Aααα εδώ σηκώνει ποκ πορν..Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εσυ???θα μας πεις καμμια ιστορια με praktiker???![]()
(μπαϊδεγουέϊ που είναι το emmoticon καλέ; )![]()
Aααα εδώ σηκώνει ποκ πορν..Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εσυ???θα μας πεις καμμια ιστορια με praktiker???![]()
re sy....για να καταλάβω.....αυτοι τσακώνονται ποιανού είναι πιό μπουρδέλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aααα εδώ σηκώνει ποκ πορν..
![]()
ή ποιος έκανε ρεζίλι δημοσίως το μηχανάκι του και ποιός όχι?![]()
Αυτοί (αν έχεις καταλάβει στα βάθη των αιώνων του φόρουμ :hypnotize ) κάνουν μονίμως ερωτικά καυγαδάκια άνευ λόγου και ουσίας..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re sy....για να καταλάβω.....αυτοι τσακώνονται ποιανού είναι πιό μπουρδέλο?![]()
ή ποιος έκανε ρεζίλι δημοσίως το μηχανάκι του και ποιός όχι?![]()
Σε λίγο πάλι αγκαλίτσα θά'ναι:rotflmao:
katalava......ton serviroun ton disko.........Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτοί (αν έχεις καταλάβει στα βάθη των αιώνων του φόρουμ :hypnotize ) κάνουν μονίμως ερωτικά καυγαδάκια άνευ λόγου και ουσίας..
Σε λίγο πάλι αγκαλίτσα θά'ναι:rotflmao:
:hypnotize
Δεν ξέρω για τον δίσκο, το praktiker το επισκέπτονται πάντως απ'ότι φάνηκε...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
katalava......ton serviroun ton disko.........
:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
......ton serviroun ton disko.........
![]()
![]()
PS. πάντως αν είναι όντως συνειδητή επιλογή να βγάλετε το popcorn απο τα emoticons, ... ΕΥΓΕ! πολυ καλά κάνατε. αμέτρητα πόστς για να υποδηλώθει ένα θέμα παρακολουθείται με ενδιαφέρον!
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω εν τω μεταξυ το πουλησα και σε αρκετα καλη (για την εποχη) τιμη...
εσυ το δικο σου (που ειναι αγρατζουνιστο και απεφτο) ποτε και το κυριοτερο ΠΟΣΟ θα το δωσεις??
![]()
Γιατί; Σου χρωστάω λεφτά και βιάζεσαι να εισπράξεις;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...
Aποσύρθηκαν λόγω στελέχους e-coli που βρέθηκε..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σπασμενο καρτερ απο ελλειψη λαδιων σε μια εποχη της ζωης μου που τα ειχα γραμμενα ολα στα παπαρια μου...ατυχες παραδειγμα...
υ.γ. και βεβαια δεν εκανα την παπια γιατι κοτζαμ θρεντ ανοιξα....εσυ???θα μας πεις καμμια ιστορια με praktiker???![]()
απειρος οδηγος πανω σε ss μεσα σε ελεγχομενο περιβαλλον, την πρωτη του φορα σε πιστα. εκλεισα το γκαζι μεσα στην στροφη γιατι δεν ηξερα που πανε τα 4...επισης ατυχες παραδειγμα...και ασχετο με το εν λογω thread...![]()
praktiker??![]()
οχι, αλλα εσυ αρχισες να ανταγωνιζεσαι για το ποιος την εχει πιο μεγαλη....την εμπορικη ικανοτητα..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γιατί; Σου χρωστάω λεφτά και βιάζεσαι να εισπράξεις;![]()
'Εχεις μια εκπληκτική ικανότητα στην αντίληψη του χιούμορ..Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οχι, αλλα εσυ αρχισες να ανταγωνιζεσαι για το ποιος την εχει πιο μεγαλη....την εμπορικη ικανοτητα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
'Εχεις μια εκπληκτική ικανότητα στην αντίληψη του χιούμορ..
το'χουμε ξαναπει αυτο...
κατι καινουργιο??:wacko:
δηλαδη ολο τον προηγουμενο καιρο στον Ρωσσο και στην Επιδαυρο ειμασταν τυχεροι???Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
απειρος οδηγος πανω σε ss μεσα σε ελεγχομενο περιβαλλον, την πρωτη του φορα σε πιστα. εκλεισα το γκαζι μεσα στην στροφη γιατι δεν ηξερα που πανε τα 4...επισης ατυχες παραδειγμα...και ασχετο με το εν λογω thread...![]()
praktiker??![]()
praktiker...endo...τουμπα...σουζα...τουμπα...xr250 στην πενα κατεληξε....
ναι ναι ξερω...μαθαινες rolling endo για να φρεναρεις καλυτερα...![]()
![]()
![]()
![]()
ολοι να μα ολοι σε βολτες σου λεγανε (λενε?) κατσε μακρυα μου στα 30 μετρα...τυχαιο???δεν νομιζω...
και απο την αντιδραση σου οντως δεν εχεις αισθηση του χιουμορ...εγω το κοβω εδω αφου ειπα την μαλακια μου...
![]()
Μήπως να το κλείναμε σιγά-σιγά το θρεντ, γιατί κάτι μου λέει ότι δεν μιλάτε πια (εδώ και μπόλικα ποστ) για τη συγκεκριμένη βόλτα σας..
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
κάτι μου λέει ότι δεν μιλάτε πια ) για τη συγκεκριμένη βόλτα σας..
ti se kanei na to les auto?![]()