Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: δε πάει άλλο...

Και τωρα μια φαση οταν πηρα το πρωτο μου παπακι.

Παω με τον πατερα μου σε ενα μαγαζι στην Γρ. Λαμπρακη και οταν μπαινουμε μεσα μου λεει "ποιο σ αρεσει και το κανεις κεφι και δεν θα το βγαζεις καθολου;" αυτο λεω" και αφου μιλησε με τον πωλητη για το τι ρολο βαραγε το κρανος μου λεει

"οκ εαν σε δω εστω μια φορα να μην το φορας θα σου κοψω τα ποδια και το μηχανακι θα στο καψω και ας μην το εχω πληρωσει εγω"

Τελικα δεν τα ελεγε γιατι ειναι περιεργος η το οτιδηποτε.Το ελεγε γιατι απλα νοιαζεται
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

πιστευω οτι αν παιζαν προστιμα του στυλ 50 ευρω κρανος, αλλα να μην περναει μυγα ακρανωτη χωρις να γλυτωνει,να εβαζε μυαλο αυτος ο λαος.
    αλλα που..

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    πιστευω οτι αν παιζαν προστιμα του στυλ 50 ευρω κρανος, αλλα να μην περναει μυγα ακρανωτη χωρις να γλυτωνει,να εβαζε μυαλο αυτος ο λαος.
    αλλα που..
    ρε δεν παίζει αυτό. Και δέκα χιλιάρικα να πάει το πρόστιμο όσο υπάρχουν κράνη στο σούπερ μάρκετ δεν αλλάζει κάτι. Αντί να μη φοράνε τίποτα θα φοράνε το γιογιό σιγά τα λάχανα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    ρε δεν παίζει αυτό. Και δέκα χιλιάρικα να πάει το πρόστιμο όσο υπάρχουν κράνη στο σούπερ μάρκετ δεν αλλάζει κάτι. Αντί να μη φοράνε τίποτα θα φοράνε το γιογιό σιγά τα λάχανα.
    σε αυτο εχεις δικιο,γιατι μαθαμε να βρισκουμε πουστιες και τροπους να τη σκαπουλαρουμε οσο το δυνατον φθηνοτερα.
    αλλα δε θα παρουν ολοι κρανοι απο το λιντλ και στην τελικη απο το να μη φορανε καθολου κρανος ας φορεσουν ενα των 50 ευρω.
    Παλι κρανος θα ειναι,απο το να σκασει κατω το κλουβιο τους κεφαλι.
    Και ισως με τον καιρο παψουν και αυτα τα κρανη να υπαρχουν,αφου μιλαμε υποθετικα παντα.

σε αυτο εχεις δικιο,γιατι μαθαμε να βρισκουμε πουστιες και τροπους να τη σκαπουλαρουμε οσο το δυνατον φθηνοτερα.
    αλλα δε θα παρουν ολοι κρανοι απο το λιντλ και στην τελικη απο το να μη φορανε καθολου κρανος ας φορεσουν ενα των 50 ευρω.
    Παλι κρανος θα ειναι,απο το να σκασει κατω το κλουβιο τους κεφαλι.
    Και ισως με τον καιρο παψουν και αυτα τα κρανη να υπαρχουν,αφου μιλαμε υποθετικα παντα.
    ξέρω που το πας νομίζω

ότι αυτός που πήρε τώρα το γιογιό σιγά σιγά θα βγει και μια βόλτα παραέξω, το γιογιό θα του είναι πολύ βαρύ στο κεφάλι, απ' το θόρυβο θα νομίζει ότι βρίσκεται μέσα στις μηχανές του σταρ τρεκ, τα υλικά θα σπάνε και θα ξεκολλάνε και θα μπει στη διαδικασία της σύγκρισης και της αναζήτησης ενός καλού κράνους.

Δυστυχώς μου φαντάζει σαν σενάριο μπι μούβι. Γιατί τα γιογιό τα παίρνει για να στολίζει το μηχανάκι και τα φοράει μόνο όταν περνάει από επικίνδυνα για μπλόκα σημεία.

Ίσως να μπορούσα να καταλάβω τον παπόβιο που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και κυκλοφορεί με το σαπάκι υπό την έννοια πάντα ότι και να ήθελε δε μπορεί να πάρει καλύτερο και βέβαια όταν τρέχει το μεροκάματο δεν τον παίρνει να μη μετακινηθεί με το σαπάκι. Αλλά αρνούμαι έστω και για πλάκα να δεχτώ και αυτοί έχουν στην πλειονότητα τους τα νόβα και τις λοιπές αρλούμπες κάτι μπεμβέ πανάκριβες, κάτι τερατώδη μέγκα σκούτερ που κατά τ' άλλα κυκλοφορούν με το νότικα αντιανεμικό και το μοκασίνι.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

εκεινος που ειδα με το αραι των 600 ευρω,στον αγκωνα,τι ηταν?
    δε γινεται να περασει στον ελληνα ξαφνικα οτι το κρανος ειναι για τη δικη του ασφαλεια,ενω το φοραει μονο για την αστυνομια.
    Σταδιακα θα αλλαξει,οπως δεν περασε το κολπο με την απαγορευση του καπνισματος.
    Παρ'ολη την τοση μαγκια του ελληνα,σιγα σιγα δεχεται οτι δεν θα καπνιζει.
    Ετσι και σιγα σιγα,εαν νοιαστει η αστυνομια βεβαια,θα του περασει και το κρανος.
    Με το να βγαινει 1 φορα τη βδομαδα και να γραφει οτι κινειται,δεν θα περασει.

Κατι ακομα,εφοσον ξερουμε οτι τα jet κρανακια δεν ειναι τοσο ασφαλη,γιατι ολη η ΔΙ.ΑΣ τα φοραει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    ξέρω που το πας νομίζω

.
    .
    . απ' το θόρυβο θα νομίζει ότι βρίσκεται μέσα στις μηχανές του σταρ τρεκ,

.
    .
    .
    Άμα μου βρεις κρανάκι να κάνει αυτό το θόρυβο το παίρνω όσο όσο!!!!

(Να το φοράω άμα παίζω PS !!!!)

Κατι ακομα,εφοσον ξερουμε οτι τα jet κρανακια δεν ειναι τοσο ασφαλη,γιατι ολη η ΔΙ.ΑΣ τα φοραει?
    Αμάν αυτή η παραπληροφόρηση :rotflmao: .

Αγαπητέ, η ΔΙ.ΑΣ. φοράνε σπαστά κράνη, αυτά που άμα τα κλείσεις μπορεί να μη κάνεις το
    σαγόνι σου κιμά άμα σαβουριαστείς με καμιά 50ρια χλμ. Και θεωρητικά τα φοράνε ώστε
    να μην τα βγάζουν κάθε τρεις και λίγο όταν κάνουν κανα έλεγχο κλπ.

Τώρα, που μου τα φοράνε ανοιχτά, φορώντας και λαιμό μέχρι τη μύτη από μέσα για να μη
    κρυώνει το λαιμουδάκι τους τα μαναράκια μου ή τώρα που άνοιξε ο καιρός και μου αρχίσανε
    πάλι τα κοντομάνικα....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Επιχειρησιακοί λόγοι... Δεν είναι και οτι πιο εύκολο να το βάζεις-βγάζεις κάθε λίγο όντως. Παρόλα αυτά μην ξεχνάς οτι δεν τα διάλεξαν οι ίδιοι αλλά τους δίνονται απο την υπηρεσία τους. Το λάθος είναι οτι οδηγάνε με ανοιχτά τα κράνη... Οχι όλοι πάντως.. Μπαλακλάβα φοράνε για να μην στοχοποιούνται απο κάποιους.. (έχει γίνει και αυτό)

Για τα κοντομάνικα... το 60% των αναβατών ακόμα περιμένουν εξοπλισμό. Κάποιοι έχουν χρήματα και αγοράζουν δικά τους. Άλλοι μην έχοντας αυτή την ευκολία, ακόμα περιμένουν.

Για το θέμα κράνους τώρα.

Σήμερα πετάχτηκα για μια δουλειά στο Μαρούσι... Σταματώ λοιπόν σε ενα κατάστημα μπροστά , βγάζω το κράνος, γάντια και σκαλίζω την τσάντα να βγάλω κάτι που ήθελα.

Απο πίσω μου παππούς με ενα αγοράκι ... το αγοράκι τώρα..

- Παππού.. αυτός έχει κούτι (σ.σ. κράνος...) σαν τον μπαμπά;
    - Ναι παιδάκι μου... φοράνε και οι δύο κράνος γιατί προσέχουν όπως και εσύ στο ποδήλατο σου για να μην χτυπήσουν.

Πείτε μου τώρα ένας οτι αυτό το παιδί δεν θα φοράει κράνος όταν μεγαλώσει. Όλα είναι θέμα παιδείας ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μέλος Το avatar του/της apostolos72
    Λίγο πιο δίπλα από το πατρικό μου "έφυγε" ο μικρός , κρίμα το παλικαράκι μακάρι να μπορούσαμε να πούμε να μη ξαναγίνει αλλά δυστυχώς....
    TENERE XTZ 660 '91

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    περασα χθες απο τον δρομο και παρατηρησα τα λουλουδια στη ακρη...

πικρα...

γιατί η αστυνομία μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει και να μην τιμωρείται.
    Θεωρώ αδιανόητο να σε γράφουν για εξάτμιση και να σε υποχρεώνουν να βάλεις σιλανσιέ όταν μια πολύ μεγάλη μερίδα ξαρά και σκόντα που βλέπω στον Πειραιά, στην Καλλιθέα, στο Αιγάλεω και στο Μαρούσι και φαντάζομαι και αλλού έχουν μπουριά που ακούγονται απίστευτα.
    Ούτε στο fazer, ούτε στη βέφα είχα εξάτμιση παρόλ' αυτά και με τις δύο με είχαν σταματήσει να μου κάνουν έλεγχο ότι η εξάτμιση κάνει θόρυβο κι ότι είναι και καλά άφτερμάρκετ.
    Ευτυχώς πάντως που ποτέ δε με σταμάτησε κανένας με το sf, ακόμη πίσω απ' τα κάγκελα θα ήμουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Αμάν αυτή η παραπληροφόρηση :rotflmao: .

Αγαπητέ, η ΔΙ.ΑΣ. φοράνε σπαστά κράνη, αυτά που άμα τα κλείσεις μπορεί να μη κάνεις το
    σαγόνι σου κιμά άμα σαβουριαστείς με καμιά 50ρια χλμ. Και θεωρητικά τα φοράνε ώστε
    να μην τα βγάζουν κάθε τρεις και λίγο όταν κάνουν κανα έλεγχο κλπ.

Τώρα, που μου τα φοράνε ανοιχτά, φορώντας και λαιμό μέχρι τη μύτη από μέσα για να μη
    κρυώνει το λαιμουδάκι τους τα μαναράκια μου ή τώρα που άνοιξε ο καιρός και μου αρχίσανε
    πάλι τα κοντομάνικα....
    δεν ειναι παραπληροφορηση,το συζητουσαμε μαλιστα προσφατα σε καποιο θρεντ.
    σιγουρα δεν εχει την ασφαλεια του full face, αν το σκεφτεις απεχει πολυ.
    Και οσους βλεπω στην Καλαματα,ολοι με ανοιχτο το jet γυρνανε.

δεν ειναι παραπληροφορηση,το συζητουσαμε μαλιστα προσφατα σε καποιο θρεντ.
    σιγουρα δεν εχει την ασφαλεια του full face, αν το σκεφτεις απεχει πολυ.
    Και οσους βλεπω στην Καλαματα,ολοι με ανοιχτο το jet γυρνανε.
    Αλλο το jet, αλλο το ανοιγόμενο λεμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    από EddY στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 17:31
  2. δε παει αλλο
    από EVI στο forum Off topic