μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
To μηχανάκι είναι μια χαρά και θα πουλήσει τρελλά!
Οι συγκρίσεις με BMW800GS KTM κλπ είναι απλά άτοπες, αυτό θα χτυπήσει τα V strom, TDM κλπ και θα τα κατατροπώσει, αν καταφέρουν να το βγαλουν σε λογική τιμή.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εεεεεετσι !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οι συγκρίσεις με BMW800GS KTM κλπ είναι απλά άτοπες, αυτό θα χτυπήσει τα V strom, TDM κλπ και θα τα κατατροπώσει, αν καταφέρουν να το βγαλουν σε λογική τιμή.
![]()
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
![]()
για να δούμε................αν και δύσκολο το βλέπω!!
Αν αναφερεσε στη λογικη τιμη μαζι σου και εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
για να δούμε................αν και δύσκολο το βλέπω!!
Αυτη τη στιγμή το TDM900 ABS εχει 11.300 και το Vstrom 650 ABS 8000.
Aν βγεί στα 12000 θα είναι πολύ καλή τιμή, εχοντας υπ όψιν τον V4 και το κόστος κατασκευής του, αλλά μαλλον για 13000 το βλέπω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Στο τέλος θα βγάλει η suzuki κανά v strom καινούργιο 800 αρι με κανά 90αρι άλογα και γύρω στις 8000 ? και θα γίνει πάλι best seller για πλάκα !!!![]()
Αν ακομα πουλανε το vfr800 στα 14500-15000, αυτο να βγει φθηνοτερο?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αυτη τη στιγμή το TDM900 ABS εχει 11.300 και το Vstrom 650 ABS 8000.
Aν βγεί στα 12000 θα είναι πολύ καλή τιμή, εχοντας υπ όψιν τον V4 και το κόστος κατασκευής του, αλλά μαλλον για 13000 το βλέπω.
Μακαρι αλλα δε το βλεπω
Στη φωτογραφια αυτη (καρε απο video) φαινεται πως το πραγματικο πλατος της μοτοσικλετας ειναι πολυ μικρο και τον ογκο τον δινουν τα πλαστικα για καλυτερη προστασια. Σελαρα, τοσο για οδηγο οσο και συνεπιβατη!![]()
Φτιαχνομαι και ειμαι και σε περιοδο αλλαγης μοτοσακο...![]()
αναφέρομαι στην τιμή..... και στην εικόνα που μου αφήνει η μηχανή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Αν αναφερεσε στη λογικη τιμη μαζι σου και εγω
κάτι το τιμόνι από βέσπα, κάτι το τεπόζιτο, κατι το φτερό μπροστά. δεν μου κάνει ρε γαμώτο.
α ρε χονδα σκατα τα εχεις κάνει τα μηχανάκια σου!!!
καλά του 'πες του μ@λακαα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τη φωτογραφια ρε μ@λακαααααααα
sorry!
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not