Τύπωσε ένα ρε μλκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
TEΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!!!!!!!
:a57: :a57: :a57: :a57:
![]()
Τύπωσε ένα ρε μλκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τύπωσε ένα ρε μλκ...
![]()
βρειτε μου ενα original και μου ειναι πισ οφ κεικ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΜΛΚΑΣ ΡΕ!
![]()
Δε νομίζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πήρες τηλ. και σου το είπαν???
Το Terra Vibe χωράει άνετα πάνω από 50.000 κόσμο!!!
Μήπως σε είπαν ότι τελείωσαν αυτά των 35ευρώ που είναι συνήθως καμια 2.000 για τους πρώτους που θα αγοράσουν...
Δε νομίζω να έχει γίνει ποτέ sold out συναυλία στο Terra Vibe είναι πολύ μεγάλο!!!
Υ.Γ. Στο Ticketpro έχει κανονικά εισιτήρια!
είναι στο μικρό stageΑρχικά δημιουργήθηκε από posnightmist
Δε νομίζω!
Μήπως σε είπαν ότι τελείωσαν αυτά των 35ευρώ που είναι συνήθως καμια 2.000 για τους πρώτους που θα αγοράσουν...
Δε νομίζω να έχει γίνει ποτέ sold out συναυλία στο Terra Vibe είναι πολύ μεγάλο!!!![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Αρχικά δημιουργήθηκε από posnightmist
Δε νομίζω!
Δε νομίζω να έχει γίνει ποτέ sold out συναυλία στο Terra Vibe είναι πολύ μεγάλο!!!
Υ.Γ. Στο Ticketpro έχει κανονικά εισιτήρια!
πηγε η κοπελιά απο το TICKET HOUSE και της είπαν οτι είχαν μείνει 2 τελευταία VIP (50€) τα οποία πήρε ο τυπος που μόλις είχε φυγει!
Τι να σου πω...
![]()
![]()
Nαι, εγω φταιω. Οχι εσυ που 11/7 μαθαινεις για τους DT κι αντι να τρεξεις να βρεις εισιτηρια καθεσαι κι ανοιγεις θρεντ και περιμενεις ως τις 14/7 να δεις εαν εχουν μεινει...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΜΛΚΑΣ ΡΕ!
![]()
Τι να σΕ πω...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
συνήθως κάθε προμηθευτής ( βλ. tickethouse ) έχει περιορισμένο αριθμ'ο εισητριών, ώστε όλοι μαζί να προσφερουν το σύνολο των εισητηρίων, δοκίμασε μήπως έχει κανεις άλλος ,νομίζω στην Αθήνα υπάρχουν δύο tickethouse
τώρα δεν ξέρω τι παίζει με το μικρό stage , αλλά μέχρι περυσι ετσι δούλευαν
Υ.Γ για όσους ενδιαφέρονται για λεωφοριο έχει στο σταθμό Λαρίσης, εισιτηριο 90% αγοράζεις απο εκει και σε καλύπτει και για επιστροφή στο σταθμό ( φυσικά με το ίδιο λεωφορίο οπότε καλό είναι να θυμάστε πιο ειίναι το δικος, πχ φωτογραφιστε τις πινακιδες)
καλά να περάσουν όσοι πάνε![]()
edit: μόλις έψαξα για το ποιοι πουλάνε εισητήρια, δυστηχως εκανα λάθος και δεν υπαρχει αλλο ticket house από αυτο στην πανεπιστημιου
Εχω δυο απο τα μαγικα χαρτακια στα χερια μου!
Υπαρχουν εισιτηρια απλα...
μου εκανε πλακα η Χαρα και τα βρηκα μεσα στο (δε μπορω να πω) το βραδυ που γυρισα σπιτι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
![]()
σουσάμι άνοιξε....
![]()
μουαααααααάαααα (υποχθόνιο σατανικό γέλιο)
![]()
ενταξει ρε μητσε...ειχες ενα ατυχημα που ανοιξε νεους οριζοντες αλλα μη βαζεις τα εισητηρια εκει μεσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.........
μου εκανε πλακα η Χαρα και τα βρηκα μεσα στο (δε μπορω να πω) το βραδυ που γυρισα σπιτι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a07:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ενταξει ρε μητσε...ειχες ενα ατυχημα που ανοιξε νεους οριζοντες αλλα μη βαζεις τα εισητηρια εκει μεσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχω γραψει "στο", δεν εχω βαλει "ν" ρε!
![]()
![]()
![]()
γιατι να βαλεις ''ν''?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εχω γραψει "στο", δεν εχω βαλει "ν" ρε!
![]()
![]()
![]()
κυπριος εισαι?![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
mlkΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ενταξει ρε μητσε...ειχες ενα ατυχημα που ανοιξε νεους οριζοντες αλλα μη βαζεις τα εισητηρια εκει μεσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()