Σελίδα 5 από 25 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ας μιλησουμε με νουμερα λοιπον...

100 παιδοφιλοι...πιανονται οι 30 και εκτελουνται...= 70 παιδοφιλοι που θα το σκεφτουν παρα πολυ να το ξανακανουν...αρα το νουμερο μειωνεται κι αλλο...

το μη χειρων βελτιστο...ας μην εξαφανιστουν...το οτι θα μειωθουν πολυ τα κρουσματα αρκει...

και να στο θεσω και διαφορετικα...ακομη κι ενα μονο παιδακι να την γλιτωνε με σκληρα μετρα εμενα θα μου αρκουσε...
    +954
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Προτάσεις για λύσεις εφαρμόσιμες μη βίαιες υπάρχουν;
    ναι...να μην παιρνει κανεις τα ματια απο τα παιδια του οσο βρισκονται σε ηλικια μη ουσιαστικης κρισεως και προσφορα γνωσης...

το ρισκαρεις ομως εσυ προσωπικα?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος
    το βρήκα ρε μάγκες......
    Κάμερες σε παιδικές χαρές, σχολεία, φροντιστήρια, αθλητικούς συλλόγους, αλάνες, τσιπάκια στο παιδί, τεστ αλήθειας στους γείτονες και θανατική ποινή στους υπόπτους.

Και έλεγα που θα πάει που θα πάει θα μου έρθει...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    το βρήκα ρε μάγκες......
    Κάμερες σε παιδικές χαρές, σχολεία, φροντιστήρια, αθλητικούς συλλόγους, αλάνες, τσιπάκια στο παιδί, τεστ αλήθειας στους γείτονες και θανατική ποινή στους υπόπτους.

Και έλεγα που θα πάει που θα πάει θα μου έρθει...
    ωραία ακούγεται
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    σωστός ο reinmeister....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rein + όλα
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    ας μιλησουμε με νουμερα λοιπον...

100 παιδοφιλοι...πιανονται οι 30 και εκτελουνται...= 70 παιδοφιλοι που θα το σκεφτουν παρα πολυ να το ξανακανουν...αρα το νουμερο μειωνεται κι αλλο...

το μη χειρων βελτιστο...ας μην εξαφανιστουν...το οτι θα μειωθουν πολυ τα κρουσματα αρκει...

και να στο θεσω και διαφορετικα...ακομη κι ενα μονο παιδακι να την γλιτωνε με σκληρα μετρα εμενα θα μου αρκουσε...
    Στην Αμερική που υπάρχει η θανατική ποινή, τους βλέπεις να χαμπαριάζουν;
    Η λογική είναι χασάπικη, σορυ κιόλα αλλά νομίζω ότι το καταλαβαίνεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Στην Αμερική που υπάρχει η θανατική ποινή, τους βλέπεις να χαμπαριάζουν;
    Η λογική είναι χασάπικη, σορυ κιόλα αλλά νομίζω ότι το καταλαβαίνεις
    φυσικα και τους βλεπω...με βαση τα δεδομενα της αμερικης,αν δεν ετιθετο θεμα εκτελεσης,θα ηταν οι δεκαπλασιοι...

μην ζητας συγνωμη...σε συγκεκριμενα ζητηματα ειμαι φασιστας και χασαπης και δεν ντρεπομαι διολου γι αυτο...

ειλικρινα ομως,θα θελα να εβλεπα την δικη σου προσωπικη λογικη στην περιπτωση που εμπαινεις στο σπιτι σου και εβλεπες το μωρο σου γαμημενο και αιμοφυρτο στο πατωμα κι απο πανω εναν τυπο να το κοιταει με χαμογελο μεσα στην καβλα και την ικανοποιηση, απο το πηδημα και το ξυλο που του ριξε...

θα μου επιτρεψεις να μην συνεχισω την κουβεντα, διοτι αρχιζω και συγχιζομαι ασχημα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    φυσικα και τους βλεπω...με βαση τα δεδομενα της αμερικης,αν δεν ετιθετο θεμα εκτελεσης,θα ηταν οι δεκαπλασιοι...

μην ζητας συγνωμη...σε συγκεκριμενα ζητηματα ειμαι φασιστας και χασαπης και δεν ντρεπομαι διολου γι αυτο...

