Αν και νόμιζα ότι δε θα συμφωνήσω ποτέ μαζί σου, ακριβώς αυτό.:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Πολυ πιο ευκολα απο το γκριπ (και μονο) του τιμονιου.
Απειρες φορες σε 1150GSA και με τριβαλιτσο...
Αν και νόμιζα ότι δε θα συμφωνήσω ποτέ μαζί σου, ακριβώς αυτό.:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
το πιασα το υπονοουμενο! :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Αν και νόμιζα ότι δε θα συμφωνήσω ποτέ μαζί σου, ακριβώς αυτό.:smilea:![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Προφανώς μιλάς για την δυνατότητα του αναβάτη να σηκώνει, ενώ εγώ μιλάω για την δυνατότητα της μοτό να "πηγαίνει" σε χώμα. Προσωπικά θεωρώ αστεία κάθε κουβέντα περί σοβαρού χώματος με μηχανάκι που ζυγίζει 250+ κιλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν εννοεί κάποιος ότι έχει δυνατότητες να κυλάει στο χώμα, θα συμφωνήσω. Τις ίδιες ακριβώς έχει και το Tuono με ένα ζευγάρι χωμάτινα λάστιχα + οτι θα πηγαίνει πιο γρήγορα ενώ λόγω των -50 κιλών θα το σηκώνω και πιο εύκολα.![]()
Nαι ετσι ακριβώς θα γίνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Προφανώς μιλάς για την δυνατότητα του αναβάτη να σηκώνει, ενώ εγώ μιλάω για την δυνατότητα της μοτό να "πηγαίνει" σε χώμα. Προσωπικά θεωρώ αστεία κάθε κουβέντα περί σοβαρού χώματος με μηχανάκι που ζυγίζει 250+ κιλά.
Αν εννοεί κάποιος ότι έχει δυνατότητες να κυλάει στο χώμα, θα συμφωνήσω. Τις ίδιες ακριβώς έχει και το Tuono με ένα ζευγάρι χωμάτινα λάστιχα + οτι θα πηγαίνει πιο γρήγορα ενώ λόγω των -50 κιλών θα το σηκώνω και πιο εύκολα.![]()
Και εκει που μπαίνεις στο δύσκολο κομμάτι με τα εγκάρσια χαντάκια, ακούς απο πίσω το μπρρραααου ανοίγεις το γκάζι τέρμα και πριν το καταλάβεις σε περνάει το Varadero ενω εσυ είσαι ήδη καθ οδον προς το υπερπέραν και μάλιστα με λάθος τροχιά........![]()
Και για του λόγου το αληθές.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ναι οκ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Nαι ετσι ακριβώς θα γίνει...
Και εκει που μπαίνεις στο δύσκολο κομμάτι με τα εγκάρσια χαντάκια, ακούς απο πίσω το μπρρραααου ανοίγεις το γκάζι τέρμα και πριν το καταλάβεις σε περνάει το Varadero ενω εσυ είσαι ήδη καθ οδον προς το υπερπέραν και μάλιστα με λάθος τροχιά........![]()
Και για του λόγου το αληθές.![]()
Και εκεί που πάει τάπα το varkadero, σκάει και ένα R1 και τον περνάει σουβλάκι.![]()
ετοιμο το χωράφι!!! το όργωσε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ναι οκ....
Και εκεί που πάει τάπα το varkadero, σκάει και ένα R1 και τον περνάει σουβλάκι.![]()
μπορούμε τώρα να βάλουμε πατάτες!!
Τωρα δεν το βλέπω το video λόγω μπλοκαρίσματος αλλά το φαντάζομαι, θα είναι η το μπλε R1 στο δάσος η το κόκκινο R1 στην έρημο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ναι οκ....
Mέσα είμαι?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ουτε εγώ μπορώ να δώ αν είναι ο μπαρμπα-στρουμφ ή η κοκκινοσκουφίτσαΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τωρα δεν το βλέπω το video λόγω μπλοκαρίσματος αλλά το φαντάζομαι, θα είναι η το μπλε R1 στο δάσος η το κόκκινο R1 στην έρημο.
Mέσα είμαι?![]()
![]()
το μπλε στα χωράφια!!!χαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τωρα δεν το βλέπω το video λόγω μπλοκαρίσματος αλλά το φαντάζομαι, θα είναι η το μπλε R1 στο δάσος η το κόκκινο R1 στην έρημο.
Mέσα είμαι?![]()
Έτσι όπως είναι δεν με χαλάει καθόλου, μα καθόλου λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Nαι ετσι ακριβώς θα γίνει...
Και για του λόγου το αληθές.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Και εγω το ιδιο (εκτος αν ειναι 2χ2)Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Προφανώς μιλάς για την δυνατότητα του αναβάτη να σηκώνει, ενώ εγώ μιλάω για την δυνατότητα της μοτό να "πηγαίνει" σε χώμα. Προσωπικά θεωρώ αστεία κάθε κουβέντα περί σοβαρού χώματος με μηχανάκι που ζυγίζει 250+ κιλά.
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Τα μηχανάκια όπως το S-tenere και το GS δεν είναι μηχανάκια για χώμα, είναι μηχανάκια που θα σε φτάσουν άνετα μέχρι τα σύνορα με το Καζακστάν και μετά θα σου επιτρέπουν να κάνεις άλλα 1700 χλμ χώμα με πλήρη φόρτο. Είναι δλδ μηχανές τουρισμού-μεγάλων αποστάσεων άσχετος οδοστρώματος. Και είναι λάθος να τις συγκρίνουμε μόνο για τις εκτός δρόμου δυνατότητες οι οποίες αποτελούν μόνο ένα κομμάτι από τον πραγματικό χαρακτήρα μιας τέτοιας μηχανής.
Έχοντας συμβιώσει με ένα adv 1200 για μικρό διάστημα και έχοντας κάνει test ride το tenere, ψηφίζω tenere, με κάθε επιφύλαξη για τν αξιοπιστία του (νέο ακόμα).
FYI
http://www.youtube.com/watch?v=05yYp...ayer_embedded#!
![]()
Αν δει παντως καποιος το τι λεγαμε οταν πρωτοβγηκε το τενερε και τι τωρα..μου 8υμιζει το βιντεο με την ελεγχομενη κατεδαφιση στο κεντρο της ΑΘηνας![]()
Προσωπικά έμεινα ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ με τις επιδόσεις του S.T. από την επίδειξη της Yamaha.
Τόσα πολλά μηχανάκια που θέλω να αποκτήσω.....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest