Δεν πρόκειται να αναλωθώ σε διαφωνίες για θέματα της ΕΛ.ΑΣ εδώ.. είπα να σεβαστώ τον χώρο λίγο (Cpt... μην μορφάζεις ρε .. σε βλέπω).
Το μόνο που θα σχολιάσω και είναι αμιγώς μοτοσυκλετιστικό..
Όταν σβύνει η μηχανή , δεν έχεις γκάζι και δεν έχεις και καθόλου επίδραση στους νόμους της φυσικής. Που σημαίνει οτι αν σου σβύσει στην στροφή ... ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ κατά 99%...
Αν σου σβύσει με ταχύτητα εντός κιβωτίου ελάχιστοι θα έχουν το μυαλό να κατεβάσουν ταχύτητες και να φρενάρουν με νεκρά. Θέλει και λιγο εμπειρία το πράγμα... αλήθεια έχει προσπαθήσει κανείς να σταματήσει μηχανή που έχει σβύσει με 100+ ΚΜ την ώρα; Μια φορά μου έτυχε με την κομμένη αλυσίδα και χαίρομαι που δεν έσπασα κανά πόδι... και δεν είμαι 17 ετών.. έχω πάει και ενα δύο TD και ενα CSS μαζί με 15 έτη σε εμπειρία πάνω σε μηχανή.
Για να μην μιλήσω για τις καταστάσεις που επικρατούν σε καταδίωξη που η αδρεναλίνη είναι στο κόκκινο , το γκάζι "γεμάτο" και το μυαλό στο πως να ξεφύγεις... συν το οτι ο νεαρός είναι 17 ετών και πολύ αμφιβάλω πως είναι οδηγός αγώνων έστω σε καμιά κατηγορία για να έχει και μια Α εμπειρία απο μεγάλες μηχανές.
Αλλά εδώ έχουμε τους παντογνώστες...
Α... και ενα τελευταίο που θυμήθηκα τώρα...
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ... δες λίγο ειδήσεις απο οποιοδήποτε μέσο και θα δείς σχεδόν μηνιαίως 2-3 καταδιώξεις ατόμων που έχουν παραβεί νόμο.κάτι που δέν ξέρουμε δια νόμου απαγορεύεται η καταδίωξη πάνω από 1000 μέτρα
Τώρα για το θέμα περί αστυνομίας... δεν μπορείς να συζητήσεις με ανθρώπους που φοράνε παρωπίδες. Πόσο μάλλον σε χώρο που θα προτιμήσω εφεξής να ασχολούμαι όλο και περισσότερο με μοτοσυκλετιστικά και λιγότερα με άλλα θέματα (προς "απογοήτευση" του Cpt...![]()
![]()
)