Μας βλέπω σιγά σιγά να βγαζουμε τις μαμα εξατμίσεις απο τις καβάντζες...
Το ξέραμε, ακουγόταν εδω και χρόνια, αλλά φαίνεται οτι τώρα έφτασε η ώρα.![]()
Μας βλέπω σιγά σιγά να βγαζουμε τις μαμα εξατμίσεις απο τις καβάντζες...
Το ξέραμε, ακουγόταν εδω και χρόνια, αλλά φαίνεται οτι τώρα έφτασε η ώρα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ρε δε μας...... λεω γω..δεν περναω τπτ...
α:γιατι το rr με τερμιγκνιονι ελευθερη δνννν...τη μαμα τν εδωκα..
β:φιλτρο ποιος τ αλαζει τωρααα...
γ:γραναζι πισω μια απ τα ιδια...
περαν της ταλαιπωριας ημαρτον πια!!!! ολο πληρονουμε..τα διπλωματα 1000 ευρο,ασφαλεια 100 ευρω τελη 50 ευρω εε αμα δωσουμε φετος αλλα 50 του χρονου θα γινουν 100 να στε σιγουροι..οποτεεεε.....![]()
![]()
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Τα σημεία της μοτοσυκλέτας που θα ελέγξουν τα γνωρίζετε? Έψαξα και δεν βρήκα κάτι....![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
http://www.youtube.com/watch?v=6SilOsW4ozwΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μπουρλότο λέμε.... [/B]![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
την φουτσισαμε.
ποτε ερχετε κ αθηνα αυτο το υπεροχο νεο μετρο?
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
εδω δεν ξερουν ποια σημεια πρεπει να ελεγξουν αυτοι που εθεσαν σε εφαρμογη το μετρο,εσυ κι εγω και ο καθενας μας γιατι πρεπει να το γνωριζει???????????Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Τα σημεία της μοτοσυκλέτας που θα ελέγξουν τα γνωρίζετε? Έψαξα και δεν βρήκα κάτι....![]()
αλλα οι ποστηδες το κοστολογησαν!!!!
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Ε, πάμε να περάσουμε ΚΤΕΟ τώρα, που δεν ξέρουν τι να ελέγξουνΑρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
εδω δεν ξερουν ποια σημεια πρεπει να ελεγξουν αυτοι που εθεσαν σε εφαρμογη το μετρο,εσυ κι εγω και ο καθενας μας γιατι πρεπει να το γνωριζει???????????
αλλα οι ποστηδες το κοστολογησαν!!!!![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ξερετε πανω κατω ,σε ποιους τομεις 8α ελεγχομεθα...; και αυτο με το γραναζι τι ανεκδοτο ειναι παλι...; θα ελεγχουν και τι γραναζωμα φοραμε.;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αναλογος ποια θα είναι τα σημεία ελέγχου και με ποια μέσα θα ελέγχουν το μηχανάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
ξερετε πανω κατω ,σε ποιους τομεις 8α ελεγχομεθα...; και αυτο με το γραναζι τι ανεκδοτο ειναι παλι...; θα ελεγχουν και τι γραναζωμα φοραμε.;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν το ξεψαχνισουν και πρέπει να μετρηθεί σε τύμπανο ,με κάποιες σταθερές που λογικα υπάρχουν στην άδεια ,και τα συγκρίνουν με τα νούμερα που θα δουν ,τότε κάποια διαφορά θα υπάρχει...
Νομίζω...
Για πείτε ρε και οι γνώστες...
Την πουτανα και να την βαψεις παρθένα δεν γινεται!Αλλάζει ο Ελληνας μωρε κάποιοι θα λαδωθούν αλλοι τοσοι θα κονομισουν και ολα τα μηχανακια θα περασουν ΚΤΕο και οτι αλλο προκύψει και ολα ωραία και καλα.Τι μου αγχώνεστε;ΒΙΒΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
εβίβα λιάκο...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Την πουτανα και να την βαψεις παρθένα δεν γινεται!Αλλάζει ο Ελληνας μωρε κάποιοι θα λαδωθούν αλλοι τοσοι θα κονομισουν και ολα τα μηχανακια θα περασουν ΚΤΕο και οτι αλλο προκύψει και ολα ωραία και καλα.Τι μου αγχώνεστε;ΒΙΒΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
![]()
εμένα ούτε ζωγραφιστό δε θα με δουν...![]()
Είναι πολύ γενικός ο νέος νόμος, και πιθανότατα το μέτρο είναι εισπρακτικό, για μία ακόμη φορά. Παράδειγμα: Ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε πόσα σημεία θα ελέγχουν, και έχουν μεταφράσει ένα ξένο κείμενο με 260 σημεία ελέγχου, κάτι αδύνατο να συμβεί φυσικά, αφού θα πρέπει να λύσεις βίδες την μοτοσυκλέτα. Έτσι, δεν θα ελέγχει κανείς, και το "όργανο" θα μπορεί άνετα να βεβαιώσει παράβαση ύψους... 70Ο euro!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Το δεύτερο σημαντικό έχει να κάνει με την θορυβομέτρηση: Πρέπει να γίνεται σε κλειστό χώρο, 56 τετραγωνικών μέτρων. Όπου αλλού, απλά δεν μπορεί να γίνει σωστά. Τέτοιος χώρος, δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα, οπότε, πάλι άκυρο.
Περισσότερα στο σχετικό άρθρο και ελπίζω να βοήθησα
]http://www.bikeit.gr/index.php?optio...8-52&Itemid=91
αν διαβάσετε ΑΥΤΟ δίνει τα σημεια που ελέγχονται τα δίκυκλα(200 παρακαλώ :hypnotize ) λεει ότι θα περνάνε κάθε 2 χρόνια οι ιδιωτικές κάθε χρόνο οι εκπαιδευτικές αλλά δεν λεει σε πόσο χρόνο πουθενα από την ημερομηνία ταξινόμησης τους ως καινούργια.
Ο νόμος έχει βγεί από το 2009 αλλά δεν είχε προχωρήσει διότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προυποθέσεις(μηχανολογικές-εξοπλισμός) και από οτι κατάλαβα είναι στο χέρι κάθε Νομάρχη να ξεκινήσει το μέτρο εάν υπάρχουν ΚΤΕΟ που πληρουν τις προδιεγραφές.
ΥΓ όσοι έχουμε εξατμίσεις ελευθερες και χωρίς καταλύτες καλό είναι να ψάχνουμε στις αποθήκες μας για τις εργοστασιακες, θα φορεθούν πολύ το 2011![]()
Παρομοίως....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εβίβα λιάκο...![]()
εμένα ούτε ζωγραφιστό δε θα με δουν...![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.