεν φόραγε μπουφάν, δεν δικαιούται αποζημιώσεως"; Γιατί από το πολύ το μπίρι μπιρι και τον ηθικισμό, που θα πάει, θα φτάσει και εκεί το πράγμα.

Με σταματάει πριν πολλά χρόνια ποδηλάτης 3 το πρωί (εγώ με ποδήλατο), αφού με κυνηγούσε στο δρόμο και μου λέει λαχανιασμένος: "Ρε φίλε γιατί περνάς τα κόκκινα; Που είναι το κράνος σου"; Απαντώ: "άντε και γαμήσου ρε ανώμαλε βραδιάτικα" . Ίδια θα είναι και σήμερα.

Επιμένω ότι είναι νόμος που περιορίζει την προσωπική ελευθερία του ατόμου, καθώς δεν υπάρχει κανένα άλλο όφελος, καμία συνέπεια. Όποιος θέλει να φάει το κεφάλι του, ας το φάει. [...]
    Οχι αδερφε

Θα νοσηλευτει

Θα αναλάβει το κρατος τα παιδια του

Θα δώσει συνταξη στη γυναικα του

Απο την τσέπη σου θα πληρώσεις τη μαλακια του άλλου στο ονομα μιας "προσωπικης ελευθερίας"

Ιδεολογία στην υγεία σας βαζετε ρε σεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2010, 20:24
  2. Μηνυμα BELZEBOULIS προς θείο tai...
    από DimChios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 18:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2008, 23:40
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF