Σελίδα 5 από 22 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 327

Θέμα: σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lef50
    πιστευω οτι για να παρης την σωστη αποφαση θα πρεπει να πας να δουλεψεις σε ενα αλλο συνεργειο σαν υπαλληλος
    για ενα αρκετα καλο χρονικο διαστημα 2 μηνες πχ ετσι θα παρης μια καλη γευση της καταστασης

Τώρα σκέψου να πάει ο rein μαστορόπουλο σε συνεργείο, να πει του μάστορα "έτσι όπως κάνεις τις βαλβίδες βγαίνουν εκτός, το μάνιουαλ λέει άλλα, το λάδι στο συγκεκριμένο μηχανάκι το αλλάζουμε με κινητήρα ζεστό και όχι παγωμένο " και λοιπά ευτράπελα. Θα ήθελα να είμαι από μιά μεριά να βλέπω και ν' ακούω τα καντήλια που θα πέφτουν βροχή.

χα χα χα χα χα

δεν παρουσιάζει λέμε το από πάνω σενάριο. Θα μαζευτούνε τα κανάλια λέμε, 1η μούρη ο rein στα πρωινάδικα " υπάλληλος ξυλοφορτώνει μάστορα γιατί ( ο μάστορας) δεν ήξερε που πάνε τα 4.

:rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Τώρα σκέψου να πάει ο rein μαστορόπουλο σε συνεργείο, να πει του μάστορα "έτσι όπως κάνεις τις βαλβίδες βγαίνουν εκτός, το μάνιουαλ λέει άλλα, το λάδι στο συγκεκριμένο μηχανάκι το αλλάζουμε με κινητήρα ζεστό και όχι παγωμένο " και λοιπά ευτράπελα. Θα ήθελα να είμαι από μιά μεριά να βλέπω και ν' ακούω τα καντήλια που θα πέφτουν βροχή.

χα χα χα χα χα

δεν παρουσιάζει λέμε το από πάνω σενάριο. Θα μαζευτούνε τα κανάλια λέμε, 1η μούρη ο rein στα πρωινάδικα " υπάλληλος ξυλοφορτώνει μάστορα γιατί ( ο μάστορας) δεν ήξερε που πάνε τα 4.

:rotflmao: :rotflmao:

"... και μαστορα, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν βαζουμε Μοτουλ-τηγανολαδα...."

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Νέο μέλος Το avatar του/της lef50
    δες το και απο την αναποδη οπως δεν υπαρχουνε σωστοι μαστοροι δεν υπαρχουνε και σωστοι πελατες σου λεει ο πελατης
    θελω αυτο αστο αυτο τι θα κανεις? και τρεχουν τα γραμματια του εξοπλισμου το νοικι το τεβε η εφορια κτλ
    "Η επιτυχία είναι κατά 99% αποτυχία." Soichiro Honda ( 1906-1991 , Ιάπων επιχειρηματίας)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εγώ θα δεχόμουν. Το χω κάνει ήδη με το innova μου στον Άκη.

πέρα απο αυτό όμως, πιστεύω ότι ο Vaska το θεσε σωστότερα: "είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε το διπλάσιο και βάλε από τα συνεργεία της αγοράς για τυπικό σέρβις???"

με το ΚΤΜ δεν έχω εμπειρία για να συγκρίνω αλλά απο παλιότερους Γιαπωνέζους αλλά και απο τον Τίγρη που είχα αυτό που παρατήρησα ήταν οτι καλά μαστόρια στην αγορά που δε θέλουν απαραίτητα να σε φάνε υπάρχουν. Άμα το ψάξεις θα τους βρείς.

Αυτό που δύσκολα βρίσκεις είναι έναν μάστορα που:

1. θα βρει χρόνο να κοιτάξει το μηχανάκι σου πέρα απο αυτο για το οποίο το έβαλες μέσα?
    2. θα βρεί την όρεξη να ασχοληθεί λίγο περισσότερο?
    3. θα ασχοληθεί με την κατάσταση των περιφερειακών πέρα απο το μοτέρ?
    4. θα σου πει απο πριν πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει το καθε τι που πρέπει να γίνει?
    5. θα το κάνει μια ΣΟΒΑΡΗ βόλτα?

Προσωπικά έγω ότι παράπονα είχα απο τους μαστόρους μου δεν ήταν στο μοτέρ, ούτε στα καπελώτα, ούτε στις βαλβίδες. Έτσι και αλλιώς η ίδια η εταιρία συνήθως έδινε αρκετή βάση στο μοτέρ αλλά πολυ λιγότερη στα περιφερειακά για να κρατήσει το κόστος χαμηλά. Τα περιφερειακά όμως πολλές φορές δεν σε προειδοποιούσαν και αντοχές τους ήταν πολυ μικρότερες απο αυτές των βαλβίδων.

εγώ πάντως πιστεύω οτι το συγκεκριμένο κομμάτι στη αγορά έχει πολύ ψωμί. Για παράδειγμα υπάρχουν λαστιχάδες που παίρνουν μεροκάματο (μικρό αλλά ικανοποιητικό) που λόγω της φύσης του αντικειμένου που πουλάνε και δεδομένου οτι έχουν λιγότερη δουλειά απο τους συνεγρειατζίδες μπαίνουν σε συζητήσεις και ρυθμίσεις σε θέματα οδηγικής συμπεριφοράς και περιφερειακών. Δεν θα πρεπε. Ο συνεργειατζής σου θα πρεπε να το κάνει αυτό. Αλλά αφου δεν παίζει το service των 180-250 ευρώ στη μέση δεν ασχολούνται καν.

τέσπα πολλά είπα

κρίμα που πλέον έχω ΚΤΜ γιατί εγώ θα στο 'φερνα

Να ξερεις αυτος που κανει καλα την δουλεια του σε ολους τους τομεις παει μπροστα (βεβαια οχι παντα αλλα το αφηνουμε στην ακρη)
    Το θεμα ειναι η διαχειρηση πως θα σου βγει, οι καλοι μαστορες σπανιζουν ,πες οτι ανοιξες και πανε καλα τα πραγματα και ερχετε κοσμος ,εκει αρχιζουν τα προβληματα , Πιεση για χρονους παραδοσης , ασχετοι ιδιοκτητες που δεν ξερουν τι θελουν ,Αυτα σιγα σιγα διογκωνοντε και σε απολοτριωνουν σαν ατομο ,αναγκαζεσαι να εχεις βοηθο να σου ξεπεταει δουλεια μικρης κλιμακας για αρχη,η προσοχη σου και το χαμουρεμα στην μηχανη μειωνετε,αρχιζης και μπαινεις στο λουκι του ξεπεταγματος ,και τελος Αρχιζεις να κανεις καποιες υποχωρησεις σε καποια θεματα προσοχης.
    Προς θεου δεν λεω οτι θα γινει ετσι αλλα ετσι συμβαινει παντα ,αν οχι τις περισσοτερες φορες,εσυ εισαι διατεθειμενος να εχεις δουλεια και να περνας αυτην την πιεση και αγχος ;σκεψου το καλα .
    Αν θες την γνωμη μου προχωρα γιατι πιστευω πως αξιζεις (αν δεν ειχες και αυτο το κολλημα με τα ευρωπαικα )
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    παντως το "συμβουλος βελτιωσης" μου ακουγεται πολυ πολυ καλυτερο
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Το έχω πρόχειρο γιατί το κάναμε την Παρασκευή στο Μεταπτυχιακό

Στο μέλλον πάμε σε υπηρεσίες και αγαθά πολύ ακριβα και πολύ φτηνά

Στο Lidl και τα ντελικατέσεν

Στα κινέζικα και τα Ρόλεξ

Η μεσαία κατηγορία θα εκλείψει

Αποφάσισε τι θες να είσαι

Travel, Grow, Share

ευχαριστω πολυ για τις αποψεις και τις ευχες...αυτο που ηθελα να δω το ειδα...

