Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 93

Θέμα: Έρευνα: Οι Έλληνες οι πιο ατομιστές παγκοσμίως

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δηλαδή, για να καταλάβω, τα συμπεράσματα της έρευνας βγήκαν βάση του ποιός λάος επιδίδεται περισσότερες ώρες σε εθελοντική εργασία και βοηθά σε μέλη της οικογένειας / κοινότητας;

Ότι να ναι όμως...

Αλλά βέβαια μωρέ, ο μισθωτός που κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει ίσα - ίσα πέρα, είναι ανάλγητος και κάφρος που δεν πάει στις έντεκα το βράδυ να εργαστεί εθελοντικά και κανά τετράωρο εξτρά κάπου...

Από την άλλη, 45 λεπτά της ημέρας για να φροντίσουν μέλη της οικογένειας τους οι Αυστραλοί; Τι λε ρε παιδί μου! Μεγάλη θυσία! Οι κλασσικές ελληνικές οικογένειες που φροντίζουν παππούδες και γιαγιάδες επί σειρά ετών, δηλαδή τι θα έπρεπε να πουν;

Μετά για κερασάκι στη λίστα έχουμε και το μεταναστευτικό, αφού ως γνωστόν είμαστε οι μεγαλύτεροι ραστιστές στον κόσμο, σε βαθμό που οι ναζί μοιάζουν με ανθρωπιστική οργάνωση μπροστά μας...

Δε πάνε να γ@μηθούνε οι downunderάδες λέω εγώ; Έχουν διαπράξει έμμεση γενοκτονία εναντίων των Αβοριγίνων, τους έχουν ξεκληρήσει και μιλάνε και απο πάνω!

Μάθανε ότι γ@μιόμαστε, πλακώσαν και τα Κοάλα...αϊ στα διάλα ρε!
    ++++++800
    αχ αυτές οι έρευνες του κώλου με ερωτήσεις στημένες :
    -Βοηθάς τον πλησίον σου
    -ΟΧΙ
    -Α καλά είσαι κάφρος !!!
    -Μα δε θα με ρωτήσεις γιατί ;
    -Δε χρειάζεται , η μάνα μου μου έχει πει να μη συναναστρέφομαι με κάφρους !!!
    -Οκ γειά
    -Γειά ...

Ρε άντε μου και γ**** λέμε !!! Μπουχτήσαμε !!!!
    Respect mah authoritah!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Υπαρχει το Σ.Ε.Π., Σ.Ε.Ο., Ε.Ε.Σ., αρκετες Διασωστικες Ομαδες, Εθελοντες Πυροσβεστες, και αλλοι τοσοι .....

....

Μηπως τελικα ο φιλοτιμος ειναι ο μαλακας?
    Aν κάποιοι προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες (και σιγουρα υπάρχουν κάποιοι) δεν μπορείς να πεις ότι έτσι συμπεριφέρονται τα υπόλοιπα 10 μύρια.

Το φιλότιμο, το βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο... ξεχειλίζουμε φιλότιμο...

Για το τελευταίο τα είπα πιο πάνω. Έχει αποδειχθεί η μαλακία του Ελληνα. Απλά δεν συνδέεται με το φιλότιμο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Έρευνα: Οι Έλληνες οι πιο ατομιστές παγκοσμίως

Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    [B] Σύμφωνα με την έρευνα, οι Αμερικανοί πολίτες είναι οι «καλύτεροι Σαμαρείτες»
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	minuteman militia.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	41,3 KB 
ID:	223778

Να είσαι σίγουρος ότι το φιλότιμο δεν είναι χαρακτηριστικό κανενός λαού , παραμένει αξία των εξαιρέσεων και μόνο

Re: Re: Έρευνα: Οι Έλληνες οι πιο ατομιστές παγκοσμίως

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θα σου έβαζα φωτό από Έλληνες Τραπεζιτικούς Υπαλλήλους αλλά αυτολογοκρίνομαι.

Εχω την αμυδρά υποψία, οτι εαν η ίδια έρευνα κατέληγε στο αντίθετο συμπέρασμα, θα την είχαμε τώρα περι πολλου και, φουσκωμένοι απο υπερηφάνεια θα την κραδαιναμε σε όσους ανα την γη μας επιβουλέυονται (όλοι αυτοι που, ως γνωστόν, μονο με εμας ασχολούνται).

Επειδή δε η ερευνα ειναι αυστραλέζικη, θα στηρίζαμε την εγκυρότητα της και στην ύπαρξη του ακμάζοντος ελληνικού στοιχείου στους Αντίποδες που διαχέει το ελληνικό πνεύμα και συμβιώνει αρμονικά με όλους τους λαούς.

Αλλά, όπως είπα, ειναι μια αμυδρή υποψία.

Εξακολουθώ φυσικά να πιστεύω οτι αυτές οι ερευνες ειναι γενικώς πολύ αμφισβητίσιμες (μια και τα μοντελα που χρησιμοποιούν ειναι πολύ χαλαρα)

Τεσπα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Re: Re: Έρευνα: Οι Έλληνες οι πιο ατομιστές παγκοσμίως

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Θα σου έβαζα φωτό από Έλληνες Τραπεζιτικούς Υπαλλήλους αλλά αυτολογοκρίνομαι.

:rotflmao: :rotflmao:

…μα στην φωτο που έβαλα είναι διευθυντές τραπεζικών καταστημάτων που προσπαθούν να πετυχουν τους «στόχους» τους…(και φέτος είναι και δύσκολοι)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εχω την αμυδρά υποψία, ....

Πιθανολογείς μετα βεβαιότητος να υποθέσω

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Φίλε benny, η μελέτη της ιστορίας είναι κάτι που δεν ειναι και πολύ απλό.... και σίγουρα δεν μπορείς να το κάνεις αποσπασματικά χωρίζοντας την ιστορία σε εποχές....

Τώρα αν θες να μας κάνεις και κανα μάθημα γιατί δεν τα ξέρουμε καλά, σε ακούμε.
    δεν πιστευω να με ειρωνευεσαι?

τελος παντων και γω μαζι σου, κανεις πλεον δεν εξεταζει την ιστορια αυστηρα σε χρονικα πλαισια. διεπιστημονικα προσπαθει να γινει αλλα κι αυτο δεν ειναι ευκολο.

το μονο ζητημα που εθιξα ειναι οτι θα ηταν πιο εξυπνο να εστιασουμε στα κομματια αυτα της ιστοριας που οι συνεπειες τους καθοριζουν σε σημαντικο βαθμο την σημερινη πραγματικοτητα. για παραδειγμα οι αποικιες εστησαν σε καθοριστικο βαθμο τις σημερινες οικονομικα ισχυρες ευρωπαικες δυναμεις. οι ελληνικες αποικιες δεν εχουν τετοιο αμεσο αντικρυσμα. ελεος .

για περεταιρω μαθηματακια εννοειται επι πληρωμη. μαλακες ειστε. ελληνας ειμαι.

(όλοι αυτοι που, ως γνωστόν, μονο με εμας ασχολούνται).
    Ξέρω γω;
    "Μεγάλες" και "τρανές" και "καθωσπρέπει" χώρες που χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους είναι στο απυρόβλητο ή τέλος πάντων υπάρχει μια ανοχή βρε παιδί μου...
    Η Ελλάδα που χρωστάει ψίχουλα μπροστά τους ΠΡΕΠΕΙ να σωθεί, ΠΡΕΠΕΙ να μπει σε μηχανισμούς υποστηρικτικούς, ΠΡΕΠΕΙ να ξεβρακωθεί κι άλλο, ΠΡΕΠΕΙ...ΠΡΕΠΕΙ...
    Έχεις αυτά από τη μια, έχεις τα ντόπια και αλλοδαπά λαμόγια από την άλλη, έχεις τον κάθε βλάκα που γράφει ό,τι παπ@ριά του φέξει για να πουλήσει η φυλλάδα του...
    Ξέρω γω;
    Πράμα δεν ξέρω τελικά και για τίποτε...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εχω την αμυδρά υποψία, οτι εαν η ίδια έρευνα κατέληγε στο αντίθετο συμπέρασμα, θα την είχαμε τώρα περι πολλου και, φουσκωμένοι απο υπερηφάνεια θα την κραδαιναμε σε όσους ανα την γη μας επιβουλέυονται (όλοι αυτοι που, ως γνωστόν, μονο με εμας ασχολούνται).

Εγώ έχω την υποψία ότι έχουμε τόσο σοβαρότερα πράγματα ν ασχοληθούμε που απλά δεν θα έφτανε ούτε στο moto.gr/forums ...
    Μιας και έφτασε όμως κάνουμε και τις παρατηρήσεις μας . Και τελικά τέτοιου είδους έρευνες για τον Έλληνα είναι πολυτέλεια για να τους δώσει και σημασία !!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εδω πανε να βγαλουν ανευθυνους και αρπακολατζηδες τους Ιαπωνες, επειδη οι αντιδραστηρες στην Ιαπωνια δεν αντεξαν τα 9, τρεχα γυρευε ριχτερ και το τσουναμι 20 μετρων...

Ειναι να μη σου βγει το ονομα, μετα σε λιθοβολουν παρατεταμενα διεθνως...

Ερευνες τετοιου ειδους θα σκασουν παρα πολλες και θα μας παρουσιαζουν ολες απολειφαδια. Μεμoνωμενα δεν ειναι κατι που αξιζει να ασχολειται κανεις, αλλα στο συνολο ισχυει αυτο που ελεγε ο "μετρ" Γκεμπελς: Λεγε - λεγε, ολο και κατι θα μεινει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    "Μεγάλες" και "τρανές" και "καθωσπρέπει" χώρες που χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους είναι στο απυρόβλητο ή τέλος πάντων υπάρχει μια ανοχή βρε παιδί μου...
    Η Ελλάδα που χρωστάει ψίχουλα μπροστά τους ΠΡΕΠΕΙ να σωθεί, ΠΡΕΠΕΙ να μπει σε μηχανισμούς υποστηρικτικούς, ΠΡΕΠΕΙ να ξεβρακωθεί κι άλλο, ΠΡΕΠΕΙ...ΠΡΕΠΕΙ...
    Στέλιο, θα σου απαντήσω με ενα αγοραίο (δλδ της δουλειας) παράδειγμα, πραγματική περίπτωση στη δουλειά μου.

Εχουμε δυο πελάτες (μεγάλες εταιρίες, εισηγμένες), που έχουν οικονομικές δυσκολίες και έχουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση του χρέους τους και είμαστε στις διαδικασίες αναδιαρθρωσης και κουρέματος.

Η Α εταιρία χρωσταει Χ
    Η Β εταιρία χρωστάει 2Χ

Παρ' ολα αυτα, οι επισφάλειες στην Α ειναι πιο επικίνδυνες γιατι η Β ειναι πιο μεγάλη, εχει σημαδια ανακαμψης, κανει καλες πωλήσεις, εχει μεγαλο ευρος προϊόντων. Ετσι, ακομα κι αν χρωσταει περισσότερα, οι προοπτικές να μας τα φέρει ειναι πιο πολλές.

Αντίθετα, η Α ειναι πιο ζορικη περίπτωση και εκεί γινονται οι μεγάλες προσπάθειες.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    Σύμφωνα με την έρευνα, οι Αμερικανοί πολίτες είναι οι «καλύτεροι Σαμαρείτες»
    Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα.. :rotflmao:

Συμφωνώ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NIARHOU
    ...όλα σε αυτή την ζωή είναι σχετικά... έτσι και σε αυτή την έρευνα, όλα σχετικά είναι.
    Από το ποιός διεξήγαγε την έρευνα, πώς αντιλήφθηκαν τις ερωτήσεις μέχρι και σε ποιούς απευθύνθηκαν ....
    γιατί
    αυτές οι ερευνες ειναι γενικώς πολύ αμφισβητίσιμες (μια και τα μοντελα που χρησιμοποιούν ειναι πολύ χαλαρα)
    αφού
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NIARHOU
    θα πρέπει να ληφθούν υπόψη όλες οι παραμετροι ώστε να μπορεί κανείς να κάνει αξιολόγηση
    επομένως
    Δινετε περισσότερη σημασία απ' οσο χρειάζεται, σε κατι τέτοια.

Μην ασχολείστε
    αλλά γενικά εμείς γαμάμε σε όλα :rotflmao: :rotflmao: βάρβαροι

Υ.Γ. : http://www.tovima.gr/opinions/articl...83%ce%af%ce%b1
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2010, 14:00
  2. Οι Έλληνες αναβάτες στο 80o ISDE της Σλοβακίας
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2005, 07:49
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2004, 13:36
  4. Ελληνες Οι Πιο Καλοφαγαδες
    από frikis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