Κοιτα φατσα... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Ποτε θα καταλαβετε οτι πρεπει να βγαλετε ενα εισιτηριο για εξωτερικο ΧΩΡΙΣ επιστροφη ? ε?ΕεΕ?ε?εε?Ε?Ε?ε?ΕΕ??Ε?Ε
Ποτε θα καταλαβετε οτι πρεπει να βγαλετε ενα εισιτηριο για εξωτερικο ΧΩΡΙΣ επιστροφη ? ε?ΕεΕ?ε?εε?Ε?Ε?ε?ΕΕ??Ε?Ε
Η δήλωση του Γ. Πεταλωτή έχει ως εξής:
«Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Βουλευτή της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη.Τέτοιου είδους ενέργειες δεν εκφράζουν την κοινωνία και τους πολίτες, οι οποίοι στέκονται απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Η δημοκρατία ούτε φιμώνεται, ούτε τρομοκρατείται».
http://www.newsbeast.gr/politiki/art...romokrateitai/
και η απαντηση που μου εφτιαξε την βραδια απο αλλο σαιτ.
Κύριε πεταλωτή και εμείς καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του αξιότιμου βουλευτή. Θα διενεργήσουμε άμεσα ΕΔΕ για να διερευνήσουμε τυχόν ευθύνες των διαδηλωτών. Εκφράζουμε την θλίψη μας για το συμβάν και θέλουμε να τονίσουμε ότι πρόκειται περί μεμονωμένου περιστατικού.....
Η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε. Ο κύριος Χατζηγάκης κατηγορείται για τρομοκρατία καθώς ξεκάθαρα φαίνεται στο βίντεο ότι ο ίδιος ρίχνει τη μύτη του, το κεφάλι του και το μάγουλο του στα δάχτυλα των διαδηλωτών. Ντροπή κύριε Χατζηγάκη, ντροπή!
Case solved, ο επόμενος ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Καλη απαντηση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Κοίτα που θα συμφωνήσω μαζί σου, πάει χάλασε ο κόσμος.
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλά ρε..
Ολοι στην Ολυμπιακή δουλεύετε?
Ενας μετριοπαθής πολιτικός που κατα την γνώμη μου δεν υπήρξε ποτέ αναντίστοιχος με τα "πιστεύω" του. Υπήρξε πάντα υπέρμαχος της Ευρωπαικής ολοκλήρωσης και δεν το έκρυψε ποτέ.
Το να διαφωνούν κάποιοι το καταλαβαίνω, ας μας περιγράψουν όμως τον "παράδεισο" που ονειρεύονται και αν μας πείσουν, να είναι σίγουροι ότι θα βρεθούν πολλοι να τους ακολουθήσουν.
Επίσης δεν τον άκουσα ποτέ να κραυγάζει ή να χαιδεύει αυτιά σε αντίθεση μέ άλλους....
Παρακάτω οι απόψεις του ...
Κωστης Χατζηδάκης.
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010
Ολίγον έγκυος και ολίγον Ευρώπη
"Χθες και προχθές ήμουν στις Βρυξέλλες, σε μια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με εκπροσώπους εθνικών κοινοβουλίων. Βασικά θέματα ήταν η χρηματοδότηση των πολιτικών της ΕΕ και η οικονομική διακυβέρνηση. Κοινός παρανομαστής η οικονομική κρίση, της οποίας ένα από τα επίκεντρα είναι η Ελλάδα. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, αφού σημείωσε την πανευρωπαϊκή διάσταση της κρίσης, υπογράμμισε ότι στην Ευρώπη μάς έχουν προλάβει οι εξελίξεις και «τρέχουμε πίσω από τις αγορές».
Όταν έχεις κοινή αγορά, ή ακόμα περισσότερο κοινό νόμισμα, οι ασθένειες εξαπλώνονται ευκολότερα. Το ζήτημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ένα πανευρωπαϊκό φάρμακο. Ορισμένοι απορούν πώς είναι δυνατόν χώρες του ευρώ, το οποίο είναι ένα πολύ ισχυρό νόμισμα, να υφίστανται τέτοιους κλυδωνισμούς. Κάποιοι απαντούν με το επιχείρημα της κερδοσκοπίας. Άλλοι θεωρούν ότι το ευρώ φτιάχτηκε με έναν ιδιότυπο τρόπο και οι αγορές δεν το καταλαβαίνουν. Κάποιοι άλλοι επικεντρώνονται στα δομικά προβλήματα των εθνικών οικονομιών (Ελλάδα) ή των τραπεζών (Ιρλανδία). Πιθανότατα όλα αυτά είναι σωστά. Ωστόσο, ένα είναι βέβαιο: Το ευρώ είναι το κοινό νόμισμα της ευρωζώνης, το πρόβλημα είναι, επομένως, κοινό και η λύση οφείλει να είναι ευρωπαϊκή. Σε μεγάλο βαθμό, μέχρι τώρα, ο καθένας δείχνει με το δάχτυλό του τον απέναντι. Οι πλούσιοι επισημαίνουν τις ευθύνες των ασθενών. Και οι αδύνατοι την έλλειψη αλληλεγγύης από τους ισχυρότερους, ιδιαίτερα τους Γερμανούς. Η αλήθεια είναι πως, τόσο οι μεν όσο και οι δε, έχουν δίκιο. Αλλά τι να το κάνουμε το δίκιο; Σημασία έχουν οι λύσεις. Λύση δεν είναι ούτε οι έριδες, ούτε η λιγότερη Ευρώπη. Λύση είναι η περισσότερη Ευρώπη.
Κάναμε κοινή νομισματική πολιτική, χωρίς κοινή δημοσιονομική πολιτική και χωρίς κοινές φορολογικές αρχές. Η έλλειψή τους υπονομεύει το κοινό νόμισμα. Οι ευρωσκεπτικιστές μπορεί να πουν: Μα να δοθούν και άλλες εξουσίες στις Βρυξέλλες; Να δοθούν! Όπως είναι σωστό να υπάρχουν ευρωομόλογα που δεν τα θέλουν οι Γερμανοί, άλλο τόσο σωστό είναι να υπάρχει συντονισμός και εκ των προτέρων έλεγχος των εθνικών προϋπολογισμών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ECOFIN. Μέχρι τώρα οι Ευρωπαίοι έχουμε βάλει πολιτικές σκοπιμότητες μπροστά απ’ το κοινό συμφέρον. Και γι’ αυτό βάλαμε το κάρο μπροστά απ’ το άλογο. Κάναμε, δηλαδή, το ευρώ χωρίς να το θωρακίσουμε επαρκώς. Ολίγον έγκυος και ολίγον Ευρώπη δε γίνονται. "
Eλα ομως που ποτε δεν συμβαδιζουν τα λογια των πολιτικων με τα εργα τους
Καπως ετσι μπορει να ξεκινησει μια γνησια λαικη εξεγερση η να πνιγει στα σπαργανα της.Καταλαβαινω οτι χαιρεστε γιατι βλεπετε καποιους απο τους δυναστες μας να "πληρωνουν".Ακομα κι αν καποιος δολοφονουσε χτες τον Χατζηδακη το συστημα εχει ολοκληρες εφεδρειες για να αναπληρωσει το τυχον κενο.
Τους θεσμους πρεπει να καταργησουμε κι οχι τα προσωπα.Over and out.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
δυστυχως το ιδιο νιωθω και γω και μεγαλη μεριδα του κοσμουΑρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Δεν τρέχει τίποτα..όλοι ματώνουμε καθημερινά με τον ενα ή τον άλλο τρόπο.
Αισθάνομαι ικανοποίηση που τον βλέπω πρησμένο το πούστη και ταυτόχρονα εκνευρίζομαι που ανακαλύπτω τέτοιες πτυχές του χαρακτήρα μου.
![]()
Αυτά είναι μπράβο να αγιάσουν τα χέρια τους , άντε να πέρνουν και άλλοι σειρά ,
και σκληρότερες σκηνές να βλέπουμε ( μην μένουμε δλδ σε 2-3 μπουνιές ) .....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Καλά ρε..
Ολοι στην Ολυμπιακή δουλεύετε?
Φίλε μου θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω να καταλάβεις το γιατί τις μάζεψε χθες ο κύριος, γιατί μου ακούγεσαι λίγο "χρωματισμένος".
Τις μάζεψε λοιπόν κατά τη γνώμη μου όχι γι' αυτό που είναι (άλλωστε δεν είναι τπτ, μηδέν από μηδέν, μηδέν που λέει κι ο πατέρας μου κι έχει απόλυτο δίκιο), αλλά γι' αυτό που εκπροσωπεί, τους πολιτικούς της έρμης αυτής χώρας που έκαναν την Ελλάδα υποχείριο της διεθνούς αληταρίας. Ανήκει στην φάρα των προδοτών και καλά του έκαναν και καλά θα κάνουν και στους υπόλοιπους δοσίλογους να τους πρήξουν τα μούτρα. Και όχι αντίθετα με τους πολίτικαλ κορέκτ δεν είμαι ενάντια στην βία όταν αυτή προάγει το γενικότερο συμφέρον. Η φάρα των άεργων κατ' επάγγελμα πολιτικάντηδων βιάζει εμένα και την οικογένειά μου καθημερινά, τα φιλαράκια τους και τσιράκια των μεγαλοαφεντάδων με σκοτίζουν καθημερινά θυμίζοντάς μου ότι χρωστάω και απειλώντας με νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους, φροντίζοντας να μην ξεχνώ ότι είμαι ανίκανος και ανίσχυρος απέναντι στην παντοδυναμία τους, υπονόμευσαν το μέλλον μου και των παιδιών μου, καταδικάζοντάς μας να είμαστε μοριονέτες στη δικιά τους σκακιέρα με κανόνες που αυτοί επινόησαν με γνώμονα αυστηρά και μόνο το δικό τους συμφέρον.
Και θα υπάρξει και συνέχεια και στους δρόμους θα είναι όλες οι ηλικίες, άνθρωποι που καθημερινά καταπατούνται θα βρουν διέξοδο στις μπουνιές και στις ομπρελιές και δεν τους σώζουν 1000 διμοιρίες ΜΑΤ.
Αυτά τα ολίγα, πρέπει ν' ανοίξω το μαγαζί μου να υποδεχτώ τους ανύπαρκτους πελάτες μου, στην πιό μελαγχολική Χριστουγεννιάτικη αγορά των τελευταίων χρόνων.
Αφου εκτονωθηκατε με την Χατζηγακη (που δεν εχει ψηφισει κανενα απο τα μετρα, ουτε το μνημονιο), περαστε απο το ταμειο να πληρωθειτε τα 720 ευρω και μετα απο το γκισε να πληρωσετε τελη κυκλοφοριας και περαιωση...
...ex 88 SS 600 GR
Το πρόβλημα όμως είναι ότι κανείς δεν λέει με τι σκοπεύει να τους αντικαταστήσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τους θεσμους πρεπει να καταργησουμε
![]()
Υ.Γ. όσο για τον Χατζηγάκη, ήταν απλά αναμενώμενο ότι κάποια στιγμή θα γινόταν
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Αφου εκτονωθηκατε με την Χατζηγακη (που δεν εχει ψηφισει κανενα απο τα μετρα, ουτε το μνημονιο), περαστε απο το ταμειο να πληρωθειτε τα 720 ευρω και μετα απο το γκισε να πληρωσετε τελη κυκλοφοριας και περαιωση...
Ποιος μίλησε για εκτόνωση????
![]()
![]()
Εργατικό ατύχημα...
Ricco provinciale motociclista