Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 78

Θέμα: brembo rcs19.....με χρυση μανετα λεμε!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...τσου!

αν η τρομπα ειναι σε ενα σταθερο σημειο , και δαχτυλα που την πατουν σε ενα αλλο σταθερο σημειο (Grip) , o μοχλισμος ΔΕΝ μεταβαλεται δεν πα να'ναι 1 μετρο η μανετα η 10 εκατοστα.....
    Η μανέτα που έβαλες είναι πιο κοντη, δεν πατας στο ίδιο σημείο που θα παταγες με την αλλη. Το γκρίπ δεν άλλαξε θέση, τα δάχτυλά σου όμως σίγουρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

...τσου!

αν η τρομπα ειναι σε ενα σταθερο σημειο , και δαχτυλα που την πατουν σε ενα αλλο σταθερο σημειο (Grip) , o μοχλισμος ΔΕΝ μεταβαλεται δεν πα να'ναι 1 μετρο η μανετα η 10 εκατοστα.....

Αυτο το ξερω.το θεμα ειναι οτι με την κοντη μανετα περιοριζεσαι στον κοντο μοχλο.
    Οταν κανεις ενα δυνατο φρεναρισμα και βαζεις τα 2 δαχτυλα και βλεπεις οτι χρειαζεται κιαλλη δυναμη για να σταματηση τοτε βαζεις και τα αλλα 2 τα οποια θα πιασουν τον αερα.

....ετσι! :rotflmao:
    Εγω νομιζα οτι ειχες πανω την rcs και απλα αλλαξες την μανετα και ειδες βελτιωση.
    Αυτο που λετε οτι ειχες 16αρα και εβαλες 19 δεν σημαινει οτι εχεις και καλυτερο φρενο.Την βελτιωση την ειδες επειδη η τρομπα ειναι καλυτερης ποιοτητας
    Η διαμετρος τις τρομπας πρεπει να συνδιαζεται και με τις δαγκανες.
    Εγω δηλαδη που ειχα μαμα 19 και εβαλα 15,5 εχω χειροτερα φρενα?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    poio mama exei 19ara troba?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gat0s
    Εγω νομιζα οτι ειχες πανω την rcs και απλα αλλαξες την μανετα και ειδες βελτιωση.
    Αυτο που λετε οτι ειχες 16αρα και εβαλες 19 δεν σημαινει οτι εχεις και καλυτερο φρενο.Την βελτιωση την ειδες επειδη η τρομπα ειναι καλυτερης ποιοτητας
    Η διαμετρος τις τρομπας πρεπει να συνδιαζεται και με τις δαγκανες.
    Εγω δηλαδη που ειχα μαμα 19 και εβαλα 15,5 εχω χειροτερα φρενα?
    μεγαλυτερη διαμετρος τρομπας = περισσοτερα υγρα που συμπιεζονται (σε ιση διαδρομη εμβολου με μια μικροτερη τρομπα)...σαν τα κυβικα ενα πραγμα....

οι τρομπες μας μπορουν (θεωρητικα) να συμπιεσουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΓΡΩΝ , απλα η 19αρα το κανει σε μικροτερη διαδρομη , δηλαδη ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ απο την 16αρα που ειχα πανω πριν για παραδειγμα.

δεν ειναι θεμα ''χειροτερα η καλυτερα'' φρενα , αλλα κυριως αισθησης.....η εννοια της ''δυναμης'' μεταφραζεται σε περισσοτερη δυναμη σε μικροτερο πατημα , οχι οτι φισκαρει τις δαγκανες με πιο πολλα υγρα ντε και καλα απο μια μικροτερη.....απλα το κανει σε μικροτερη διαδρομη (και χρονικο διαστημα αν θες...)

με την 15,5 που εχεις στο μηχανακι σου , εχεις καλυτερη ''μικρομετρηση'' στο χερι , αλλα πρεπει να πατησεις πιο βαθια το εμβολο για να συμπιεσεις την ποσοτητα υγρων που μια 19αρα θα συμπιεζε σε μικροτερη διαδρομη (και χρονο ξαναλεω).

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Η μανέτα που έβαλες είναι πιο κοντη, δεν πατας στο ίδιο σημείο που θα παταγες με την αλλη. Το γκρίπ δεν άλλαξε θέση, τα δάχτυλά σου όμως σίγουρα.
    φιλε τα σημειο που παταω την μανετα ειναι πολυ συγκεκριμενο , οπως και τα δαχτυλα που χρησιμοποιω......δεν αλλαξε ουτε τωρα , ουτε αρχικα (οταν ειχα αλλαξει μονο μανετες.)
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    poio mama exei 19ara troba?
    μαμα ιταλικο....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    φιλε τα σημειο που παταω την μανετα ειναι πολυ συγκεκριμενο , οπως και τα δαχτυλα που χρησιμοποιω......δεν αλλαξε ουτε τωρα , ουτε αρχικα (οταν ειχα αλλαξει μονο μανετες.)
    Δεν ξέρω αν τα λες σωστά. Μιας και είχα μακριά CRG (ίδια με την Titax) και κατόπιν κοντή, η κοντή δεν επιτρέπει την "ελευθερία" της μακριάς αφού τοποθετεί τα δάχτυλα σε πολύ συγκεκριμένο σημείο λόγω βαθύτερης γωνίας που σχηματίζει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    kanena italiko den exei 19 10-1198 kai ola ta ducati ta kainoyria me aktiniki exoyn 18ara troba

ta aprilia de 8imamai alla mallon ti 16ara eexoyn akoma.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Παίδες μην ξεχνάτε και τον αντάπτορα που υπάρχει στη μανέτα (αυτόν που "επεξεργάστηκε" ο Ζέφος και που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στη μανέτα της Brembo) ο οποίος απομακρύνει τη μανέτα απ'το σημείο έδρασής της πάνω στην τρόμπα, πιθανόν λοιπόν αυτός ο αντάπτορας να φέρνει το σημείο των δαχτύλων στην κοντύτερη μανέτα στο ίδιο περίπου με αυτό της μανέτας της Brembo.

Ίσως η κοντή μανέτα να αλλάζει το πόσο κοντά βρίσκονται τα δάχτυλα μεταξύ τους ή ίσως και λίγο την γωνία τους σε σύγκριση με την παλάμη στο γκριπ. Αν αυτό όμως είναι τελείως ανεπαίσθητο ή αν έρχεται σε σημείο που βολεύει τον Ζέφο.. σήμερα θα φάμε γεμιστά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Δεν ξέρω αν τα λες σωστά. Μιας και είχα μακριά CRG (ίδια με την Titax) και κατόπιν κοντή, η κοντή δεν επιτρέπει την "ελευθερία" της μακριάς αφού τοποθετεί τα δάχτυλα σε πολύ συγκεκριμένο σημείο λόγω βαθύτερης γωνίας που σχηματίζει.
    +1 σε αυτό, αν όμως η μανέτα της Titax "στριμώχνει" τα δάχτυλα του Ζέφου εκεί ακριβώς που πρέπει και βολεύει το χέρι του.. κάνω τραπέζι σ'όποιον θέλει σήμερα.

μεγαλυτερη διαμετρος τρομπας = περισσοτερα υγρα που συμπιεζονται (σε ιση διαδρομη εμβολου με μια μικροτερη τρομπα)...σαν τα κυβικα ενα πραγμα....

οι τρομπες μας μπορουν (θεωρητικα) να συμπιεσουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΓΡΩΝ , απλα η 19αρα το κανει σε μικροτερη διαδρομη , δηλαδη ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ απο την 16αρα που ειχα πανω πριν για παραδειγμα.

δεν ειναι θεμα ''χειροτερα η καλυτερα'' φρενα , αλλα κυριως αισθησης.....η εννοια της ''δυναμης'' μεταφραζεται σε περισσοτερη δυναμη σε μικροτερο πατημα , οχι οτι φισκαρει τις δαγκανες με πιο πολλα υγρα ντε και καλα απο μια μικροτερη.....απλα το κανει σε μικροτερη διαδρομη (και χρονικο διαστημα αν θες...)

με την 15,5 που εχεις στο μηχανακι σου , εχεις καλυτερη ''μικρομετρηση'' στο χερι , αλλα πρεπει να πατησεις πιο βαθια το εμβολο για να συμπιεσεις την ποσοτητα υγρων που μια 19αρα θα συμπιεζε σε μικροτερη διαδρομη (και χρονο ξαναλεω).
    ΠΟλυ σωστος!!!!
    Αρα οι διαμετρος τις τρομπας ειναι αναλογη με τις αναγκες του οδηγου.
    Αλλες αναγκες εχεις στην πιστα(πιο αποτομο φρενο) και αλλες στον δρομο(πιο προοδευτηκο).
    Για να ξερουν μερικοι που διαβαζουν,Δεν συμαινει οτι οσο μεγαλυτερη ειναι η διαμετρος τις τρομπας εχεις και καλυτερο φρενω.Υπαρχουν κατι brempo 16ες που εχουν τα διπλασια λευτα απο την rcs.

ε δεν ξερω που παταω την μανετα ρε???

χρησιμοποιω τον μεσο και τον παραμεσο (ναι ειναι λιγο ανορθοδοξο - λιγο ομως) , και σπαω ελαφρα τον καρπο...(χροοοοοοονια τωρα!)

ε δεν ξερω που παταω την μανετα ρε???

χρησιμοποιω τον μεσο και τον παραμεσο (ναι ειναι λιγο ανορθοδοξο - λιγο ομως) , και σπαω ελαφρα τον καρπο...(χροοοοοοονια τωρα!)
    και edit/παντα στο ιδιο σημειο....ειδικα το grip της Rizoma , οριοθετει ενα πολυ συγκεκριμενο σημειο που με βολευει να εχω το χερι και να παταω φρενο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    What?

Και έχεις τον δείκτη και το μικρό στο γκριπ δηλαδή?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Παίδες μην ξεχνάτε και τον αντάπτορα που υπάρχει στη μανέτα (αυτόν που "επεξεργάστηκε" ο Ζέφος και που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στη μανέτα της Brembo) ο οποίος απομακρύνει τη μανέτα απ'το σημείο έδρασής της πάνω στην τρόμπα....
    α'με γειασου ρε μακη!!!.....το καταλαβες ρε μουτρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    .. σήμερα θα φάμε γεμιστά.

εγω δεν ξερω τι φαγητο εχει..... θα ερθω να φαμε μαζι , φυλαξε μου δυο μελιτζανες!

:rotflmao: :rotflmao:

ρε!...θα αρχισει το σπαμ ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!

What?

Και έχεις τον δείκτη και το μικρό στο γκριπ δηλαδή?
    τον δεικτη στο γκριπ ΠΑΝΤΑ και τον μικρο η στο γκρπ η διπλωμενο.....δεν κανω πλακα...(εχω λογο που το κανω)

με αυτα τα δαχτυλα φρεναρω λεμε!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hand1.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	24,3 KB 
ID:	227906

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Oταν λεμε παει με το πλαι....
    από jimmis5 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2010, 09:42
  2. Ψαχνω να βρω εναν καταλογο με Brembo προιοντα.
    από pavlaras1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 09:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF