Λεφτά υπάρχουν!
Δεν θα αυξήσουμε το ΦΠΑ!
Δεν θα παγώσουμε τους μισθούς!
Αυξήσεις μισθών και συντάξεων!
Μείωση των φόρων!
http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM
Λεφτά υπάρχουν!
Δεν θα αυξήσουμε το ΦΠΑ!
Δεν θα παγώσουμε τους μισθούς!
Αυξήσεις μισθών και συντάξεων!
Μείωση των φόρων!
http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM
Made in Greece...
Αν δεν χυθεί αίμα, δουλειά δεν γίνεται.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Οσοι εχετε προβλημα με το καπελωμα των διαδηλωσεων(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) μαζευομαστε με ενα λευκο πανο που να γραφει ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ πχ και παμε πορεια μονοι μας.![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
+Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Α γεια σου!!! + οσα θες!!!
Αυτο ακριβως ειναι το σχεδιο και το πλανο!
Φιλετακι η Ελλαδα...απο βιομηχανια εχουμε 0 αρα υπαρχει προσφορο εδαφος να φτιαχτουν κολοσσοι οπου γουσταρει ο καθενας και απο τουρισμο τραβαμε κοσμο οπως τα σκατα τις μυγες, αρα υπαρχει προσφορο εδαφος να χτιστουν ξενοδοχειαρες...
Τι λειπει; Μα το εργατικο / υπαλληλικο δυναμικο...
Ναι αλλα με τα ισχυοντα προ κρισης εργασιακα δεδομενα ειμασταν ακριβοι και δεν συμφεραμε, οποτε κατσε σου λεει να δημιουργησουμε τον καταλληλο εργασιακο μεσαιωνα για να δουλευουν οι ελληνες για ψιχουλα...
και τσακ...βαλανε εμπρος στο πλανο.![]()
![]()
και εχει και συνεχεια το πραγμα...
τους ελευθερους επαγγελματιες/μικρομεσαιες επιχειρησεις θελουν να τους εξαφανισουν ,για να μπορουν ,συμφωνα με τα παραπανω ,να μπορουν να ιδρυθουν εταιρειες κολλοσοι που θα αποροφησει ολους τους μικρομεσαιους επαγγελματιες και να τους κανει εργατες με τα νεα δεδομενα(καταργηση συλλογικων συμβασεων,ανεξελεκτη δυναμη στους εργοδοτες να αποφασιζουν κατα το δοκουν κτλ) ,αυτα για τα οποια διαβαζετε /ζουμε ολη μερα σημερα...
τι είπαν και τι έκαναν...
μέσα σε ένα χρόνο κατάστρεψαν τη χώρα...
και κάποιοι επιμένουν να τους ψηφίζουν...
http://www.youtube.com/watch?v=GrP8Xh2IYvs
http://www.youtube.com/watch?v=LBa5KkT5qbM
http://www.youtube.com/watch?v=CVuDfMc9AxQ
δείτε τα όλα γτ είναι το ρεζουμέ από Σημίτη μέχρι σήμερα...
Made in Greece...
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ο ρουμπινι για να μας το πει αυτο, ουτε τις καμματοφυλλαδες.
Το φανταζομαστε, το ξερουμε, το περιμενουμε εναγωνιως.
Οταν εχεις τον κωμματωδη ασθενη στην ΜΕΘ με μηχανικη υποστηριξη, και καθεσαι πανω απο το κεφαλι του, νομιζεις οτι ειναι ζωντανος... παπαρια ζωντανος ειναι, αφου μολις του βγαλεις την πριζα ..τελος.
Ετσι και η ελλαδα.
Ειναι στο κρεβατι του πονου, βυθισμενη σε κωμα, και μονο τα φαρμακα και το ρευμα την κρατανε στην ζωη.
Ειναι ομως και ατυχη.Εχει τους χειροτερους γιατρους που μαλωνουν πανω απο το κρεβατι για την θεραπεια... αλλο κοβει ο ενας, αλλο προσθετει ο αλλος..η ελλαδα προσπαθει να συνελθει και οι γιατροι την βυθιζουν με μυικατασταλτικα..δεν θελουν να αντιδραει.. μεχρι το τελος, που ολα κοβονται.
