ψηνεσαι sala :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλά ρε Γιώργη, δεν επαθε φουίτ το ποδήλατό σου ..??![]()
ψηνεσαι sala :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλά ρε Γιώργη, δεν επαθε φουίτ το ποδήλατό σου ..??![]()
DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250
Atsatse σε ψήνει να ξανακάνουμε την ίδια βόλτα ή μπα?
1-2-τρίο! The hooligan is coming...
ειχα στο μυαλο μου να ξεκινησουμε με ατσατσο και να ρθουμε σε σενα εισαι μεσα γιατι τους ειπα οτι μετα το λαγκαδα θα ασχοληθω με το νεο αιμαΑρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
Atsatse σε ψήνει να ξανακάνουμε την ίδια βόλτα ή μπα?![]()
ΜΕΣΑ με τα χίλιαααα Γιώργη!!Το νέο αίμα σε χρειάζεται!!
1-2-τρίο! The hooligan is coming...
Μιλάμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
παρασκευη ανοιγω κατα τις 1 εισαι για μια πρωινη λευτερη
Με ψήνει, αλλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
Atsatse σε ψήνει να ξανακάνουμε την ίδια βόλτα ή μπα?
Είστε μακρυά ρε παιδιά. Ελπίζω ο Γιώργος να ξέρει να έρθουμε ως εκεί από χώμα.
&
λίγο περισσότερο μονοπάτι αυτή τη φορά. Στο 80% που κάναμε πήγαινε και transalp.
Έτσι μπράβο. Σε σένα βασίζομαι για το κύπελο μετά το καλοκαίρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ειχα στο μυαλο μου να ξεκινησουμε με ατσατσο και να ρθουμε σε σενα εισαι μεσα γιατι τους ειπα οτι μετα το λαγκαδα θα ασχοληθω με το νεο αιμα![]()
Ατσάτσα
οχι απλα χωμα μεχρι να φτασουμε εκει θα χεις χορτασει μονοπατι και οταν θα φτασουμε εκει εχω κατι πολυ ομορφο και προστυχο για τη συνεχεια θα γουστρετε τρελλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Μιλάμε.
Με ψήνει, αλλά.
Είστε μακρυά ρε παιδιά. Ελπίζω ο Γιώργος να ξέρει να έρθουμε ως εκεί από χώμα.
&
λίγο περισσότερο μονοπάτι αυτή τη φορά. Στο 80% που κάναμε πήγαινε και transalp.
Έτσι μπράβο. Σε σένα βασίζομαι για το κύπελο μετά το καλοκαίρι.
ραντεβου που δωσατε την αλλη φορα με τον λευτερηΑρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
ΜΕΣΑ με τα χίλιαααα Γιώργη!!Το νέο αίμα σε χρειάζεται!!
(άσφαλτος), ανεβαίνεις από τα πλατανάκια, εκεί που τελειώνει το καλό το στροφιλίκι κι αρχίζουν τα αδιέξοδα, σε ένα λοφάκι. Δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, αλλά πιστεύω μπορώ να το ξαναβρώ.
Ατσάτσα
Κισσός λέγεται το μέρος και όποιονδήποτε τσομπάνη ρωτήσεις θα σε στείλει καρσί πάνω στα μαντρόσκυλα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
(άσφαλτος), ανεβαίνεις από τα πλατανάκια, εκεί που τελειώνει το καλό το στροφιλίκι κι αρχίζουν τα αδιέξοδα, σε ένα λοφάκι. Δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, αλλά πιστεύω μπορώ να το ξαναβρώ.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το ξέρω οτι λέγεται Κισσός. Την ακριβή τοποθεσία πως την δίνεις όμως;
3ο δέτρο δεξιά, 200μ πάνω, αριστερά στο 5ο πουρνάρι;
Είναι κανείς και για αύριο;;;
Ατσάτσα
Στο γεφυράκι που έχει με μπλε γκράφιτι " Βαρβάρα, θα σε θυμάμαι πάντα.." ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
λοιπον για οσους ενδιαφερονται αυριο η βολτα ξεκιναει απο το φιλιπειο 9και τεταρτο θα κατευθυνθει απο ωραια μονοπατια ως τα πλατανακια .εκει θα συναντησουμε τον τολκυρακο θα τιμησουμε τα μονοπατια ανεβαινωντας για χορτιατη στον οποιο θα παραμεινουμε επιστρεφωντας προς γουρνες με τελικο προορισμο παλι τα πλατανακια .
η βολτα ονομαζεται η αρκουδα και τα αρκουδακια της διοτι θα ειναι το απριλια και 2 125 κτμ διχρονα και 1 250 διχρονο
:greetings-waveyellow:
Πέμπτη και Παρασκευή είμαι διαθέσιμος. Κάποιος; Άντε ίσως έχει και λίγο λασπούρα![]()
Ατσάτσα
Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια, αλλά μήπως είναι κανείς για σήμερα, Τετάρτη για καμιά καλή; Από τις 11:00 μέχρι να νυχτώσει μπορώ. Καλύτερα νωρίς, γιατί δε μπορώ να περιμένω![]()
Ατσάτσα