Κατσε σε λιγο θα πουν οτι ειναι στο ονομα τους.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Μα υπάρχει μαγαζί με όλη τη χαρτούρα απο πίσω ......![]()
Κατσε σε λιγο θα πουν οτι ειναι στο ονομα τους.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Μα υπάρχει μαγαζί με όλη τη χαρτούρα απο πίσω ......![]()
υποψιάσου ότι τα λεφτά σου τα φάγανε στις πουτάνες..... σορρυ κορίτσια... εσείς ένα μεροκάματο βγάλατε.Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Τώρα υποψιάζομαι το οτιδήποτε...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ας προσευχηθούμε γι αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αγιε Φανούριε,
Κάνε το θαύμα σου και βοήθησε τον συνάθρωπο the_passenger να βρει τα μπικικίνια που έδωσε αφελώς και καλή τη πίστη στον συνάνθρωπο απατεώνα που τα εφαγε τα λεφτά και συγχώρεσε μας όλους τους αμαρτωλούς.![]()
Dura lex, sed lex.
Μηχανάκι; ποιο μηχανάκι; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κατσε σε λιγο θα πουν οτι ειναι στο ονομα τους.:rotflmao:
'Ενα κουστουμάκι ήρθε να ράψει και του το ράψαμε![]()
Ήταν τέλη του 2010, δεν έβγαλε άδεια για να το βγάλει με άδεια 2011Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εξήγησε μου κατι: Ο αλλος πώς το αγόρασε χωρις να βγάλει άδεια, πώς αμέσως στο πούλησε και αμέσως μετα στο μαγαζι εμαθες για τον κότσο;
Πού φαινεται η παρακράτηση κυριότητας;
Το αγόρασε λόγω φιλικής /γειτονικής/έχει πάρει όλα τα μηχανάκια του από εκεί / σχέσης με το μαγαζί αρχικά μόνο με το χαρτί αυτό. Το μετάνιωσε μέσα σε 120 χλμ και το έβαλε αγγελία...
Μια εβδομάδα μετά, το 2011 που πήγα εγώ για να βγάλω πινακίδα, τα έμαθα τα υπόλοιπα....![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
προς Πατησια το μαγαζι???Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Αρχικά μου είπε ο ιδιώτης ότι με αυτό μπορώ να κυκλοφορώ προσωρινά (όπως και αυτός μπορούσε) ..
κι έπειτα όταν πέρασα από το μαγαζί να βγάλω πινακίδα, μου είπαν το ίδιο (σύν τα υπόλοιπα τα όμορφα ..... )
την κομπινα πρεπει να την εχει κανει ο τυπακος...και ισως με τις πλατες απο το μαγαζι...τα χαρτια του εκτελονισμου ποιος τα εχει???ελπιζω εσυ (οχι οτι αλλαζει και πολλα)αν δεν εχεις σφραγιδα και αποδειξη εξοφλησης...
η μονη συμβουλh που μπορω να σου δωσω ειναι να στριμωξεις σε καμμια γωνια τον τυπακο και να πατε μαζι να σου δωσει τα λεφτα πισω....σκιζετε και τα χαρτια απο το ΚΕΠ....και την αλλη φορα προσεχεις...η ανοιγεις νωριτερα θρεντ εδω (για να χαρει και ο cpt)....δικαστικος θα παρεις τα @@ του και αν...
Let's drink to that!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ας προσευχηθούμε γι αυτό...![]()
![]()
Ναί ναί , είναι πολλά χρόνια μαγαζί .. είναι ΟΚΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το ξέρεις το μαγαζί;
Υπάρχει ακόμα ή στην θέση του υπάρχει κανένα καθαριστήριο-στιλβωτήριο;![]()
georgE
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ας προσευχηθούμε γι αυτό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Let's drink to that!
![]()
χέλ γέα μπόυ...!!
ας γίνει έτσι λοιπόν... :rotflmao:
τετοιο πραγμα παιζει...με το χαρτι εκτελωνισμου....πηγαν να μου κανουν περιπου ιδια κομπινα...το μαγαζι σιγουρα....ο γνωστος δεν ξερω....αλλα το τσεκαρα πριν δωσω τα λεφτα....και ολα εληξαν οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το χαρτί αυτό είναι γνήσιο ε;εννοω οτι πηρα το μηχανακι...
Και έτσι αυτό το θρεντ έρχεται και συναντά το θρεντ για την κοπή της πίτας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
χέλ γέα μπόυ...!!
ας γίνει έτσι λοιπόν... :rotflmao:
Πότε θα γίνει, είπαμε?????
![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Απ'ότι βλέπω αφού πάμε σε προσευχές την έχω πατήσει ?....
Το μαγαζί θα το πώ δημόσια, δεν του κάνω καμία δυσφίμηση και μέχρι στιγμής μου φαίνεται σε όλα εντάξει, μπορώ να το γράψω ποιό είναι (κανένας Μοντ να μου απαντήσει; )
georgE
δεν τσεκαρεις τα πμ σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Το μαγαζί θα το πώ δημόσια, δεν του κάνω καμία δυσφίμηση και μέχρι στιγμής μου φαίνεται σε όλα εντάξει, μπορώ να το γράψω ποιό είναι (κανένας Μοντ να μου απαντήσει; )
Μη το γράψεις γιατί δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι είναι μπλεγμένο το μαγαζί... Μπορεί ναι, μπορεί και όχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
![]()
Dura lex, sed lex.
done..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν τσεκαρεις τα πμ σου;
georgE