Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: Ερωτήσεις για 690 enduro

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    Πέρασα από ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο και αφού τον ρώτησα για αυτά μου είπε οτι αυτός είναι από τους λίγους μηχανικούς που ξέρουν να φτιάχνουν αυτά τα προβλήματα. Θα μου κάνει επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και μετα θα το βάλει να δουλέψει για ένα τεταρτο στο ρελαντί για να κάνει reset ο εγκέγαλος. Η όλη διαδικασία θα πάρει καμια ώρα μου είπε. Με ρώτησε αν είμαι στην εγγύηση και όταν του είπα ότι έχει παρέλθει μου είπε ότι θα με χρεώσει 30 έουρος χαριστικά.

Το όλο σκηνικό έτσι όπως μου τα είπε μου φάνηκε λίγο περίεργο και λέω να πάω και μια από κανα εξειδικευμένο να ρωτήσω.

Λάδια έβαζα τα Motorex αλλά υποπτεύομαι οτι στο συνερείο έβαζαν τα φτηνά (10/50) και όχι τα 20/60 γιατί κοπάναγε πολύ το κιβώτιο. Όταν τους είπα ότι κοπανάει αρκετά μου είπε να δοκιμάσω τα Denicoil που έχει πρόσθετα για το κιβώτιο και όντως είναι λίγο καλύτερα. Στην επόμενη λέω να δοκιμάσω τα Motorex 20/60 (ο εξουσιοδοτημένος έλεγε ότι θα είναι βούτηρο το κιβώτιο μετά)

αν μενεις αθηνα πηγαινε στο mac νταης θωμας στη κασταμονης

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Αν καταλαβα καλα,το 690 επειδη εχει καποια ειδικα ρουλεμαν θελει ενα λαδι που να μην εχει απορυπαντικους παραγοντες μεσα,ωστε να μην τους κανει ζημια?
    Κατι τετοιο λεγεται.Ειναι μεγαλη συζητηση,αλλα δεν καθομαι να ασχοληθω και πολυ.Βαζω το Motorex που δουλευει καλα στο μηχανακι και ειναι ΟΚ.
    Υπαρχουν και αλλοι που βαζουν και αλλα λαδια και θα δουμε μελλοντικως αν εχει καποια επιπτωση στο μοτερ,οταν ανοιχτουν και καποια μοτερ που εχουν δουλεψει αλλο λαδι.
    Ουτως ή αλλως οποιοδηποτε καλο συνθετικο λαδι εχει απο 15? και πανω,οποτε δεν εχει καποια μεγαλη διαφορα οικονομικα.
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    τα 10/60 δεν πρεπει να βαζουμε στα εργαλεια μας?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ετσι οπως γραφονται τα πραγματα ρε παιδες,εγω καταλαβαινω οτι η ΚΤΜ ξεκινησε και σχεδιασε ενα μοτερ ξεροντας οτι θελει συγκεκριμενο λαδι για να δουλεψει ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ και αφου το εφτιαξαν ειπαν της motorex "Φτιαξε μας και ενα λαδι τωρα,γτ το μοτερ μας θελει ειδικο λαδι και δεν υπαρχει!"

Χωρις να ξερω πολλα-επαναλαμβανω- εμενα ολο αυτο περι ειδικοτητας του λαδιου μου ακουγεται λιγο παπατζα... Δεν μπορω να κατανοησω οτι σχεδιαζεται ενα μοτερ και το κανουν να δουλευει με 1 και μοναδικο λαδι ...Που εντελως τυχαια το παραγαγει η motorex και εντελως τυχαια ειναι και Θεο-πανακριβο...

Αναμενω και εγω να δω τα 690 που δουλευουν με κοινα λαδια αν θα παθουν τιποτα ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex k8
    αν μενεις αθηνα πηγαινε στο mac νταης θωμας στη κασταμονης
    Θα περάσω μια βόλτα,

Παλαιό μέλος
    αυτη η εξατμιση τι λεει?την εχει βαλει κανεισ.

http://motorama.it/en/ktm-690-enduro...inio-P4876.htm

Μπα,εγω εχω κρατησει την μαμα
    Καει του θανατου(τζιζ) αλλα ειναι ησυχη(δεν σε παιρνουν στο κυνηγι τα κυνηγοσκυλα στα βουνα)
    Λεφτα για aftermarket δεν υπαρχουν αλλα δεν με ψηνει να δωσω και 300βαλε ευρω για μια τοσο μικρη βελτιωση οπως η εξατμιση
    Αστην οπως ειναι λεω εγω
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex k8
    τα 10/60 δεν πρεπει να βαζουμε στα εργαλεια μας?
    Τελευταιο service εβαλα τα 10/50 τα συνθετικα τα Motorex τα οποια ειπαν οτι μπορουμε να τα βαζουμε αφοβα
    37000χλμ και συνεχιζουμε...

Παλαιό μέλος
    ωραια τα ιδια χιλιομετρα εχουμε!
    θελω να βαλω ενα τελικο πιο ελαφρυ γιατι μου εχει κοψει ηδη μια φορα το λαιμο απο τουσ κραδασμουσ

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF