Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 105

Θέμα: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    το φλας ειναι προεραιτικο και οχι υποχρεωτικο

Καλα λεει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    PROTA ZHTA NA DEIS AN EXEI DIPLOMA KANONIKO KAI OXI KANA YPIRESIAKO..AYTO GIA ARXH..
    ξεχαστε τα υπηρεσιακα διπλωματα.Αυτα υπαρχουν μονο στο Στρατο
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

επισης κατι αλλο .Οταν πλησιαζουν σε συμβαν λογικο ειναι να εχουν σβηστα τα παντα ολα για να μην τους καταλαβουν οι αλλοι(!!!).
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Εγω νομιζω οτι το προσπερασμα απαγορευεται μονο εκει που υπαρχει διπλη διαχωριστικη,
    βεβαια η Μαρια λεει οτι ειναι διασταυρωση οποτε περιπλεκονται καπως τα πραγματα.
    Το οτι σε βρηκε στην πορτα σου δεν ειναι υπερ σου(π.χ δεν ειναι οτι σε τρακαρε απο πισω), σε οποιαδηποτε αλλη 'νομιμη προσπεραση' τον πληρωνεις γιατι εχει ξεκινησει για να προσπερασει και εσυ χωρις να ελεγξεις στριβεις αριστερα και τον παρασερνεις(δεν εχει σημασια αν εχεις αναμμενο το φλας η οχι) ο κοκ λεει οτι για να αλλαξεις πορεια πρεπει να ελεγξεις πρωτα τους καθρεφτες σου

καλα ξεμπερδεματα
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεισ σας!
    λοιπον πηρα την εκθεση της τροχαιας, αναφερει απλα τις κατευθυνσεις των οχηματων και την συγκρουση χωρις να αναδεικνυει ποιος φταει . ευτυχως ο υπευθυνος της τροχαιας που εχει αναλαβει την προανακριση φαινεται πολυ ενταξει. ακομα και η ασφαλιστικη μου ομως δεν μου δινει ακομα απαντηση αν ειναι ολα οκ γιατι θελει πρωτα να δει τις καταθεσεις των μαρτυρων. ευτυχως ολοι οι μαρτυρες μεχρι τωρα μου δινουν δικιο οποτε θα περιμενω να τελειωσει η δικογραφια σε 2 μηνες οπως μου ειπαν.

1. απο οτι καταλαβα φτιαχνω μονη μου το οχημα μου και περιμενω να βγει το πορισμα. υπαρχει περιπτωση αν απο τη δικογραφια προκυπτει οτι εχω δικιο, να αποφυγω το δικαστηριο?
    2. ξερετε ποιο τμημα της νομαρχιας δινει τις αποζημιωσεις σε αυτες τισ περιπτωσεις?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    που τρελενεσε? προσεχε θα ξαναπερασεις εξετασεις!!!!!!!χαχαχαχαχα
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
    ξεχαστε τα υπηρεσιακα διπλωματα.Αυτα υπαρχουν μονο στο Στρατο
    ηθελα ναξερα οταν δεν το κατεχετε το θεμα και δεν ειστε σιγουροι για κατι γιατι αμφισβητητε τον αλλον ?ετσι για να ......
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
    Εγω νομιζω οτι το προσπερασμα απαγορευεται μονο εκει που υπαρχει διπλη διαχωριστικη,
    βεβαια η Μαρια λεει οτι ειναι διασταυρωση οποτε περιπλεκονται καπως τα πραγματα.
    Το οτι σε βρηκε στην πορτα σου δεν ειναι υπερ σου(π.χ δεν ειναι οτι σε τρακαρε απο πισω), σε οποιαδηποτε αλλη 'νομιμη προσπεραση' τον πληρωνεις γιατι εχει ξεκινησει για να προσπερασει και εσυ χωρις να ελεγξεις στριβεις αριστερα και τον παρασερνεις(δεν εχει σημασια αν εχεις αναμμενο το φλας η οχι) ο κοκ λεει οτι για να αλλαξεις πορεια πρεπει να ελεγξεις πρωτα τους καθρεφτες σου

