Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: Bocaros

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    συγνώμη αλλα δεν ξέρω κατα ποσο ειναι σωστο τα λεφτά να πανε στο χαμόγελο του παιδιού......γιατι δεν ξέρω τι ακριβώς παίζεται εκει!???

ειναι ενας οργανισμός που εχει παρη παρα πολλά λεφτά και εγω εχω της υποψίες μου οτι κατι δεν παει καλά......

πιστευω πως σηγουρα εχει δωσει λεφτα αλλα μπορει κ να εχει καταχραστη......... παντα μηλαω με επιφυλαξη......
    Φίλε Τάσο, έτυχε να επισκεφτώ ένα από τα σπίτια του Χαμόγελου και μπορώ να πω πως άσχετα με το αν «η συναυλία γίνεται αφιλόκερδος αλλά πρέπει να βγουν πρώτα τα έξοδα και μέσα στα έξοδα είμαι και εγώ» που είπε και ο Τζιμάκος, γίνεται πολύ δουλειά και τα παιδάκια που είναι εκει, έχουν πραγματικά ανάγκη από χρήματα, φροντίδα και πολλά ακόμα!

Καλό θα ήταν αν η πρόταση του John Steed γίνοταν πράξη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Εγω λεω να τα δωσουμε στον Βαγγελη Μερισιωτη που χρειαζεται αιμα!

Συμφωνω για το Χαμογελο του παιδιου!

Μπραβο Σταυρο για την προταση!

εγω δεν θα ειχα κανένα πρόβλημα με το χαμόγελο του παιδιού.....αλλα κατι δεν με κάνει κλικ....σε ολη την υπόθεση.....
    μπορει να βοηθάνε, μπορεί να εχουν κανει πολλά ........ αλλά θα ηθελα πριν δώσουμε τα λεφτά να μάθουμε πόσα απο τα λεφτά έχει παρη αυτος ο οργανισμος και ποσα απο αυτα εχουν καταλήξει σωστά.....

γιατι το να φτασει να κλισει για μενα λεει μονο " κακή διαχείριση" = μπορεί και τσέπωμα!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

[...] θα προτιμούσα να τα δίναμε σε καπιον σύλλογο με άτομα απο ατυχήματα και που δεν ειναι σε φάση να τα βγάλουν πέρα ......
    Εχεις κανεναν υποψη σου;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

οχι ρε παιδιά δεν εχω ασχοληθεί ποτε αλλα σίγουρα καπιος απο εδω μεσα θα ξέρει....και πιστεύω οτι τα λεφτα θα πάνε εκει που θα χρειαστεί!

και οχι σε εναν οργανισμό που στην ελλαδα απλα δεν τον εμπιστεύομαι!

οχι ρε παιδιά δεν εχω ασχοληθεί ποτε αλλα σίγουρα καπιος απο εδω μεσα θα ξέρει....και πιστεύω οτι τα λεφτα θα πάνε εκει που θα χρειαστεί!

και οχι σε εναν οργανισμό που στην ελλαδα απλα δεν τον εμπιστεύομαι!
    Δηλαδή θα εμπιστευθείς περισσότερο εναν σύλλογο που δεν έχεις ακουσει ποτέ και που καποιος απο εδω μεσα θα ξερει, παρά εναν οργανισμο που χρονια τωρα και αποδεδειγμένα βοηθαει παιδια...

Περιεργα κριτήρια εχεις ρε συ Λαρισέε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

παντως η προβολή του χαμογελου του παιδου και τα λεφτα που εχουν μαζέψει τοσα χρόνια δεν ειναι λίγα....ακομα και απο κανάλια εχουν υποστήριξη και εχουν παρη παρα πολλα λεφτα το οτι φτασανε να κλείσουν δεν μαρεσει αλλα και κατι με βρωμάει!

