Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: Μarauder

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Δίκιο έχεις...

Το 250 μπορεί να είναι καλό και φτηνό αλλά δεν είναι η μηχανή που θα κολλήσεις χρόνια μαζί της...
    Ένα 600 είναι...

Αλλά ούτε εμένα η μάνα μου με εκανε πλούσιο να πάω τώρα και να σηκώσω το 999 και όλα τα αξεσσουάρ της Ducati...

Οπότε 250 και το ξεχρεώνεις σε ένα χρόνο...
    ...ή...
    ...600 και σε πολλά...

Το innova εγώ το πήρα και από ανάγκη αλλά το είχα ψάξει πολύ καλά το θέμα.

Η μαλακία της υπόθεσης είναι πως έτσι και πάρω την απόφαση να δουλέψω, ναι μεν θα μπορώ αμέσως να παώ να πάρω "¨σωστή" μηχανή αλλά θα πρέπει να βρω και κάποιον να σπουδάζει και για εμένα!

Κούλα μου, τσέκαρε και εδώ:

http://www.mc.honda-eu.com/uk/en/sh/CBF600/in/index.jsp
    (για το CBF 600)

http://www.mc.honda-eu.com/uk/en/sh/CBF500/in/index.jsp
    (για το CBF 500)

http://www.mc.honda-eu.com/uk/en/sh/CBF250/in/index.jsp
    (για το CBF 250)

moda banana Το avatar του/της monstermind

simbouli

den kserw an katalaba kala giati apo ena simio kai meta den diabaza prosektika ta posts sas [...] pantws an eisaste me papi kai pate se motosikleta kalo tha einai na ipologisete merika euroudakia parapanw (eidika gia ena 600)...

Oi mixanes zitane leyta... kai oxi mono gia episkebes... theloun kalitero kranos, kalitero mpoufan... theloun tankbag giati sou epitrepoun na pas ekdromoula ktl ktl ktl... pinoun benzina kai plirwneis kai perisotera se cafeteries giati eisai olo ekso na voltareis... min valete paxoules doseis kai min viazeste na apoktisete megali mixani...

sxetika me tin agora kainourgias eiparxoun themata pou prepei na skefteite... strwsimo, fthores pou erxontai oso kai an tin prosexeis... kai telos meion 500euro toulaxiston, aksia metapwlisis apo tin prwti mera. Mexri na erthei to mixanaki pou perimenete... na koitate tis mantres... an sou dinoun 6 mines/ 1 xrono egiisi gia ena metaxirismeno den exeis logo na to fobasai.

kai eiparxoun kai ta aproopta pou prepei na ta exeis kabantzosei... an peseis (pou tha peseis) kai kaneis zimia se mia mixani pou isa isa ta kataferneis na tis plirwneis doseis-servise-benzina... tha vretheis xwris rodes apo to pouthena...

good luck kai kales boltes
    (to cbf125 exei pisw tampouro i mou fanike?)

δεν επέστρεψα
    ΣΧΕΔΟΝ συμφωνώ

τι σημαίνει καλύτερο κράνος (ειδικά) και καλύτερο μπουφάν αν έχει καλύτερη μηχανή;

ΕΙΔΙΚΑ το πρώτο πρέπει να το έχει από την πρώτη μέρα - εγώ από το ΑΧ-1 (οκ δεν ήταν πρώτο αλλά ήταν πρώτο καθημερινό) είχα ARAI

το κεφάλι σπάει δυσκολότερα με το μικρό μηχανάκι; μη τρελαθούμε

θα πρέπει να ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ για να πάρουν μπουφάν και κράνος από Day One - και ας το πάρουν απόφαση, είναι μέρος του εξόδου συνολικά

στα άλλα τα λες καλά, ειδικά δεν συνειδητοποιούν την διαφορά στην κατανάλωση το οποίο θα νιώσουν στο πετσί τους, όπως και τη διαφορά στο πέσιμο (σε πολλά μάλιστα, όχι μόνο στα λεφτά...)

γενικά είναι ένα άλλο τριπ που εγώ παγίως πιστεύω πρέπει να έρχεται σταδιακά (μόνο τον paladin ξέρω σαν εξαίρεση αλλά δεν αλλάζει τον κανόνα)

και βέβαια και τα κλασικά, η διαφορά βάρους, απολυτότητας της συμπεριφοράς, πλήρωμα αρχικών λαθών, το ότι αν το ψάξεις κι άλλο ψημένος σε κάτι πιο μικρό μπορεί να σε πάει σε άλλο δρόμο από το να πάρεις μπαμ ένα μεγάλο και μετά να λες δεν ήθελα αυτό κλπ.

το να πάρεις κατευθείαν μεγάλο επίσης ΔΕΝ σημαίνει ότι θα το βαρεθείς πιο αργά και δεν θα θες πιο μεγάλο (άκουσα το εξής αστείο: αν είχα 125 3 χρόνια και 600 3 χρόνια, γιατί να μην έχω 600 για έξη χρόνια; ... γιατί ρε "παπάρα" -αυτόν που το άκουσα- σε 6 χρόνια το 600 θα κάνει όσο το 125 και θα το έχεις βαρεθεί στα 4)...

τέλος, το πιο κλασικό argument, ναι με όλα θα φας τα μούτρα σου αν είσαι λάθος, ναι μπορεί να γίνει το χειρότερο με τα λίγα και το τίποτα με τα πολλά, αλλά κακά τα ψέματα, προκαλείς τις στατιστικές αν μπορείς να πας με 220 όταν πριν 1 μήνα μπορούσες να πας με 96... (και το χεράκι θα σε τρώει να το στρίψεις το δεξί και το λαθάκι θα είναι λαθάρα όταν ξεχύνονται πολλοί και όχι λίγοι ίπποι)

καλή η οριμότητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    δεν ξέρω αν το είδατε στο 0-300 το τεστ για το cbf 600 cbr 125 και παρουσίαση cb 500 και τεστ bmw 1200.

Συμφωνώ απόλυτα ρε σεις για αυτό και θέλω το 250!!!

Δεν πιστεύω πια να εχει τα τόσα τρελλά έξοδα σε σχέση με το παπί. Ούτε το τρελλό γκάζι. Γι αυτό και θέλω πρώτα αυτό και μετά κάτι μεγαλύτερο. Σίγουρα εκτός από ζήτημα χρημμάτων είναι οντως και το ζήτημα ότι είναι "μεγάλη" μηχανή. Για τον ίδιο λόγο και ήθελα πρώτα το παπί, συν του ότι είναι και φτηνό!

Πάντως για κράνος και μπουφανάκι έσκασα 150 και 220 ευρά αντίστοιχα (Nova και Colori αντίστοιχα) και τα έχουν βγάλει τα λεφτουδάκια τους μια χαρά!

Το έβαλα δυο φορές ο μαλάκας...

Ξέρω ότι όλοι καίγεστε για το τι μηχανή θα πάρω γι' αυτό και παραθέτω και μια ακόμα απάντηση που πήρα στα e-mail:

"Αγαπητέ Θοδωρή,
    η μοτοσικλέτα που σ'ενδιαφερει θα είναι εδώ τέλη Μαρτίου.Η τιμή της ακριβώς δεν
    μας έχει ανακοινωθεί αλλά να υπολογίζεις κάτι λιγότερο από 4,000ευρω.
    Ευχαριστούμε
    Δημήτρης Τσακατσώνης
    για το ΜΑΚΙΝΑ μοτοσικλέτες "

Ουάου!!!

moda banana Το avatar του/της monstermind

pio EIDIKA apo tin alli

Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    ΣΧΕΔΟΝ συμφωνώ

τι σημαίνει καλύτερο κράνος (ειδικά) και καλύτερο μπουφάν αν έχει καλύτερη μηχανή;

ΕΙΔΙΚΑ το πρώτο πρέπει να το έχει από την πρώτη μέρα - εγώ από το ΑΧ-1 (οκ δεν ήταν πρώτο αλλά ήταν πρώτο καθημερινό) είχα ARAI

το κεφάλι σπάει δυσκολότερα με το μικρό μηχανάκι; μη τρελαθούμε
    ...ama gnwriseis kanenan pou meta apo agora strogilofanarou papiou twn 300 euro... paei kai agorasei shoei 1200euro... na (tou to pareis prwta kai meta) na mou tripiseis tauti i ton ofalo pou einai kai tis modas, (afou mou to dwseis fisika)

twra pali to ti kaneis esi einai allou papa euagelio... esi mporei na kikloforouses me to kranos tou soumaxer panw se BMX me boithitikes otan eisoun 5etwn...