Τι περιμενετε δηλαδη?
Ακομη και να συνελθει ο ασθενης, θα ειναι οπως πριν?
Δηλαδη πριν ηταν καλυτερα?
καποτε ενας "λεβεντης" ειχε πει αυτο ...
![]()
![]()
ειναι ατυχες το παραδειγμα σου ,κατα την αποψη μου...![]()
![]()
Δεν βλεπω συμμετοχη ομως.Μονο λογια.Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Μεσα.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
καποτε ενας "λεβεντης" ειχε πει αυτο ...
![]()
![]()
ειναι ατυχες το παραδειγμα σου ,κατα την αποψη μου...![]()
![]()
Ο μοναδικος λογος που εδωσα αυτο το παραδειγμα ειναι λογω της δουλειας μου.
Απο'κει και περα, εδω και 40 χρονια δεν εχουμε καταληξει στο αν αυτος ο ''λεβεντης'' ηταν κακος ή καλος για την χωρα...τωρα τελευταια ομως μνημονευεται συχνα σε πολλους κοινωνικους χωρους, και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο..![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Γιατι το λες αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Δεν βλεπω συμμετοχη ομως.Μονο λογια.![]()
Δεν σε πετυχα στη προηγουμενη πορεια διαμαρτυριας.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Δεν νομιζω...απλα οι περισοτεροι Ελληνες εχουν χοντρες καταθεσεις και απο συνηθεια το παιζουν θυματα.
Οταν δεν εχεις τιποτα να χασεις ειναι οτι χειροτερο για ον "αντιπαλο σου" γιατι η απογνωση ειναι μεγαλο ντοπαρισμα.
Εδω λοιπον η εχουμε να χασουμε -καταθετες,μετοχοι,εισοδηματιες,Δ.Υ,συναξιουχοι- η να μην χασουμε-αστεγοι,αποροι,ισοβιτες-
Αυτη ειναι η διαφορα,οτι 2 διαφορετικα συμφερωντα συγκρουονται στο ιδιο επιπεδο.
Το πιο απλο να σκεφτει κανεις οτι κοματα της δεξιας συνηθως ειναι υπερ του κεφαλαιου και την ιδια στιγμη κοσμος που δεν εχει στον ηλιο μοιρα τα ψηφιζει.
Αυτα τα σκεπτικα ειναι που καταστρεφουν + οτι ολοι ειναι μονο στο κραξιμο και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΥΝΕΙ ΛΥΣΗ...
Παραβολη>
Εισαι στον δρομο σου πεφτουν τα τσιγαρα,σκυβεις να τα πιασεις και ερχεται ενας που του γυαλισε η ©ωλαρα σου (γνωστος με το νικ ©ωλομπαρας )και στον καρφωνει...δεν μιλας...στον καρφωνει δις..τρεις,τετρακις..αμα δεν μιλας πιστευει οτι σου αρεσει και συνεχιζει επι ν+1 φορες,οι περαστικοι κοιτανε και περνουν σειρα προτεραιοτητας αντι να βοηθησουν γιατι αφου και αυτοι μην ακουωντας διαμαρτυρια εκ μερους σου πιστευουν οτι το απολαμβανεις και λιγο το ωραιο ©ωλαρακι λιγο το ομαδικο εξιταρει τους νεοΕλληνες,συνηθησμενοι στην Που-στια και δεν σκεφτοναι οτι καποια στιγμη μπορει να σκυψουν και αυτοι να "μαζεψουν" το πακετο τα τσιγαρα...γιατι απλα αυτα συμβαινουν μονο στους αλλους!!!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
To πλανο το ειχε ξεκινησει ο πατερας του Γιωργακη.Επι των ημερων του εκλεισαν ολα τα εργοστασια,οι αγροτες ζουσαν απο τα σκανδαλα με τα καλαμποκια και οι γλυφτες μπαινανε στο δημοσιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Α γεια σου!!! + οσα θες!!!
