Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 66 από 66

Θέμα: Φταιει η γειτονια, φταιει η τυχη μου η γ@ματη, ποιος ξερει..

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Παιδιά, προσέξτε! Δεν ξέρεις ο άλλος/οι άλλοι τι μπορεί/μπορούν να κουβαλάει(λάνε)/έχει (έχουν)καπνίσει/πιεί...
    Εκεί δεν ανησυχείς...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Φίλε μήπως έχεις προηγουμενα με κανενα;Αυτα που λες ειναιπρωτακουsτα!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    πρέπει να χωνέψεις ένα πράγμα: είναι θέμα χρόνου το να ''κλάψεις'' κάποιο απο τα μηχανάκια σου. Όσο βλέπουν ότι δεν αποθαρρύνεσαι απο τις απόπειρές τους, θα επιμένουν, μέχρι να τους χαμογελάσει η τύχη. Η κουκούλα πλέον δεν πρόκειται να σε προστατέψει, αν αυτό σκέφτεσαι για επόμενο βήμα.

Εύχομαι να έχω άδικο
    Μοιρολατρικο φιλε όπως το λες...Τι κανει καποιος σε τετοιες περιπτωσεις;Ασφαλεια κλοπης μηπως;

Παλαιό μέλος
    Για αρχή ξέχνα την καμαρούλα και βάλε μία κάμερα.

Ίσος να σταματήσουν να στο πειράζουν αν πάρουν χαμπάρι ότι μπορείς να τους δεις.

Αν είναι της περιοχής μάλλον θα μασήσουν γιατί θα τους αναγνωρίσεις.

Από την άλλη νομίζω ότι είναι λίγο παράνομο βέβαια να βιντεοσκοπείς σε δημόσιο χώρο και δεν θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις πουθενά.

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αν ηταν παρανομο δεν θα μπορουσαμε να κυκλοφορουμε ελευθερα στους δρομους με τις καμερες και να γραφουμε. Ειναι νομιμο γιατι ακριβως προκειτε για δημοσιο χωρο, αν ηταν ιδιωτικος, με οποιονδηποτε τροπο, τοτε θα ηταν παρανομο. Ειχα ψαξει παλαιοτερα για wifi ip camera που θα την παρακολουθω και απο το σπιτι και απο οπου και αν ειμαι αλλα τοτε θυμαμαι οτι δεν μπορουσα να βρω ασυρματη καμερα και αρκετα led για να ειναι ευκρινης την νυχτα. Θα το ξαναμελετησω ομως γιατι δεν μενουν και πολλα να κανω. Για οσο και οποτε ειναι σπιτι δηλαδη τα μηχανακια γιατι οπως ειπαμε διανυκτερευουν εδω και καιρο στην αποθηκη.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

πιστευω οτι καθε φορα ειναι αλλος, ειναι μεγαλο το ρισκο να πηγαινεις ξανα κ ξανα στο ιδιο μηχανακι.

Αφου εχεις σκασει τοσα σε εξτρα, παρε κ κανα δυο λουκετα δισκοφρενου με συναγερμο, ειναι πολυ εξυπνα φτιαγμενα, σε συνδιασμο με τον συναγερμο κ δεσιμο σε σταθερο σημειο πιστευω οτι θα ειναι τουλαχιστον αδυνατο να γινει αντιληπτος

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    πιστευω οτι καθε φορα ειναι αλλος, ειναι μεγαλο το ρισκο να πηγαινεις ξανα κ ξανα στο ιδιο μηχανακι.

Αφου εχεις σκασει τοσα σε εξτρα, παρε κ κανα δυο λουκετα δισκοφρενου με συναγερμο, ειναι πολυ εξυπνα φτιαγμενα, σε συνδιασμο με τον συναγερμο κ δεσιμο σε σταθερο σημειο πιστευω οτι θα ειναι τουλαχιστον αδυνατο να γινει αντιληπτος
    αμα καθε φορα ειναι αλλος, τοτε εδω στο κερατσινι υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα..

Αλλα ναι, σιγουρα θα γινουν ολα αυτα.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. @@αμω τη τυχη μου...
    από beholder στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2006, 12:35
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  4. Την τύχη μου....#@$%^&*
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας