Σελίδα 5 από 124 ΠρώτοΠρώτο 123456789101555105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ενας ρε γμτ , ενας ΤΕΤΟΙΟΣ να βρεθει να με δικαιώσει , γιατι εγω δεν εχω τα @ρχιδι@

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    "το μονο που θα πάρετε απο εμάς απο εδώ και μπρος είναι τα @@ μας"
    +1

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Περα απο την πλακα ΞΕΡΕΙΣ καλα οτι οι παρωπιδες εχουν βγει.Κι οταν καποιος λεει κατι σωστο καλο ειναι να το παραδεχομαστε ( παληομπουρζουα )
    Χρήστο, αν έγινε κάτι καλό τα τελευταία χρόνια είναι το ξεγύμνωμα των κ.κ. πολιτικών ή καλύτερα ο αποχρωματισμός τους και η συνειδητοποίηση των πολιτών..

Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν πρόβατα.. οι λεγόμενες βάσεις των κομμάτων.. κομματικοί στρατοί που αδυνατώ να καταλάβω πως σκέφτονται όταν πλήττονται καθημερινά από την κατάσταση..

Βέβαια.. για να είμαστε δίκαιοι, είδαμε την αποστασιοποίηση της ΠΑΣΚΕ (τουλάχιστον στην ΔΕΗ) απο την κυβερνητική πολιτική.. "Παραμένουμε πιστοί στα ιδεώδη του Κινήματος", του Ανδρέα δλδ και στο "Τσοβόλα δώστα όλα"..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

"Φρένο στην πτώχευση του λαού δεν μπορεί να βάλει η αγανάκτηση ή τα εκτονωτικά ξεσπάσματα. Αυτό που μπορεί να ορθώσει εμπόδια είναι η ριζοσπαστικοποίηση, η οργανωμένη πάλη των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων", σημειώνει το κομμουνιστικό κόμμα, αντιδρώντας στις χθεσινές εξαγγελίες ιδιωτικοποιήσεων και νέων μέτρων από την κυβέρνηση.

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=278267

Τελικά , πρέπει να παραδεχτούμε ότι το ΚΚΕ τιμά την υπογραφή του …. 66 χρόνια τώρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Περα απο την πλακα ΞΕΡΕΙΣ καλα οτι οι παρωπιδες εχουν βγει.Κι οταν καποιος λεει κατι σωστο καλο ειναι να το παραδεχομαστε ( παληομπουρζουα )
    Προφανώς συμφωνω και προφανως καταλαβαινεις οτι έκανα πλάκα

[...]Βέβαια.. για να είμαστε δίκαιοι, είδαμε την αποστασιοποίηση της ΠΑΣΚΕ (τουλάχιστον στην ΔΕΗ) απο την κυβερνητική πολιτική.. "Παραμένουμε πιστοί στα ιδεώδη του Κινήματος", του Ανδρέα δλδ και στο "Τσοβόλα δώστα όλα"..
    Κοιτα, οι πολιτικοι (γενικα και ειδικά αυτοι που έχουμε) ειναι παντα κοντοφθαλμοι. Δεν καταλαβαινουν οτι τελικα, εαν πχ ΝΔ και Πασοκ αποφασιζαν να κοψουν τον οφάλιο λωρο με ΔΑΚΕ και Πασκε αντιστοιχα, θα εβγαιναν τελικα κερδισμένοι...

Ο οριζοντάς τους ειναι μεχρι τις επομενες εκλογές (δλδ περιπου στα 3 χρονια απο τις προηγούμενες).

Σχετικά με το θρεντ (για να μη χασουμε τη μπαλα): Ας μεινουμε στα των συγκεντρώσεων και στα πολιτικά, για τα οικονομικά υπάρχει το αλλο (ΔΝΤ και ΣΙΑ ΟΕ)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...Όλα τα παραπάνω, τα πήραν οι δημ. υπάλληλοι μονοι τους; ...
    Τα επιδοματα ηταν μιας μορφης ανταμοιβης για να διατηρησουν τους διορισμενους ψηφοφορους οταν τους κουβαλουσαν σα τα προβατα με τα πουλμαν για να ¨βγαλουν¨το βουλευτη τους...
    Δημιουργησαν το ελληνικο ονειρο,να μπω στο δημοσιο να αραξω...αρκουσε να φερει ψηφοφορους...

Οι μιζες και η διαφθορα ευδοκιμησαν και αναπτυχθηκαν με τη μονιμοτητα,την καλυψη,την ελλειψη ελεγχου και την ανοχη των απο πανω...

Ναι εμεις ολοι φταιμε,γιατι φθασαμε ολοι (οσοι μπορουσαν) στο σημειο να λενε ¨εγω θα σωσω την ελλαδα;;;κλεψε τωρα που μπορεις...¨

...cause the place seems still alive...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    "Φρένο στην πτώχευση του λαού δεν μπορεί να βάλει η αγανάκτηση ή τα εκτονωτικά ξεσπάσματα. Αυτό που μπορεί να ορθώσει εμπόδια είναι η ριζοσπαστικοποίηση, η οργανωμένη πάλη των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων", σημειώνει το κομμουνιστικό κόμμα, αντιδρώντας στις χθεσινές εξαγγελίες ιδιωτικοποιήσεων και νέων μέτρων από την κυβέρνηση.

