τώρα νομίζω είναι κομπλέ ε???
τώρα νομίζω είναι κομπλέ ε???
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Ναι οκΑρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
τώρα νομίζω είναι κομπλέ ε???![]()
2ήμερο (μία διανυκτέρευση)...
κομμάτι 1
κομμάτι 2
διανυκτέρεσευση Καλαμπάκα που έχει δωμάτια, αλλά και αρκετα camping ή Μέτσοβο (μόνο δωμάτια νομίζω)...Ανάλογα με τη διανυκτέρευση τελειώνει και η διαδρομή της ημέρας...
Ημέρα 2...δεν τον έχει το google-maps...Μέτσοβο-Ανήλιο-Χαλίκι-Καλαρύτες...έχει ένα κομμάτι χαλικόδρομο (9χλμ), ως τότε ίσως είναι όλο άσφαλτος...
και μετά
κομμάτι 3
Από Νάυπακτο αναλόγως ορέξεως...
Εθνική για Αθήνα ή Γαλαξείδι-Δεσφίνα και τα σχετικά...
Ελπίζω να δείξετε επιείκια...![]()
![]()
![]()
δύσκολα ....πολύ δύσκολα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
έχει ένα κομμάτι χαλικόδρομο (9χλμ), ως τότε ίσως είναι όλο άσφαλτος...
![]()
πάντως μιας και βλέπω πολύ Ήπειρο να παίζει και Μέτσοβα ....κτλ
να προτείνω εναλλακτικά το γεφύρι της πλάκας ( πριν την Άγναντα )
οχι τόσο glamur όσο το Μέτσοβο βέβαια αλλά μέσα στο ποτάμι ( Άραχθο ) .....![]()
...και τα δύο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Τι εννοείς με το δύσκολα?
ότι δύσκολα περνιέται ο χαλικόδρόμος από street, ss κτλ???
ή ότι δύσκολα θα είναι άσφαλτος ως το Μάιο του '11???
Και μια φωτό από αυτά τα χλμ τον Αύγουστο που μας πέρασε...
![]()
![]()
Τις προϋποθέσεις που έβαλα τις λάβατε υποψη ρε σεις;
Επισης, σκεφτειτε οτι γυρω στον Απρίλιο γινεται το 36ωρο στο οποίο πηγαινουμε αρκετοι απο εδω και 2 διήμερες σε σχετικα μικρό διάστημα ειναι δυσκολες.
Θα ελεγα να επικεντρωθείτε σε μια λογική μονοήμερη πρώτα, ο σκοπός δεν ειναι να αποδείξουμε ποσα χλμ θα βγάλουμε στη σελα (καποιοι απο εμας το μπορούν - καποιοι όχι), αλλα να κανουμε μια ομορφη και ανετη βολτα.
Λαβετε υποψη σας οτι σε εκδρομές με πληθος μηχανών η μέση ωριαία πέφτει αρκετα.
Jo.Da. οι διαδρομές που έβγαλες (για μονοήμερη) ειναι περίπου 830 χλμ και δε βγαινουν απο 100+ μηχανές.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
@cpt
έχεις δίκιο γι αυτό και στο τέλος έγραψα ''δείξτε επιείκια''...![]()
Καμία πρόθεση για επίδειξη οδηγικής αντοχής στη σέλα κτλ...απλά τελευταία τις σκεφτόμουν αυτές τις διαδρομές και παρασύρθηκα...![]()
![]()
Για σένα καλώς τις σκεφτοσουν. Για μια μηχανή, άντε 2-3 γινεται. Για τις συνθηκες μιας ετήσιας, όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
@cpt
έχεις δίκιο γι αυτό και στο τέλος έγραψα ''δείξτε επιείκια''...![]()
Καμία πρόθεση για επίδειξη οδηγικής αντοχής στη σέλα κτλ...απλά τελευταία τις σκεφτόμουν αυτές τις διαδρομές και παρασύρθηκα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μια γαμάτη μονοήμερη είναι μέχρι την Ψαθα ή Λι,μνη Βουλιαγμένης, από πίσω (εδώ πετάγεται ο ΤσίουΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για σένα καλώς τις σκεφτοσουν. Για μια μηχανή, άντε 2-3 γινεται. Για τις συνθηκες μιας ετήσιας, όχι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Όσοι γουστάρουν μετά κάνουν βόλτα το "τετράγωνο"
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επισης, σκεφτειτε οτι γυρω στον Απρίλιο γινεται το 36ωρο στο οποίο πηγαινουμε αρκετοι απο εδω και 2 διήμερες σε σχετικα μικρό διάστημα ειναι δυσκολες.
....
![]()
![]()
![]()
o βασικός λόγος που εχασα την περσινή ετήσια
Επειδή τόσα χρόνια οι ''βόριοι'' είναι πάρα πολύ ρηγμένοι στις μοτομαζώξεις μας εγώ θα πρότεινα το 2011 η ετήσια να γίνει στο Πήλιο.
Η διαδρομή που θα πρότεινα είναι συνάντηση στα MacDonalds και αναχώρηση για Αι Γιάννη οπου και θα γίνει στάση για καφέ στον Αλεξίου.
Επόμενος προορισμός ο Αγιόκαμπος για να πάρουμε το φέρυ να περάσουμε στη Γλύφα.
Από Γλύφα-Αχίλλειο-Αγ.Θεοδώρους και ΝΕΟ μέχρι το Βόλο.
Από το Βόλο για να πάς Τζαγκαράδα-Πορταριά-Μακρυνίτσα δεν είναι μακριά.
Η διαδρομή στο πήγαινε είναι μοιρασμένη σε εθνική και επαρχιακό ενώ τα συνολικά km είναι περίπου 261 από τα Mac με χρόνο μετακίνισης περίπου τις 4h και 30min.
Επιστροφή από ΝΕΟ εύκολα για εμάς από Αττική-Πελλοπόνησο όπως και για όποιον έρθει από τα επάνω μέρη
Υπέρ των δίημερων εκδρομών δεν είμαι διότι ανεβαίνει και πάρα πολύ το badget όπως και δεν είναι εύκολα για πολλούς από εμάς να λείπουμε 2 μέρες.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Επειδή τόσα χρόνια οι ''βόριοι'' είναι πάρα πολύ ρηγμένοι στις μοτομαζώξεις μας εγώ θα πρότεινα το 2011 η ετήσια να γίνει στο Πήλιο.
Η διαδρομή που θα πρότεινα είναι συνάντηση στα MacDonalds και αναχώρηση για Αι Γιάννη οπου και θα γίνει στάση για καφέ στον Αλεξίου.
Η διαδρομή στο πήγαινε είναι μοιρασμένη σε εθνική και επαρχιακό ενώ τα συνολικά km είναι περίπου 261 από τα Mac με χρόνο μετακίνισης περίπου τις 4h και 30min.
Επιστροφή από ΝΕΟ εύκολα για εμάς από Αττική-Πελλοπόνησο όπως και για όποιον έρθει από τα επάνω μέρη
Υπέρ των δίημερων εκδρομών δεν είμαι διότι ανεβαίνει και πάρα πολύ το badget όπως και δεν είναι εύκολα για πολλούς από εμάς να λείπουμε 2 μέρες.
και επιστροφη 350χλμ+...πολλα μικρομεσαια onoff τα ακυρωνεις...και το βασικοτερο τα ωραρια του φερρυ που ειναι ανα 2 ωρες...προβλημα χωρου για 100+??? μηχανακια θα υπαρχει φανταζομαι...και λεμε στην περιπτωση που δεν υπαρξει καποια καθυστερηση για οποιονδηποτε λογο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
-1299 απο εμενα...
υ.γ. 4.30 ωρες εννοεις οδηγικα η μαζι με τον καφε????μαλλον δυσκολο και τα 2 μαζι...για ρυθμους ετησιας εννοειτε...
υ.γ.2 σε μια (δυσκολη) περιπτωση να κανονισουμε ενα φερρυ για την παρτη (λεμε τωρα) μας οτι ωρα θελουμε ειναι ακομα θεμα τα χλμ τις επιστροφης...
![]()