Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 260

Θέμα: θελω zzr 1400 τι να κανω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    όλοι οι άλλοι που ασχοληθήκαμε με το "πρόβλημα" σου είμαστε κομπλέξαρες...

Ο σουπιας όμως είναι ο πιο χαλαρός του μότο.γρ...

Πας καλά, χαλαρός ο daz

Τον έχεις δει τι παθαίνει όταν βλέπει χώμα?

Σεληνιάζεται :rotflmao:

joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Το είπα μιά φορά και
    το ξαναλέω

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Eλεος ρε πστη μου

Ναυτάκια που γ@μ@γαμε

γίναν καπεταναίοι............................

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    file parto kai min akoys kanena to mixanaki gamaei

malakies soy lene epeidi exoyn psofisi apo ti zilia poy 8a kabalas to ergalio parto xtes se prasino omos kaba einai kai baltoy kai exatmisi motorspor

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
    την ειπες και πιο πριν την αποψη σου γιατι δεν το βουλωνεις τωρα; ηλιθιος εισε και φενεσε.ειπα να κρατιθω αλλα τα θελει ο κολος σου ασε και κανεναν αλων να πει την αποψη του εση την ειπες,αν δεν θες να μεινεις αλο στο καλο
    Πωπω... Μου έκανες την μούρη κρέας... Με συνέτριψες μεγάλε τώρα... Λύσιαξα...

Από όλα αυτά που είπα αυτό μόνο σου έμεινε;

Πάμε ξανά.

1) Επειδή κάποιοι κάναν ένα λάθος (παπί ->1000) δε σημαίνει ότι είναι λογικό/καλό/σωστό/εφικτό.
    2) Οι άλλοι και οι απόψεις που λες, για να στο κάνω πιο λιανά, είναι δύο:
    Εσύ που νομίζεις ότι καλά θα έκανες να το πάρεις
    ΟΛΟΙ οι άλλοι που πιστεύουν ότι δεν είναι καλή ιδέα να το πάρεις.

Αν κάποιος σου γράψει ότι πιστεύει και αυτός να το πάρεις, είτε είναι παιδάκι σαν και σένα και δεν ξέρει τι λέει είτε σε ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ. και αυτό το ξεκαθαρίζω γιατί προφανώς δεν το κατάλαβες (αλλά άμα σε πω ηλίθιο παρεξηγιέσαι).

Η αλήθεια είναι ότι σκοτώνω το χρόνο μου γιατί βαριέμαι να κάνω αυτά που έχω, αλλά όπου να ναι θα πάω καμιά βόλτα.

ΥΓ: Φυσικά και είμαι κομπλεξικός, τόσα χρόνια μαζεύω τα ψυχολογικά μου...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    την ειπες και πιο πριν την αποψη σου γιατι δεν το βουλωνεις τωρα; ηλιθιος εισε και φενεσε.ειπα να κρατιθω αλλα τα θελει ο κολος σου ασε και κανεναν αλων να πει την αποψη του εση την ειπες,αν δεν θες να μεινεις αλο στο καλο

Πάρε μία κίτρινη τώρα και την επόμενη φορά αντι για ΒΑΝ θα σε δέσω πάνω σε zzr1400 να παμε βόλτα.

Φέρε και 2ο σώβρακο μαζί..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

τσεκαρε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=o-vMMei4WhA με πολυ προσοχη κ οσο θες...αλλα αναλογησου τι πας να κανεις γιατι θα ναι κριμα να ....
    ξεκινα με κανα τετοιο http://www.youtube.com/watch?v=rlVX1Cb6EJc για αρχη και αμα δεις οτι το ' 'χεις (γιατι εχουν γραφτει σεντονια για τις ικανοτητες του) τοτε με τις ευλογιες μου και για http://www.youtube.com/watch?v=QktVh64BYx4..........
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μην ακούς κανέναν πάρτο είναι γαμώ τα μηχανάκια.

(λες και θα το παρει μωρέ, τι κάθεστε και ασχολείστε; )

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ηλιθιος εισε και φενεσε
    λυπαμαι.... μονο στον Chuck Norris εχει δοθει αδεια απο Websters & Μπαμπινιωτη ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ τα εεε με εψιλον και ολα τα ιιι με ι........ διαβασε το σχετικο θρεντ....

Παλαιό μέλος
    Να τω παρισ τω μιχανακοι και μαλοισστα σαι χρομα μαιλοιτζανη αμα βρισ
    J.T.R

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ακου μικρε για να το καταλάβεις μια και καλή.

Σε ΟΠΟΙΟ φόρουμ και να ρωτησεις, πλην του www.cantbehaverationallyandblameanyoneelse.com, το 90% των απαντησεων θα ειναι να ΜΗΝ το παρεις

Εαν δε σου αρέσουν, λυπούμαστε. Ετσι ειναι η ζωη, δε γινεται οι αλλοι να μας λενε μονο αυτα που θελουμε να ακουσουμε. Εαν δε θες αλλες γνωμες, μην μπαινεις στον κοπο να ρωτας. Απλα πράγματα.

Τελος, συγκρατήσου με τους προσωπικούς χαρακτηρισμους για να μεινεις καιρο κοντα μας
    το σιγγρατισου να το πεις και στον φιλο πιο πανω που με αποκαλεσε ηλιθιο,δεν νομιζω να παραπονεθηκα για τις αποψεις σας,παροπενηθηκα για των τροπο που τις εκφραζετε. καποιη μου παν να μην την παρω και ηταν ευγενεστατοι δεν τους παραπονεθηκα.Το μονο που ξερετε μερικοι και κανετε εινε να βρισκετε και το παραμικρο λαθος που θα κανει καπιος για να του την πειτε νομιζετε οτι εσεις ειστε οι γ@@ο και δερνω,λες και εσεις ειστε οι τελιοι,μαθε πρωτα να σεβεσε τον αλον και μετα μηλα.τελος απο μενα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    τελος απο μενα.

καλα... αλλα θελω βολτα... αλλιως θα χουμε ιστοριες.....

θα με το δωσεις να παω θαλασσοπουλια στην Κατερινη να σκασω μυτη και να παθουν μ00νοπλακα τα μπλαστερονια....1400 τουμπανο λεμε...... τσαμπα τ 'αναβολικα και τ τα τρακοσα κιλα μπαγκο...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    πρωτον: οταν κανουμε μια ερωτηση, μαθαινουμε να δεχομαστε ολες τις αποψεις!

δευτερον: στο σχολειο λατινικα σε μαθαν να γραφεις?? γιατι αυτο που λες περι ορθογραφιας δεν στεκει

τριτον: αφου εχεις ηδη αποφασησει να αυτοκτονησεις, εμας γιατι μας ρωτας??

τεταρτον: οταν σε λιγοτερο απο δυο μηνες που θα εχεις παρει τη μηχανη, θα ψαχνεις για
    αναπηρικο καροτσακι, μη ρωτησεις εδω, (αν φυσικα εχεις ακομα χερια για να πληκτρολογησεις)
    ΔΕΝ γνωριζουμε να σου απαντησουμε!

(υποψιν οτι ειμαι τοσο καλος στο βρισιδι, που αν ξεκινησεις τετοια μαχη μαζι μου θα γινεις ρομπα!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    πρωτον: οταν κανουμε μια ερωτηση, μαθαινουμε να δεχομαστε ολες τις αποψεις!

δευτερον: στο σχολειο λατινικα σε μαθαν να γραφεις?? γιατι αυτο που λες περι ορθογραφιας δεν στεκει

τριτον: αφου εχεις ηδη αποφασησει να αυτοκτονησεις, εμας γιατι μας ρωτας??

τεταρτον: οταν σε λιγοτερο απο δυο μηνες που θα εχεις παρει τη μηχανη, θα ψαχνεις για
    αναπηρικο καροτσακι, μη ρωτησεις εδω, (αν φυσικα εχεις ακομα χερια για να πληκτρολογησεις)
    ΔΕΝ γνωριζουμε να σου απαντησουμε!

(υποψιν οτι ειμαι τοσο καλος στο βρισιδι, που αν ξεκινησεις τετοια μαχη μαζι μου θα γινεις ρομπα!)
    εγω λεω κατι αλλο γιατι δεν κανονιζουμε να μου τα πεις απο κοντα να δω ποσο καλος εισε

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    εγω λεω κατι αλλο γιατι δεν κανονιζουμε να μου τα πεις απο κοντα να δω ποσο καλος εισε
    Πες μας ότι είσαι ο γ@μ@ω και ο δέρνω και πως το μόνο που σου λείπει γα να ολοκληρώσεις το ίματζ σου είναι μια ZZR σε χρώματα παραλλαγής και τίποτε άλλο....

:rotflmao:
    "Qu ils mangent de la brioche"

Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. ΘΕΛΩ.. ε αφου θελω τι να κανω τωρα?
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2010, 17:01
  3. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  4. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;