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=278267

Τελικά , πρέπει να παραδεχτούμε ότι το ΚΚΕ τιμά την υπογραφή του …. 66 χρόνια τώρα..
    Εσενα σ εχω κοψει οτι εισαι ρεβιζιονιστης,οπορτουνιστης και εχθρος του λαου.:rotflmao: :rotflmao:
    Χρονια τωρα οπως λες το κκε θελει να εχει "υπο την προστασια του" το λαικο κινημα(οποιο κι αν ειναι αυτο).Δεν πρεπει να εχουν καταλαβει οτι το μονο που κανουν ειναι να κρατανε ετσι τον κοσμο στους καναπεδες.Βεβαια εδω ακομα δεν εχουν καταλαβει οτι πεθανε ο Σηφης ο Σταλινακης αλλα δε βαριεσαι...
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Παιδιά, μπορούμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω? Έχουμε τη διάθεση?

Σε όλους μας έχουν σπείρει το ζιζάνιο της έχθρας μεταξύ μας. Παλιότερα για πολιτικούς, τώρα για κοινωνικούς λόγους.

Το θέμα είναι μπορούμε να προχωρήσουμε ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο πορελθόν και όχι να γυρίζουμε την πλάτη στο μέλλον?
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ναι εμεις ολοι φταιμε,γιατι φθασαμε ολοι (οσοι μπορουσαν) στο σημειο να λενε ¨εγω θα σωσω την ελλαδα;;;κλεψε τωρα που μπορεις...¨
    Δεν το δεχομαι με την καμια αυτο.
    Εγω σαν ιδιωτικος υπαλληλος και ανεξαρτητος απο κομματα και τα συναφη
    θελω να μου πεις , που μπορει να εφταιξα σαν ατομο για την σημερινη κατάντια.

Τα "εγω" και "εσυ" τα ενοοω γενικα , δεν αναφερομα ισε σενα και σε μενα μονο.

Θα ηθελα πολυ να μου πουν ,εσυ σαν Γιωργος εισαι υπευθυνος γιατι :

1.
    2.
    3.
    κλπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    [...]Θα ηθελα πολυ να μου πουν ,εσυ σαν Γιωργος εισαι υπευθυνος γιατι :
    [...]
    Διότι σε ενα μεγάλο κοινωνικο/εθνικό προβλημα, κανενας δεν είναι αμέτοχος ευθυνών, εξ' ορισμου.

Η ευθυνη αναγκαστικα επιμεριζεται σε όλους, λιγο ή πολύ.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Τα επιδοματα ηταν μιας μορφης ανταμοιβης για να διατηρησουν τους διορισμενους ψηφοφορους οταν τους κουβαλουσαν σα τα προβατα με τα πουλμαν για να ¨βγαλουν¨το βουλευτη τους...
    Δημιουργησαν το ελληνικο ονειρο,να μπω στο δημοσιο να αραξω...αρκουσε να φερει ψηφοφορους...

Οι μιζες και η διαφθορα ευδοκιμησαν και αναπτυχθηκαν με τη μονιμοτητα,την καλυψη,την ελλειψη ελεγχου και την ανοχη των απο πανω...

Κάνεις ΜΕΓΑ λάθος. Δεν έφαγε ο κάθε δημ υπάλληλος.. Αναμφισβήτητα κάποιοι λαδώνονται κλπ αλλά δεν ειναι η πληοψηφία. ΟΚ, το να μπεις και ν' αραξεις είναι απαράδεκτο, όταν καλούμαστε οι υπόλοιποι να σε πληρώσουμε αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ στην κατάσταση που είμαστε. Αυτό είναι κατανοητό;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Διότι σε ενα μεγάλο κοινωνικο/εθνικό προβλημα, κανενας δεν είναι αμέτοχος ευθυνών, εξ' ορισμου.

Η ευθυνη αναγκαστικα επιμεριζεται σε όλους, λιγο ή πολύ.
    Aυτο που λες ειναι πολυ γενικο.
    Εγω θα ηθελα να ξερω απο ΤΙ επωφελήθηκα και συνεβαλα εστω και 1% στην σημερινη κατάσταση.
    Ενα πραμα μονο.

Ετσι για να εχω να λεω "ντροπή μου" , ας πληρώσω τωρα τα οσα απόλαυσα τοσα χρόνια.

Παιδια διαβασα ολα τα ποστ.
    Ακουσα πολλες αποψεις και ειναι ολες σεβαστες.
    Αλλα δεν μπορω να ακουω οτι ο λογος που δεν θα κατεβει καποιος στο Συνταγμα,ειναι ο φοβος!
    Εγω φοβαμαι περισσοτερο!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ!!!
    Γιατι αν δεν κατεβω θα με σκοτωνουν αργα για τα επομενα χρονια..........
    Rock hard ride free

Δεν το δεχομαι με την καμια αυτο.
    Κακώς

Εγω σαν ιδιωτικος υπαλληλος και ανεξαρτητος απο κομματα και τα συναφη
    θελω να μου πεις , που μπορει να εφταιξα σαν ατομο για την σημερινη κατάντια.
    Ψηφίζεις

Τα "εγω" και "εσυ" τα ενοοω γενικα , δεν αναφερομα ισε σενα και σε μενα μονο.

Θα ηθελα πολυ να μου πουν ,εσυ σαν Γιωργος εισαι υπευθυνος γιατι :

1.
    2.
    3.
    κλπ

Βλ. παραπάνω

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF