Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 204

Θέμα: Ηρθε η ωρα.......????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλες οι δικαιολογιες σταυρη αλλα ....
    δεν ειναι δικαιολογιες Γιωργακη μου...
    ειπαμε, αν θες απο κοντα και εσυ...και δεν το συνεχιζω αλλο εδω...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δεν ειναι δικαιολογιες Γιωργακη μου...
    ειπαμε, αν θες απο κοντα και εσυ...και δεν το συνεχιζω αλλο εδω...
    αμ δε το βλεπουμε!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Η ψυχολογία της μάζας και του γιούργια είναι γνωστή κι εκμεταλλεύσιμη εδώ κι αιώνες.
    Θα συμπλήρωνα η ψυχολογία της μάζας που βγάζει απέξω την ουρά της για τα ποικίλα μικρά και μεγάλα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Αυτή λοιπόν η μάζα όχι μόνο δεν θα είναι αθώα, αλλά ξέρουμε εκ των προτέρων τι θα ζητήσει: καλύτερους κυβερνήτες, τους άσπιλους. Κανένα υπερκυβερνήτη, καμία κυβέρνηση εθνικής ενότητας καμιά τέτοια "δημοκρατική λύση".

Και αν φάει σφαίρες και έχει νεκρούς αυτή η μάζα ,θα βγει και από πάνω: είδατε, έχουμε δίκιο, αφού μας πυροβολάνε.

Ψάχνονται να δημιουργήσουν χοντρό και στημένο επεισόδιο επιτάχυνσης των πολιτικών εξελίξεων, προς τις πιο σκοτεινές εκδοχές του.

Όποιος κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό, μετά από 2 χρόνια τόσων που έχουν γίνει, είναι συνένοχος και συνυπεύθυνος.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ξέχνα το συλλογικό και την λογική «να μαζευτούμε πολλοι, να τους γ@μησουμε...»

Εσύ είσαι έτοιμος ? έχεις αγανακτήσει αρκετά έτσι ώστε να θέλεις την (βίαιη?)ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης ?
    Έχεις ψάξει για άλλους που θέλουν το ίδιο με εσένα ?
    Να ειμαι ετοιμος να κανω τι?
    Αυτο που "λενε" οι παραπανω ή αυτο που βγαλατε πορισμα οτι εσεις θα γινει ,περνωντας υποψιν σας αυτο που γινεται παντα(βια).

Εχω αγανακτησει χωρις να θελω την βιαιοι ανατροπη της υπαρχουσας καταστασης.

Το συνολο(δες διοδια,απεργιες κτλ) αυτο θελει ,αλλα συνηθως οπως εδω μεσα ''τεμαχιζομαστε'' σε πρεπει ή δεν πρεπει να γινει κατι, ολα μενουν στα λογια.

Ειμαι ετοιμος να δεχθω οποιαδηπωτε αλλαγη ,περα απ αυτη των καρεκλοκενταυρων,αν ερθουν αλλοι παλι ,μια απο τα ιδια,μεχρι να φανει το φως.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    αρα καλα ειμαστε ακομη...ραντεβου το 2013 (εκει γυρω τελος παντων....λιγους μηνες πριν ή μετα δεν εχει σημασια!!!) λοιπον εξω απο τη βουλη....
    Με τα κουμπουρια η χωρις??? :rotflmao:

Το κακο παντως ειναι οτι δεν μπορει να υπαρξει μια αντιδραση οργανωμενη απο ολους τους δυσαρεστημενους πολιτες (μεσα σ' αυτους και εγω) για πολλους λογους.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres

Όποιος κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό, μετά από 2 χρόνια τόσων που έχουν γίνει, είναι συνένοχος και συνυπεύθυνος.
    δλδ τι εχει γινει εδω κ 2 χρονια κ οχι ας πουμε εδω κ 1 χρονο?ή 3 χρονια?ή 4,5,6,10?

αρα καλα ειμαστε ακομη...ραντεβου το 2013 (εκει γυρω τελος παντων....λιγους μηνες πριν ή μετα δεν εχει σημασια!!!) λοιπον εξω απο τη βουλη....
    Το 2013 ειναι χρονια εκλογών.

Αρα θα εχουν αρχισει οι παροχες, αρα ξερουμε το αποτέλεσμα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Η πλακα ομως ειναι οτι ολοι τους βριζουμε αλλα οταν ερχεται η ωρα να τους τιμωρησουμε (εκλογες) παλι αυτους ψηφιζουμε (μεσα σε αυτους οχι εγω).:o
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Να ειμαι ετοιμος να κανω τι?
    Αυτο που "λενε" οι παραπανω ή αυτο που βγαλατε πορισμα οτι εσεις θα γινει ,περνωντας υποψιν σας αυτο που γινεται παντα(βια).

Εχω αγανακτησει χωρις να θελω την βιαιοι ανατροπη της υπαρχουσας καταστασης.

Το συνολο(δες διοδια,απεργιες κτλ) αυτο θελει ,αλλα συνηθως οπως εδω μεσα ''τεμαχιζομαστε'' σε πρεπει ή δεν πρεπει να γινει κατι, ολα μενουν στα λογια.

Ειμαι ετοιμος να δεχθω οποιαδηπωτε αλλαγη ,περα απ αυτη των καρεκλοκενταυρων,αν ερθουν αλλοι παλι ,μια απο τα ιδια,μεχρι να φανει το φως
    το αυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το 2013 ειναι χρονια εκλογών.
    Helooooooo?
    Το 2012 τελειώνει ο κόσμος! Ποιό 2013;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Helooooooo?
    Δεν τελειωνει ο κοσμος επειδη θα γινετε ανεξαρτητοι εσεις....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Helooooooo?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επεσα απο τη καρεκλα ρε !!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αλλος ενας χαμος.
    Περαστικα σας..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μαγε...για μαγος πολυ φοβισμενος εισαι.φοβασαι τις αλλαγες,μιλας για τρομοκρατιες και καταστολες...εγω αλλοιως τον θυμαμαι τον γκανταλφ.
    Το να πράττεις χωρίς λογική κρίση δεν είναι και οτι καλύτερο. Αν έχει μόνο ρίσκο χωρίς κέρδος... δεν είναι λάθος να μην το κάνεις.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    δλδ τι εχει γινει εδω κ 2 χρονια κ οχι ας πουμε εδω κ 1 χρονο?ή 3 χρονια?ή 4,5,6,10?
    Εδώ και 2 χρόνια παίζεται η λέξη κρίση, ως η νομιμοποιητική βάση των ανοιχτών επιθέσεων απέναντι στους ανθρώπους που εργάζονται.

Στην πραγματικότητα υπάρχει εδώ και καμιά 20αριά, ως μη κανονική λειτουργία ενός συστήματος. Απλά εδώ και 2 χρόνια, είναι πιο εμφανές και ανοιχτό.

Δεν ξέρω ποιος ή ποιοι είχαν αυτή την ιδέα, γι αυτές τις αθώες και ανυστερόβουλες "καταλήψεις".

Πάντως ο τόπος, ο χρόνος, οι συνθήκες, η αιτιολογία, ο "σχεδιασμός", δείχνουν μηχανισμούς εξουσίας που καίγονται να δημιουργήσουν και να νομιμοποιήσουν συνθήκες έκτακτης ανάγκης.

Το αν αυτός που έχει την ιδέα, τα αγνά αισθήματα, τα φράγκα και υπογράφει είναι ο Κώστας, ο Γιώργος και ο Βρασίδας, ας τα πούνε σε κανένα γυμνασιόπαιδο.

Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 11:01
  2. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
    από sakisdani750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 10:58
  3. Ηρθε η ωρα να φτιαξω το bandit...
    από Zbandit750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 11:37