Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
το φλας ειναι προεραιτικο και οχι υποχρεωτικο![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
το φλας ειναι προεραιτικο και οχι υποχρεωτικο![]()
![]()
Καλα λεει.
ξεχαστε τα υπηρεσιακα διπλωματα.Αυτα υπαρχουν μονο στο ΣτρατοΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
PROTA ZHTA NA DEIS AN EXEI DIPLOMA KANONIKO KAI OXI KANA YPIRESIAKO..AYTO GIA ARXH..
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
επισης κατι αλλο .Οταν πλησιαζουν σε συμβαν λογικο ειναι να εχουν σβηστα τα παντα ολα για να μην τους καταλαβουν οι αλλοι(!!!).![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Εγω νομιζω οτι το προσπερασμα απαγορευεται μονο εκει που υπαρχει διπλη διαχωριστικη,
βεβαια η Μαρια λεει οτι ειναι διασταυρωση οποτε περιπλεκονται καπως τα πραγματα.
Το οτι σε βρηκε στην πορτα σου δεν ειναι υπερ σου(π.χ δεν ειναι οτι σε τρακαρε απο πισω), σε οποιαδηποτε αλλη 'νομιμη προσπεραση' τον πληρωνεις γιατι εχει ξεκινησει για να προσπερασει και εσυ χωρις να ελεγξεις στριβεις αριστερα και τον παρασερνεις(δεν εχει σημασια αν εχεις αναμμενο το φλας η οχι) ο κοκ λεει οτι για να αλλαξεις πορεια πρεπει να ελεγξεις πρωτα τους καθρεφτες σου
καλα ξεμπερδεματα
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεισ σας!
λοιπον πηρα την εκθεση της τροχαιας, αναφερει απλα τις κατευθυνσεις των οχηματων και την συγκρουση χωρις να αναδεικνυει ποιος φταει . ευτυχως ο υπευθυνος της τροχαιας που εχει αναλαβει την προανακριση φαινεται πολυ ενταξει. ακομα και η ασφαλιστικη μου ομως δεν μου δινει ακομα απαντηση αν ειναι ολα οκ γιατι θελει πρωτα να δει τις καταθεσεις των μαρτυρων. ευτυχως ολοι οι μαρτυρες μεχρι τωρα μου δινουν δικιο οποτε θα περιμενω να τελειωσει η δικογραφια σε 2 μηνες οπως μου ειπαν.
1. απο οτι καταλαβα φτιαχνω μονη μου το οχημα μου και περιμενω να βγει το πορισμα. υπαρχει περιπτωση αν απο τη δικογραφια προκυπτει οτι εχω δικιο, να αποφυγω το δικαστηριο?
2. ξερετε ποιο τμημα της νομαρχιας δινει τις αποζημιωσεις σε αυτες τισ περιπτωσεις?
που τρελενεσε? προσεχε θα ξαναπερασεις εξετασεις!!!!!!!χαχαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
καλαματιανος
ηθελα ναξερα οταν δεν το κατεχετε το θεμα και δεν ειστε σιγουροι για κατι γιατι αμφισβητητε τον αλλον ?ετσι για να ......Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
ξεχαστε τα υπηρεσιακα διπλωματα.Αυτα υπαρχουν μονο στο Στρατο
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Εγω νομιζω οτι το προσπερασμα απαγορευεται μονο εκει που υπαρχει διπλη διαχωριστικη,
βεβαια η Μαρια λεει οτι ειναι διασταυρωση οποτε περιπλεκονται καπως τα πραγματα.
Το οτι σε βρηκε στην πορτα σου δεν ειναι υπερ σου(π.χ δεν ειναι οτι σε τρακαρε απο πισω), σε οποιαδηποτε αλλη 'νομιμη προσπεραση' τον πληρωνεις γιατι εχει ξεκινησει για να προσπερασει και εσυ χωρις να ελεγξεις στριβεις αριστερα και τον παρασερνεις(δεν εχει σημασια αν εχεις αναμμενο το φλας η οχι) ο κοκ λεει οτι για να αλλαξεις πορεια πρεπει να ελεγξεις πρωτα τους καθρεφτες σου
καλα ξεμπερδεματα
εχεις δικιο ως προς την προσπεραση ,λαθος απο μερια μου αλλα φανταστηκα οτι οταν πλησιαζεις σε κομβο η διασταυρωση υπαρχει και διπλη διαχωριστικη και δεν το διευκρινησα!
καλαματιανος
το φλας ειναι προαιρετικο και θα ξαναπερασω εγω απο εξετασεις??? για εξηγησε μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
που τρελενεσε? προσεχε θα ξαναπερασεις εξετασεις!!!!!!!χαχαχαχαχα
Διπλη διαχωριστικη σε μονοδρομο μαλλον δεν θα βρεις, απλα αν ειναι μικρο το στενο και δεν νοειται διπλη λωριδα δεν προσπερνας(θεωρητικα παντα γιατι στην πραξη απο παντου χωνομαστε))Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
εχεις δικιο ως προς την προσπεραση ,λαθος απο μερια μου αλλα φανταστηκα οτι οταν πλησιαζεις σε κομβο η διασταυρωση υπαρχει και διπλη διαχωριστικη και δεν το διευκρινησα!
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Εφ οσον δεν εκανε καποιος θετικη δηλωση κ υπαρχουν βλαβες σωματικες θα παρεις την δικογραφια σε 2 μηνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από maria0000
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεισ σας!
λοιπον πηρα την εκθεση της τροχαιας, αναφερει απλα τις κατευθυνσεις των οχηματων και την συγκρουση χωρις να αναδεικνυει ποιος φταει . ευτυχως ο υπευθυνος της τροχαιας που εχει αναλαβει την προανακριση φαινεται πολυ ενταξει. ακομα και η ασφαλιστικη μου ομως δεν μου δινει ακομα απαντηση αν ειναι ολα οκ γιατι θελει πρωτα να δει τις καταθεσεις των μαρτυρων. ευτυχως ολοι οι μαρτυρες μεχρι τωρα μου δινουν δικιο οποτε θα περιμενω να τελειωσει η δικογραφια σε 2 μηνες οπως μου ειπαν.
1. απο οτι καταλαβα φτιαχνω μονη μου το οχημα μου και περιμενω να βγει το πορισμα. υπαρχει περιπτωση αν απο τη δικογραφια προκυπτει οτι εχω δικιο, να αποφυγω το δικαστηριο?
2. ξερετε ποιο τμημα της νομαρχιας δινει τις αποζημιωσεις σε αυτες τισ περιπτωσεις?
Φτιαξε το αυτοκινητο και κρατα την αποδειξη.
Εχεις και χαγιαμπουσα παναθεμα σε.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
το φλας ειναι προαιρετικο και θα ξαναπερασω εγω απο εξετασεις??? για εξηγησε μας...
Ναι ειναι προαιρετικο, υπαρχει μονο για προειδοποιηση κ δεν υποχρεωνει, δεν μπορει να αναφερθει σαν αιτια ατυχηματος, πως αλλιως να το πουμε !
μαστορα ελληνικα ξερεις???το προαιρετικο ξερεις τι σημαινει???και αυτο που λες για προειδοποιηση και οχι υποχρεωση ειναι για αλλαγη λωριδας...οχι για να στριψεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Εχεις και χαγιαμπουσα παναθεμα σε.
Ναι ειναι προαιρετικο, υπαρχει μονο για προειδοποιηση κ δεν υποχρεωνει, δεν μπορει να αναφερθει σαν αιτια ατυχηματος, πως αλλιως να το πουμε !
hayabusa η παπι εχουν τον ιδιο ΚΟΚ...και εσυ μαλλον δεν τον εμαθες καλα...![]()