Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 181

Θέμα: Tι μαθαινει κανεις μια μερα στο μοτο.

Αν το φλορουμ επειδη λεγετε μοτο πρεπει να εχει μονο συζητησεις για μοτο , τοτε οι κατηγορια "γενικες" τι ρολο βαραει??? καποιοι ανθρωποι εχουν και αλλα θεματα να συζητησουν, και αυτη ειναι η δουλεια των φορουμ... το θεμα ειναι οτι μερικοι δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και δημιουργουν ακυρα ποστ με σκοπο να τσιγκλισουν καποιους αλλους και αυτο ειναι το μονο που κατανταει αηδια.

GET A LIFE

20 βράδια, κροπαρισμα φώτο και γράψιμο στο word για να ανέβει το ταξιδιωτικό, θα μου πει καποιος, στα @@ μου, ας μην το έγραφες... Και θα έχει δίκιο, όμως γούσταρα να το ανεβάσω και να το μοιραστώ με όλους... Το μοτο δεν γαμει και δέρνει για τα δέκα άτομα(?) που μας πήζουν στο σπαμ κάθε μέρα... Γαμει και δέρνει γιατί έχει κόσμο από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Γαμει και δέρνει γιατί ο καθένας έχει να γράψει το δικό του ξεχωριστο ποστ, η ταξιδιωτικό, η ανακατασκευή, η οτιδήποτε έχει σχέση και μη, με μοτοσυκλέτα. Αυτός ο καθένας, είναι τα 35χιλιαδες μέλη και αυτά τα μέλη, όταν πέφτει το μοτο, μια κίνηση όπως έκανε ο mikeg να μας ενημερωσει, την θέλουν. Εσείς είστε μια παρέα και εύγε σας και εύχομαι να περνάτε πάντα ετσι γαμάτα όπως βλέπουμε μέσα από τις συναντήσεις σας. Εσείς, κάνοντας ένα τηλέφωνο ξέρατε τι γίνετε πάνω κάτω. Εμείς? Όχι... Τεσπα έμενα με είχε ενοχλήσει η μη ενημέρωση, εφόσον αυτή ήταν εφικτή... Επίσης για τα παιδιά που το χειρίζονται αυτό το έρμο φόρουμ, πρέπει να καταλάβουν και να αποδεκτούν, ότι το παιδί τους έχει μεγαλώσει και πρέπει να πάρει το δρόμο του... Ας δεχτούν την βοήθεια που όλοι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να δώσουμε....Αυτά από εμένα, φιλάκια...
    Me gusta la moto, me gustas tu....

πρέπει να αποφασιστεί καπoια στιγμή εαν θα ειναι forum δλδ αγορά δλδ καφενειο
    ή database!!
    και μην μας ζαλίζεται τον έρωτα κάθε φορά που ανοίγει ενα θρεντ με θέμα που δεν περιλαμβάνεται στης γνώσεις σας, η ζορίζει το μυαλό σας.
    Η μηχανή (θα πρέπει να ) είναι ενα ΚΟΜΑΤΙ της ζωής ενος "μηχανόβοιου" και οχι ΟΛΗ του η ζωή.

παπαρολογοι

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ή database!!
    και μην μας ζαλίζεται τον έρωτα κάθε φορά που ανοίγει ενα θρεντ με θέμα που δεν περιλαμβάνεται στης γνώσεις σας, η ζορίζει το μυαλό σας.
    Η μηχανή (θα πρέπει να ) είναι ενα ΚΟΜΑΤΙ της ζωής ενος "μηχανόβοιου" και οχι ΟΛΗ του η ζωή.

παπαρολογοι

+636 ston pagkosmio ton mhxanon kai ton polemikon texnon (kai toy pastitsioy)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    ή database!!

παπαρολογοι
    +1000 στο ώριμο το μαναράκι.................
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Tελικά είμαστε αρκετοί που συμφωνούμε... ευτυχώς...
    Ναι στην αναβάθμιση λοιπόν, ας βρούμε και τρόπους να το πετύχουμε αυτό και τελικά κάτι μπορεί να γίνει... σε Ται, Εβι, Πανβας, Γάλλο και τους υπόλοιπους που συμφωνούν...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    αν δε θελετε να βλεπετε ασχετο με το κοσμο τις μοτσυκλετας ποστ, τοτε να πειτε στους μοντς να βγαλουν τις γενικες,τα ανεκδοτα κτλ κτλ.

αν παλι σας τη δινουν στα νευρα, απλα μην ανοιγετε τετοια ποστ να τα δειτε.τοσο απλα κ ευκολα.

ο καθενας εχει το δικαιωμα να γραφει οτι θελει εδω μεσα,εφοσον εμπιπτει στους κανονες του φορουμ.
    και η ζωη μας δεν ειναι μονο μηχανες. ειναι κ αλλα πολλα πραματα τα οποια εχουν ενδιαφερον κ ειναι αξια συζητησης.

προσωπικα, μου αρεσει που βλεπω τοσο πλουσιο υλικο καθε μερα. πολλες φορες μπορει να δω κατι,ενα γεγονος πχ, που να μη το χω παρει ειδηση ακομα.

απορω για καποιους ανθρωπους , ποιο ακριβως ειναι το προβλημα τους με αυτα που γραφονται εδω μεσα.
    εμενα αν δε μου αρεσει κατι δε το κοιταω απλα.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

ή database!!

παπαρολογοι
    πςςςςςςςςςςςςςςςς....συνηλθες ε???ποτε να ερθω να σου ριξω και την δευτερη???

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    τελικα ο πακ10 ανοιξε και γαμω τα θρεντ...

den to diavasa olo , alla mhn ksexasoume....................
    thn epikinonia me ton theo................
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Να ξεκαθαρίσω κάτι σε περίπτωση που δεν έγινα κατανοητός.

Ποτέ μα ποτέ δεν ενόχλησα κάποιον στις γενικές για το θέμα που άνοιξε, είτε ήταν γιατί τον χώρισε η γκόμενα είτε αν βρήκε ένα πλέιμομπιλ μέσα στο γάλα του.

Σχολίασα το τραγικό γεγονός ότι καταντήσαμε να ανοίγουμε θέμα και να γελάμε με το άθλιο γεγονός ότι το φόρουμ πλέον έχει μόνο άσχετα θέματα από την μοτοσυκλέτα.
    Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι έχει πέσει η ποιότητα;

Ας έτρεχαν δύο τρία ταξιδιωτικά τον μήνα, δυο τρία ριστόρ ή τιούνινγκ, κανά ρεπόρτο από επισκέψεις στο εξωτερικό, σε εκθέσεις ή και διεθνής αγώνες, σε κάποια συμμετοχή κάποιου συμφορίτη μας σε κάποιο σοβαρό γεγονός του μηχανοκίνητου κόσμου και ας υπήρχαν και όλα αυτά στις γενικές.
    Και είναι κρίμα και άθλιο να γελάμε με τα χάλια μας.

Ας κάνουμε κάτι να το φτιάξουμε. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται θέληση και ενδιαφέρον από συγκεκριμένα άτομα. Ούτε χρόνος, ούτε χρήματα, ούτε τίποτα από αυτούς. Έχουν κάνει ήδη πάρα πολλά. Απλά μία απόφαση ώστε να κάνουν και άλλοι κάτι γι' αυτό που όλοι αγαπάμε.

Και μετά ας δούμε τι και πως.
    Ας δούμε αν θα έχει αναβάθμιση, αν θα παίρνει βίντεο ή όχι, αν θα έχει περισσότερα ιμότικον...
    Ας παρθεί η απόφαση.

Ρε Φώτη, δεν καταλαβαίνω πως τα μπλέκεις;
    Σε σέβομαι και σε θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο. Γιατί πας στα άκρα και δεν κάνουμε τα πιο άμεσα...
    Δηλαδή είναι νορμάλ να μην υπάρχει ενημέρωση με μέιλ, ή να μην μπορείς να ποστάρεις φωτογραφίες..;

Υπάρχει ένα πρόβλημα, γνωστό εδώ και χρόνια.
    Ξεκίνα το ρημάδι από την αρχή, κάνε μία αναβάθμιση στο βμπούλετ και ας μην χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητες και τα εφέ που σου παρέχει.
    Την μορφή, τα δικαιώματα, τις δυνατότητες κτλ τα βλέπουμε μετά.
    Ας παρθεί η απόφαση ότι για το καλό του φόρουμ χρειάζονται κάποιες διοικητικές αποφάσεις / αλλαγές και όλα τα άλλα νομίζω θα βρεθούν.

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    ή database!!

παπαρολογοι
    +1000...

επισις συμφωνω με ολα λεει ο πανβας...καντε κατι ρε παιδια κ εμεις εδω ειμαστε....ειμαι κ εγω μεσα για οτι χρειαστει....
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

PanVas μέσα σε όλα όσα είπες. Και όσον αφορά τις ενημερώσεις και τις φωτό έχεις δίκιο.
    Αλλά μέχρι εκεί. Απλά, σίγουρα, υπάρχουν λόγοι που δεν αναβαθμίζονται που δεν άπτονται
    της δικής μας σφαίρας και αντίληψης, γιατί ακριβώς, αυτό το site είναι μιας ομάδας ανθρώπων, εμείς είμαστε φιλοξενούμενοι.

Πως άρχισε να μιλάμε σ'αυτό το θρεντ για τα "άσχετα" του φόρουμ και καταλήξαμε να μιλάμε για τα "σχετικά" με το φόρουμ, δεν δύναμαι να κατανοήσω..!!!

Όλα καλά παίδες! Χαμόγελο θέλει η φάση..

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Emena moy aresei na yparxei pleiada post kai den vrisko kako na yparxoyn KAI tetoia themata (asxeta me tis moto)

Den moy aresei poy palia melh poy to exoyn ksekoliasei sto spam ksafnika shkonoyn shmaia epanastasths....enantia se afto poy kanan mexri ...xtes!
    παπαρολογοι
    Αυτά.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ας πω και εγω την μπαρουφα μου...

Εχω υπαρξει και σε αλλα φορουμ στο μονο που κολλησα πραγματικα ηταν αυτο εδω,το παρακατιανο σε εικονα,το λιτο , το απλοικο,αυτο που μου εκανε στην ιδεα που ειχα για τους μοτοσυκλετιστες. Να ξερεται οτι οταν καποια φορουμ φτιαξαν την βιτρινα τους δεν ειχαν να πουν τιποτα πλεον και πλακωνονταν μεταξυ τους για τις διαφημισεις που φαινονταν γυρω απο τα θεματα.
    Σιγουρα μια βελτιωσει στο θεμα τις αναρτησεις των φωτογραφιων θα ηταν πολυ βολικο κυριως για τα παιδια που βαζουν τα ταξιδια τους και βλεπουμε ολοι μας,αλλα αν προσεξετε ποσες προβολες εχουν τα ταξιδιωτικα θα δειτε οτι δεν επηρεαζει στο ελαχιστο την "πελατια" και τους ονειροπολους που καιγονται διαβαζοντας τα ταξιδιωτικα των παιδιων αλλωστε ετσι κολλησα και εγω εδω περα.
    Οσο για το σπαμ θα ελεγα πως ειναι λογικο να εχουν δημιουργηθει παρεες και ομαδες που γνωριζονται μεταξυ τους και λογικο ειναι να εχουν εναν δικο τους κωδικα, το θεμα ομως ειναι ποσο ανοιχτοι ειμαστε στο να κανουμε τους καινουργιους στην παρεα μερος αυτης ,χωρις να ειναι απλα θεατης και να μην θυμιζει τον "παλιο" και τον "νεο"στο στρατο.
    Ακομα και τα ακυρα θεματα(ακυρα γιατι δεν εχουν τροχο μεσα τους) πολλους μας ενδιαφερουν θα μου πεις ρε μεγαλε αμα θες να ψαξεις για το πως φυτευεις κολοκυθια ψαξε σε ενα τετοιο φορουμ,ναι αλλα εδω σε αυτον τον καφενε που κουβεντιαζω με τα φιλαρακια επεσε η πληροφορια.Θελω να πω οσο πιο ελευθερο ειναι το φορουμ τοσο πιο μεγαλη επισκεψιμοτητα και πληροφορια μπορει να εχει και να δειχνει και μια εικονα οτι οοοοολοι αυτοι που καβαλανε μηχανακια δεν εχουν μονο στο μυαλο τους λαδια βενζινες (αντε και βαλβολινες για τους μπεμπεδακιδες) αλλα προβληματιζονται και εχουν γνωσεις και ευαισθησιες για αρκετα θεματα.Ετσι δεν θα δειχνει ενα στειρο φορουμ που ασχολειται μονο με τροχους αλλα και με το που σε πανε αυτοι οι τροχοι απο ταξιδια ιδεες σκεψεις ονειρα μεχρι και φιλιες τσακωμους μπινελικια κτλ κτλ
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μια μερα στο γραφειο για....rossi,edwards,lorenzo kai toseland
    από kerasaki στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2009, 23:15
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 09:17
  3. Μια Μερα Χωρισ Lsd...!!! (nls)
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8