χμμμ, άλλος ένας με Ληστή ...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ληστής του 10 με ABS![]()
Να ναι καλά η σουτζούκι που τους @#@%$@% τη μεταπώληση..![]()
![]()
χμμμ, άλλος ένας με Ληστή ...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
![]()
όχι κι άλλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Γιατί ρε παίδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
όχι κι άλλος![]()
![]()
Τι έχει ο λήσταρχος? Απλό, αξιόπιστο, γραμμικό, άνετο..
το χάνω κάπου?
Μεταχειρισμένο το βρήκα.. Η προσφορά βοήθησε στο να το παζαρέψω αυτή τη φορά.. Δηλαδή ο πατέρας μου γιατί εγώ είμαι χάφτας..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Το πήρες? Να τα πούμε τα καλορίζικα?![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Θα πάω να το ελέγξω αύριο με τον πατέρα μου και τον Κωστή μάλλον.. Αν όντως είναι έτσι όπως μου τα είπε δευτέρα πάω ΚΕΠΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Το πήρες? Να τα πούμε τα καλορίζικα?![]()
![]()
Το μηχανάκι είναι σχεδόν καινούριο.. έχει κάτω από 5.000 χλμ και είναι λίγων μηνών.. Μόνο μείον είναι μία στατική πτώση που άφησε γρατζουνιά στο ένα καπάκι αλλά στη χειρότερη θα το αλλάξω..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Άντε ντε!![]()
![]()
![]()
Να ανοίξεις θέμα με φωτό για το e-ασήμωμα!![]()
αυτό είναι Κ9, που είναι το 2010 που έλεγες?
πάλι κότσο τον πιάσανε ..![]()
αυτό ακριβώς, δε το χάνεις πουθενά.. υπάρχουν χιλιάδες πλεον, ούτε προβλήματα ούτε τίποτα.. σα το στρώμα έχει καταντήσει.. θα σου αρέσει πολύ και θα βολευτείς, και δε θα θες και να το αλλάξεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
το χάνω κάπου?
δε θα προλάβεις να ζήσεις τη περιπέτεια του "πάω κάπου και, έτσι απλά, δε φτάνω γιατί έμεινα"![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
αυτό ακριβώς, δε το χάνεις πουθενά.. υπάρχουν χιλιάδες πλεον, ούτε προβλήματα ούτε τίποτα.. σα το στρώμα έχει καταντήσει.. θα σου αρέσει πολύ και θα βολευτείς, και δε θα θες και να το αλλάξεις..
δε θα προλάβεις να ζήσεις τη περιπέτεια του "πάω κάπου και, έτσι απλά, δε φτάνω γιατί έμεινα"![]()
![]()
Και να θέλω δεν θα μπορώ..μόνο το νεφρό μου δεν πουλάω για αυτό..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
και ιδου το εν λογο bandit!
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Και να θέλω δεν θα μπορώ..μόνο το νεφρό μου δεν πουλάω για αυτό..
![]()
![]()
![]()
έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε κι εμείς οι μετανοιωμένοι![]()
άντε με το καλό![]()
υγ, αν είσαι αθήνα αύριο έλα το βράδυ απο κανα παλπ να πούμε και κανα καλορίζικο απο κοντά :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
![]()
![]()
έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε κι εμείς οι μετανοιωμένοι![]()
άντε με το καλό![]()
υγ, αν είσαι αθήνα αύριο έλα το βράδυ απο κανα παλπ να πούμε και κανα καλορίζικο απο κοντά :o
Ηράκλειο γύρισα προχθές οπότε ζόρικο.. αλλά θα ανέβω προσεχώς![]()
Βοήθεια σας..
http://www.moto.gr/forums/showthread...40#post2025240
Γαμώ τη γκαντεμιά μου.. παλιά δεν είχα λεφτά και έβρισκα μηχανάκι και τώρα που τα μάζεψα δεν βρίσκω..![]()