no money no honey....
καλά να περάσετε!![]()
![]()
![]()
no money no honey....
καλά να περάσετε!![]()
![]()
![]()
Έτσι και το γεφύρι της Άρτας , ολημερίς το χτίζανε ... το βράδυ γκρεμιζόταν!!! Μπας να σφάξεις καμιά παρθένα στο δρόμο ;
Respect mah authoritah!!!!
Παρθένα; Ελλάδα; Δεν Νομίζω Τάκη.
Μήηηηπως να δούμε -λέμε τώρα καμμιά μλκια- αν γίνεται το ΣΚ, καιρού επιτρέποντος?
το βλεπουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
.......
Μήηηηπως να δούμε -λέμε τώρα καμμιά μλκια- αν γίνεται το ΣΚ, καιρού επιτρέποντος?
![]()
πέρα από την πλάκα, είχα αποφασίσει αφου δεν μπορούσα να έρθω Τρίτη να το έκανα ακόμα και μόνος μου, γιατί όλοι λένε ότι τα μέρη στο χάρτη είναι πανέμορφα... τεσπα. Ίδωμεν.
Η συγκεκριμένη διαδρομή δεν είναι τυχαία επιλεγμένη. Αν εξαιρέσεις το Πύλη – Αθήνα στον γυρισμό το οποίο επίτηδες το είχα αφήσει έτσι όπως ήταν, (για να φτάσουμε κάποια στιγμή στο σπίτι μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
πέρα από την πλάκα, είχα αποφασίσει αφου δεν μπορούσα να έρθω Τρίτη να το έκανα ακόμα και μόνος μου, γιατί όλοι λένε ότι τα μέρη στο χάρτη είναι πανέμορφα... τεσπα. Ίδωμεν.) , τα υπόλοιπα κομμάτια είναι μέρη οπού πραγματικά θα θελα να συνδυάσω για να κάνω και το εγχείρημα όμορφο.
Δεν πάω σώνει και καλά να κάνω μόνο χιλιόμετρα. Εάν ήταν αυτός ο σκοπός τότε εύκολα κάναμε το γύρω της Πελοποννήσου. Σκοπός είναι να δούμε και τίποτα καινούργιο. Απο Αθήνα μέχρι Βίνιανη τα έχω δει σχεδόν όλα. Απο εκεί και πάνω με ενδιαφέρει.
Πέρα απο τη πλάκα αυτο το καλοκαίρι θα είναι αφιερωμένο στην Ευρυτανία την Άρτα και την Ορεινή Τρικαλό-Καρδίτσα. Βαρέθηκα την Πελοπόννησο την Εύβοια την Φωκίδα και την Αιτωλία πια (αν και στη Φωκίδα, έχω αφήσει κάτι υπόλοιπα).
ο καιρός όμως δε μας τα λέει καλά για το Σ/Κ άσε που και ψιλό-καλά να είναι, υπάρχουν μέρη που δεδομένου των βροχών αυτής της εβδομάδας θα είναι περίεργα να περαστούν για το Fazer ή κανα Bandit ...![]()
για την ετήσια να ετοιμάζεσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
[....](αν και στη Φωκίδα, έχω αφήσει κάτι υπόλοιπα). [...]
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για την ετήσια να ετοιμάζεσαι![]()
![]()
έπεσε το πρώτο hint λέμε ... περάστε κόσμε ....
PS. μπά .... είναι χωμάτινα τα χρωστούμενα της Φωκίδας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
PS. μπά .... είναι χωμάτινα τα χρωστούμενα της Φωκίδας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για την ετήσια να ετοιμάζεσαι![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τώρα φταίω εγώ να κάνω τον παρακάτω συλλογισμό?
Η περίμετρος της Γης στον Ισημερινό είναι 40.076,594 Km
Δηλ την επόμενη σαρακοστή Σπύρο καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν βρέχει (μη γίνουμε και μούσκεμα), το έχουμε χαλαρά έτσι.
Να το ποστάρεις έγκαιρα όμως να προλάβουμε να ετοιμαστούμε.
count me in
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ευρυτανία έκανα... καταλάθοςεξεπίτηδες με το αυτοκίνητο την Τρίτη. Το κομμάτι Καρπενήσι-Αγρίνιο μέσω Προυσσού είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Όχι για πολλά γκάζια λόγω κατολισθήσεων, αλλά σφιχτό, με όμορφους εγκρεμνούς, πολύ πρασινάδα και ποτάμι δίπλα στο δρόμο... Και υποσχέθηκα ότι μπαίνει στο προσωπικό πλάνο για μοτοβόλτα κάποια στιγμή. Και έχει πολλά τέτοια εκεί και βορειοδυτικά, όπως διαπίστωσα και από περυσινή βόλτα στο Πάπιγκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Πέρα απο τη πλάκα αυτο το καλοκαίρι θα είναι αφιερωμένο στην Ευρυτανία την Άρτα και την Ορεινή Τρικαλό-Καρδίτσα. Βαρέθηκα την Πελοπόννησο την Εύβοια την Φωκίδα και την Αιτωλία πια (αν και στη Φωκίδα, έχω αφήσει κάτι υπόλοιπα).
Καλά ούτε εγώ είπα να κάνουμε χιλιόμετρα έτσι για να γίνουν. Αλλά "πεινάει" το μωρό για δρόμο και αφού την τρίτη δεν την μπορούσα, αφού θα πέθαινα από ζήλια όταν θα διάβαζα τα μεθεόρτια, είπα ότι θα σου κλέψω τη διαδρομή... Νομίζω κάποιο κομμάτι το κάναμε στην ετήσια του 8;
Κακός ο καιρός, καλό όμως το ότι μας δίνεται η ευκαιρία να επανασχεδιάσουμε -ημερολογιακά- το πράγμα και να το κάνουμε -ελπίζω- με την all aboard παρέα πάλι![]()