Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
δεν ξερω δεν ειμαι σιγουρος μερικοι ειναι καντεμιδες![]()
λες κάτι για μένα ;;;;;;
δεν ξερω δεν ειμαι σιγουρος μερικοι ειναι καντεμιδες![]()
λες κάτι για μένα ;;;;;;
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα τον φυλαγομουνα τον τυπο,Αθηναιος με ριζες περα απο τον Πυργο...Τι δουλεια εχω εγω με τετοιους?Εγω ο βλαχοςκαι ξερετε εμεις στο φαι πρωτοι και στο ξυλο τελευταιοι...
Ειναι ακριβως οπως τα λεει,και να φανταστητε βγηκε απο το σπιτι του μπας και φυγω αλλα με τιποτα,Οσο για το ποσο αργησα να παω ...επειτηδες το εκανα για να δει πως ειναι οταν χανεται..
Του υποσχομαι ομως μιας και το κερασμα να ξερεται οτι το πληρωνεις ο ιδιος ο κερασμενος ακριβα,θα τον βαλω να φαει ενα ταψι χοληστερινη τον κιορατα ,που κραταγε τεφτερι τις μπουκιες μου...τον πηγα στα καλητερα τον αλητη να απολαυσει τον καφε του..Υπαρχει θεια δικη... ομως,,μια κοκκαλα φαγαμε εσπρωχνα απο το Σκεπαστο ως τα Καλαβρυτα...και ενταξει με τιμωρησε,με βγαζει και βουκινο στην γειτονια ο αλητης.Ασε που ο εταιρος καπαδοκης μολις ακουσε οτι παω καλαβρυτα αν και ειχε ταξει μπριζολιδια και λουκανικα την κοπανησε,μιλαμε για μεγαλη γιαφκα.
Γιωργη ευχαριστω για ολα...Κυριως ομως για την Γυμναστικη στην φυση![]()
Στην Λαστα δεν την Γλυτωνεις..και τωρα που θα ερθει και φιλος Σωτος...σε βλεπω να βουτας μπουκιες στο καντηλι της εκκλησας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
βγάλε το ερωτηματικό, μέσα είμαι :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
ziggΥ(?)
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
εκλεισες κρεβατι?Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
βγάλε το ερωτηματικό, μέσα είμαι :wacko:
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
ρε ρεμαλι ειπα εγω για Κυριακη μονο;;; ή για Π.Σ.Κ. (και μην αλλαξεις τα γραφoμενα μου)Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
...sotpag(Κυριακη ,αλλα θα παω ο ιδιος να παρω αδεια απο το φρουραρχειο για Σαββατο...)
...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Να ρωτήσω όσοι φύγουν Παρασκευή τι ώρα θα φύγουν?Και αντίστοιχα η του Σαββάτου?
Να φέρουμε σκηνές?Γενικότερα κατατοπίστε κι εμάς που δεν το χουμε ξανακάνει...![]()
Ασε να δειξουμε οτι δωσαμε μαχη ρε φιλε,αμεσως να με διορθωσεις,(αν και αυτο ειχα καταλαβει στην αρχη οτι θα το εκανες μονοημερο.) Ρε αλητη 3 μερες θα σε φαω στην μαπα:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε ρεμαλι ειπα εγω για Κυριακη μονο;;; ή για Π.Σ.Κ. (και μην αλλαξεις τα γραφoμενα μου)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τωρα που πηραμε πρασινη καρτα,δεν μας πιανει τιποτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα παιδια απο Αθηνα δεν μπορω να σε βοηθησω ,φανταζομαι ομως οτι θα σχολασουμε απο την δουλεια μεσημερι θα φαμε ,ενα ντουζακι φορτωμα και βουρ γυρω στις 6-7 φανταζομαι αναχωρηση μην μας λαλησει και ο ηλιος.Για τους Σαββατιανους αναλογα με το ποσοι δουλευουν,θα βγαλει ανακοινωση ο Granazis.Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Να ρωτήσω όσοι φύγουν Παρασκευή τι ώρα θα φύγουν?Και αντίστοιχα η του Σαββάτου?
Να φέρουμε σκηνές?Γενικότερα κατατοπίστε κι εμάς που δεν το χουμε ξανακάνει...![]()
Σκηνες θα προτεινα να εχουμε ολοι γιατι ποτε δεν ξερεις, αλλωστε υπαρχει και το ενδεχομενο οπως ειπαμε αναλογα με το ποσοι θα ερθουν να μεινουμε και στο Αγριδακι.Τουαλετες υπαρχουν σιγουρα καθως και νερο και ολα τα συμπρακαλα για φαγητο καφε,Νερο αφθονο και δροσιστικο στους αντιστοιχους κουτουλες(Βρυσες),Καλη διαθεση φερε μαζι σου το καλο σου χαμογελο και οτι χιουμορ υπαρχει βαλτω σε μια μπαγαζιερα.
Οποια απορια εχεις ρωτησε για να γινω πιο συγκεκριμενος.
αααα φερε μαζι σου σιγαστηρες αυτιων προβλεπεται πολυ μαρσαρισμααα ααα ααα ααα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
βολεύομαι και στο πάτωμαΑρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
εκλεισες κρεβατι?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ασε να δειξουμε οτι δωσαμε μαχη ρε φιλε,αμεσως να με διορθωσεις,(αν και αυτο ειχα καταλαβει στην αρχη οτι θα το εκανες μονοημερο.) Ρε αλητη 3 μερες θα σε φαω στην μαπα:rotflmao: :rotflmao:
Τωρα που πηραμε πρασινη καρτα,δεν μας πιανει τιποτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα παιδια απο Αθηνα δεν μπορω να σε βοηθησω ,φανταζομαι ομως οτι θα σχολασουμε απο την δουλεια μεσημερι θα φαμε ,ενα ντουζακι φορτωμα και βουρ γυρω στις 6-7 φανταζομαι αναχωρηση μην μας λαλησει και ο ηλιος.Για τους Σαββατιανους αναλογα με το ποσοι δουλευουν,θα βγαλει ανακοινωση ο Granazis.
Σκηνες θα προτεινα να εχουμε ολοι γιατι ποτε δεν ξερεις, αλλωστε υπαρχει και το ενδεχομενο οπως ειπαμε αναλογα με το ποσοι θα ερθουν να μεινουμε και στο Αγριδακι.Τουαλετες υπαρχουν σιγουρα καθως και νερο και ολα τα συμπρακαλα για φαγητο καφε,Νερο αφθονο και δροσιστικο στους αντιστοιχους κουτουλες(Βρυσες),Καλη διαθεση φερε μαζι σου το καλο σου χαμογελο και οτι χιουμορ υπαρχει βαλτω σε μια μπαγαζιερα.
Οποια απορια εχεις ρωτησε για να γινω πιο συγκεκριμενος.
αααα φερε μαζι σου σιγαστηρες αυτιων προβλεπεται πολυ μαρσαρισμααα ααα ααα ααα![]()
![]()
![]()
Οκ,θα περιμένω την ανακοίνωση για το Σάββατο.
Μπαγκαζιέρα δεν έχω![]()
Καλά φτιάξε πρώτα το πρα πρα σου και μετά πήγαινεΑρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
βολεύομαι και στο πάτωμα![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
αφενός είναι μια χαράΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Καλά φτιάξε πρώτα το πρα πρα σου και μετά πήγαινε![]()
![]()
αφετέρου δε θα χρειαστεί![]()
![]()
..έχω κλείσει θέση![]()
![]()
![]()
τρεχαλιτου .... και οχι ροχαλιτου ...
προγραμα αναχωρισης και διαδρομης και που πως ποτε και γιατι
που θα μεινουμε κλπ
την παρασκευη τουτη θα ειναι ολα ξεκαθαρισμενα ...
τακν γιου![]()
![]()
λογο τρεχαλιτου .... και οχι ροχαλιτου ...
προγραμα αναχωρισης και διαδρομης και που πως ποτε και γιατι
που θα μεινουμε κλπ
την παρασκευη τουτη θα ειναι ολα ξεκαθαρισμενα ...
τακν γιου![]()
![]()
map, πλιζ!![]()
τώρα κάτι είπες.. :oΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
map, πλιζ!![]()
![]()
![]()