Μα φεύγει...Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
....
Και ο kal συλλαλητήριο να φύγει ο Τζιγκερ και ο....sniper lol![]()
Μα φεύγει...Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
....
Και ο kal συλλαλητήριο να φύγει ο Τζιγκερ και ο....sniper lol![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αχ..... Αχ........![]()
Να μη δακρύζεις σαν θωρείς
την προσφυγιά πεσμένη
το ματς να παρει στα χαρτιά
ελπίζει και προσμένει
Τον κόσμο μην τον συζητάς
άσε που είναι γάβροι
την αεκάρα να κοιτάς
την προσφυγιά τη μαύρη.
![]()
![]()
![]()
![]()
το ξερω ρε φιλε απλα το λέω. έγινες κατανοητόςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν με νοιάζει ρε φίλε.. δεν είμαι κηδεμόνας κανενός εδώ μέσα.
ΤΕΛΟΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
αυτος ειναι γαυρος...δεν τον φοβαμε...σιγα μην παρει δευτερη κιτρινη...τοσα χρονια δεν επαιρναν....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μλκς!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τέρενς;
Την επομενη ΒΑΝ. σορρυ
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...........ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Ούτε τή δεύτερη πού σέ προσωπικό ξανά έπίπεδο μέ πρόσβαλε μέ τό Τσουκαλά κ.λ.π....
Σημασία έχει τό ότι δέν έχει νά άπαντήσει σέ μιά έρώτηση ΟΧΙ έπί προσωπικού
όπως θεώρησε ό κύριος άλλά παλιά έρώτηση έπί τής όποίας όργίστηκε
όταν έγώ άναφερόμενος στή γεννιά του αύτός θεώρησε προσωπική μομφή
τήν άναφορά μου γιά φλώρους καί τούβλα..!!
Καί άν μέν τό φλώροι θεωρείται σήμερα παρότι τό πιστεύω καί γιά τόν ίδιο μου τό γιό
πού είναι στά 21,ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ......
τό δέ ΤΟΥΒΛΑ είναι ένα άναμφισβήτητο γεγονός μιά καί ζώ στό χώρο τής
έκπαίδευσης 31 χρόνια...!!
Έχω άποψη έπί τού θέματος..........δέν άναφερόμουν προσωπικά παρότι
άκουσα πολλά κοσμητικά έπίθετα άπό τόν κύριο..........
Έπίσης άπότόν ΚΑΛ ΤΖΩΡΤΖ σέ προηγούμενες ήμέρες ,
οπου δέν άπάντησα κάν,
καί άπό τόν ΣΦΑΙΡΟ μέ τόν όποίο άνταλλάξαμε Γαλλικά αύτός ,είρωνικά σχόλια έγώ....!!
Καί στό τέλος παρότι ΠΑΟΚΙ κατάλαβε ότι τόν πειράζω.
Μπές λοιπόν στόν κόπο καί πάρτα μέ χρονική σειρά καί διάβασε ποιός λέει ότι
γράφει άρλούμπες ό Τσουκαλάς....
Ή δική μου άναφορά είχε νά κάνει μέ γαύρους καί βάζελους.
Άν καί αύτό άπαγορεύεται νά τό κόψω είμαι πρόθυμος.
Ούτε φυσικά καί τό κο....κο...
σημαίνει κάτι ίδιαίτερο.
Άπλά μιά πρόκληση είναι γιά νά άπαντήσει κάποιος.
Στήν προηγούμενη διένεξη μέ τόν έν λόγω κύριο γράφηκε άπό αύτόν ότι κρύβομαι
πίσω άπό ένα πληκτρολόγιο καί άν μέ είχε μπροστά του ίσως μέ χτύπαγε.
Έννοείται ότι τό άγνόησα πλήρως αύτό....
Άν άνατρέξεις πίσω θά τό βρείς....
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ.......
ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.........
ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΝ...
Τελικά ή κόττα έκανε τό αύγό ή τό αύγό τήν κόττα..??
![]()
Εγώ θα έλεγα να ηρεμήσετε όλοι σας, ειναι και περιεργη η μερα σήμερα και τη φοβάμαι λιγο...
Αν μη τι άλλο, στην κατάσταση που βρισκόμαστε ειναι ανούσιο να χαλάμε τις καρδιές μας για κατι εκατομμυριούχους που διαχειρίζονται χρεωκοπημένες ΑΕ, βουτηγμένες στην παρατυπία και στο παρασκήνιο.
Ας κανουμε την πλάκα μας, αλλα όχι και να το παίρνουμε στα σοβαρα.
Προσοχη στο πώς γραφουμε μεταξυ μας, ωστε να υπάρχει και αυτο το θρεντ, να γραφουμε τις παπαριες μας και να ξεφευγουμε λιγο απο το ζοφερό κλιμα που υπάρχει.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οχί ρε φίλε τι σφύριξε αφού δεν ήταν πέναλτι
πεναλτι
το χρώμα από τις φανέλες τυχαίο????
δεν νομίζω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
πεναλτι
δεν νομίζω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BILY den vlepw to video , den borw , alla an den sou aresei to xrwma tis fanelas.....kane enstasi re![]()
pw pw lypamai ton pano etsi kai ton petuxeis pouthena xaxaxaaxxaxaxaax
oso gia ton allon, den thumamai na asxolithika mazi tou.....edw kai arketo kairo....alla anyway, who gives a.....
ψιτ...βασει κανονισμου...πριν τον αρχισουν οι αλλοι σε ''Ze Elias'' εχει την μπαλλα σφηνωμενη στα ποδια του...απαγορευετε...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
πεναλτι
δεν νομίζω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποτε γραψαμε ρε για τους κουφαλες τραπεζιτες???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αν μη τι άλλο, στην κατάσταση που βρισκόμαστε ειναι ανούσιο να χαλάμε τις καρδιές μας για κατι εκατομμυριούχους που διαχειρίζονται χρεωκοπημένες ΑΕ, βουτηγμένες στην παρατυπία και στο παρασκήνιο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωρε πανέξυπνε φίλε μου αφού δεν μπορείς να δεις το βίντεο τι μιλας, δες το πρώτα και μετά πεςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
BILY den vlepw to video , den borw , alla an den sou aresei to xrwma tis fanelas.....kane enstasi re![]()
oso gia ton allon, den thumamai na asxolithika mazi tou.....edw kai arketo kairo....alla anyway, who gives a.....
καλά μλκ αυτός δεν θα τα ακούσει τόσο, γιατί έχει κάκαλα και βγήκε και είπε από μόνος του ότι είναι ρόμπες αλλά όλοι οι υπόλοιποι αεκζήδες που ξέρω έχουν φαει τεράστια ξενέρα και μου λένε κάτι αρλούμπες δικαιολογίες που ούτε εκείνοι πιστεύουν κατηγορώντας την διοίκηση τους κτλ. και όταν τους θυμίζω ότι λέγανε ότι αυτοί δεν θα κάνανε ποτέ κάτι τέτοιο κτλ σκύβουν το κεφάλι και δεν λένε κουβέντα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τον Πανο δεν θα τον πειραξει καθολου...γιατι οσο υπαρχει αυτη οι διοικηση δεν θα τους επικροτω με τα λεφτα μου αγοραζοντας διαρκειας...αρα μπορει να λεει οτι θελει...και βεβεια εννοητε οχι μονο αυτη την χρονια αλλα οσο θα κανουν κουμαντο...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
![]()
μλκ τα κλωτσίδια που έφαγε τα είδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ψιτ...βασει κανονισμου...πριν τον αρχισουν οι αλλοι σε ''Ze Elias'' εχει την μπαλλα σφηνωμενη στα ποδια του...απαγορευετε...![]()
![]()
![]()
![]()
τι μου λες για μπάλες σφηνωμένες, αφού είχε σφυρίξει νομίζω από την πρώτη κλωτσια που ανατράπηκε
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τον Πανο δεν θα τον πειραξει καθολου...γιατι οσο υπαρχει αυτη οι διοικηση δεν θα τους επικροτω με τα λεφτα μου αγοραζοντας διαρκειας...αρα μπορει να λεει οτι θελει...και βεβεια εννοητε οχι μονο αυτη την χρονια αλλα οσο θα κανουν κουμαντο...
![]()
entaxei kai o vasilis otan eixe faei 4 eixe vgei kai ot paradextike.....alla tote epairne akoma diarkias,,,,,ara borouses na ton koroideueis?
![]()
vevaia autos edine 600 euro giana vlepei...gauros-macabi...kai tipota allo
![]()
![]()
καλα ρε...βαζεις βιντεο χωρις να το δεις καλα???βουταει...κραταει την μπαλλα και με τα 2 ποδια (απαγορευτε)....τρωει για 3-4 δευτερολεπτα οσες κλωτσιες προλαβαινουν να ριξουν οι αλλοι...ακουγετε σφυριγμα...νομιζεις λαθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μλκ τα κλωτσίδια που έφαγε τα είδες![]()
![]()
![]()
τι μου λες για μπάλες σφηνωμένες, αφού είχε σφυρίξει νομίζω από την πρώτη κλωτσια που ανατράπηκε
![]()