Αναψαν τα αιματα.![]()
Ναι ρε παρτε χοντα ολο προσοντα![]()
![]()
Οτι ειπες για τους κατοχους Ζ ισχυουν και πολυ περισσοτερο... ειμαστε αρρωστοι ρεεεεεεεεεε.... παρτε τα χρεπια σας στην ακρη![]()
![]()
Αναψαν τα αιματα.![]()
Ναι ρε παρτε χοντα ολο προσοντα![]()
![]()
Οτι ειπες για τους κατοχους Ζ ισχυουν και πολυ περισσοτερο... ειμαστε αρρωστοι ρεεεεεεεεεε.... παρτε τα χρεπια σας στην ακρη![]()
![]()
Γειά σου idi,
Είμαι ο Αρης από το riders forum. Βλέπω ότι γίνεται χαμός εδώ πέρα, καο πολυ μου αρέσει![]()
Καλώς ΗΡΘΑ!!
Λοιπόν κι εγώ Kawasakikos είμαι αλλά έχω παραγγείλει Hornet 900 και περιμένω.
To Z καλό αλλά δεν μπορείς να πας με 180 σερί Θεσσαλονίκη, θα σου φύγει ο κ...ος. Με το ZR7 πάς μια χαρά με ένα μικρό τζαμάκι.
Το Ζ750S καλύτερο αλλά ασχημο κι ακριβό.
Αν είχαν βάλει άλλο πηρούνι, ψαλίδι και φρένα μπορεί και να ψηνόμουνα, αλλά είναι τα ίδια με του ZR7![]()
Οι κουφάλες ξέχασαν να βάλουν κει τους γρασσαδόρους (5 τον αριθμό) που υπάρχουν στο ΖR7.
Επίσης να ξέρεις ότι το Ηορνετ 900 μ@μ@ει τα Ζ750 σε επιταχύνσεις κανονικά.
Οχι το 1000 όμως![]()
sapila racing team
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Γεια σου Αρη και καλως ηρθεςΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Γειά σου idi,
Είμαι ο Αρης από το riders forum. Βλέπω ότι γίνεται χαμός εδώ πέρα, καο πολυ μου αρέσει![]()
Καλώς ΗΡΘΑ!!
Λοιπόν κι εγώ Kawasakikos είμαι αλλά έχω παραγγείλει Hornet 900 και περιμένω.
To Z καλό αλλά δεν μπορείς να πας με 180 σερί Θεσσαλονίκη, θα σου φύγει ο κ...ος. Με το ZR7 πάς μια χαρά με ένα μικρό τζαμάκι.
Το Ζ750S καλύτερο αλλά ασχημο κι ακριβό.
Αν είχαν βάλει άλλο πηρούνι, ψαλίδι και φρένα μπορεί και να ψηνόμουνα, αλλά είναι τα ίδια με του ZR7![]()
Οι κουφάλες ξέχασαν να βάλουν κει τους γρασσαδόρους (5 τον αριθμό) που υπάρχουν στο ΖR7.
Επίσης να ξέρεις ότι το Ηορνετ 900 μ@μ@ει τα Ζ750 σε επιταχύνσεις κανονικά.
Οχι το 1000 όμως![]()
sapila racing team
πρεπει να σε προειδοποιήσω οτι σε αυτο το section "διαμαχες" κυκλοφορούν καθε λογης ιπτάμενα αντικείμενα και παρα πολλες ανακρίβειες (κυριως απο την «αλλη» πλευρα )![]()
![]()
![]()
μη παρεις της μετρητής οτι βλεπεις!!!
![]()
![]()
Kαλα αμα του ειχαν βαλει και αρκουδισιον θα ηταν το τελειο![]()
Δηλαδη τι καλυτερο παιρνεις στην κατηγορια σε αυτα τα λεφτα?
ΧΟΡΝΕΤ 600? ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχΧΑχαχαχαχααχ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΥΓΕΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
http://www.herohonda.com/
Ιπτάμενα αντικείμενα είδα, αλλα όχι και ανακρίβειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
κυκλοφορούν καθε λογης ιπτάμενα αντικείμενα και παρα πολες ανακρίβειες (κυριως απο την «αλλη» πλευρα )![]()
![]()
![]()
μη παρεις της μετρητής οτι βλεπεις!!!
![]()
![]()
![]()
Επίσης μια και είδα CB750 και Z900....
Να ξέρετε ότι η kawasaki είχε ξεκινήσει το project Z900 ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ με την Honda, την πάτησαν όμως γιατί το CB βγήκε πρώτο στην παραγωγή.
Μια και ήταν θέμα γοήτρου η πράσινη εταιρεία δεν είπε τίποτα για το 750 που είχε έτοιμο, πήγαν πάλι στα σχεδιαστήρια κι έφτιαξαν το 900 που Μ@Μουσε όλα τα CB. Εχασαν την πρωτιά όμως και όλοι μιλάνε για το CB από τότε....![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957