καλα ειναι να υποστηρίξουμε σαν μοτοσυκλετιστές ανάπηρα παιδια απο ατυχήματα! σηγουρα κάποιος θα γνωρίζει κατι καλό.......

και ας προτινει καπιος κατι ακομα....... δλδ άντε ειπε ενας κλείνει το χαμογελο του παιδιού και βουρ πάμε εκεί???

προσωπικά ακομα κ σε καποια οικογενια που εχει καπιο παιδί ανάπηρο και θελει να του παρη ένα καρότσι....

Γιατι δεν ψαχνεις εσυ να βρεις να μας προτεινεις κατι?

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    εγω δεν θα ειχα κανένα πρόβλημα με το χαμόγελο του παιδιού.....αλλα κατι δεν με κάνει κλικ....σε ολη την υπόθεση.....
    μπορει να βοηθάνε, μπορεί να εχουν κανει πολλά ........ αλλά θα ηθελα πριν δώσουμε τα λεφτά να μάθουμε πόσα απο τα λεφτά έχει παρη αυτος ο οργανισμος και ποσα απο αυτα εχουν καταλήξει σωστά.....

γιατι το να φτασει να κλισει για μενα λεει μονο " κακή διαχείριση" = μπορεί και τσέπωμα!
    Όπως εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει, είναι αδύνατον να γίνουμε ελεγκτές οι ορκωτοί λογιστές και ν' αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιος έφαγε ή δεν έφαγε λεφτά και ποιος είναι ο σύλλογος ή ο οργανισμός που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο Γιώργος ο bocaros έχει επαναληπτική εξέταση σε 3 εβδομάδες και παρ' όλο που ο γιατρός του ήταν κάθετος όσον αφορά το θέμα της επέμβασης (ότι δλδ δεν χρειάζεται να γίνει) προτείνω:

α) Να σταματήσουν οι καταθέσεις εδώ (τον λογαριασμό που διαχειρίζομαι εγώ της Πειραιώς τον αδειάζω και τον κλείνω άμεσα αν θέλω)

β) Να περιμένουμε 3 εβδομάδες μέχρι να πάρουμε το οριστικό οκ και από την επαναληπτική εξέταση (είναι νομίζω αρκετό το διάστημα για ν' αποφασίσουμε τι θα τα κάνουμε τα χρήματα κι εύλογο όσον τελικά αφορά την έκβαση της υγείας του ματιού του Γιώργου)

γ) Να μου στείλουν πμ όσοι από τους φίλους που βοήθησαν με κατάθεση στην Πειραιώς επιθυμούν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους πίσω (είναι δύσκολοι καιροί για όλους μας), κι εγώ προσωπικά θα φροντίσω να τα έχουν πίσω στο ακέραιο.

δ) Ο τοπικός μοντ να φροντίσει να ξαναστικαριστεί το νήμα μέχρις ότου λήξη οριστικά το θέμα της διάθεσης των χρημάτων δλδ για μαξ 3 εβδομάδες. (θα το θεωρήσω προσωπική διευκόλυνση για να μην χάνω χρόνο ψάχνοντάς το).

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    @ Λαρισαίος & CPT

Μην αναλώνεστε σε κουβέντες ατέρμονες, ας περιμένουμε λίγο θα πέσουν κι άλλες προτάσεις στο τραπέζι και αποφασίζουμε όλοι μαζί αργότερα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

και βεβαια θα το κάνω ......η κοπέλα μου εργάζεται σε κλινική με ατομα με ειδικές ανάγκες και τα παιδιά εκει εχουν εναν σύλλογο οπου καθε χρόνο κάνουν πράγματα για να μαζεύουν λεφτά.... καθε χρονο κανουν λαμπάδες για το πασχα η ζωγραφίζουν κτλ

θα μαθω περισσότερα και αν ειναι κατι αξιόπιστο!

συμφωνώ 3 εβδομάδες ειναι καλες για να βρούμε καπου σωστά να δώσουμε τα χρήματα!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Τα χρήματα μαζευτηκαν για καλό σκοπό και αυτό δεν αλλάζει...
    Δόξα το θεό, το ευχάριστο είναι ότι ο φίλος μας από το φόρουμ δεν τα έχει πια ανάγκη.
    Μπράβο ρε Γιωργάρα πάντα υγειής και χαρούμενος.
    Δεν έχω ισχυρή αντίρηση για το "Χαμόγελο του παιδιού" αλλά θα προτιμούσα κάτι ποιο άμεσο και προσωπικό... έχω αντίστοιχους προβληματισμούς με το Τάσο και κάπου με ενοχλεί και και η εφοπλιστίνα-πρέσβυρα-πολυβραβευμένη και με την βούλα φιλάνθρωπος...
    Σίγουρα θα υπάρχουν λιγότερο διαφημισμένες προσπάθειες που να χρειάζονται και αυτές βοήθεια... κάποιος θα βρεθεί να γνωρίζει...κάτι θα βρούμε, δεν νομίζω να βιαζόμαστε...

υ.γ. Νομίζω ότι τον πρώτο λόγο καλό θα είναι να τον έχει ο Βοcaros και όσοι ασχολήθηκαν βαθύτερα με το θέμα του...εμείς οι υπόλοιποι ας πούμε την γνώμη μας και τίποτε παραπάνω
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Όπως εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει, είναι αδύνατον να γίνουμε ελεγκτές οι ορκωτοί λογιστές και ν' αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιος έφαγε ή δεν έφαγε λεφτά και ποιος είναι ο σύλλογος ή ο οργανισμός που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο Γιώργος ο bocaros έχει επαναληπτική εξέταση σε 3 εβδομάδες και παρ' όλο που ο γιατρός του ήταν κάθετος όσον αφορά το θέμα της επέμβασης (ότι δλδ δεν χρειάζεται να γίνει) προτείνω:

α) Να σταματήσουν οι καταθέσεις εδώ (τον λογαριασμό που διαχειρίζομαι εγώ της Πειραιώς τον αδειάζω και τον κλείνω άμεσα αν θέλω)

β) Να περιμένουμε 3 εβδομάδες μέχρι να πάρουμε το οριστικό οκ και από την επαναληπτική εξέταση (είναι νομίζω αρκετό το διάστημα για ν' αποφασίσουμε τι θα τα κάνουμε τα χρήματα κι εύλογο όσον τελικά αφορά την έκβαση της υγείας του ματιού του Γιώργου)

γ) Να μου στείλουν πμ όσοι από τους φίλους που βοήθησαν με κατάθεση στην Πειραιώς επιθυμούν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους πίσω (είναι δύσκολοι καιροί για όλους μας), κι εγώ προσωπικά θα φροντίσω να τα έχουν πίσω στο ακέραιο.

δ) Ο τοπικός μοντ να φροντίσει να ξαναστικαριστεί το νήμα μέχρις ότου λήξη οριστικά το θέμα της διάθεσης των χρημάτων δλδ για μαξ 3 εβδομάδες. (θα το θεωρήσω προσωπική διευκόλυνση για να μην χάνω χρόνο ψάχνοντάς το).

Συμφωνώ κι επαυξάνω!

Και φυσικά όσοι επιθυμούν να τους επιστραφούν τα χρήματα από τη eurobank μπορούν να μου στείλουν πμ με τα στοιχεία της κατάθεσης που είχαν κάνει και να τους επιστρέψω τα χρήματα.

Είμαι, βέβαια, πεπεισμένος πως τα χρήματα, αφού μαζεύτηκαν, αξίζει να πάνε για καλό σκοπό

"Qu ils mangent de la brioche"

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. bocaros
    από TROOPER στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2013, 19:20
  2. περαστικα γιωργη (bocaros)
    από TROOPER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2012, 08:03
  3. bocaros!