ειλικρινα ομως,θα θελα να εβλεπα την δικη σου προσωπικη λογικη στην περιπτωση που εμπαινεις στο σπιτι σου και εβλεπες το μωρο σου γαμημενο και αιμοφυρτο στο πατωμα κι απο πανω εναν τυπο να το κοιταει με χαμογελο μεσα στην καβλα και την ικανοποιηση, απο το πηδημα και το ξυλο που του ριξε...

θα μου επιτρεψεις να μην συνεχισω την κουβεντα, διοτι αρχιζω και συγχιζομαι ασχημα...
    Ρε συ Rein.....μην γινεσαι τοσο παραστατικος γιατι αρχιζει και μας πιανει κατι οσους εχουμε παιδια.

Η μονη τιμωρια που τους αξιζει πρεπει να προερχεται απο τους γονεις του παιδιου.ΤΕΛΟΣ.

Παλαιό μέλος
    Επιμένω ότι και να στείλω εγώ 10 στο χώμα, εσύ 20, και σύνολο να τους φάμε όλους, σε 1 χρόνο θα προκύψουν άλλοι τόσοι. Η αντίδραση είναι αντίδραση και δεν αφορά την εξήγηση-"αντιμετώπιση".

Αν μας ενδιαφέρει ο κανιβαλισμός σε "ενόχους", καλά τα λες.
    Αν μας ενδιαφέρει αυτό το πράγμα να "περιοριστεί" σε κάποια στιγμή που εμείς δεν θα ζήσουμε, δεν τα λες καλά.

Επειδή είπα ότι το γεννάν οι κοινωνικές σχέσεις και όχι κάποια "μόλυνση" από άλλο πλανήτη, γι αυτό υποστηρίζω ότι υπάρχει συν-υπευθυνότητα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δυστυχώς μόνο όταν είσαι γονιός έχεις πλήρη αντίληψη για το τι μιλάμε εδώ... και είμαι σίγουρος οτι όλοι ώς γονείς την ίδια αντίδραση θα έχουμε...

:a015:
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δυστυχώς μόνο όταν είσαι γονιός έχεις πλήρη αντίληψη για το τι μιλάμε εδώ... και είμαι σίγουρος οτι όλοι ώς γονείς την ίδια αντίδραση θα έχουμε...

:a015:
    Είσαι λάθος. Επειδή έχω "μεγαλώσει" αρκετά παιδιά, με ένα τσουβάλι προβλήματα το καθένα, σου λέω, είσαι πολύ λάθος

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    ...
    καποιος θεωρειται ασθενης επειδη οι υπολοιποι(δλδ η κοινωνια) ειναι υγιεις.ετσι ολες οι ψυχικες ασθενειες ειναι πρωτα κοινωνικες
    Τέλεια διατύπωση!!!!

(δε το χα σκεφτει μάυτο τον τροπο)

+πολλα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

H θανατικη ποινη ειναι αρωστημενη κατασταση και ειναι παντα η ευκολη λυση. Σε ολες τις κοινωνιες υπαρχει παντα μια καλη δικαιολογια για την υπαρξη της. Με τη λογικη παντα, οτι ο φοβος προστατευει. Αλλα καλειται καποιος να εκτελεσει αυτη την ποινη. Ο δημιος πρεπει να ειναι το ιδιο αρωστος με τον εγκληματια.
    Η κατασταση δεν βελτιωνεται με αυτο τον τροπο και αποδειξη ειναι οι μουσουλμανικες χωρες ποθ αρκετες απο αυτες την εφαρμοζουν για διαφορους λογους αλλα δεν αλλαζει και κατι...

Ο Ρεϊν μπορει να εχει δικιο για την οργη αλλα η εφαρμογη της θανατικης ποινης, παντα απλωνεται και μετα εφαρμοζεται σε οποιο εγλημα μας φαινεται "αρωστημενο". Εμποριο σκληρων ναρκωτικων, βιαστες, δολοφονοι και πανω απ'ολα κλεφτες μοτοσακο (τα καθικια στην πυρα...).

Θεωρω απλα, οτι νομικα δεν μπορει να εφαρμοστει σε μια πολιτισμενη χωρα. Ισως τα σαπισμα στις φυλακες ειναι μια πολυ καλυτερη λυση. Σαν κρατος δικαιου. Τωρα σαν πολιτης λειτουργεις οπως σου ερθει... (κρητικος νομος και ολα μελι - γαλα)

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Ο δημιος πρεπει να ειναι το ιδιο αρωστος με τον εγκληματια
    Να περάσω για μια εξετασούλα, γιατρέ μου;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 5 από 25 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF