Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 252

Θέμα: 0300??????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Έχω εμπειρία από το 1993 με περιοδικά μοτοσυκλέτας (πιο πριν ήμουν πολύ μικρός :wacko: ) και πραγματικά η διαφορά είναι μεγάλη το τότε με το τώρα.Τότε υπήρχε πάθος για την οδήγηση που πέρναγε στο χαρτί και σε "έφτιαχνε" στην κυριολεξία.Τώρα μπορεί να υπάρχει πάθος αλλά δεν περνάει στον αναγνώστη...Λυπάμαι ειλικρινά για το 0-300 αλλά και για τα όποια 0-300 ακολουθήσουν γιατί δυστυχώς μάλλον θα ακολουθήσουν κι άλλα.Ίσως μέσα από αυτό το οποίο συμβαίνει στην χώρα μας και σε μεγάλο βαθμό Παγκοσμίως να βγει κάτι θετικό σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο φτώχεια και δυστυχία.
    Θα πω όμως ένα πράγμα,η μεγάλη επιτυχία του 0-300 ήταν και είναι τα CSS και ελπίζω να συνεχιστούν γιατί πραγματικά προσφέρουν γνώση και παιδεία σε έναν τομέα που το κράτος απλά αγνοεί επιδεικτικά.

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

ΥΓ:
    Ότι οι τακτικές «χαϊδεύω τα αυτιά της αντιπροσωπίας και δεν γράφω με θάρρος τα μειονεκτήματα της μηχανής» θα πρέπει να κλειστούν στα χρονοντούλαπα, είναι αυτονόητο νομίζω… Έχουν υπάρξει τεστ μηχανών που το κείμενο δεν θα μπορούσε να είχε γραφτεί καλύτερα από το τμήμα μάρκετινγκ του Χ, Ψ κατασκευαστή. Σεβαστείτε το πελάτη σας.
    Όπως το τελευταίο moto με το tiger και το bmw, λέω εγώ τώρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
    Όπως το τελευταίο moto με το tiger και το bmw, λέω εγώ τώρα....
    Όταν έγραφαν διθυράμβους για τα BMW και κάθε δύο τεύχη είχαν τεστ το 1200gs ήταν καλά;

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Καλά τα λες, αλλά το περιοδικό που κατ'εξοχήν χαϊδεύει τα αυτιά των αντιπροσωπειών (ΜΟΤΟ Τρίτη) ζει και βασιλεύει.
    δεν το έχω αγοράσει ποτέ, αλλά αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο το 2004-2005 όπου επεσαν τυχαία στα χέρια μου 2-3 τεύχη, η εντύπωση που μου είχε δώσει τότε είναι πως απευθύνεται σε άλλο κοινό... ως επι το πλείστον σε εντελώς άσχετους με το θέμα "μοτοσικλέτα" οι οποίοι κάποιοι στιγμή αποφάσισαν ευκαιριακά να ασχοληθούν με το 2τροχο (όπως ήταν και οι γνωστοί μου που είχαν πάρει τα τεύχη εκείνα)

τα άλλα περιοδικά είχαν σαφώς άλλο προσανατολισμό

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Συμφωνώ.
    Υπάρχει μήπως κανένα σοβαρό site για μηχανές στην Ελλάδα που προκάλεσε το κλείσιμο των περιοδικών. Ή μήπως το e-bike είχε τόση επιτυχία που πήρε όλο το κοινό;

Απλά στο θέμα της ενημέρωσης, μοιραία, τα περιοδικά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν το διαδίκτυο. Όμως δεν έχω δει πουθενά να κάνουν δοκιμές στα site. Για τις δοκιμές αγόραζα, όποτε αγόραζα, κάποια περιοδικά. Άλλωστε η αίσθηση του χαρτιού είναι διαφορετική και μόνο τα e-reader μπορούν να την ανταγωνιστούν, αλλά αυτό θα αργήσει ακόμα στην Ελλάδα.

Επιμένω, το πρόβλημα ήταν η πολύ φτωχή ύλη σε σχέση με την τιμή.
    Για ειδήσεις, αγώνες, αγορά, αξεσουάρ, υπήρχε το διαδίκτυο. Να πληρώσεις 6.6-7? για 2-3 δοκιμές και ένα editorial δεν το έκανες.
    και όμως υπάρχουν τελικά portal που κάνουν τεστ μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, εκτός από όλα τα υπόλοιπα που προσφέρουν όσον αφορά την ενημέρωση γύρω από κάθε τύπο μοτοσυκλέτας, έχοντας διπλάσια ακόμη και τριπλάσια ύλη από ένα δεκαπενθήμερο έντυπο περιοδικό. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.bikeit.gr/

πολλη διαφιμηση και κατι δεν μου αρεσει ε???????????? bmw bmw bmw???????? θελουμε ουδετεροτιτα και οχι μονοδιαστατα συμπερασματα ξεκαθαρα................δεν φρεναρει,και οχι του στυλ πολη ωραια φρενα αλλα θα θελαμε η εχει η δεν εχει ....αυτα

αν πρόλαβες μέσα σε 47 λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι να απαντήσεις στο προηγούμενο μήνυμα, να ελέγξεις, διαβάσεις, και κρίνεις το εν λόγω portal, τότε πραγματικά είσαι πολύ γρήγορος

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΙΤΑ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? Η ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΙΣΕΙ ??????? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ ΡΕ ΦΙΛΕ????? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ .

αν έχεις απαντήσεις, καλό είναι να τις λες νομίζω. Μπορεί έτσι να γεννηθεί η νέα γενιά περιοδικών, αφού κατά τα λεγόμενά σου πάντα, είναι πρώτα το χρήμα και μετά η δουλειά

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tman
    αν έχεις απαντήσεις, καλό είναι να τις λες νομίζω. Μπορεί έτσι να γεννηθεί η νέα γενιά περιοδικών, αφού κατά τα λεγόμενά σου πάντα, είναι πρώτα το χρήμα και μετά η δουλειά
    Δικο σου δεν ειναι το εν λόγω portal:

Ναι, δικό μου είναι και είμαι πάντα ανοιχτός σε κάθε είδους ερωτήσεις και ιδέες

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tman
    Ναι, δικό μου είναι και είμαι πάντα ανοιχτός σε κάθε είδους ερωτήσεις και ιδέες

Ξεκίνησα να σε διαβάζω πριν λιγο καιρό και ομολογώ οτι ειναι καλη δουλεια.Ισως με λιγότερες διαφημίσεις καλύτερη.Αλλα επειδή ειμαι εξω απο τον χορό δεν μπορω να κρίνω.Εσυ γνωρίζεις ποια ειναι η κατάσταση.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Όποιος νομίζει ότι ένα περιοδικό, site, portal μπορεί να επιζήσει χωρίς διαφήμιση, ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά όχι απλώς δεμένα, αλλά φολιασμένα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός πλέον, κραταιοί τίτλοι περιοδικών έχουν κλείσει ή φυτοζωούν. Οπότε να ή ευκαιρία σας! Στήστε κάτι με μηδενική ή ελάχιστη διαφήμιση και αν αντέξετε παραπάνω από τρίμηνο να μου γράψετε!

Και επίσης έλεος με την καραμέλα των στημένων δοκιμών... δηλαδή τι νομίζετε; Ότι πάνε οι αντιπροσωπείες και τα σκάνε στους συντάκτες για να εκθειάσουν ένα μηχανάκι και να θάψουν τον ανταγωνισμό; Ρε εδώ τους κυνηγάνε με το ντουφέκι για να βάλουν μια ολοσέλιδη καταχώρηση, λέτε να δίνουν και λεφτά κάτω από το τραπέζι; Άλλο το προβάλω περισσότερο το μηχανάκι σου επειδή μου δίνεις διαφήμιση και άλλο το μεροληπτώ υπέρ του, έχει μεγάλη διαφορά! Έχετε υπόψιν σας επίσης, ότι πολλοί ΔΕΝ δίνουν τα μηχανάκια τους για δοκιμές, δεν φταίνε τα περιοδικά για αυτό.

??????????????????

. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΕΛΟΣ .......ΦΤΑΝΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ??ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΛΤΡΑΡΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ .....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ .

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Td 14/3/2007 0300
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 00:04
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 22:40
  3. 19/04/2006 - 0300 - Mέγαρα
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2006, 20:04