αυτο που ενδιαφερει εμενα ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι η βελτιωση...γι αυτο αλλωστε εδω και 15 χρονια ασχολουμαι αυστηρα και μονο με αυτο...ξεκινησε ως χομπυ,αλλα εξελιχθηκε "αναγκαστικα" σε δευτερο επαγγελμα λογω ζητησης...

βεβαια σε ενα πολυ χαλαρο πλαισιο και χωρις σταθερη επαναληπτικοτητα,μια κι ετσι επελεγα,εως τωρα, να το κανω...

πλεον εχει φτασει η ωρα να γινει κατι ουσιαστικο με ολο αυτο,μια και ανεκαθεν,ολα "εδειχναν" επιτακτικα προς αυτη την κατευθυνση...

καλως η κακως δεν γινεται να εξακολουθω να τα αγνοω...ξερω οτι πολλοι απο σας καταλαβαινετε ακριβως τι εννοω...

κατα καιρους,μου εχουν γινει προτασεις απο επωνυμα συνεργεια να ασχοληθω με το κομματι της βελτιωσης με τις συνθηκες και τα δεδομενα που ηθελα εγω...το μονο κακο ηταν οτι,ευλογα, κανεις δεν ηθελε να φαινομαι σε αυτη την διαδικασια...

δυστυχως ομως διακατεχομαι απο συνδρομο θεου η αγγλιστι "mess with the best die like the rest",οποτε ,αναγκαστικα θα πρεπει να το κανω μονος μου,μια και ως αγορακι,γουσταρω τρελλα να απολαμβανω τα ευσημα της δουλειας μου...

οποτε θα γινει,οτι γινοταν μεχρι τωρα,απλως σε πιο ουσιαστικο επιπεδο...

...pimp my ride δηλαδη οπως πολυ ευστοχα αναφερθηκε ηδη...προσωπικα μηχανακια με την "βουλα" του εκαστοτε ιδιοκτητη...

ο καθενας δηλαδη θα εχει εναν προσωπικο μηχανικο που θα κανει την καβλα του πραγματικοτητα,σε οποιοδηποτε κομματι κανει κεφι να βελτιωσει-μετατρεψει,ειτε αυτο λεγεται αποδοση,ειτε κρατημα,ειτε φρενα,ειτε εμφανιση,ειτε ολα τα παραπανω πακετο...

ειτε προκειται για πολιτικη χρηση,ειτε για αγωνιστικη...

ο ιδιοκτητης,απλως θα λεει τι εχει στο μυαλο του,κι εγω θα το κανω πραξη με τις καλυτερες επιλογες με βαση την οικονομικη του δυνατοτητα...

θα παιξει? η μεχρι τωρα πορεια μου εχει δειξει πως ναι...

ειδωμεν λοιπον...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αντωνη,καθησα και διαβασα ολες τις γνωμες των παιδιων. Προσωπικα δεν σε ξερω αλλα διαβαζοντας σε εχω καταλαβει οτι πραγματι εισαι πολυ ψειρας και χαιρομαι για αυτο

Επισης ,ΠΑΝΤΑ οτι σε εχω ρωτησει μου εχεις απαντησει οσο πιο αναλυτικα μπορουσες και παντα βοθησες πολυ...

ΟΜΩΣ,νομιζω οτι κανοντας το χομπι σου επαγγελμα θα χαθει η μαγεια αυτου που κανεις και το χαιρεσαι Θα μπεις σε ενα περιεργο τρυπακι ,με τον καιρο,με πολλα διλληματα που θα εχουν να κανουν με την ποιοτητα εργασιας/χρεωσεις/πελατια και πολλα αλλα.... Κ πολυ φοβαμαι οτι ή θα μπεις μεσα στην τελικη ή θα κανεις θυσιες σε καποιον τομεα που θα ειναι εις βαρος σου...

ΓΝΩΜΗ μου ειναι να συνεχισεις να το κανεις ως χομπυ ,ισως λιγο πιο οργανωμενα απο οτι τωρα.Καλα δεν ξερω και τι οργανωση εχεις τωρα αλλα λεμε... Ετσι και θα συνεχισεις να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας και "εκλεκτους" πελατες θα εχεις και τα λεφτακια σου θα περνεις...

Εν ολιγοις ,θελω να πω οτι καλυτερα μετρημενα και καλα(συγκεκριμενα μηχανακια απο συγκεκριμενα ατομα) παρα περισσοτερα και κακα(το μηχανακι του καθενα και να σου την λενε και στο τελος )...

Αυτα απο εμενα και ευχομαι τα καλυτερα σε οτι και αν αποφασισεις

Κ που 'σε ,ποτε να φερω το ducati να το ζωντανεψουμε λιγο ρε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ................

ρε δεν αφηνεις τους προβληματισμους και τις αναζητησεις, να πιασεις το μοτερ...

α,και ξεχνα το μαγαζι με φορολογιες κλπ...
    δεν θα πληρωνω εγω τα διπλα απο οποιονδηποτε αλλο μαστορα (επειδη εσυ θελεις να αποκαλεισαι "Θεος επι γης") + το ΦΠΑ....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Έγραψα πιο πάνω τις απόψεις μου. Διάβασα και όλες τις άλλες. Με κάποιους συμφωνούμε με κάποιους όχι.

Το λοιπόν θα μακρηγορήσω και θα προσπαθήσω να το απλώσω λίγο, γιατί η ερώτηση αυτή για μένα πέραν του όποιου χαβαλέ είναι πολλή σοβαρή και χρήζει απάντησης μεγαλύτερης του ναι ή του όχι.

Βρασίδα, απ' όσον ξέρω έχεις κάποια επαγγελματική αποκατάσταση και μάλιστα είναι προίκα. Σοβαρότατο ξεκίνημα για κάποιον (κάποιοι άλλοι ξεκινούν από το μηδέν). Μάλιστα η δικιά σου δουλειά δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κεφάλαιο (επίσης σημαντικό κομμάτι), μπορείς να ξεκινήσεις με δύο στυλό μπικ από το περίπτερο κι ένα πακέτο Α4. Πουλάς υπηρεσία και χρεώνεις εργατοώρα σύμφωνα με τους κανόνες της αγοράς. Από την ενασχόλησή σου αυτή κερδίζεις τα προς το ζην και κάτι παραπάνω για να μπορείς να κάνεις τις κ@βλες σου με τα μηχανάκια.
    Όμως δεν την γουστάρεις και πολύ θα ήθελες να μπλέξεις (κι έμπλεξες) με την μουτζούρα. Διάβασες πολύ και κατανόησες δύσκολες έννοιες κι έπιασες να τις κάνεις πράξη.

Σου πέτυχε, αμοίφθηκες, το γουστάρεις. Συνταγή που συνήθως πετυχαίνει. Το έκανες από χόμπυ, τώρα κοιτάς να το κάνεις επάγγελμα.

Εδώ να πω ότι διαφωνώ με τον φίλο που λέει ότι τα φόρουμ δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Αντιθέτως μάλιστα είναι πολύ μεγάλο δείγμα και άκρως αντιπροσωπευτικό (άλλωστε είναι και το target group που στοχεύεις - ο άρρωστος με το μηχανάκι του).

Η καινούρια σου επαγγελματική ενασχόληση έχει πολλές διαφορές με την παλιά. Σε πρώτη φάση χρειάζεσαι εξοπλισμό που όσον και να έχεις σίγουρα θα πρέπει να συμπληρώσεις και τα ποσά κτήσης δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα. Επίσης λόγω της αρρώστια σου με το τέλειο (θα είναι και η διαφορά σου από τους άλλους) να ξέρεις ότι θα στερήσεις από τον εαυτόν σου τον ελεύθερο χρόνο. Δεν θα υπάρχει πιά παρά μόνο λιγοστός και αυτόν θα πρέπει να τον μοιράσεις για να μην έχεις γκρίνιες (ομοιοπαθής).

