Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως είχε πραγματικά ξεχωριστή φωνή....
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως είχε πραγματικά ξεχωριστή φωνή....
Για την ιστορία, κοκαΐνη + ηρωίνη + ecstasy + κεταμίνη + αλκοόλ +... εμφύσημα...
R.I.P.
Αντιγονη του Σοφοκλη?Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Κώδικας ηθικής για τους νεκρούς;
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ρησπεκτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για την ιστορία, κοκαΐνη + ηρωίνη + ecstasy + κεταμίνη + αλκοόλ +... εμφύσημα...
R.I.P.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ολα αυτα τα χρονια που εχουν περασει , κατα καιρους εχω διαβασει και εχω ακουσει διαφορα , οπως :
ελα μωρε αυτη την πουσταρα ακους?
αυτο το πρεζονι?
τον/την εχεις δει πως ειναι?
ξερεις ποσα λεφτα βγαζει απο εσενα και απο εκκατομυρια αλλους?
και αλλα πολλα.
δεν ακουω λοιπον ουτε τον κωλο τους , ουτε την τσεπη τους , ουτε το πορτοφολι τους
ακουω κατι που μου γαληνευει τα αυτια , που με τα λιγα αγγλικα μου οι στιχοι τους κατι λενε στην ψυχη μου, χωρις να ψαχνω εκεινη την ωρα αν ηταν πρεζομενος ή τον επαιρνε ή κοιταζε το βιβλιαριο καταθεσεων την ωρα που αγοραζα το δισκο του.
Το θέμα είναι πως δεν είχε τις βάσεις να διαχειριστεί το ταλέντο και την επιτυχία της άσε που ήταν και η χαρά των παπαράτσι… λάθος δρόμος, αναμενόμενη εξέλιξη… R.I.P.
The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
...και είχε να πιει 2 βδομαδες αλκοολ, λένε... γιατί ρε γμτ..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
R.I.P.![]()
ο πατέρας της, ο Mitch, εχει καταπληκτική φωνή! λινκ
Ισχύει ή απλά το διάβασες σε κανά τσεηνμέηλ? :P Απ'όσο ξέρω η αυτοψία θα γινόταν σήμερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για την ιστορία, κοκαΐνη + ηρωίνη + ecstasy + κεταμίνη + αλκοόλ
Για τα ίδια ακριβώς φάρμακα είχε νοσηλευθεί το 2007, αφού ακύρωσε μερικές συναυλίες της.
Life begins at 45°.
επειδη ηταν αυτη που ήταν, έκανε αυτα που εκανε.Αν ηταν αλλη θα έκανε άλλα.
Τα "πεταξε το ταλεντο", "τα είχε όλα" και τετοια ειναι εκτος λογικης κι ειναι μοναχα προβολές μικροαστικων ονείρων. "επειδη ειχε λεφτα κι αναγνωριση τα ειχε όλα" τι τρελα συμπερασματα ειναι αυτα που βγαζεται? γμω τη μιζερια σας.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Δεν αποτελλει απλως συμπτωση το γεγονος οτι πολλοι μεγαλοι καλλιτεχνες που αλλαξαν το ρου της μουσικης και αλλων τεχνων, ηταν αυτοκατατροφικοι μεχρι αηδιας.
Οκ, μπορει η Amy Winehouse να μην συγκρινεται με τη Janis Joplin π.χ. αλλα αυτο θα το δειξει η ιστορια. Το θεμα ειναι οτι μεσα σε ενα απιστευτο σκουπιδαριο επιτηδευμενων συμπεριφορων και μηδενικου ταλεντου, αυτη ειχε τεραστιιο ταλεντο και τα @@δια να κανει αυτο ακριβως που ηθελε. Το να κανεις απιστευτες επιτυχιες με Jazz υφους καμματια στην εποχη μας, ειναι ποοοοοοολυυυυυυ δυσκολο!
Μη τα βλεπουμε ολα απο τη δικη μας σκοπια, γιατι εμεις ειμαστε ευτυχεις μεσα στην καλλιτεχνικη & δημιουργικη στειροτητα μας. Δηλαδη εννοω για να βγεις και να κανεις αυτο που εκανε ο Syd Barrett, o Hendrix, η Joplin, o Morisson, o Curtis και αλλοι, πρεπει να εισαι σε αλλη συχνοτητα και μεσα σου να γινεται ο χαμος... οποτε ας μην ειμαστε τοσο αδικοι, αλλα ευγνωμονες. Αυτοι τραβηξαν το κουπι για να μας ανοιξουν τα γκαβα μας και το μυαλο μας η απλα για να μας κανουν να νοιωσουμε ωραια. Respect. Απολυτο.![]()
Θλιβερό για οποιονδήποτε άνθρωπο να χάνεται με αυτόν τον τρόπο ........
