Μην είσαι π(λ)εονέκτης!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
τα καλά θέλουμε με 0,30 όχι τα τριτο κλασατα![]()
Να ακού και κανά πιο παλιό.
Μην είσαι π(λ)εονέκτης!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
τα καλά θέλουμε με 0,30 όχι τα τριτο κλασατα![]()
όκι , όκι .....θέλω lady gaga σε πρώτη μετάδοση με 0,30 και κουπόνι για έκπτωση από το supermarket της γειτονιάς ....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Μην είσαι π(λ)εονέκτης!!!!!!!
Να ακού και κανά πιο παλιό.![]()
Καθε καινουριο τραγουδι μπαινει πλεον στoν σωληνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Μην είσαι π(λ)εονέκτης!!!!!!!
Το κατεβαζεις σε καλη αναλυση και υστερα μετετρεψε το σε οτι σε βολευει.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Κορυφαίο αποφθεγμα, ειδικα εαν σκεφτείς οτι η λέξη ειναι τουρκικηΑρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
"H ελληνική γλώσσα είναι η κατάληλη για να περιγράψει τήν διαφορά ελεύθερου και δωρεάν με το τσάμπα " Richard stalmann:rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
O Σειρινάκης το έκλεισε λέμε...
Να προλάβει τις ζημιές σήμερα...![]()
re min agxwneste....
psaxte sto net...kapou tha vroume na ta katevasoume tzaba
siga min pame na ta plirwnoume
![]()
για τα greektracker kai teamofgreekz λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
κατι ακουσα για τζουλια
εγώ ξέρω άλλη εκδοχή για το από που προέρχεται το ''τσάμπα''Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κορυφαίο αποφθεγμα, ειδικα εαν σκεφτείς οτι η λέξη ειναι τουρκικη:rotflmao:
![]()
και δεν είναι τούρκικο...
http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related
Σού' χω ένα διακόσα Ριάνα με δώρο ένα ούλτρεξ να τ' αφήσω;Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
όκι , όκι .....θέλω lady gaga σε πρώτη μετάδοση με 0,30 και κουπόνι για έκπτωση από το supermarket της γειτονιάς ....![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ πάντως το κατέβασα ήδη το "Τζούλια 2"Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
![]()
Θα αργήσουν να το πάρουν χαμπάρι ότι ένα θα κλείνουν 10 θα ανοίγουν στη συνέχεια!
Πάντως να ξεκαθαρίσω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί (greekz, GreekTracker) δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονομάζουμε filesharing, επομένως ελάχιστα λυπήθηκα για την πάρτυ τους.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοί που συνελήφθησαν είναι moderators (οι του moto.gr δεν έχετε λόγω ανησυχίας) και όχι ο owner ο οποίος είναι κάτοικος Γερμανίας και επαγγέλλεται δικηγόρος
![]()
Ελπίζω οι mods να μην ήταν τίποτα χαϊβάνια αλλά να είχαν μερίδιο στα κέρδη ώστε και το ρίσκο να είχε νόημα αλλά και να έχουν χρήματα για μία καλή νομική εκπροσώπηση![]()
Μα αυτο πείραξε ναι.Απο εδω και περα εκτος απο τα τορενταδικα θα φταίνε ολα οσα ανακαλύψουν οτι φοροδιαφεύγουν.Το πληρωμένο ratio δεν ηταν ζεστο χρήμα στην τσεπη του ιδιοκτήτη;:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Καποιοι εδω μεσα που δεν ξερουν τι τους γινεται, καλυτερα να μασανε παρα να μιλανε.
Κατεβαζω απο τα προαναφερθεντα links εδω και αρκετο καιρο χωρις να πληρωσω ευρω.
Καποιος αναφερε το VIP pass.
Αν καποιοι τσιμπανε το δολωμα και πληρωνουν για να ανεβασουν το ratio τους και να εχουν καποιες παροχες, οι οποιες ουτως ή αλλως δινονται μετα απο 2-3 μερες στο ευρυ κοινο, προβλημα τους.
Ξαφνικα καποιοι εγιναν φορολογικα συνειδητοποιημενοι?:rotflmao:
Μηπως για την ''κριση'' φταινε τα τορενταδικα?
Τι αλλο θ'ακουσουμε..
Το μονο που θα καταφερουν ειναι να κανουν το κατεβασμα δυσκολοτερο
Δεν πεθανε το P2P οταν εκλεισαν mininova, gamato.info piratebay (τοσες φορες πανω κατω) και θα πεθανει τωρα?
Το χειροτερο που μπορει να γινει ειναι να κλεισουν οι τρακερς και να γινεται ανταλλαγη χρηστη με χρηστη.
Τροποι θα βρεθουν