Από την άλλη καταλαβαίνω απόλυτα πόσο βαρετό είναι να κάνεις επαγγελματικά κάτι το οποίο σε αφήνει αδιάφορο και σε κουράζει ψυχολογικά.

Με μια πρόχειρη έρευνα που έκανες εδώ μέσα συμπεραίνω ότι πολλοί είναι αυτοί που θα πληρώσουν το κάτι παραπάνω για να πάνε στον μαιτρ της μηχανοκίνησης αλλά και οι απαιτήσεις θα είναι πολλαπλάσιες.

Εδώ θα παραθέσω μια κουβέντα ενός φίλου επιτυχημένου επαγγελματία με αρκετές ώρες προσωπικής του δουλειάς στην επιχείρησή του: Όταν δουλεύεις μόνος σου όσο καλός και να είσαι, όσο πολύ και να δουλέψεις, θα παίρνεις πάντα ένα μεροκάματο. Μπορεί να είναι καλό μεροκάματα αλλά θα είναι πάντα "ένα μεροκάματο". Για να κάνεις λεφτά πρέπει οι άλλοι να δουλεύουν για σένα (έτσι χάνεις αυτό που θα σε κάνει διαφορετικό στην αγορά) κι έτσι θα μπορείς να μαζεύεις μερίδια από πολλά μεροκάματα.

Το λοιπόν κατά τη γνώμη μου με την νέα σου ενασχόληση πλούσιος δεν θα γίνεις και θα είσαι χαμένος από άποψη προσωπικού ελεύθερου χρόνου. Άν πχ ξεκινήσεις μία βελτίωση και δεν σου πάει για τους χ λόγους καλά θα καταστρέψεις το πρόγραμμά σου για να κάνεις τελικά ο μηχανάκι να δουλέψει όπως εσύ θέλεις αλλά θα χάσεις τη βόλτα με φίλους ή το ποτάκι σου, γιατί πήγες πίσω σε χρόνο και γίνεται της πουτάνας στο μαγαζί από μηχανάκια που πρέπει να παραδοθούν.

Ετοιμάσου επίσης να γίνεις και αποθήκη γιατί κάποιος ήθελε να φτιάξει το μηχανάκι του και τώρα μετάνιωσε, αλλά δεν έχει να σε πληρώσει για ότι έχεις κάνει, οπότε στο αφήνει για 6-7 μήνες μέχρι να βρει χρήματα ή μέχρι να του πεις έλα πάρε το μπουρδέλο σου και δεν θέλω μία.

Όσο για την οικονομική κρίση και μαλακίες, θεωρώ ότι αν μπορέσεις τώρα μεσούσης της εισαγόμενης κρίσης να ανοιχτείς, πιθανότατα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αργότερα όταν ομαλοποιηθούν τα πράγματα.

Συμπέρασμα.

Κάνε αυτό που κάνεις για να βιοπορίσεις και κράτα ως χόμπυ επ' αμοιβής τις βελτιωτικές και όποιες άλλες ανησυχίες έχεις.

Υ.Γ.

Σκέψου ότι για να έχεις επαγγελματική εξέλιξη σε καινούρια αγορά θα πρέπει να είσαι αρκετά επικοινωνιακός και όχι να μπινελικώνεις τον πελάτη ακόμα κι αν σου λέει μπουρδολογίες.

Για την οικονομική και όχι μόνο ανάλυση που έκανα για σένα, θέλω δωρεάν service στα μηχανάκια μου εφ' όρου ζωής.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Εχεις δει πολλά συνεργεία που δεν εχουν απ' έξω παρατειμένα μηχανάκια? Εχεις δει πολλά συνεργεία που ΟΛΟΙ οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι? Εχεις δει πολλά συνεργεία με παραπάνω από έναν καλούς μηχανικούς? (με πολλούς μηχανικούς έχεις δει πολλά όμως)

Αντε και το κανεις μόνο "βελτίωσεις" το μαγαζί. Θα πάει ο ελληνάρας μετά αυτό που έφτιαξες στον μητσάρα, και ο μητσάρας θα του βάλει χέρι.... Και αντε μετά να εξηγήσεις στον ελληνάρα ποιός και γιατί φταίει....

Το σέρβις στα SS δεν έχει ψωμί, αν το κάνεις σωστά. Πολύ ξεβίδωμα.... Το σέρβις στα μονοκύλινδρα, απο την άλλη, πληρώνει.

Τέλος, και επειδή απο όσο έχω δει, ασχολείσαι μόνο με σχετικά καινούργια μηχανάκια, έχεις υπ' όψη σου τι παίζει με ανταλακτικά για παλιότερα. Ου μπλέξεις.... (και δεν μιλάω για στρόφαλο που ψάχνει ο oldman)

Αποψή μου: Πουλάς αυτό που κανεις καλά, και αγαπάς, και τίποτα άλλο. Ενα χειρουργείο για μόντες, και πληρώνεσαι ανάλογα. Πελατεία δημιουργείς με τη δουλειά σου, και επειδή είναι πολύ συγκεκριμένο το κοινό που μπορει να πληρώσει αυτά που του προσφέρεις, και πολύ λίγος ο ανταγωνισμός, θα σου έρθουν.

Και συνήθως αυτή η πελάτεία δεν θέλει και πολλά λόγια. Ξέρει τι θέλει και ΠΟΣΟ κοστίζει. Και έρχετε απλά να το "πάρει" απο κάποιον που το κάνει καλά.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Ξέρει τι θέλει και ΠΟΣΟ κοστίζει. Και έρχετε απλά να το "πάρει" απο κάποιον που το κάνει καλά.
    Σαν να πηγαινεις στις πουτανες δλδ ε?

κατα καιρους,μου εχουν γινει προτασεις απο επωνυμα συνεργεια να ασχοληθω με το κομματι της βελτιωσης με τις συνθηκες και τα δεδομενα που ηθελα εγω...το μονο κακο ηταν οτι,ευλογα, κανεις δεν ηθελε να φαινομαι σε αυτη την διαδικασια...

και το σκεφτεσε αν οντως ειναι υπο τις δικες σου συνθηκες???ειναι η καλυτερη αρχη....βλεπεις καταρχην πως παει το πραγμα....οχι μονο με τις βελτιωσεις αλλα και σαν κατασταση συνεργειου μιας και θα εισαι στα κολπα...και να ξερεις σιγουρα μπορει να νομιζεις οτι θα λενε οτι ο ''ταδε'' κανει και γαμω τις βελτιωσεις...αλλα να εισαι σιγουρος οτι θα ακουστει οτι ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ που κανει τις βελτιωσεις στον ''ταδε'' ειναι ο rein...και οταν θα δεις πως παει το πραγμα και εισαι ετοιμος και απο πελατεια κανεις την κινηση σου αν σε συμφερει...

Re: σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

επισης,δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει μηχανακι απο τα χερια μου,αν πρωτα δεν τσεκαρω ολα τα δομικα στοιχεια του...

Αυτα θα τα ξεπερασεις οταν ασχοληθεις επαγγελματικα ρεινκλαιν, πιστεψε με...

Σελίδα 5 από 22 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σερβις Μανιουαλαλαλ Για Ζ-750.....
    από zoropatra στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2013, 15:57
  2. Βελτιώσεις;;;;;;
    από toyota στο forum BMW
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 11:24
  3. βελτιωσεις?
    από noble στο forum Off topic