Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Βασίλης.
![]()
Κώστας
Θα το αφήσω και εγώ στην ησυχία του το θέμα...Προσπαθώ να μην συμμετέχω σε πολιτικές συζητήσεις,τελευταία,εδώ μέσα αλλά που και που λέω και εγώ την μλκία μου δεν αντέχω..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Βασίλης.
![]()
Κώστας
Θα το αφήσω και εγώ στην ησυχία του το θέμα...Προσπαθώ να μην συμμετέχω σε πολιτικές συζητήσεις,τελευταία,εδώ μέσα αλλά που και που λέω και εγώ την μλκία μου δεν αντέχω..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Κώστας
![]()
Μωρέ πολλοί είμαστε που δεν αντέχουμε αλλά δεν είναι της παρούσης.
Καλό βόλι αν ψηφίσεις καλή βόλτα αν αποφασίσεις να πας.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εδώ μίλησα εγώ που απέχω βρε Κωστή..Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
![]()
![]()
![]()
και εγώ απέχω από το sex τώρα τελευταία...Αλλά δεν έχω κόψει την
κουβέντα![]()
Δεν γουστάρω κανένα μπούστη αλλά θα πάω να ψηφίσω
ο PortisHead έχει δίκιο, άλλο που δεν θέλουν να απέχουμε και να αποφασίζουν οι βολεμένοι για μας
αλλάζει δεν αλλάζει κάτι κάποιοι έχουν χάσει τη ζωή τους για να έχουμε το δικαίωμα να ψηφίζουμε και δεν τους σεβόμαστε απέχοντας, εξάλλου αν είναι να απέχουμε όλοι πιο νόημα έχει η δημοκρατία, ας το γυρίσουμε σε μοναρχία αφού δεν θέλουμε να συμμετέχουμε και να αφήνουμε τα πάντα να γίνονται γύρω μας χωρίς να κουνάμε το δαχτυλάκι μας.
και όταν δεν έχεις να ψηφίσεις κάποιον καλό έχεις ακόμα 2 επιλογές
ή ψηφίζεις τον λιγότερο κακό
ή βάζεις υποψηφιότητα και ψηφίζεις τον εαυτό σου
Διορθωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σωπατε ρε μαγκες!!!!
με την ιδια λογικη οσοι ψηφισετε ΜΟΚΟ απο τη δευτερα γιατι ΕΣΕΙΣ θα εχετε εκλεξει αυτον που θα κυβερναει.
ΟΧΙ εμεις.....η πλειοψηφία (οποια κιαν ειναι αυτη).
Τωρα αν δεν μας/σας αρεσει το πολιτευμα μας , ειναι αλλη κουβεντα.
Ρε πάρτε το ΧΑΜΠΑΡΙ:
Ψηφίσεις ή ΔΕΝ ψηφίσεις, για το σύστημα είσαι η δικαιολογία για να συνεχίζει να υπάρχει! Έστω και 1 (ολογράφως ένας) να ψηφίσει, αυτοί θα μιλήσουν για "λαϊκή κυριαρχία", "θέλημα λαού" και "αντιμνημονιακή ψήφο" ή "συνέχιση του έργου που επιτελείται" (όπως θέλει να το βλέπει ο καθένας).
Α! Ξέχασα:
Και από Δευτέρα :a13:
Ενώ από την Τρίτη![]()
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παντως επιλογές για να ψηφίσετε υπαρχουν πολλές![]()
ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ - Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδελφειας
(δαγκωτο λεμε)
Και σιλικονάτο θα πρόσθετα....![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω. Γιατί δεν ξέρω τι (και καλά) θα κάνει ο καθένας τους. Γιατί δεν γίνεται να τρέχω από υποψήφιο σε υποψήφιο και να κάνω τον ρεπόρτερ, ούτε να διαβάζω προκηρύξεις επί προκηρύξεως για να βγάλω το ζουμί από τα μακροσκελή κείμενα. Αν υπήρχε ένα site που να τα είχε όλα μαζεμένα, ή να έλεγε ένα κανάλι πχ. Δευτέρα 7-9 debate τάδε υποψηφίων, 9-11 τάδε κτλ. τότε ευχαρίστως να ενημερωθώ και να ψηφήσω συνειδητά. Αλλά τώρα; Να τρέχω και να μαζεύω χαρτάκια με προγραμματικές δηλώσεις;
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Oι περισσοτεροι αν οχι όλοι οι υποψηφιοι, έχουν sites. Mπες και διαβασε. Τωρα εαν τα θες έτοιμα συγκεντρωμένα σε μια σελιδα, τι να σΕ καΜωΑρχικά δημιουργήθηκε από infidel
Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω. Γιατί δεν ξέρω τι (και καλά) θα κάνει ο καθένας τους. Γιατί δεν γίνεται να τρέχω από υποψήφιο σε υποψήφιο και να κάνω τον ρεπόρτερ, ούτε να διαβάζω προκηρύξεις επί προκηρύξεως για να βγάλω το ζουμί από τα μακροσκελή κείμενα. Αν υπήρχε ένα site που να τα είχε όλα μαζεμένα, ή να έλεγε ένα κανάλι πχ. Δευτέρα 7-9 debate τάδε υποψηφίων, 9-11 τάδε κτλ. τότε ευχαρίστως να ενημερωθώ και να ψηφήσω συνειδητά. Αλλά τώρα; Να τρέχω και να μαζεύω χαρτάκια με προγραμματικές δηλώσεις;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλά πλάκα μου κάνεις; Το κάθε ψηφοδέλτιο έχει 40+ ονόματα. Θα googlaρω 120+ ονόματα για να βρω το κάθε site του καθενός για να δω τι έχει σπουδάσει - τι έκανε στο παρελθόν; Ε, ναι τότε τα θέλω έτοιμα. Και άμα είχαν τα κότσια ας έκαναν μόνοι τους τη σύγκριση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Oι περισσοτεροι αν οχι όλοι οι υποψηφιοι, έχουν sites. Mπες και διαβασε. Τωρα εαν τα θες έτοιμα συγκεντρωμένα σε μια σελιδα, τι να σΕ καΜω![]()
Καθόλου. Δικη σου δουλεια ειναι να ξερεις ποιον και τί ψηφίζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από infidel
Καλά πλάκα μου κάνεις;
Ακου να κανουν μονοι τους συγκριση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καλο :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Να υποθέσω ότι όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζουν τι θα κάνει ο καθένας υποψήφιος, γι' αυτό και θα ψηφίσουν ότι θα ψηφίσουν. Τουλάχιστον εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι και να θέλει κάποιος να ενημερωθεί αυτό είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ αδύνατο. Από εκει και πέρα το debate τι είναι, σύγκριση δεν είναι;
Κάποιος π@π@ρ@ς συγγενής έδωσε το κινητό μου στα γραφεία ενός υποψήφιου. Κάποιος το ίδιο π@π@ρ@ς φίλος το έδωσε σε άλλον υποψήφιο άλλης αποχρώσεως.
:a31: :a31: :a31:
Αποτέλεσμα:
Την τελευταία εβδομάδα έχω λάβει περίπου 100 μηνύματα και συγκεντρώσεις, ομιλίες κλπ μ@λ@κίες.
Ερώτηση:
Υπάρχουν ακόμη τόσο πολλοί συμπολίτες που ασχολούνται με αυτά?![]()
![]()
Συμπέρασμα:
Τη :a31: την έχουμε κάνει επιστήμη!![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll