Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 67 από 67

Θέμα: τι προτεινετε.. honda hornet (08) h' yamaha xj6;;

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Από τη στιγμή που είδα το νέο CBR600F 2011, το ψηφίζω δαγκωτά!
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    ωραίο μηχανάκι και έχει και σελάρα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, ο ανταγωνισμος του xj6 ειναι το cbf600.
    Του χορνετ ειναι του fz6n
    της hornet μαλλον ειναι το Triumph Street Triple 675 -μηχαναρα θελω να πιστευω.. εχω ανεβει συνοδηγος και σου κοβει την ανασα.. 6 ταχυτητα με 30 χλμ και επιταχυνε σα τρελο. Ακομα ομως και το μοντελο του 2007, σε μεταχειρισμενο, ειναι στα 6000 περιπου..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    ανταγωνισμο σε γιαμαχα εννοουσα.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Hornet και Xj6 χμμ...

εγώ τείνω να είμαι πιο επιφυλακτικός με τους πρωτόπειρους και γενικά να προτείνω για αρχή λίγο πιο ντυμένα μοντέλα.
    Λόγω απειρίας δε θα πρότεινα μια μηχανή που κινείται ψηλά, θα πρότεινα το cbf 600s που τα κάνει όλα, δεν κουράζει μέσα στην πόλη, κάνει και άνετο ταξίδι μονός ή δικάβαλος, σιγοντάρει τα λάθη τόσο στις αλλαγές ταχυτήτων, όσο και σε ξαφνικές κινήσεις λόγω πανικού και έχει και ένα υποτυπώδες φαίρινγκ.
    Αυτή είναι η δική μου γνώμη τουλάχιστον. Αλλά ό,τι κι αν πάρεις δε χάλασε κι ο κόσμος να πάρεις λίγο παλιότερο αν με τα λεφτά που θα γλιτώσεις πάρεις τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό (κράνος-μπουφάν-παντελόνι-μπότες-γάντια) που μπορείς
    ακομη το ψιλο-μελεταω το θεμα και δεν εχω αγορασει κατι! η cbf 600 μου αρεσει σα μηχανη. Πιστευω ομως πως η hornet μου ταιριαζει περισσοτερο απο αποψη διαστασεων κτλ. Λογω του σωματοτυπου που εχω (1.80 και 70 κιλα) στη cbf μαλλον θα δειχνω σαν παιδακι. Με τη hornet δεν κανεις ανετα ταξιδι;; δεν ειναι τοσο σταθερη οσο η cbf (απο αποψη ανεμου)??

Toumpas

ιδια εξατμηση με τη hornet, ιδια υποδυναμη...φορανε την ιδια μηχανη??
    δε διαθετω τοσα χρηματα ομως αν και θα τη προτειμουσα μιας και ειναι street και πολυ ομορφη

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από serfer
    Λογω του σωματοτυπου που εχω (1.80 και 70 κιλα) στη cbf μαλλον θα δειχνω σαν παιδακι.
    Είμαι 1.70 58 κιλά κι έχω κάνει ταξίδι μόνος μου με το 1000άρι. Έφτανα κανονικά και δεν έμοιαζα με παιδάκι. Επίσης για 'μενα έχει άριστη κατανομή βάρους. Με το 600άρι να μην παραστήσω τον ειδήμονα μια βόλτα μέχρι τις Τρύπες έχω πάει από Πειραιά. Αλλά ήταν ημέρα που φύσαγε αρκετά και το μηχανάκι κάποια στιγμή που δεν είχε κίνηση και άνοιξα λίγο δεν πήγαινε σα μπανάνα απ' τον αέρα και το φαίρινγκ με προστάτευε καλά.
    Μια χαρά μηχανάκι είναι το χόρνετ αλλά θα χρειαστεί σίγουρα να πάρεις μασκάκι. Το οποίο βέβαια ισχύει και για το xj6.
    Όσον αφορά κάτι που έγραψες σε άλλο ποστ, απλά να σου τονίσω ότι το triumph ουδεμία σχέση έχει με το hornet. Δεν αποκλείεται να είναι το μοναδικό μηχανάκι που θα έπαιρνα αν σκεφτόμουν ποτέ την εγγλέζικη φίρμα. Επίσης, δεν είναι μηχανάκι για μετάβαση από 125άρι νομίζω εγώ.

Κάτι άλλο που είδα και δε μπορώ να μην απαντήσω
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ghost23
    το fz6 μεχρι το 2006 ουτε και εκεινο ειχε καλο μπροστινο
    ποιός ήρθε; Νομίζω ύστερα από 55.000 χλμ μου πέφτει ένας μικρός λόγος για το fazer. Βέβαια ούτε τρέχω σε πίστες και ούτε έχει χρειαστεί πολλές φορές να πατήσω φρένα πανικού. Αλλά το μπροστινό του ήταν απολύτως ικανοποιητικό για 'μενα για καθημερινή μετακίνηση μέσα στην Αθήνα και σε ταξίδια με μέση ωριαία τα 150. Το μοναδικό ελάττωμα που είχε αυτή η μηχανή και κούραζε ήταν πως στα χαμηλά ήταν τελείως άνευρο. Σε φίλους που το είχα δώσει τους έδινε την εντύπωση αυτή η έλλειψη δύναμης πως θα τους έριχνε. Αλλά αυτό είναι απλά μια αίσθηση.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    το ειπα αυτο, γιατι ολοι με κανουν 1-2 χρονια μικροτερο και 20 ετων ειμαι. τελος παντων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Όσον αφορά κάτι που έγραψες σε άλλο ποστ, απλά να σου τονίσω ότι το triumph ουδεμία σχέση έχει με το hornet. Δεν αποκλείεται να είναι το μοναδικό μηχανάκι που θα έπαιρνα αν σκεφτόμουν ποτέ την εγγλέζικη φίρμα. Επίσης, δεν είναι μηχανάκι για μετάβαση από 125άρι νομίζω εγώ.
    σε ενα τευχος ενος πολυ γνωστου ελληνικου περιοδικου -για μηχανες-

την xj6 το συγκριναν με την er-6n και τη hornet με την street triple.
    δεν διαφωνω..και εγω τη θεωρω καλυτερη αλλα ειναι και 675cc και βγαζει 109bhp ενω η αλλη 600cc και βγαζει 103...οποτε ισως μια μικρη σχεση να εχουν. (σιγουρα η αποψη σου ομως εχει μεγαλυτερη βαρητυτα απ τη δικη μου)

Σε κατι που θα διαφωνισω ομως! ''..δεν ειναι για μεταβαση απο 125''
    οταν εβγαλα διπλωμα (το πηρα και χωρις λαδωμα - μην προωθησουμε και το συστημα) σκεφτομουν την Ninja 250. Ρωτησα το δασκαλο μου και μου λεει οτι για πρωτο μηχανακι ειναι επικινδυνο κ.τ.λ.. Το ιδιο και οι φιλοι μου- αυτοι ομως οσο εμπειρια ειχα εγω αλλη τοση και αυτοι..τιποτα δηλαδη!! και τελικα κατελλιξα να παρω το cbf 125 -τσαμπα τα χρηματα δηλαδη γιατι το βαρεθηκα αμεσως, παρολο που ειναι αξιοπιστο και το πουλησα σε 4 μηνες περιπου.
    Οταν ανεβηκα στη hornet να την οδηγησω, ετρεμε η καρδια μου απ το αγχος, γιατι ολοι μου τα ειχαν παρουσιασει τα πραγματα σημια και τερατα... οσο γκαζι δεινεις τοσο παιρνει..αμεση αποκριση κτλ κτλ.. εγω ομως δεν ηθελα να κατεβω μετα !! :smilea:

και στο συμπερασμα που κατελληξα εγω προσωπικα ειναι πως..
    αρχικα πρεπει να αγοραζεις ενα μικρο, 125cc π.χ., ΟΧΙ επειδη υστερεις σε οδηγικες ικανοτητες και δεν μπορεις να οδηγησεις μια 600αρα, αλλα απο ΑΠΟΨΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ανεξαρτητως ηλικιας!! μιας και το γκαζι ειναι γλυκο και ευκολα το ανοιγεις. Πρεπει λοιπον να ξεκινησεις με ενα 125 για να 'γνωρισεις' τους κινδυνους στο δρομο.. να δεις απο ποιον κινδυνεις ..που..ποτε ..πως..κατω απο ποιες συνθηκες και να αντιληφθεις ποσο ευκολο ειναι να εμπλακεις σε ενα ατυχημα απο απερισκεψια και οχι μονο!
    Εαν ξεκινησεις με μια 600 λογου χαρη, (αποψη μου) πως θα καταλληξεις στο νοσοκομειο οχι επειδη εισαι ανικανος να την κουμανταρεις αλλα επειδη θα κοιταξεις να ανοιξεις το γκαζι πριν ακομη εχοντας αντιληφθει ποσο ευκολο και πιθανο ειναι να συμβει το κακο!! ολοι ακουμε οτι οι μηχανες ειναι επικινδυνες, αλλα θεωρω πως ολους-και εμενα μαζι- τους παρηγορει η σκεψη πως "σ εμενα δε θα συμβει, θα συμβει σε καποιον αλλον".
    Αρα σε αντιθεση με μια μεγαλη μηχανη, ενα 'μικρο' σου δινει την δυνατοτητα να αντιληφθεις και να κατανοησεις καποια πραγματα πριν να 'ναι ηδη αργα!
    Σημειωνω και παλι πως αυτη ειναι η αποψη μου,δεν λεω πως ισχυει!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF