Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 154

Θέμα: αδοξο τελος ΚΤΜ950sm + KTM990ADV NEW

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    ξερω οτι εχεις τον πονο σου με τα μηχανικια αλλα εχω και κατι αλλο..

για καλο και για κακο μαζευτητε απο την πολυκατοικια και φωναξτε καποιον γατο πολιτικο μηχανικο.

ετσι πως τα περιγραφεις η παραγωγη θερμοτητας ηταν πολυ μεγαλη. ενδεχεται να εχει αλλοιωθει ο οπλισμος της πολυκατοικιας γυρω απτην εστια της φωτιας.

δεν εχω ιδεα τι φωτια ηταν και για ποσο κρατηθηκαν οι θερμοκρασιες και σε τι θερμοκρασια εφτασε.

χρειαζεται 500-600 βαθμους για καποια ωρα σταθερα για να γινουν καποιες αλλαγες στον χαλυβα και εχει αποδειχθει πλεον οτι γινεται σε συνθηκες "σπιτικης" φωτιας.

αλλα αν μιλας για μια πολυ μεγαλη φωτια αν ημουν στη θεση σου θα ηταν το πρωτο που θα ρωταγα.

Τι κρίμα!
    Γνωρίζω κάποιους από τα "βόρεια προάστια"οι οποίοι ισχυρίζονται
    ότι τα συνθήματα υπήρχαν εκεί καιρό και ότι δεν έχουν ιδέα!
    Και αλλιώς να είναι σιγά μην το παραδέχονταν!Τέλος πάντων.
    Αφού είσαι καλά και εσύ και η οικογένεια σου.....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Η φωτιά ναι μεν δυνατή αλλά οχι σε θέση να κάνει ζημιά στην δομή του κτιρίου. Περισσότερο η έκρηξη ήταν απο το φουσκωτό που δυνάμωσε τις φλόγες και έκαψε τις τέντες του πρώτου, και έφτασε την κάπνα μέχρι τον τέταρτο.

Όσον αφορά την ασφάλεια πολυκατοικίας,... στο εξωτερικό ίσως... εδώ και σε κοινόχρηστο χώρο που λογίζεται η πυλωτή.. δεν το νομίζω αλλά καλύτερα να μας το επιβεβαιώσει ο παθών.

Εκείνο που φόβισε περισσότερο τα πληρώματα κατάσβεσης που ήταν εκεί , ήταν να μην μεταπηδήσει απο τέντα σε τέντα η φωτιά και έτσι θα υπήρχαν πολλαπλές εστίες γύρω γύρω σε αστικό ιστό, αργά το βράδυ (που είναι όλοι σπίτια τους) με οτι και αν σημαίνει αυτό.

billanti & οι υπόλοιποι... οι πιθανότητες να είναι hooligans είναι απειροελάχιστη. Τα είπαμε και πιο πριν.. διαβάστε όλα τα μηνύματα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
    μακαρι να μου τις κλεβανε .....

παρα να τις εβλεπα 2.30 τα ξημερωματα να λιωνουν σαν κερι μπρος τα ματια μου

και να μην μπορω να πλησιασω στα 5 μετρα απο τις φλογες και την θερμοκρασια που ελιωνε τα

τα μεταλα σαν τσιγαροχαρτο....

και ειδα ολο το σκηνικο η φωτια να περναει απο τις ΚΤΜ στα windsurf μου

και μετα στο φουσκωτο του γειτονα το οποιο εσκασε με συμπιεσμενο αερα και καυσιμα και εκτονωθηκε ......ο αερας .....στην φλογα εεε......τοτε εγινε η κολαση

τα αυτοκινητα λιωσανε σε 2 λεπτα και ο πρωτος οροφος σε 5

ειδα την κολαση με τα ματια μου παιδες

Σκατά......

Πραγματικά δεν έχω να πω τίποτε, παρά μόνο να χαίρεστε που είστε όλοι καλά....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Η φωτιά ναι μεν δυνατή αλλά οχι σε θέση να κάνει ζημιά στην δομή του κτιρίου. Περισσότερο η έκρηξη ήταν απο το φουσκωτό που δυνάμωσε τις φλόγες και έκαψε τις τέντες του πρώτου, και έφτασε την κάπνα μέχρι τον τέταρτο.

Όσον αφορά την ασφάλεια πολυκατοικίας,... στο εξωτερικό ίσως... εδώ και σε κοινόχρηστο χώρο που λογίζεται η πυλωτή.. δεν το νομίζω αλλά καλύτερα να μας το επιβεβαιώσει ο παθών.

Εκείνο που φόβισε περισσότερο τα πληρώματα κατάσβεσης που ήταν εκεί , ήταν να μην μεταπηδήσει απο τέντα σε τέντα η φωτιά και έτσι θα υπήρχαν πολλαπλές εστίες γύρω γύρω σε αστικό ιστό, αργά το βράδυ (που είναι όλοι σπίτια τους) με οτι και αν σημαίνει αυτό.

billanti & οι υπόλοιποι... οι πιθανότητες να είναι hooligans είναι απειροελάχιστη. Τα είπαμε και πιο πριν.. διαβάστε όλα τα μηνύματα.
    Εγω δεν καταλαβα...Τα εχω διαβασει ολα ειδα παλι να λες κατι στην αρχη αλλα δεν εισαι ξεκαθαρος.Ξερεις σιγουρα τι ηταν και γιατι?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    υπάρχει έρευνα υπό εξέλιξη... αυτό που φαίνεται είναι πως ήταν εσκεμμένο μεν... απο hooligans/πυρομανείς οχι. Παραπάνω δεν μπορώ να πω δημόσια. Ο φίλος μας πάντως έχει ενημερωθεί.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    υπάρχει έρευνα υπό εξέλιξη... αυτό που φαίνεται είναι πως ήταν εσκεμμένο μεν... απο hooligans/πυρομανείς οχι. Παραπάνω δεν μπορώ να πω δημόσια. Ο φίλος μας πάντως έχει ενημερωθεί.
    το cabrio ειχε ασφαλεια πυρος???

Στράβωσα .

Μαλακισμένα το κερατά !!! Kάτι τέτοια άτομα τα πυροβολώ χωρίς ενδιασμό .

...Πρόσφατα (4-5) μέρες έκαψαν την αγροικία ενός φίλου του πατέρα μου με 3 γκαζάκια και μου ξύπνησαν μνήμες .

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Κριμα .....απιστευτη καφριλα

Μεγαλη ζημια αλλα κοιτα να ειναι η οικογενεια σου καλα...

Ελεος με τις κωλοομαδες....

Νεαντερταλ με χρωματα...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    στου κουφου την πορτα...

SUPERMARIONATIONjoe90
    ταξιδια και βολτες ΤΕΛΟΣ

ΠΕΡΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΩ μου που δεν προσεξα τα μωρα μου και τα αφησα απροστατευτα σε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

αξιολογησα λαθος το περιβαλον της τοπικης γειτονιας και τους γειτονες και την ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ και δεν ειχα την ικανοτητα αντιδρασης που εχρηζε της περιστασης δηλαδη το επικινδυνο και το ρισκο

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ

οι μοτοσυκλετες μου δεν επρεπε να ηταν εκτεθειμενες στην συγκεκριμενη πυλωτη εστω και βαρια κλειδωμενες αγκυρωμενες και κουκουλομενες σε ανοικτη προς το δημοσιο δρομο πυλωτη

ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΑΣ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ

παρ ολα αυτα εχω να θυμαμαι τιε καλες στιγμες που περασα με το SM950 και τα ονειρα που εκανα και σχεδιαζα πανω σε χαρτες για μελοντικα ταξιδια με το 990ADV

τωρα βλεπω και ακουω LC8 να περνανε τρυγυρω με νοσταλγια μιας και θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να ξαναπαρω μηχανη λογο της οικονομικης κρισης

να θυμαστε παντως οτι οι μοτο ειναι το ΜΕΣΟ και οχι ο ΣΚΟΠΟΣ

οσο πιο πολυ ζει μια μοτο ΤΟΣΟ πιο δυνατο ΚΑΡΜΑ αποκτα απο τον αναβατη της χαιρομαι να βλεπω μοτο του 70 να κυκλοφορουν ακομα

ΕΥΧΟΜΑΙ κανεις να μης βιωσει παρομοιες καταστασεις

ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ εκει εξω

καλες βολτες

νικος

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
    ...........

ΕΥΧΟΜΑΙ κανεις να μης βιωσει παρομοιες καταστασεις

ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ εκει εξω

καλες βολτες

νικος
    θελω να σου γραψω να μη σε παιρνει απο κατω και οτι ολα θα φτιαξουνε με υπομονη αλλα δεν μου βγαινει ρε γαμωτο.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αν έχεις ξεκινήσει ξανά στη ζωή σου από το 0 τότε θα το ξανακάνεις.
    Ούτε από κάτω να σε πάρει λέει, ούτε να τα παρατήσεις λέει.

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Κουραγιο παλιοσιδερα ειναι ξαναφτιαχνονται

Εσυ και η οικογενεια σου να ειστε καλα πανω απο ολα
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θελω να σου γραψω να μη σε παιρνει απο κατω και οτι ολα θα φτιαξουνε με υπομονη αλλα δεν μου βγαινει ρε γαμωτο.

+1

ρε φιλαράκι τι πήγες και έπαθες δηλαδή ... έλεος

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημέρα + Φλώρινα τέλος
    από da_z_bro στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2004, 23:02
  2. Τέλος εποχής!!!
    από DIT στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2004, 22:19