parepiptontos enas gnwstos -otan itan pitsirikas- pigene me to podilato tou sto garaz tou, alla teleftaia stigmi anti na stripsei deksia -na mpei sto garaz- estreipse aristera kai eskase se toixo...
    tou eixan pei tin proigoumeni mera oti i gi girizei ... kai to thimithike ekeini tin stigmi... (hahaha)

NLS den eipa oti eisoun esi... ara kratisa to logo mou oti den tha se martirisw....

Τέεοια πράγματα ο NLS μικρός, ε;
    :rotflmao: :rotflmao:
    Σοβαρά τώρα, δεν χρειάζεται arai, απλά ένα κράνος να κάνει την δουλεία του και να είναι εγκεκριμένο.
    Μην μας βγει και το κράνος μόνο ακριβότερο από το μηχανάκι!

δεν επέστρεψα
    χα αστεία γελάσαμε πάλι

anyway, εγώ ξαναδιαφωνώ (αν και οκ να δεχτώ ότι τα εγκεκριμένα μας κάνουν οκ) - ας είναι ακριβό το κράνος σε σχέση με τη μηχανη ... αν η μηχανή είναι αυτό που λέμε πρώτη (άρα προσωρινή) τότε το κράνος θα "ζήσει" περισσότερο από αυτή (που θα αλλαχτεί)... γιατί λοιπόν ξανά μανά κράνος και ακριβότερο κλπ.; (άρα τελικά συνολικά περισσότερα λεφτά)

Γιατί πάντα πίστευα ότι είναι και πολλά λεφτά τα 300 ευρά και πάνω για κράνος εκτός αν το θες για ειδικές χρήσεις.

Αυτό που έχω τώρα (Nova) είναι και σχετικά φτηνό (150 ευρά) και έχει σώσει την κεφάλα μου κανά δυο φορές!~

Και ούτως ή άλλως όυτε το κράνος ζει και τόσο πολύ! Εδικά αν έχεις και πτώση με αυτό!

δεν επέστρεψα
    δεν σε ενδιαφέρει να ζήσει το κράνος, αλλά το περιεχόμενο (όσο κλούβιο και αν είναι)

τι σημαίνει "ειδική χρήση"; ΜΧ; πως το κρίνεις; το σκάσιμο στο κράσπεδο ή στην κόχη του πεζοδρομίου είναι κάτι μαλακότερο από το σκάσιμο στην αμμολακούβα;

300 ή δεν ξέρω πόσα μπορεί να είναι πολλά (μακάρι να μας τα χάριζαν και μακάρι να αλλάξουν οι νόμοι τα μυαλά κλπ.) αλλά that's life

έκρινες εσύ αυθαιρέτως ότι οκ τόσο ποσό είναι οκ και τόσο δεν είναι (και αυτόματα τόσο ποσό που είναι και οκ είναι και οκ το κράνος);

εντάξει πάω πάσο - να μου πεις τον τρόπο όμως

θέλω και εγώ ένα τέτοιο (εγώ λέω ότι 150 είναι πολλά, θέλω ένα με 100 με ποιότητα Shoei please)

Έκρινά με βάση την τσέπη μου ρε συ NLS!!!

Και μην μου πεις τώρα ως την κλούβια κεφάλα μου μόνο Shoei και Arai την προστατεύουν!!!

Θα πάρω δηλαδή την πάπια 2000 ευρά και θα δώσω και άλλα τόσα για κανά carbon κράνος;;;
    Μου χρειάζεται;;;

Γιατί μην μου πεις πως τα κράνη που κοστίζουν γύρω στα 150 δεν είναι καλά (μιλάμε πάντα για εγκεκριμένα)!!!
    Απλά νομίζω πως γύρω στα 150 είναι λογική τιμή!!!

ΥΣ: Τα σχεδιάκια και οι ζωγραφιές και τα race replcas κράνη ΔΕΝ προστατεύουν καλύτερα, ε!

δεν επέστρεψα
    το δικό μου είναι κατάμαυρο

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF