Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 137

Θέμα: ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ R1

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    αυτό που περιμένω να δω από τους ψαγμένους είναι μια λίστα του τύπου:

Οι/τα παρακάτω

συναγερμοί
    δισκολουκέτα
    κουλούρες
    αλυσίδες

ΜΗΝ τα χρησιμοποιείτε, τα ανοίγουν εύκολα.

Τα παρακάτω (αντίστοιχα) να τα προτιμάτε, ανοίγουν δύσκολα.

Διαφορετικά πορευόμαστε στο σκοτάδι όταν ψάχνουμε για αντικλεπτικά.

Για κοίτα εδω.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=10153

Αρχικά δημιουργήθηκε από keyman
    Για κοίτα εδω.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=10153
    Φίλε μου το γνωρίζω το μήνυμά σου αυτό και το διάβασα με προσοχή όταν το έγραψες. Ωστόσο δεν είναι πλήρες, δεν λέει τίποτε για τύπους δισκολουκέτων και συναγερμών, και μόλις αγγίζει το θέμα των κουλουρών. Δεν σου τη λέω, μια επισήμανση κάνω. Σίγουρα οι γνώσεις σου στο θέμα είναι πιο πλούσιες και μας ενδιαφέρουν όλους, εκεί που έχουμε φτάσει με τις κλοπές

R1???ΠΟΙΟ R1???
    Οταν παρω καινουργια μηχανη ή θα αγορασω ενα φορητο ναρκοπεδιο και θα το τοποθετω κατα το δοκουν ή θα νοικιασω ελευθερο σκοπευτη και θα τον ξαμολυσω στις στεγες τις γειτονιας.Οτι πλησιαζει στα δεκα μετρα απλα θα πυροβολειται.Οποιες ερωτησεις θα γινονται στη συνεχεια.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αν όπως λες υπάρχουν και άλλα γύρω γύρω και δεν τα σηκώνουν τότε είναι παραγγελία η δουλειά....
    Αν είναι και χαρτί το μηχανάκι......
    Ban 'em all

FFWD Το avatar του/της DimST
    Εύχομαι με κάποιο τρόπο να την βρείς Ηρακλή, αν και ξέρω οτι είναι πολύ δυσκολο....

υπομονη και κουράγιο

R1???ΠΟΙΟ R1???
    To λοιπον παιδια αγοραστε καραμπινες και οπλα και φυλατε καραούλι γιατι πιθανολογειται πως εμφανισθη νεα συμμορια Ρωσων που ευθυνεται για τα τελευταια κρουσματα.Εκλαπη και μια χαγιαμπουσα πριν απο λιγες μερες στο Φαληρο και απο εκει εμαθα τα παραπανω.
    Αναλαμβανω και εγω την φυλαξη της μηχανης σας με εγγυημενο θανατο του επιδοξου ληστη σε λογικες τιμες μια που δεν υπαρχει μια πλεον...

I believe I can fly..! Το avatar του/της lammadin
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από batzio
    [B]Ψιτ,

Μήπως έχετε την εντύπωση ότι τα κλεφτρόνια δεν ξέρουν τι είναι πισί και ίντερνετ;

δηλαδη ρε batzio τα κλεφτρωνια που θα διαβασουν αυτα που γραφονται στο forum απο 'δω κ μπρος θα ψαχνουν γυρο απο καθε μηχανη που προκειτε να βουτηξουν μπας κ βρουν καμερες...;
    μην τρελαθουμε...

εμενα μου αρεσει η ιδεα και ειμαι μεσα κ για βαρδια κ για ξυλο....
    μηχανη δεν εχω παρει ακομα αλλα οταν παρω την προσφερω κ για δολωμα αμα λαχει...
    .....που να κοπουν τα χερια καθε κλεφτη!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Εύχομαι να τους κλέψουν τη παρθενιά στη φυλακή :a29: :a57:

οταν πανε και κλεβουν town mate διπλοκλειδωμενο σε κολωνα στο παγκρατι μερα μεσημερι τι ψαχνατε ...

οσο ειχα πληρωσει τα 2 λουκετα αλλο τοσο εκανε το παπι!

ηρακλη εννοεις το busa του jim η εκλεψαν κι αλλο?
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Νέο μέλος Το avatar του/της batzio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lammadin
    δηλαδη ρε batzio τα κλεφτρωνια που θα διαβασουν αυτα που γραφονται στο forum απο 'δω κ μπρος θα ψαχνουν γυρο απο καθε μηχανη που προκειτε να βουτηξουν μπας κ βρουν καμερες...;
    μην τρελαθουμε...

Εγώ δεν είπα ότι τα κλεφτρόνια διαβάζουν στα φόρουμ για να μάθουν από πού να φυλάγονται.
    Κάπως ανάποδα το ΄χεις πιάσει το νόημα.

Εσύ νομίζεις ότι αν κανονιστεί κάτι συγκεκριμένο στο φόρουμ θα μείνει μεταξύ μας ;

Και για να το πω και πιο απλά, καλό είναι να προσέχουμε τα στοιχεία (αριθμούς κυκλοφορίας, διευθύνσεις, τόπο και τρόπο φύλαξης, ή ότι νομίζετε τελοσπάντων) που βγάζουμε σε κοινή θέα.

Εσύ πάλι κάνε ότι νομίζεις.

R1???ΠΟΙΟ R1???
    To busa του JIM ποτε το φαγανε?Αυτο που λεω εγινε πριν απο λιγες μερες στο Φαληρο.Εκει μενει ο τζιμ???Το παραπανω το εμαθα απο το λαστιχα μου που ειναι γνωστος του παιδιου αυτού.

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_
    To busha του JimK έχει πάρα πολυ καιρό που έχει κλαπεί... Μάϊος νομίζω ήταν Ηρακλή.

Η καλύτερη προστασία κατά την γνώμη μου είναι λουκετα σε σταθερό σημείο απο το πλαίσιο ή το ψαλίδι, συναγερμός και λουκέτο δισκόφρενου. Τα δύο πρώτα τα κάνω συνέχεια και σε αποπειρα κλοπης του δικού μου στην Αγγλία σε σπίτι με πεντε καμερες τριγύρω το έκαναν πουτανα μπας και του πάρουν τίποτα. Κανείς δεν βρήκε κανένα.... go figure.... Το καλύτερο ήταν ότι για να μπείς στην αυλή, είχε εναν διαδρομο που ίσα ίσα χωραγε η μηχανή με κλειστούς καθρεπτες, κανωντας έτσι δύσκολο το να την βγάλει κανείς σηκωτή απο την αυλή....

Ηρακλή, κουράγιο.
    Οι υπόλοιποι? Φυλαχτήτε όσο πιο καλά μπορείτε... Σχόλια δημόσια του τύπου ''την αφήνω ξεκλείδωτη'' ή ''τρείς παραπδίπλα τίς αφήνουν με το τιμόνι λασκα'' είναι ψιλομαλακία.... Πολλοι διαβάζουν τα φόρουμ και πέρνουν την μίζα τους... Τσογλάνια...
    -0o-

εχει κατι μηνες που εγινε !
    καπου στην περιοχη ......

κι αλλο φαγαν ρε γμτ??

κατι πρεπει να γινει !
    δεν παει αλλο αυτην η κατασταση !
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

R1???ΠΟΙΟ R1???
    Και για να ευθυμησουμε θα σας περιγραψω το τελευταιο δεκαημερο της ζωης μου.Πριν ακομα ξεκινησει λοιπον ο αγωνας δεχομεθα γκολ μαθαινοντας πως λογω γραφειοκρατικης στειροτητας χανω 400 ευρα δεδουλευμένα.1-0 ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.Συνεχιζουμε και φευγω Ροδο για δουλεια οπου απο τη δευτερη μερα μου κλεβουνε 4 μπλουζακια.2-0 και αρχιζω να πιστευω ο ο τυπος εκει ψηλα κατι θελει να μου πει.Επιστρεφουμε Αθηνα και αφου πλεον δεν ειχα αλλα μπλουζακια για κλεψιμο ειπαν να μου παρουνε τη μηχανη.10.000-0 αλλα λυπηθηκα μια και αφου μενω ισογειο δε χτυπησαν το κουδουνι να μου ριξουν και κανα πουτσακο.Θα καθομουνα,δε θα καθομουνα???Χθες το βραδυ παω για τσιγαρα και χανω με μεγαλη ευκολια 20 ευρα απο την τσεπη μου.
    11.000-0.Απο εκεινη τη στιγμη ειμαι κλειδωμενος σπιτι και δεν ξερω ποτε θα ξαναβγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Valentino_Ptossi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iraklis
    Και για να ευθυμησουμε θα σας περιγραψω το τελευταιο δεκαημερο της ζωης μου.Πριν ακομα ξεκινησει λοιπον ο αγωνας δεχομεθα γκολ μαθαινοντας πως λογω γραφειοκρατικης στειροτητας χανω 400 ευρα δεδουλευμένα.1-0 ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.Συνεχιζουμε και φευγω Ροδο για δουλεια οπου απο τη δευτερη μερα μου κλεβουνε 4 μπλουζακια.2-0 και αρχιζω να πιστευω ο ο τυπος εκει ψηλα κατι θελει να μου πει.Επιστρεφουμε Αθηνα και αφου πλεον δεν ειχα αλλα μπλουζακια για κλεψιμο ειπαν να μου παρουνε τη μηχανη.10.000-0 αλλα λυπηθηκα μια και αφου μενω ισογειο δε χτυπησαν το κουδουνι να μου ριξουν και κανα πουτσακο.Θα καθομουνα,δε θα καθομουνα???Χθες το βραδυ παω για τσιγαρα και χανω με μεγαλη ευκολια 20 ευρα απο την τσεπη μου.
    11.000-0.Απο εκεινη τη στιγμη ειμαι κλειδωμενος σπιτι και δεν ξερω ποτε θα ξαναβγω.

Με τους αριθμου του Λοττο που λεγαμε τι θα γινει? Θα μας τους πεις?

(Παρεπιπτόντως, αν μου πεις 43 νούμερα από το 1 μέχρι και το 49, θα παίξω Λόττο τα υπόλοιπα 6...
    Με τη γκαντεμιά που σε δέρνει, το 'χω σίγουρο το επόμενο τζακ ποτ και θα σου πάρω δυο R1 να έχεις και καβάτζα.)
    two beer or not two beer?

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου!
    από PaloukiLook στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2009, 08:09
  2. Μου κλέψανε το τελικό
    από LogOutGoRide στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 13:18
  3. μου κλεψανε το κρανος!, ελεος..
    από vassilis88 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2006, 23:40
  4. Θεέ μου, παρε το μηδεν.....