Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: I'll Be Damned!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    και γιατί να μην το γύριζε πριν καν βάλει την αγγελία και εδώ μέσα;

γιατι η αγγελια δεν μπηκε 1η φορα εδω τωρα. υπηρχε και παλιοτερα.
    το τι εχει γινει και ποιος το εχει κανει δε το ξερω ασφαλως.
    κουβεντα κανουμε...

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Αυτη τη γελοιοτητα με τα "λιγα χλμ" την ξεκινησαν οι ιδιοι οι αγοραστες, οι περισσοτεροι των οποιων ειναι ασχετοι, και διαβασαν καπου οτι οσο "λιγωτερα χλμ, τοσο καλυτερα", και ετσι ΔΕΝ αγοραζαν ενα αριστο μηχανακι γιατι ειχε 40.000 χλμ, αλλα αγοραζαν μια μπαρουφα με 15.000 χλμ (γυρισμενα ή ΟΧΙ, δεν το εξεταζω αυτο...) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠ΄ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ...
    Ετσι λοιπον, οι εμποροι θελοντας να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, γιατι απο αυτο ζουν, ολα τα αλλα ειναι ασχετα και αθεμιτα που αναφερονται παραπανω περι απατεωνιας κλπ κλπ κλπ, αρχισαν το γυρισμα των κοντερ...
    ΑΝ οι καταναλωτες/αγοραστες ΔΕΝ ειχαν κολλημα με τα χλμ, κανενας δεν θα γυριζε τα κοντερ...
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ...

Και ας παμε και στον αντιποδα τωρα, για να ειμαστε και δικαιοι...
    ΓΙΑΤΙ πρεπει να θεωρουμε οτι ΟΛΟΙ οι εμποροι γυρνανε τα κοντερ σε ΟΛΑ τα προς πωληση μηχανακια???Δηλαδη ΑΝ παω σε εκθεση το δικο μου το ducati του 2007 που γραφει 12.000 χλμ, στο κοντερ του, αυτοματως θα θεωρησετε οτι εχει γυρισμενο κοντερ??????
    Δηλαδη ΔΕΝ υπαρχει η πιθανοτητα να το βγαζει καποιος 3 μηνες το χρονο το Χ μηχανακι, και να κυκλοφορει καθημερινα με κατι αλλο, ετσι????
    Αυτοματως αποφασιζουμε οτι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...

Ελεος...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever

Αυτη τη γελοιοτητα με τα "λιγα χλμ" την ξεκινησαν οι ιδιοι οι αγοραστες, οι περισσοτεροι των οποιων ειναι ασχετοι, και διαβασαν καπου οτι οσο "λιγωτερα χλμ, τοσο καλυτερα", και ετσι ΔΕΝ αγοραζαν ενα αριστο μηχανακι γιατι ειχε 40.000 χλμ, αλλα αγοραζαν μια μπαρουφα με 15.000 χλμ (γυρισμενα ή ΟΧΙ, δεν το εξεταζω αυτο...) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠ΄ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ...
    Ετσι λοιπον, οι εμποροι θελοντας να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, γιατι απο αυτο ζουν, ολα τα αλλα ειναι ασχετα και αθεμιτα που αναφερονται παραπανω περι απατεωνιας κλπ κλπ κλπ, αρχισαν το γυρισμα των κοντερ...
    ΑΝ οι καταναλωτες/αγοραστες ΔΕΝ ειχαν κολλημα με τα χλμ, κανενας δεν θα γυριζε τα κοντερ...
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ...
    Αυτο ηταν ολιγον τι κουφο, διοτι η αιτια ειναι η απατεωνία και οχι το οτι οι καταναλωτες θελουν μηχανες με λιγα χιλιομετρα. Αν οι εμποροι πουλουσαν καλο πραμα, τοτε και οι καταναλωτες θα επερναν μηχανες με πολλα χιλιομετρα. Αλλα η πλακα ειναι οτι σε αυτο συμφωνουν και οι αγοραστες, στην σκεψη 'οτι ειναι στους κανονες του παιχνιδιου'. Τον καιρο αυτο ψαχνω για μηχανη και εχω δει καμποσες. Το τι χρεπι κυκλοφορει με την επιγραφη 'αριστη κατασταση' ειναι υπερανω φαντασιας. Ειμαστε πρωτιστως απατεωνες, οχι απληροφορητοι.

Ασε που κανεις κρα να βρεις μεταχειρισμενη μηχανη με βιβλιο σερβις.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    den ipame pos ola ta girnane.....osa exoyn ''polla'' xlm omos(60-80.000px) einai ekseretika spanio na min ta girisoyn

fisika borei kai mia moto 10etias+ na exei kanei 5-10.000xlm den einai periergo kai boreis na to diapistoseis kai sxetika eukola kata poso einai ali8ina....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Αυτο ηταν ολιγον τι κουφο, διοτι η αιτια ειναι η απατεωνία και οχι το οτι οι καταναλωτες θελουν μηχανες με λιγα χιλιομετρα. Αν οι εμποροι πουλουσαν καλο πραμα, τοτε και οι καταναλωτες θα επερναν μηχανες με πολλα χιλιομετρα. Αλλα η πλακα ειναι οτι σε αυτο συμφωνουν και οι αγοραστες, στην σκεψη 'οτι ειναι στους κανονες του παιχνιδιου'. Τον καιρο αυτο ψαχνω για μηχανη και εχω δει καμποσες. Το τι χρεπι κυκλοφορει με την επιγραφη 'αριστη κατασταση' ειναι υπερανω φαντασιας. Ειμαστε απατεωνες, οχι απληροφορητοι.

Ασε που κανεις κρα να βρεις μεταχειρισμενη μηχανη με βιβλιο σερβις.
    Nα σε ρωτήσω ρε γιατρέ μου..

Επειδή ακριβώς δεν την πουλάω (και δεν πρόκειται να την πουλήσω ποτέ) βαζω τη δική μου μηχανή για παράδειγμα: Η δικιά μου έχει 60Κ χλμ, έχει φάει 2-3 τούμπες (τίποτα θεαματικό αλλά έχει πέσει) φοράει επάνω ένα σκασμό πράγματα, κάνει ευλαβικά τα σερβις της (καθε 3 λάδια - καθε 6 σερβις) και δεν εχω βιβλίο συντήρησης...

Θα προτιμουσες μία άλλη (στα ιδια χρήματα) με βιβλίο συντήρησης;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    den ipame pos ola ta girnane.....osa exoyn ''polla'' xlm omos(60-80.000px) einai ekseretika spanio na min ta girisoyn

fisika borei kai mia moto 10etias+ na exei kanei 5-10.000xlm den einai periergo kai boreis na to diapistoseis kai sxetika eukola kata poso einai ali8ina....
    Φυσικά.. είναι ξεραμένα τα πάντα..

Δεν μου κάνεις τη χάρη να γράφεις Ελληνικά;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Nα σε ρωτήσω ρε γιατρέ μου..

Επειδή ακριβώς δεν την πουλάω (και δεν πρόκειται να την πουλήσω ποτέ) βαζω τη δική μου μηχανή για παράδειγμα: Η δικιά μου έχει 60Κ χλμ, έχει φάει 2-3 τούμπες (τίποτα θεαματικό αλλά έχει πέσει) φοράει επάνω ένα σκασμό πράγματα, κάνει ευλαβικά τα σερβις της (καθε 3 λάδια - καθε 6 σερβις) και δεν εχω βιβλίο συντήρησης...

Θα προτιμουσες μία άλλη (στα ιδια χρήματα) με βιβλίο συντήρησης;
    Οχι, θα προτιμουσα την δικη σου, αλλα μεταξυ δυο αλλων για τις οποιες δεν γνωριζω τιποτε και κατα τα τ'αλλα φαινονται σε αναλογη κατασταση, θα προτιμουσα αυτη με το βιβλιο σερβις.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Φυσικά.. είναι ξεραμένα τα πάντα..

Δεν μου κάνεις τη χάρη να γράφεις Ελληνικά;

10 xronia ipame oxi 30
    en oligis moto poy bgainei 2 kiriakies to mina bolta......

tsu

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Συμφωνω απολυτως οτι υπαρχει αρκετη απατεωνια αναμεσα μας, σε οποιοδηποτε επιπεδο της κοινωνιας μας, και ειναι ριζωμενη βαθεια, δυστυχως....

Στο θεμα μας...
    Ενα πολυ καλα συντηρημενο μηχανακι, μπορεις να το καταλαβεις απο χιλιμετρα μακρια, με ή χωρις βιβλιο σερβις, κι εδω ειναι το τραγελαφικο γιατι απλα υπαρχουν απειρα ΠΛΑΣΤΑ βιβλια σερβις...Ειπαμε, η απατεωνια...

Καλο ειναι λοιπον σε ενδεχομενη αγορα μεταχειρησμενης μοτο, να γνωριζουμε τον προηγουμενο ιδιοκτητη καλα, και ιδιως ΠΩΣ μεταχειριζεται το μηχανακι του....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ελαχιστοι (συνειδητα, οχι απο αγνοια...) συντηρουν σωστα τη μοτο τους, και επομενως ειναι λογικο το επιχειρημα των λιγων χλμ...

Ας μην τα βαζουμε ομως ολα στο ιδιο καζανι...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. u ll be me bitch (αυτοκολλητα)
    από dukeandthecity στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2011, 15:07
  2. You'll never walk alone
    από SeNNinhA στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 14:34
  3. Fazerman wanna be!!!
    από Multijohn στο forum Yamaha Fazer