Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.
:wacko:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.
:wacko:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
to kallitehniko moy tis mikres ores einai MatinaΑρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
dikia mas ke o stelios?![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μλκ Στέλιο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
siga kirios pos gelate etsiΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μλκ Στέλιο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
diladi to diko mou pou ine ioulia?....
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Άντε ρε άχρηστοι τεμπέληδες μάθετε να γράφετε Ελληνικά. Μπαίνεις φβ να πεις μια καλησπέρα και δεν μπορείς να διαβάσεις με τις μαλακίες τα greekglish. Διαβάζεις ένα κείμενο και στις 20 λέξεις οι δέκα είναι το "και", οι πέντε το "τπτ" και το "τεσπα" και όταν θυμηθούν βάζουν και κανένα ρήμα. Σημεία στίξης άγνωστα. Τριάντα γραμμές κείμενο και αν προσπαθήσεις να το διαβάσεις φωναχτά, ούτε νόημα βγάζει και ξεμένεις από ανάσα.
Αλλά τι ν' ακούσουν τα μαυρόπαιδα όταν το κριτήριο για να βγεις να πεις ειδήσεις στα κανάλια είναι το πόσο μεγάλα βυζιά έχεις. Όταν όλα σχεδόν τα κοσμητικά επίθετα έχουν αντικατασταθεί από το "μαλάκας" και τα ρήματα από το "γαμήσου".
Είναι κατάντια λέμε, έρχονται στο μαγαζί μου και δεν ξέρουν να εκφράσουν - διατυπώσουν, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ουκ ολίγες φορές λένε στους γονείς τους να μου περιγράψουν αυτοί το πρόβλημα. Τελικά με όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που έχουν οι σημερινοί νέοι, έχουν σίγουρα και το πρόβλημα της επικοινωνίας.
Υ.Γ.
Η σωστή γραφή είναι "Παρεμπιπτόντως" και όχι "Παρεπιπτόντως"
πίπτω (π.χ. όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος)
εν + πίπτω > εμπίπτω («περιλαμβάνομαι», π.χ. Το ζήτημα δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές μου.)
παρά + εμπίπτω > παρεμπίπτω («παρεμβάλλομαι, παρεντίθεμαι, μεσολαβώ».
Το επίρρημα παρεμπιπτόντως σχηματίζεται από τη μετοχή παρεμπίπτων – παρεμπίπτουσα – παρεμπίπτον
Ετυμολογία
παρεμπιπτόντως < παρεμπίπτων, -οντος, μτχ.του ρ. παρεμπίπτω + επίρρμ. με κατάλξ. -ως. Η λ. συναντάται από το 1833 στους Ελληνικούς Κώδικες.
Επίρρημα
παρεμπιπτόντως
* κατά παρέμβαση στο κυρίως θέμα, σαν σε παρένθεση, εκτός θέματος, συμπτωματικά, παρενθετικά, όχι προγραμματισμένα, τυχαία.
παρεμπιπτόντως να σου αναφέρω ότι...
παρεμπίπτω `υπεισέρχομαι΄
http://el.wiktionary.org/wiki/
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Φτου σου καμάρι μας, ο Μπαμπινιώτης μπροστά σου είναι αμούστακο μαθητούδι......Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
(...)
![]()
Dura lex, sed lex.
deja vu ρε αλήτες..
Κάθε χρόνο το ανακαλύπτει και απο ένας τον Κύπριο παπάρα και ξεκινάει η συζήτηση απο το μηδέν.
Έλεος είστε...
Άντε και το 2013 ξανά απο την αρχή...
Και το '12 τίποτα; Ξεραϊλα;Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
deja vu ρε αλήτες..
Κάθε χρόνο το ανακαλύπτει και απο ένας τον Κύπριο παπάρα και ξεκινάει η συζήτηση απο το μηδέν.
Έλεος είστε...
Άντε και το 2013 ξανά απο την αρχή...![]()
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
HelooooooooooΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Άντε και το 2013 ξανά απο την αρχή...
http://www.december212012.com/
:a24:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εσύ τώρα γιατί φτύνεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Φτου σου καμάρι μας, ο Μπαμπινιώτης μπροστά σου είναι αμούστακο μαθητούδι......
![]()
Και είσαι και κορίτσι με Γαλλικά και πιάνο
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
[B]Άντε ρε άχρηστοι τεμπέληδες μάθετε να γράφετε Ελληνικά. Μπαίνεις φβ να πεις μια καλησπέρα και δεν μπορείς να διαβάσεις με τις μαλακίες τα greekglish. Διαβάζεις ένα κείμενο και στις 20 λέξεις οι δέκα είναι το "και", οι πέντε το "τπτ" και το "τεσπα" και όταν θυμηθούν βάζουν και κανένα ρήμα. Σημεία στίξης άγνωστα. Τριάντα γραμμές κείμενο και αν προσπαθήσεις να το διαβάσεις φωναχτά, ούτε νόημα βγάζει και ξεμένεις από ανάσα.
Αλλά τι ν' ακούσουν τα μαυρόπαιδα όταν το κριτήριο για να βγεις να πεις ειδήσεις στα κανάλια είναι το πόσο μεγάλα βυζιά έχεις. Όταν όλα σχεδόν τα κοσμητικά επίθετα έχουν αντικατασταθεί από το "μαλάκας" και τα ρήματα από το "γαμήσου".
Είναι κατάντια λέμε, έρχονται στο μαγαζί μου και δεν ξέρουν να εκφράσουν - διατυπώσουν, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ουκ ολίγες φορές λένε στους γονείς τους να μου περιγράψουν αυτοί το πρόβλημα. Τελικά με όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που έχουν οι σημερινοί νέοι, έχουν σίγουρα και το πρόβλημα της επικοινωνίας.
Υ.Γ.
Η σωστή γραφή είναι "Παρεμπιπτόντως" και όχι "Παρεπιπτόντως"
πίπτω (π.χ. όhttp://el.wiktionary.org/wiki/
![]()
![]()
στη γλώσσα παντος ,τα πας καλύτερα από την γεωγραφία...![]()
Έλα ρε Κωστή, έκαμα κι εγώ ένα λάθος μπέρδεψα το Σπαθοβούνι με το Μαυροβούνι και ακόμα μου τη λέτε????Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
στη γλώσσα παντος ,τα πας καλύτερα από την γεωγραφία...![]()
Όσο για τη γλώσσα η αλήθεια είναι ότι έχω ένα θέμα μ' εκείνους που δεν μιλάν και δεν γράφουν σωστά. Παρακαλώ να σημειωθεί ότι ήμουν Πρωτοδεσμίτης και σπούδασα Η/Υ, αλλά ναι θέλω γύρω μου ν΄ακούω και να διαβάζω σωστά Ελληνικά.
![]()
![]()
σβησε το "ν"απο το"δεν" και ή γραψε "μιλανε" ή βαλε απόστροφο...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
[...]δεν μιλάν και δεν γράφουν σωστά![]()
6/10
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Άλλο να λες :
«Λάβετε ημέτεροι τα δέοντα προς λήψην πρωτοβουλίας …»
Και άλλο να λες :
«Τσάκο ρε μάγκα εκατό και καντηνα γαργάρα την δουλειά…»
:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σβησε το "ν"απο το"δεν" και ή γραψε "μιλανε" ή βαλε απόστροφο...![]()
6/10
![]()
Μάλλον πρέπει να ξαναπιάσεις τα βιβλία (της ελληνικής Γραμματικής και όχι αυτά με τα κβάντα) κύριος
![]()
![]()
![]()