καλα ξεμπερδεματα

εχεις δικιο ως προς την προσπεραση ,λαθος απο μερια μου αλλα φανταστηκα οτι οταν πλησιαζεις σε κομβο η διασταυρωση υπαρχει και διπλη διαχωριστικη και δεν το διευκρινησα!
    καλαματιανος

που τρελενεσε? προσεχε θα ξαναπερασεις εξετασεις!!!!!!!χαχαχαχαχα
    το φλας ειναι προαιρετικο και θα ξαναπερασω εγω απο εξετασεις??? για εξηγησε μας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    εχεις δικιο ως προς την προσπεραση ,λαθος απο μερια μου αλλα φανταστηκα οτι οταν πλησιαζεις σε κομβο η διασταυρωση υπαρχει και διπλη διαχωριστικη και δεν το διευκρινησα!
    Διπλη διαχωριστικη σε μονοδρομο μαλλον δεν θα βρεις, απλα αν ειναι μικρο το στενο και δεν νοειται διπλη λωριδα δεν προσπερνας(θεωρητικα παντα γιατι στην πραξη απο παντου χωνομαστε))
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από maria0000
    σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεισ σας!
    λοιπον πηρα την εκθεση της τροχαιας, αναφερει απλα τις κατευθυνσεις των οχηματων και την συγκρουση χωρις να αναδεικνυει ποιος φταει . ευτυχως ο υπευθυνος της τροχαιας που εχει αναλαβει την προανακριση φαινεται πολυ ενταξει. ακομα και η ασφαλιστικη μου ομως δεν μου δινει ακομα απαντηση αν ειναι ολα οκ γιατι θελει πρωτα να δει τις καταθεσεις των μαρτυρων. ευτυχως ολοι οι μαρτυρες μεχρι τωρα μου δινουν δικιο οποτε θα περιμενω να τελειωσει η δικογραφια σε 2 μηνες οπως μου ειπαν.

1. απο οτι καταλαβα φτιαχνω μονη μου το οχημα μου και περιμενω να βγει το πορισμα. υπαρχει περιπτωση αν απο τη δικογραφια προκυπτει οτι εχω δικιο, να αποφυγω το δικαστηριο?
    2. ξερετε ποιο τμημα της νομαρχιας δινει τις αποζημιωσεις σε αυτες τισ περιπτωσεις?
    Εφ οσον δεν εκανε καποιος θετικη δηλωση κ υπαρχουν βλαβες σωματικες θα παρεις την δικογραφια σε 2 μηνες.

Φτιαξε το αυτοκινητο και κρατα την αποδειξη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το φλας ειναι προαιρετικο και θα ξαναπερασω εγω απο εξετασεις??? για εξηγησε μας...
    Εχεις και χαγιαμπουσα παναθεμα σε.

Ναι ειναι προαιρετικο, υπαρχει μονο για προειδοποιηση κ δεν υποχρεωνει, δεν μπορει να αναφερθει σαν αιτια ατυχηματος, πως αλλιως να το πουμε !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Εχεις και χαγιαμπουσα παναθεμα σε.

Ναι ειναι προαιρετικο, υπαρχει μονο για προειδοποιηση κ δεν υποχρεωνει, δεν μπορει να αναφερθει σαν αιτια ατυχηματος, πως αλλιως να το πουμε !
    μαστορα ελληνικα ξερεις???το προαιρετικο ξερεις τι σημαινει???και αυτο που λες για προειδοποιηση και οχι υποχρεωση ειναι για αλλαγη λωριδας...οχι για να στριψεις...

hayabusa η παπι εχουν τον ιδιο ΚΟΚ...και εσυ μαλλον δεν τον εμαθες καλα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    το φλας ειναι υποχρεωτικο!

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή
    από emihanovios1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2008, 12:56
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21
  3. Πηγαίνοντας εξωτερικό με μηχανή
    από Tigas στο forum Πληροφορίες