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι η γυναίκα μου δουλεύει σαν εκπαιδευτικός εδώ και 12 χρόνια σε κοινότητα απεξάρτισης και εγώ έχω επείσης εργαστεί σε εθελοντική βάση ........
Το λέω για να μην παρεξηγηθούν από κάποιους τα γραφόμενά μου .....
Τα ναρκωτικά είναι αρρώστια που ξεκινάει από βαθύτερα αίτια και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται !!! Είναι αρρώστια που ξεκινάει από την ψυχή που είναι αδύναμη σε αυτά τα άτομα .....
Όσο για την Amy ..... πάει τέλειωσε και ας είναι συγχωρεμένη ...... μεγάλο ταλέντο, μεγάλη φωνή !!!
Κρίμα ...... και γι αυτήν αλλά και για το κάθε παιδί που κυλάει σε αυτό το δρόμο ........
Κρίμα μεγαλύτερο ακόμα που σε κάθε προσπάθεια απεξάρτισης ...... με το που βγαίνει "καθαρός" μετά από προσπάθεια χρόνων ...... η "πιάτσα" τους την πέφτει αμέσως για να βγάλει φράγκα και τους κάνει να ξανακυλάνε στο βούρκο .........
Ο εθισμένος κάνει τα πάντα για τη δόση του ...... ειδικά άνθρωποι σαν την Amy είναι ο εύκολος στόχος γιατί είχε χρήματα !!! Δεν αφήνει η "πιάτσα" τέτοια καλά πελατάκια να ξεφύγουν ........
Και ο κύκλος ξαναρχίζει .....
Είναι μεγάλη χαρά να ξέρεις ότι κάποιοι - ελάχιστοι - γλυτώνουν !!! Ο Γ. πριν λίγο καιρό μας έφερε να μας δείξει το καινούργιο του αυτοκίνητο ..... μετά από 4 σχεδόν χρόνια καθαρός ...... διωγμένος από έφηβος από το σπίτι του κάπου στην Κεντρική Ελλάδα, είχε βρεθεί μισοπεθαμένος σε κάποιο από τα βουνά του Ρεθύμνου ...... ούτε αυτός ακόμα ξέρει το πως βρέθηκε εκεί !!! Το αυτοκίνητο αυτό είναι το προσωπικό του επίτευγμα και η πορεία του προς την αυτοπεποίθηση και κυρίως τον ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ, που είναι αυτό που πάνω απ'όλα λείπει από άτομα που έχουν πέσει τόσο χαμηλά !!!
Αυτό που πάντα όμως με ενοχλούσε στην Amy είναι το γεγονός ότι κατά κάποιο τρόπο αισθάνομαι ότι διαφήμιζε και πρόβαλε το κουσούρι της, και είχε γίνει πολύ κακό μοντέλο για πολλούς από τους φανς της ........ με εκνεύρισε αφάνταστα όταν διασκεύασε και τραγούδησε το Rehab ......
Ίσως τώρα με τον θάνατό της να δώσει ένα σωστότερο παράδειγμα ........ Ναρκωτικά = Θάνατος
Κρίμα για άλλον ένα νέο άνθρωπο που χάθηκε ....
Καλό ταξίδι .....
Αρχαιος
Oταν τραγουδάει το rehab ,"με ύφος" όπως λες είναι ρεαλιστική. Τα πιτσιρίκια μπορει να ξεκιναν τη πρεζα στα 16 και στα 17 να σουτάρουν στον υπόγειο της ομόνοιας σε κοινή θέα.Τα βλέπαμε με τη φιλη μου που έπινε Ζα και τα περνε στο κρανιο κι ήθελε να τα κλωτσήσει. Κι η ίδια αυτοκαταστροφική τα κατάφερε κι έφυγε πριν απο λίγο. Πολλοί νέοι κι όχι μόνο επιδεικνύουν την πτώση τους και την καμαρώνουν. Όπως εξυψώνουν οι μπαρόβιοι αλκοολικοί το ποτό και το κάπνισμα ώς must. άλλα δεν ειναι μόνο αυτό μέσα στο τραγούδι υπονοείτε κι η εξάντληση κι η αυτοκαταστροφή.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=120038
Να δω τωρα ποιος θα πει οτι ηταν αδερφη και δεν στεναχωρηθηκε που πεθανε.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ψαχνω απεγνωσμενα να βρω thread για καμια 90ρια αδικοχαμενα πιτσιρικια, ξερετε προς τα που πεφτει ?
Απο lifestyle ειδησεις χορτασαμε.![]()