( ο σκελετός δεν είναι του δικού μου μηχανακιού )
για να μπει το μοτέρ στον σκελετό πρέπει ή να κόψω τον σκελετό 1-2 πόντους εκεί που είναι μια βλακεία στο μοτέρ και εμποδίζει ή να φτιάξω βάσεις ή να δω άμα τεριάζει η πάνω βάση...
τι προτείνετε σε αυτήν την περίπτωση???
Πάντα φιλικά Νίκος
Χανιά
Δεν έχεις καταλάβει πως λόγο τεχνικών προβλημάτων έχουμε μείνει μόνο μια ντουζίνα μέσα στο μοτό έτσι?![]()
Αν γνωρίζει να σου απαντήσει κάποιος απ' τους 12 θα είσαι τυχερός.![]()
Sent from me using a computer.
Να είδες? Είσαι τυχερός!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Καλύτερα παίρνεις έναν τέτοιο και με μια μικρή πατέντα στις βάσεις (καναδυό αποστάτες) τον κοτσάρεις στο παπί και είσαι σούπερ! Οι φίσσες δεν ξέρω αν ταιριάζουν ακριβώς αλλά με λίγο ψάξιμο θα τη βρεις την άκρη!
![]()
Ενα τετοιο θελω να βαλω στην βεσπα μου !!!![]()
Καμια ακρη ????
@nikosm1993 φιλε κανε τις φωτο 800Χ600 ετσι φαινονται καλυτερα!!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Νίκο βάλε τον κινητήρα του σέροου στο σέροου και τον κινητήρα του παπιού στο παπί.
Έτσι θα έχεις 2 μηχανάκια,ενώ άμα συνεχίσεις έτσι δε θα έχεις κανένα για πολύ καιρό.
Και βέβαια οι βάσεις του σκελετού του παπιού δεν ταιριάζουν με τον μεγάλο κινητήρα,ενώ ακόμα κι αν βρεις τρόπο να τον κοτσάρεις πάνω θα έχεις άλλα μεγάλα προβλήματα.
Τα γρανάζια π.χ δεν θα είναι ευθυγραμμισμένα.
Τα ηλεκτρικά
Τους απίστευτους κραδασμούς που θα διαλύσουν όποια πατέντα έκανες για να βάλεις τον κινητήρα πάνω.
Ο κινητήρας απ'ότι βλέπω έρχεται με καποια κλίση.
Που θα μαζεύεται το λάδι έτσι,και θα δουλέψει η αντλία λαδιού?
Και άλλα πάμπολα που άμα κάτσεις και τα σκεφτείς θα δεις ότι έχω δίκιο.
Σίγουρα θα βρεθούν πολλοί που ΔΕ θα σε αποθαρύνουν γιατί θα ικανοποιησουν την περιέργεια τους χωρίς κανένα κόστος,ενώ στο τέλος της μέρας ΕΣΥ θα είσαι κουρασμένος νευριασμένος με μαυρα χέρια και το κυριότερο ΧΩΡΙΣ μηχανή.
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Νίκο βάλε τον κινητήρα του σέροου στο σέροου και τον κινητήρα του παπιού στο παπί.
Έτσι θα έχεις 2 μηχανάκια,ενώ άμα συνεχίσεις έτσι δε θα έχεις κανένα για πολύ καιρό.
Και βέβαια οι βάσεις του σκελετού του παπιού δεν ταιριάζουν με τον μεγάλο κινητήρα,ενώ ακόμα κι αν βρεις τρόπο να τον κοτσάρεις πάνω θα έχεις άλλα μεγάλα προβλήματα.
Τα ηλεκτρικά
Τους απίστευτους κραδασμούς που θα διαλύσουν όποια πατέντα έκανες για να βάλεις τον κινητήρα πάνω.
Σίγουρα θα βρεθούν πολλοί που ΔΕ θα σε αποθαρύνουν γιατί θα ικανοποιησουν την περιέργεια τους χωρίς κανένα κόστος,ενώ στο τέλος της μέρας ΕΣΥ θα είσαι κουρασμένος νευριασμένος με μαυρα χέρια και το κυριότερο ΧΩΡΙΣ μηχανή.
Το μονο που θα μπορεσεις να κερδισεις ειναι προβληματα !!!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
σημασία έχει που είναι 12 καλά παλικάριαΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Δεν έχεις καταλάβει πως λόγο τεχνικών προβλημάτων έχουμε μείνει μόνο μια ντουζίνα μέσα στο μοτό έτσι?![]()
Αν γνωρίζει να σου απαντήσει κάποιος απ' τους 12 θα είσαι τυχερός.![]()
χαχαχαχαχαχα ωραία φώτοΑρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Καλύτερα παίρνεις έναν τέτοιο και με μια μικρή πατέντα στις βάσεις (καναδυό αποστάτες) τον κοτσάρεις στο παπί και είσαι σούπερ! Οι φίσσες δεν ξέρω αν ταιριάζουν ακριβώς αλλά με λίγο ψάξιμο θα τη βρεις την άκρη!
![]()
![]()
σόρρυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
@nikosm1993 φιλε κανε τις φωτο 800Χ600 ετσι φαινονται καλυτερα!!![]()
Πάντα φιλικά Νίκος
Χανιά
το serow είναι λυμένο και για να δουλέψει θέλει πολλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Τα ηλεκτρικά
οι βάσεις ταιριάζουν και τα γρανάζια ευθυγραμμίζονται αρκεί να κόψεις λιγουλάκι τον σκελετό... εκεί είναι που διστάζω...
τα ηλεκτρικά ξέρω να τα φτιάξω.
κραδασμούς θα έχει πόλους αλλά αφού θα περάσει διαμπερές ο άξονας δεν ξέρω άμα θα έχω προβλημα...
για την αντλία λαδιού δεν ξέρω άμα θα στέλνει λάδι στο μοτέρ...
για τα προβλήματα που θα έχω το έχω σκεφτεί γι αυτό και δεν έχω βάλει ακόμα το μοτέρ πάνω... αν δεν είχα σκεφτεί τι και τι προβλήματα θα έχω, θα είχα βάλει ήδη το μοτέρ πάνω...
τουλάχιστον στο τέλος της μέρας θα ξέρω ότι δεν μπαίνει το μοτέρ
σκέφτομαι να βρω έναν σκελετό crypton x να τον κόψω και να δω άμα θα μπαίνει πάνω το μοτέρ...
να ρωτήσω κάτι άλλο...
θέλω να βάψω τον σκελετό του serow...
η αμμοβολή θέλει 100 ευρώ και άλλα 100 ευρώ εργατικά για να μου τον βάψει + δικά μου τα υλικά.
α) για να μου κάνουν τον σκελετό για nichel πόσο θα μου πάρουν?
β) άμα βάψω με ηλεκτροστατική βαφή τον σκελετό, τι θα κερδίσω? πόσο θα μου στοιχίσει??
Πάντα φιλικά Νίκος
Χανιά
Γιατί να τον κάνεις νίκελ?
Μην κόψεις πλαίσιο.
Μην χαλάσεις πολλά λεφτά.
![]()