Αυτο ακριβως ειναι το σχεδιο και το πλανο!
Φιλετακι η Ελλαδα...απο βιομηχανια εχουμε 0 αρα υπαρχει προσφορο εδαφος να φτιαχτουν κολοσσοι οπου γουσταρει ο καθενας και απο τουρισμο τραβαμε κοσμο οπως τα σκατα τις μυγες, αρα υπαρχει προσφορο εδαφος να χτιστουν ξενοδοχειαρες...
Τι λειπει; Μα το εργατικο / υπαλληλικο δυναμικο...
Ναι αλλα με τα ισχυοντα προ κρισης εργασιακα δεδομενα ειμασταν ακριβοι και δεν συμφεραμε, οποτε κατσε σου λεει να δημιουργησουμε τον καταλληλο εργασιακο μεσαιωνα για να δουλευουν οι ελληνες για ψιχουλα...
και τσακ...βαλανε εμπρος στο πλανο.![]()
Τωρα ηρθε ο γιος να βαλει την ταφοπλακα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ο μοναδικος λογος που εδωσα αυτο το παραδειγμα ειναι λογω της δουλειας μου.
Απο'κει και περα, εδω και 40 χρονια δεν εχουμε καταληξει στο αν αυτος ο ''λεβεντης'' ηταν κακος ή καλος για την χωρα...τωρα τελευταια ομως μνημονευεται συχνα σε πολλους κοινωνικους χωρους, και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο..![]()
:wacko: :wacko:
με συγχωρεις αλλα εγω πιστευω οτι ο περισσοτερος κοσμος εχει καταληξει...
εσυ εχεις καταληξει ή το σκεφτεσαι σαν μια δειξοδο απο την κριση ,να ξαναμπουμε στο γυψο?
το οτι μνημομευεται ,ναι ειναι αληθεια...αλλα δε μου κανει εντυπωση στον επαγγελματικο χωρο που κινουμαι...
Επαγγελματικο στελεχος στο ΠΑΣΟΚ?:rotflmao: :rotflmao: Σορυ αλλα μουχει μεινει μονο το χιουμορ πια κι αυτο οπως βλεπεις ειναι κακης ποιοτητας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εσυ εχεις καταληξει ή το σκεφτεσαι σαν μια δειξοδο απο την κριση ,να ξαναμπουμε στο γυψο?
το οτι μνημομευεται ,ναι ειναι αληθεια...αλλα δε μου κανει εντυπωση στον επαγγελματικο χωρο που κινουμαι...
Εσυ εχεις καταληξει..κι εγω το ιδιο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Αλλα ο λαος αλλα εχει στο στομα του..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Παραβολη>
Εισαι στον δρομο σου πεφτουν τα τσιγαρα,σκυβεις να τα πιασεις και ερχεται ενας που του γυαλισε η ©ωλαρα σου (γνωστος με το νικ ©ωλομπαρας )και στον καρφωνει...δεν μιλας...στον καρφωνει δις..τρεις,τετρακις..αμα δεν μιλας πιστευει οτι σου αρεσει και συνεχιζει επι ν+1 φορες,οι περαστικοι κοιτανε και περνουν σειρα προτεραιοτητας αντι να βοηθησουν γιατι αφου και αυτοι μην ακουωντας διαμαρτυρια εκ μερους σου πιστευουν οτι το απολαμβανεις και λιγο το ωραιο ©ωλαρακι λιγο το ομαδικο εξιταρει τους νεοΕλληνες,συνηθησμενοι στην Που-στια και δεν σκεφτοναι οτι καποια στιγμη μπορει να σκυψουν και αυτοι να "μαζεψουν" το πακετο τα τσιγαρα...γιατι απλα αυτα συμβαινουν μονο στους αλλους!!!
Γαμάτη η παραβολή :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: που το πάτε που το φέρνεται πάλι τσόντα, και κώλο έχει και ομαδικό έχει θα σπάσει ταμεία.
Γενικά συμφωνώ με όσα λές πάντως πέραν της πλάκας.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).