Ω!Ναι!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
i8iste na leme tipos tdm ke na kouname ta kefalia mas
...
Ω!Ναι!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
i8iste na leme tipos tdm ke na kouname ta kefalia mas
...
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Γιατί?
Τι έχει το βερσις δηλαδής?
είναι kawasaki![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
είναι kawasaki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
λοιπον......
διαβασα τα παντα που γραψατε στο ποστ! και σκεφτηκα την καθε σας κουβεντα-εμπηρια-συμβουλη με προσοχη.
και κατελιξα στο εξης συμπερασμα! :
θα κρατησω το DOMI για τον λογο οτι,
-μολις τωρα (πριν μια βδομαδα) ξεχρεωσα και ανασανα.
-ειμαι ακομα 20 χρονον,οποτε πιστευω οτι κανω μ@λ@@κια να βιαστω να κανω μια τετοια κινηση γιατι καλα-καλα δεν εχω βγαλει το δυπλωμα και παω κατευθιαν στα βαθια!? (μην το πητε σε κανεναν )![]()
![]()
-δεν εχω σταθερη δουλεια στο επαγγελμα που κανω (DJ) ...δλδ.σημερα μπορει να παιζω στα καλυτερα μαγαζια 7 μερες την εβδομδα και τον αλλο μηνα μπορει παιζω σε κανενα κολομπαρο για τα μισα λεφτα και 2 μερες την εβδομδα
.......να μην φλιαρω, θελω να πω πως δεν εχω σταθερη δουλεια για να ξανα σηκωσω και δευτερο λουκι με χροστουμενα και γραματια
-αλλο επισης που ειναι εξαρτομενο του προ'ι'γουμενου ειναι οτι τα πραγματα στην Ελλαδα πιγενουν απο το κακο στο χιροτερο οποτε...αν βαλω δοσεις για 2 χρονια δεν ξερω αν σε 8 μηνες απο τωρα θα εχω δουλεια η' αν κλησουν και αλλες επιχηρισεις (γιατι ειναι τρομακρικη η διαφορα απο το 2009 μεχρι τωρα....σκεψου να γινουν και χιροτερα!!!?!??)
...αρα πιστευω πως η' τα εχεις ντουκου και το παιρνεις η' δεν τα εχεις και δεν το παιρνεις γιατι δεν ξερεις αυριο αν θα εχεις τις 1000+2 αναποδιες. !!
εγω δυσκολευτικα πολυ για να ξεχρεωσω αυτην γιατι τους 3 αυτους μηνες που ημουνα χωρις δουλεια και δεν μπορουσα να κοιμηθω τα βραδυα απο το ανχος μου!
δεν θελω να ξανα περασω τα ιδια ! (τουλαχιστον οχι τοσο συντομα!!)
παιδια....με βοηθισατε οσο δεν μπορειτε να φανταστιτε !!!![]()
![]()
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !
![]()
Στοοοςςςς
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αααα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
είναι kawasaki![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sent from me using a computer.
Όχι ρε! Τρελός είσαι? Τσιμουδιά.. Σε κανέναν! Το εμπιστεύτηκες στα κατάλληλα άτομα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
γιατι καλα-καλα δεν εχω βγαλει το δυπλωμα και παω κατευθιαν στα βαθια!? (μην το πητε σε κανεναν )![]()
![]()
![]()
Φαντάσου τι θα πάθεις αν πέσει πάνω σου κανένας παππούς που έχει το ένα πόδι στον τάφο και το άλλο στο σαπούνι καθώς πηγαίνεις στη δουλειά σου με 5 χλμ/ώρα.
γιατι τους 3 αυτους μηνες που ημουνα χωρις δουλεια και δεν μπορουσα να κοιμηθω τα βραδυα απο το ανχος μου!![]()
Τότε γιατί προκαλείς την τύχη σου?
δεν θελω να ξανα περασω τα ιδια ! (τουλαχιστον οχι τοσο συντομα!!)
![]()
![]()
Sent from me using a computer.